![]() |
|
|||||||
| Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Knight Online | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
-----
Bu Forum Benim ;)
|
Mykolda kapalı beta için kayıt olunuz diye birşey gördüm .Kayıt oldum ve ;
** Knight Online'ın 7 Ekim'de başlayacak olan Forgotten Frontiers Kapalı Beta'sına kayıtlısınız. diye yazdı.83 Patch'in betası olabilir mi .83 patch betası ise duyurulur
|
|
|
(0)
|
|
|
#2 |
|
Sell : LORDD3NIZ
Bu Forum Benim ;)
Tavsiye Gücü: 99 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben 83 gelmesini hiiiç istemiom
|
|
|
(0)
|
|
|
#3 |
|
Bu Forum Benim ;)
Tavsiye Gücü: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen bende kayıt oldum. Beta bittikten sonra teşekkür hediyesi verilecektir falan diyor. Bakalım bekliyoruz
|
|
|
(0)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guitar of Hummingbird
Bu Forum Benim ;)
Tavsiye Gücü: 371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bakalım bunuda ellerıne yuzlerıne bulastırcaklar mı zaman gostercek
|
|
|
(0)
|
|
|
#5 |
|
NightWolfy 4EveR
Banned
Tavsiye Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kayıt oLAnn hACK
![]() ![]() olurmu olur bu devirde babana bile güvenmicen
|
|
|
(0)
|
|
|
#6 |
|
EyupsuLtanLi
Banned
Tavsiye Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KatıLıyorum KarIsIk İşler Yapıyorlar yaa Zaten Site WarRock Daha Cok OynanIyOr GözüKüyor :P KO Yavas Yavas Bitiyor Sanki
|
|
|
(0)
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Old Player - KB
Bu Forum Benim ;)
Tavsiye Gücü: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dikkat Edinde Hack Falan Olmasın
|
|
|
(0)
|
|
|
#8 |
|
bende kayıt oldum ama bu işe biraz kıl tüy oldum acıkcası
|
|
(0)
|
|
|
#9 |
|
-----
Bu Forum Benim ;)
|
resmi siteden de hack yiyebilirsek artık hiç üzülmem oynadıgım oyunun sacmalıgına yanarım
|
|
|
(0)
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ankara
Bu Forum Benim ;)
Tavsiye Gücü: 42 ![]() ![]() ![]() |
KO aynı microsoft gibi oldu. Her yeni gelen şeyi 1 yıl kullanmayacaksınız ki o arada açıkları kapansın. Aksi takdirde mağdur oluyorsunuz.
|
|
|
(0)
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|