Orijinalini görmek için tiklayiniz : 60/69 Ronark Land Base icin Hangi Char is Yapar ?
60/69 Ronark Land Base'de
Hangi karakter iyi sizce ?
Düşünce ve fikirleriniz nedir arkadaşlar ?
Bence Mage Yahut Warrior Ideal..
reshackteam
22.11.08, 00:50
valla herkez warrior açiyor asasların minör'üde gidince bazı arkadaşlar asas'ı bırakıp warior açiyolar ama basede bence en iyi şuan mage ve wariorlar gibi..
GordonFenomen
22.11.08, 01:02
rogue ustune tanımam bır arada base cıktıgında mageler sozde estırıyodu basede ama goruyoruz bır alt yıyemıyorlar ben tek basıma 6 magenın arasına dalıyom rogue de 62 varken mage bır sey yapamıyo nova rush de hıkaye bence ama warıror olabılır master oldugundan vede 60 skılı cıktıgından warırorlar basede np yı goturuyo cok ıyı vuruyorlar ama benım terchıım her zaman rogue dır rogue gıbı karacter yok bence saunda okcularda ıyı ama serı serı 500 vuruyorlar acıcaksanda okcu ac derım al +8 ib yap ks ıyıde vurursun np yı goturursun
Priest 4Ever Oynamasini bilene
SaveMeAgain
22.11.08, 07:24
Rogue Oyna Derim İtemleride Ucuzladı
Baris4Rock
22.11.08, 08:57
itemi olan iş yapar :D
LegenDAmator
22.11.08, 10:13
Bence aklımdan geçen çar yarı bp yarı int çardır gayet güzel iş yapar neden diyeceksiniz masivve toment parazit oyunun her verdiği kötü skill açılıyor bana göre Bp :D yarı int olacak :D
TuttiAllSaldo
22.11.08, 10:22
Bencede bp !
Arkana Güvendiğin Bi DeBuffer Priest Al Warrior Ol İtemin Çok İyi Olmasa Bile İş Yapabileceğine Eminim..
NiGhtOfHuNteR
22.11.08, 10:47
Her Zaman Hér yerde En büyük Bp :P
lMetallicatioNl
22.11.08, 10:50
MurteChee benim char eyidir alırmisan :D
PuPaBeStLee
22.11.08, 11:38
meyÇ diyorum başka bişey demiyorum :D
GordonFenomen
22.11.08, 12:00
la herkez kendı karacterını soyluyo :D bence en en ıyı hangısnde oynuyosan onda oyna bu sana kalmıs bır sey hangı karacterle rahatsan onla oyna ıteme gelınce bos ver ıtemı az cok playerlık olsun yeter ıtemı olupta iş yapamanlar cok:D
PuPaBeStLee
22.11.08, 12:06
la herkez kendı karacterını soyluyo :D bence en en ıyı hangısnde oynuyosan onda oyna bu sana kalmıs bır sey hangı karacterle rahatsan onla oyna ıteme gelınce bos ver ıtemı az cok playerlık olsun yeter ıtemı olupta iş yapamanlar cok:D
++++++++ aynen katılıyorum :D
Battle priest akar gibime geliyor
DiShiWeLeD
22.11.08, 13:04
bence Archer Çünkü base deyince aklıma okçular geliyo townun önünde az ilerliyom pat yatırıyolar.
IamGrakojen
22.11.08, 14:24
Arkadaşa Katılıyorum Archer'Lar İyi İş Yapar !
Carnac'ta Archer charımla 1 günde 10 k np kastım itemler server'da herkezde bulunan itemler olmasına ragmen; archer oynamasını bılen is yapar diyorum.
5 Li İLe Herkezin Korktuğu asasla bile ws giriorm dd olmamasına rağmen yinede senin hangi Character'e elin yatkınsa onunla oyna derim.
Bütçeyi yazarsan ,
daha çok yardımımız dokunabilir dostum.
Lr mage üstüne yok uniqler iyi oldugu sürecee..
...SeRGeN...
22.11.08, 18:28
itemin varsa playerliğin varsa ASAS'dan başka bi characters tanımam.
ElishaCuthberT
22.11.08, 18:31
Full İtem Olduktan Sonra Her Char İş Yapar Derim ..
iron seti ve anti defleri olursa bp yi kesemez hic bir karakter:)
SalviraStyl
23.11.08, 18:44
Git Mage Ac En iyi bildigin class güzelim :)
Carnac'ta Archer charımla 1 günde 10 k np kastım itemler server'da herkezde bulunan itemler olmasına ragmen; archer oynamasını bılen is yapar diyorum.
5 Li İLe Herkezin Korktuğu asasla bile ws giriorm dd olmamasına rağmen yinede senin hangi Character'e elin yatkınsa onunla oyna derim.
yuhh diorum başka bisey demiyorum 3-5 k desen nese dicem ama 10k yuhh ohaa yaw :D:D
herkes dıyorkı mage ıyı asas ıyı bp ıyı okcu ıyı ama bence bunların ıcınden okcu yada bp yi sec derım benım ardream bp ıle bıle gıttıgımde duff + malice attımmı ortada adam fılan kalmıyordu 69 lvl bp yi dusunemıyorum.
Bp dızersen ;
in , glass , +7 hb , Dual +1 Roc yada Dual +0 Rof , dual we , +8/15 str fp set dizersen akanzii.. :) ( bana göre )
Rogue Archer Olursa Cok İyi iş yapacagını Sanıyorum basede
warrior akar baba :P ahım sahım itemlere gerek de yok playerlik önemli (bana göre) ama senin elin hangi classa :) uygunsa hangisine alışmışsan ona devam et :P
IIWHATMYNAMEII
26.11.08, 09:32
arkanda 1 tane duff olsun warrior ol,
yada sağlam itemin olsun bp ol.
artık herkesin carları belirli seviyenin üstünde.
nerdeyse elinde +8 silah olmayan yok.
duff olmadan olmuo artık.
sileceksin karşındakinin herşeyini, sonrada kendisini sileceksin:)
REALROGUE91
25.12.08, 15:40
ßase için en ideal char archery'dir genede item olması şart
NeqaTiveLe
25.12.08, 16:15
rogue ustune tanımam bır arada base cıktıgında mageler sozde estırıyodu basede ama goruyoruz bır alt yıyemıyorlar ben tek basıma 6 magenın arasına dalıyom rogue de 62 varken mage bır sey yapamıyo nova rush de hıkaye bence ama warıror olabılır master oldugundan vede 60 skılı cıktıgından warırorlar basede np yı goturuyo cok ıyı vuruyorlar ama benım terchıım her zaman rogue dır rogue gıbı karacter yok bence saunda okcularda ıyı ama serı serı 500 vuruyorlar acıcaksanda okcu ac derım al +8 ib yap ks ıyıde vurursun np yı goturursun
:D:D:D:D:D:D
5 senelik rogue playerıydımoyunu bıraktımsdece can sıkıntısından takılmak ıcın base char olarka warrior ile takılıyorum ve gayette hosuma gitti bakemono olarak belki gören vardır:PpSaten işlerden doalyı fırsatımolmuyor buda bana yetıyor..Hemkimseyleugrasmıyos un bas sc nı takıl keyfınce:Pp
KreaTorOfPaNDe
30.12.08, 11:54
Eyer Paran Varsa Mage Yada Warrior Dizmeni Öneririm...
sHoTaaRVaLeDZe
30.12.08, 15:59
bana göre priest yarı int yarı str vasat uniqler ve 7 smite hammerla iş yapar gibi geliyor ama hepsinden önemlisi elin hangi charectere uygunsa onu aç derim herkese hayırlı forumlar
fikirleri alayım , devam tartışmaya :D
iyisi kötüsü olmaz abi kendini hangisine yakıştırıyorsan daha ii oynarım diyorsan içinin ısındığı clası aç
Sen Oyunu Bırakmıyormusun Ne Basesi :D:D
Baseyi Bilemem Ama Bana Göre İnt Priest Ve Güzel Bir Clan :)
Çünkü..
Asas In Minörü Gitti Herşey Bitti :)
Warrior Arkanda Priest Olmadan Bir Hiçsin..
Mageden Pek Anlamam Ama Sağlam Party Bulamadınmı Oda İş Görmez..
En İyisi İnt Priest Ol Ne Yatar Sinir Olursun Ne Birşey :)
Güzelde Clan Oldumu Free Np Diyorum :):)
RollsRoyce
12.01.09, 22:41
Bence ardreamda olduğu gibi Basede de asas iyi ama ben sevmiyorum heryerin asas olmasını :@ mage oyna çift nowa aç nt gir yoluna bak...Bende yakında çift nowalı bi mage dizmeyi planlıyorum :)
Uğraşma bebeğim satmışsın skyı gel cyprusa çıkak pk ya xD
...SeRGeN...
13.01.09, 17:35
okcuuuuuuuuuuuu xD
archer iyi gibi. Proxy kurbanı oldum 20 gundur giremiyorum :D (MichaeLwittman)
SaveMeAgain
13.01.09, 18:23
archer iyi gibi. Proxy kurbanı oldum 20 gundur giremiyorum :D (MichaeLwittman)
zzzz o senmisin :D
sTiLLb0rN19
13.01.09, 19:27
+++++++++++++++++ ama herkez senin gibi oynayamaz presti mugi örneksin!!!!!
sTiLLb0rN19
13.01.09, 19:32
Oynamasını bilirsen her charın bi ayrı zevki var ama oynamasını bilene çok param var sıkıntı olmaz dersen warrior aç :D ama çok masraflı ama az para normal iş dersen asas okcu da iyi ama oynaması herkezi sarmaz
warrior a çok zor item yaparsın Rogue yede koaly item yapmasın warriora göre daha kolay yanlız benim ws de kesemediğim warrior yok rlb de 66 lwl im rogue de item olrsa yarar warrior fln hikaye
SaveMeAgain
13.01.09, 21:13
Oynamasını bilirsen her charın bi ayrı zevki var ama oynamasını bilene çok param var sıkıntı olmaz dersen warrior aç :D ama çok masraflı ama az para normal iş dersen asas okcu da iyi ama oynaması herkezi sarmaz
Seri Cs İle Sarıyor Değil mi? :)
reshackteam
13.01.09, 22:25
Eskiden Mugii ile Akıyorduk .. Mugi gibi Kaliteli Priest Olnca Arkanda Tabikide Warrior :=) Warrior Akar Diyorum :)
D.n=Yazan: RossieScared
sTiLLb0rN19
16.01.09, 17:37
Seri Cs İle Sarıyor Değil mi? :)
gözünle gördünmü seri cs atığımı sen kafanda sorunların var çocuk sen çık bu üyeliğin asıl sahibi gelsin o yapsın yorumu poke seni ne yazsam açık arıyor bebe ya :D
SaveMeAgain
16.01.09, 17:54
gözünle gördünmü seri cs atığımı sen kafanda sorunların var çocuk sen çık bu üyeliğin asıl sahibi gelsin o yapsın yorumu poke seni ne yazsam açık arıyor bebe ya :D
Evet Geçen Gün Sq Kestiğinde Ss Koymuştun.Karalamadan Önce Gördüm Hatta Damage Kısmını :)
warıorıor bence bana göre ii playerliğin ii yse ama asas aç
sTiLLb0rN19
16.01.09, 21:56
Evet Geçen Gün Sq Kestiğinde Ss Koymuştun.Karalamadan Önce Gördüm Hatta Damage Kısmını :)
ben o resmi senin gibi oyunu okcuyu bilmeyen pokeler polemik yaptı diyer editledim ve sonra mod arkadaşa yolladım resmi o anladı neolup olmadığını seini gibi adamlarda elini avcunu yalar ona buna laf atmaya çabalar
Hemde bu konu ile senin banattığın iftiranın hiç alakası yok uzatma bence....
Arkadaşlar polemik yaratıcı konuşmalardan lütfen uzak duralım.
Herkes fikrini söylese , sebeb, şöyledir böyledir dese yeterli :)
RaqeReturn
17.01.09, 05:17
@ sTiLLb0rN19
@ SaveMeAgain
Konu Hakkında Yorumda Bulunun , Kişisel Meselelerinizi Özel Mesaj Yolu İle Halledin,
Devamı Halinde Gerekli Ceza Uygulanır
şunu diyim sana rlb 60+ olduğu için massive açabilirsin..
Zaten Şu Devirde Rlbde Görev İtemini Alanda Çıkıyor Rlbye..
Çoğu Kişide İ.n İ.b B.b G.b Ske Belt Gibi Takı Yok Bir Çok Kişide..
Görev İtemini Alan Yallah Rlb ye Gidiyor :)
Battle Priest Dizersen Zaten Bir Torment Attınmı Ortaya Eminim 4 adam alırsın..
Teke Tek Vslerde Massive Zaten İş Görürsün..
Ama İtemlerin İyi Deyilsede İNT ol Derim..
Her Zaman Bp Forever Demişimdir :)
4ReTurNByJackal
04.02.09, 20:56
Her Zaman Her Yerde En Büyük
AsAs=)
60/69 Ronark Land Base'de
Hangi karakter iyi sizce ?
bence bp iyi iş yapar.
Tartışmaya devam..
Fikirleri , sebepleri alalım.
Dream0fWinD
13.02.09, 12:24
Bence O Veya Bu Char GüzeL / Kötü Diye AyırıLamaz..
Bir Kişinin Hangi Charda PlayerLiği Varsa O Charı RahatLıkLa OynayabiLir..
Benim Asas PlayerLiğim İyi, Tutup da Bp Oynayamam Dimi ? DoLasıyLa Hangisinde Yetenek Varsa Ona YöneLmeni Tavsiye Ederim..
DreamOfWinD // Tuna..
PaNicAttaCkMaGe
13.02.09, 12:25
Bence Char Mar Açım Deme Boşa Uğraşırsın....
Adamlar 10'lu 10'lu Okları Sallıyorlar Free Np Oluyosunuz Yani...
IamAerosoL
13.02.09, 13:28
Bence aklımdan geçen çar yarı bp yarı int çardır gayet güzel iş yapar neden diyeceksiniz masivve toment parazit oyunun her verdiği kötü skill açılıyor bana göre Bp :D yarı int olacak :D
Bencede.
+8 raptor string of skulls dual heros valor dual str16 hp 3 küpe wp +1 +7 shel set orta bir serverda iş yapar 4ever warrior :) diez hariç
4 ever ARcheR .. Cok kullanıslı bi cardır. Bas Sc ni senden KraL yok :D
hangi cari seviosan hangisini iyi oyniosan
en iyi is o gorur benim dusuncem
base de okadar itemli adam da yok ztn
cogu buf lu takilior vs vs..
koxperler haric :)
ForDuSMaGaNDuS
28.02.09, 12:40
Base'de Mage İnanın Zevklı Oluyor Tabiki Güsel Bir Partye Olursa NT Show Yapın Bakim Mage'den Başka Char Oynuyormusunuz...:)
bnce Roque Archer ii olr bi archer pt bulursun yağar np
CuRT1SoFPaNDe
28.02.09, 12:44
Bence bu sorunun cevabı sende var,hangi Job'u iyi oynuorsan onu secceksin ama fikir alayım diorsan,Warıor oyna derim.
aşşağıdaki itemlerle hem cok iyi iş yaparsın hemde bütceni fazla zorlamazsın ;
+0 dual roc +1 dual lillimes enchament bronze belt +0 wp or pp +1
+7 smite hammer +8 fp set +7 ds
Bu Char rlb de akmazsa hiç bişe bilmiom xD
% de yüz katılıyorum asas yada okcu derim bende en azından cure ve sw derdi de yok
Tabı kı Priest :D
Diez base i için şu anda hangi int priest daha iyi iş yapar?
WhiteDreamS
16.03.09, 00:33
konuyu gec gordum ama ıyıkı gormusun gordon rogue akar dıyosun pekı pedalsız oynamayı neden denemıyosun? canın dolmadan durmuyo mınorun skıller sekmıyone kdr kacsalar skıllerın ıskalamıyo pedal olmadan oyna oyunu bence
xxPHILIPSxx
16.03.09, 00:43
Pedal Oldugunu İspatlayabilecekmisn ? ve kullanıp kullanmaması sni ne ilgilendirir ?
!! Kanıtsız SUçlama !! varsa madem Pedal Oldugunu İSpat Et !!
Zaten İspatlayamazsan , Mod arkadaslar birazdan konu ile ilgileniceklerdir.
İyi FOrumlar..
xxPHILIPSxx
16.03.09, 00:45
Base İçin yorum yapalm bide :)
Bna Kalsa Asas en güzeli fakat yapılacak itemde önemli az bi item varsa ınt pri :)
yhoq ıtem / gb choqsa +9 md +2 rol +2 se glass +3 wp v.b itemli bi asası yatırana helal derim :D
Kly gelsin...
WhiteDreamS
16.03.09, 02:32
sen gordonun koruması sın galıba:D o ıtemlerı bul gel vs yıne de keserım % 1.000.000 daha dencek bıey yok sana ayrıca benı bılen bılıyo sen ısıne baq
WhiteDreamS (http://www.gevezeonline.net/member.php?u=11608)
3 gün - kanıtsız suçlama
Bence Hangi karaterler Oynayabiliyosan Daha İyi Onla Oyna...
PmAtSevgilim
16.03.09, 08:10
warrior ve bp priest akar basede tabi saglam olmak sartiyla
WhiteDreamS
19.03.09, 02:22
8 shell set dual +1 heros valor +1 dual mınatours ıron set +0 8 raptor bu ıtemler war vs de kesemedıgım ksısı kalmıyacak vs de ıken town cekmezlerse unutmadan bıde pedalcılar harıc
8 shell set dual +1 heros valor +1 dual mınatours ıron set +0 8 raptor bu ıtemler war vs de kesemedıgım ksısı kalmıyacak vs de ıken town cekmezlerse unutmadan bıde pedalcılar harıc
k0xpér``s ^^ :D
GoraGelirPkAkar
22.09.09, 22:15
mageden şaşma
cRaftSt0orm
22.09.09, 23:35
9 aylık topic !!! önce bi bakın
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.