Orijinalini görmek için tiklayiniz : AraLComeBack Veda!!!
AraLC0meBack
01.04.07, 21:22
AraLComeBack Battle Priest'e Geçmeye Karar Verdim.Yeni Charımın Adı YouAreInSafeWıthMe.Herkese Teşekkür Ediyorum Charı ReaLArmY Arkadaşımızla Charları Takas Ettik.AraLComeBack Artık ReaLArmY(Cihat) Arkadaşımızındır.Videoyu Hazırlayan ReaLArmY'e Teşekkür Ediyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=GripRUBPb5c
Video İlkde Acılmaya Bilir Onay Gelmedi Çünkü :mrgreen:
YouAreInSafeWıthMe
01.04.07, 21:35
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Istersen Uyelıgı de Verem :lol:
LegenDAmator
01.04.07, 21:36
:S::S:S:S:S:S::S
YouAreInSafeWıthMe
01.04.07, 21:38
:S::S:S:S:S:S::S
????????
xXxCharismaxXx
01.04.07, 21:48
bende biraz önce charismayı bırakıp uğurun yanına warior açmaya karar werdim :D:D
LegenDAmator
01.04.07, 21:50
bende biraz önce charismayı bırakıp uğurun yanına warior açmaya karar werdim :D:D
olm adamın topicini kirletiyoruz kusura bakma aral :| üzgünüz
xXxCharismaxXx
01.04.07, 21:52
iyi de oyunu bırakmıyor ki arkadaş.bp oynayacam diyor.oyunu bırakıyorum dese zaten herkes üzülürdü.ben bp oynayacagı için olumsuz yanıt yazmak istemedim.yanlıs anlamasın kimse
AraLC0meBack
01.04.07, 21:59
beyler Sadece AraLComeBacki bıraktım oyunu degil eskisi gibi dewam ama np 0 dan :| napalım artık kasarız eski ncikim AraLComeBack oyundaki yensi iste YouAreInSafeWithMe
xXxCharismaxXx
01.04.07, 22:01
beyler Sadece AraLComeBacki bıraktım oyunu degil eskisi gibi dewam ama np 0 dan :| napalım artık kasarız eski ncikim AraLComeBack oyundaki yensi iste YouAreInSafeWithMe
sakın yanlış anlama biraz önceki yorumumu.dediğim gibi oyunu bırakmadıgın için olumlu yanıt yazdım.charın human olacaksa bende human adam acıyorum 1 lvl dan alacaksan beraber bişeyler yapalım :)
YouAreInSafeWıthMe
01.04.07, 22:04
Char Yabancıya Gıtmedı ya :lol:
Senin 0 ReaLArmy dedigin sahıs tam bir küfürbazdır..spike twon yaptım 8kısılık partye 58m dagıldı letterden küfürler pm'den küfürler yok seni cg'e koyarım falan filan yani kısaca o adam tam bir...... :knuppel2: :knuppel2:
Orc olursan sen ve ben birlikte iyi bir BP ikilisi olabiliriz ne dersin? :mrgreen:
Kim demiş ardreamde bp kullanılmaz diye :wink:
Senin 0 ReaLArmy dedigin sahıs tam bir küfürbazdır..spike twon yaptım 8kısılık partye 58m dagıldı letterden küfürler pm'den küfürler yok seni cg'e koyarım falan filan yani kısaca o adam tam bir...... :knuppel2: :knuppel2:
Ben Sana Ne Dedim Gel Adam Gibi Ver Ayıptır Dedim O Parayı Yapmak İçin Neler Yaptım Biliyormusun Dedim Dediqin Laf Uza Olunca Ederim.Beni Bilen Biliyor Şu Oyunda 2 Kişiye Küfür Ettim 1'i Sensin Diqeride Beni Soyan Fsm1453'dür+Bu Oguzhan Arkadaşım İle Charları Takas Ettim Sor Bakalım Öle Birisimiyim.IScreamI'yada Efeye Verdim.Hiç Bir Problem Olmadı.Ve Ben Bu ArkadaşLarLa Oyunda Tanıştım. :mrgreen:
AraLC0meBack
02.04.07, 15:09
Orc olursan sen ve ben birlikte iyi bir BP ikilisi olabiliriz ne dersin? :mrgreen:
Kim demiş ardreamde bp kullanılmaz diye :wink:
zthme sana bayılıorum yaa :lol: :smitten: ama malaesef humanım orc luk beni cok sıkıor orclar yanlış anlamayın pls ne bileyim human gelmişim human bırakaaam oyunu :2funny: ama seni cok begeniorum AraLComeBack İle senle vs yaptık malice atmamana ragmen baya dayandın malice atsaydın kim bilir .... :2funny: human ol sende plss :crazy2:
oğuz eski priest gibi ise tekrar düşün derim :-o
AraLC0meBack
02.04.07, 16:37
oğuz eski priest gibi ise tekrar düşün derim :-o
hyr eskisinden çok daha güzel eskisi odun gibiydi :| şimdiki güzel eskisinde bi + 7 II wardi güzel o kadar
Aral her halikarda sen saglamsın sonucta malice atsam herkes yatar nerdeyse ama atmadım belki alırım ezüğü dedim xD (Şaka şaka)
Ben zaten humandım orc oldum sen orc ol oyunu human bitirirsin :angel:
Ayrıca iltifatlar için teşekkürler :wink: :smitten:
turgayyyyyyy
04.04.07, 19:48
kankam yeni carın hayırlı ve ugurlu olur inss :mrgreen:
hayırlı uğurlu olsun :mrgreen:
AraLC0meBack
04.04.07, 21:48
thx... saolun AraLComeBack YOK ARTIK YouAreInSafeWithMe war :mrgreen:
lMrSheqiLl
05.04.07, 12:36
hayırlı Ugursu Olsun
EnchantMaster
05.04.07, 16:49
[b]0 dan np kasmak çekilmes be eti ^^ :angel: :(
EnchantMaster/Identique
Ranger_Rogue
05.04.07, 17:46
priestin hayırlı olsun kankam priestte basarılar ... :mrgreen: :mrgreen:
Hayır Mayır Kalmadıııı
Adamı Hackledi o... Fsm1453 Gene Yapacagını Yaptı Serefsızzzzzz :tickedoff:
Priestle Oynamak bir sanattır...Doğru yolu buldun aferem :roll:
hayırlı olsun cane aralı çok kitledik sıra priestte :roll: :2funny:
AraLComeBack Battle Priest'e Geçmeye Karar Verdim.Yeni Charımın Adı YouAreInSafeWıthMe.Herkese Teşekkür Ediyorum Charı ReaLArmY Arkadaşımızla Charları Takas Ettik.AraLComeBack Artık ReaLArmY(Cihat) Arkadaşımızındır.Videoyu Hazırlayan ReaLArmY'e Teşekkür Ediyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=GripRUBPb5c
Video İlkde Acılmaya Bilir Onay Gelmedi Çünkü :mrgreen:
Cihat dediğim angel_55 'in sahibi olan mı ? :D
Ryan CooPeR
08.04.07, 20:28
HAyırlı Olsun İns Battle Priestten Zevk alırsın :lol:
XXOSKOXX
BP Liqte Ba$aRıLar :mrgreen:
Cihat dediğim angel_55 'in sahibi olan mı ? :D
Ordada Yazdıgı gıbı RealArmY(Cihat)(ßen) xD
McTeoManiaC
10.04.07, 15:10
elveda
AraLC0meBack
10.04.07, 15:15
ty :lol:
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.