Orijinalini görmek için tiklayiniz : Ardream' de ki Dengesizlik...
IStillAlive
13.10.06, 11:24
Öncelikle herkeze merhaba,
Arkadaşlar ardreamde(diez) bence karus ve elmoradlar arasında sayısal olarak büyük dengesizlik var.
Benim 55 lvl bi orc asasianım var ve ardreame gittiğimde gördüm ki orclar base lerinden çıkamıyor,
çıksam bile bowla gittiğimde görüyorum ki orası humanların bariz üstünlüğü altında ..
Sağlam orclar takip ettiğim kadarıyla human side a geçiyorlar ama..
bu kadar az orc varken nasıl np kasılır veya nasıl pk yapılır anlayamıyorum...
hellboy785
13.10.06, 11:46
millete çamur atmadan önce bi aynaya bak kasbilen kasıo npyi
IStillAlive
13.10.06, 11:48
serbay uçarım sana noob noob yazılar yazıp pstun içine etme zzzZZZzz..
(Enver Abin).
doğru diyosun ama biz (humanlar) np kasamıyoruz asıl.. baseden çıkmıyosunuz.
denge gelirse ardream cok daha zevkli olacak da.. nasıl 8-)
IStillAlive
13.10.06, 12:16
bende onu diyorum human arkadaşlarım var scroll basıp solo pk yapmaya adam kesmeye çalışan ama..
scrollun 15 dakikası kesmek için orc aramakla geçiyor :lol: ha diyelim 200 humanın kovaladığı bi orc gördün belki son vuruşu ben yaparım da np yi alırım mantığıyla sende kovalayanlar kervanına mı katılacaksın?
Belki Hepsi klanı tüm memberlarıyla karus side a geçerse biraz denge gelebilir Ardream'e...Tabi sadece bi düşünce, o kadar adamın nt parası da baya bi tutar gerçi ^^ .
valla arkdaslar bi humanın pesenden 100 kisi kosması yanlıs bence hem humanlardada sağlam adamlar var yinede orc olmaktan cok mutluyum ayrıca cokta ii np kasıyorum :-D
JohnTki
ayrıca bütün andreamcıları bekleriz pk ya np kasmanın koly 2 3 yolu var
1.Si hep partice gezmek
2.Si humanların townunun onunde beklemek ama bunun icin ya ii bi parti kurun yada ii bi partiye girin np kasmanın en kolay yollarından bi kacı bence bunlar :-D
Orc olan herkesi partime beklerim :wink:
**JohnTki**
bi bıraktık ardreami hemen humanlar ezmeye başlamış :D dönsek mi ne yapsak :D :mrgreen:
volkantasci
13.10.06, 14:25
bence saçmalık ben ve arklarımın humanları çıkartmadıgımız zamanlarda sık sık oluyor :wink:
Karus char kasıyorum Priest 59 a =)
Wait me all
PriestSayrus
13.10.06, 17:12
hıc merak etmeyın 1350 ap ye ulastm denedım daha fazlası olmuyor amk ... :D
ve paraya kıyadım gıttım ncs aldım bayram da da orc oluyorum np nerdeyse 100 k olcak
orc olup da 100 k yapmayı dusunuyorum
yukarıda anlatılan sorunlar ve denege getirmek amacı ıle orc oluyorum yoksa hman olmak tan sıkılmadm
lowenhappy
97098/13287 np
bayramda orc towndayım orc kardeslerıme slm lar
___potter___
13.10.06, 18:36
bende geliyorum dengesizlik ha lvl 58 %80 im kasmıorum exp priestimle geliorum kimse ezemez beni bi buff atarım ağzınız açık kalır :-D
TurkishIfenomenI
13.10.06, 19:33
Hasan abi (Jamel_Lp) Karus ol plüz !!!
eewet yaw biz dışarı çıkamıoz diye np kasamıoz sizde biz çıkmıoz diye kasamıorsunuz..
Jamel_Lp ve KuKi yi Karusluğa davet ediorum :))
TurkishFenomen FerikoyluKruvazor
Niye gyet dengeli siz sadece organize olamıosunuz okadar. toplu attacklarda cok güzel daıtabiliosunuz... Ama sizinsağlam arkadaslarınız boss peşinde koşmaktan pek oralarda olmuyor....
masseyferguson
14.10.06, 09:38
Arkadaşlar ardreamde(diez) bence karus ve elmoradlar arasında sayısal olarak büyük dengesizlik var.
Benim 55 lvl bi orc asasianım var ve ardreame gittiğimde gördüm ki orclar base lerinden çıkamıyor,
çıksam bile bowla gittiğimde görüyorum ki orası humanların bariz üstünlüğü altında ..
aynen sana katılıyorum bende çok zor np kasıyorum
nirde
bende onu diyorum human arkadaşlarım var scroll basıp solo pk yapmaya adam kesmeye çalışan ama..
scrollun 15 dakikası kesmek için orc aramakla geçiyor :lol: ha diyelim 200 humanın kovaladığı bi orc gördün belki son vuruşu ben yaparım da np yi alırım mantığıyla sende kovalayanlar kervanına mı katılacaksın?
Belki Hepsi klanı tüm memberlarıyla karus side a geçerse biraz denge gelebilir Ardream'e...Tabi sadece bi düşünce, o kadar adamın nt parası da baya bi tutar gerçi ^^ .
arkadaşım hepsi clanındakilerin hepsi gelirse eğer ağılık kuaruslara biner düzeni bozan hepsi clanı :P
adamlar çok sağlam v ii playerler var karşı çıkılmıyo karuslardada var ama denk olmuyo işte nabalım 8-)
:Broken$hard:
14.10.06, 10:41
Pardon ama benim 59 lvl nick'im var, ve 2-3 saatte sadece 3-4 kere yatıyorum ... :x ßu yüzden kendi adına konu$$an iyi oLacak :roll:
:Broken$hard:
14.10.06, 10:43
doğru diyosun ama biz (humanlar) np kasamıyoruz asıl.. baseden çıkmıyosunuz.
denge gelirse ardream cok daha zevkli olacak da.. nasıl 8-)
bence boylesi daha iyi orc'lar hep eziq kalsın bende orc'um ve peq fazla ks olmuyor ... :-D Her zmn ks'siz bir sekilde rahat rahat oynuyom oyunu ... :roll:
derdiniz büyük anlaşılan. boncuk deil bende 4-5 ayda kastım itemi ve leveli. sizde kasın. elinizde nasır yok. :roll: leveliniz düşük ap az hp az sonra pvp ye çıkıyosunuz. bi spike açmayla çocuk olmuyor. bi adamın karşısına geçip teketekte onu öldüremiyosam eziklik duyarım. akıllı oynadığınız sürece np kasarsınız :cry: k2 ye mesaj çekelim. aptal aptal yeni server açacaklarına diyelim 3. bi ırk daha olsun. undeadlar - elfler mesela. zaten wow (warcraft) özentisi bi oyun bu. oraya ya ksciler-idiotlar geçsin ya da iyi oyun bilenler. öyle bişey yapamazlar tahminim. sıfırdan baştan yapılanma gerektirir. ancak o zaman denge olur. saat 9'dan itibaren orclar ezilmeye başlıyor. sabahın geç saatlerine kadar. gün içinde de oluyor bu. aradan kaçan üstten çıkabilen dışarda onlarda assasinler. 8-) orclarda kıl olduğum çok kişi var. yanlış anlamayın. şu aralar pek gözükmüyorlar. 4-5 assasin bir olup ks'den alıp alıp aptal aptal pm'ler atıyor (sanki okuyabiliyorum) okumak için moradona geçip duruyorum pmleri okumak için. lamerizm işte. önüne geçemezsin. vs yaptığım adama dalıp özür dileyenler, kıçımdan ayrılmayıp ben naparsam aynısını yapmaya çalışanlar. ksciler olmasa biraz daha tadı çıkar oyunun. şu an karusluk gibi bi düşüncem yok ama sıkılmaya başladım. ark. çevremin çoğu human. karus olmaya olurum. ama rogue'la oynamam. her charın az çok kaşarlığı var bende. herkes 2 parlak item yapıp "ben gralım" diye gezmeye başladı. olursa ya bp veya warrior kasarım. şu anki halimden memnunum. NT (nation transfer) içinde k2 ye para yedirmeyin derim. oyunun kalitesi zaten ortada. bug'lar fln fıstık. açıklamama gerek yok sanırım. 1. gün 46 leveldim. 2. gün tek başıma deruvish döndüm. 3. gün spot için ana avrat sövdüler. :lol: itemleri aktarın 59'a sıfırdan kasın, zor değil :roll:
IStillAlive
14.10.06, 13:01
Pardon ama benim 59 lvl nick'im var, ve 2-3 saatte sadece 3-4 kere yatıyorum ... :x ßu yüzden kendi adına konu$$an iyi oLacak :roll:
arkadaşım artık postu okumadan cevap yazma olayından vazgeçin...
ben np kasamıyorum demedim..dikkatli oku.. ki np kasmak istiyorsan ve de sağlamsan orc olmak en iyisidir çünkü her yer buffsız takılan human ezikleri ile dolu (karusta da var ama orc olduğumdan dolayı beni karşı taraf ilgilendirir...)
Benim açıkça söylediğim şey ortada bir dengesizliik var .. Böle bir mücadele iki tarafa da zevk vermez....
IStillAlive
14.10.06, 13:06
derdiniz büyük anlaşılan. boncuk deil bende 4-5 ayda kastım itemi ve leveli. sizde kasın. elinizde nasır yok. :roll: leveliniz düşük ap az hp az sonra pvp ye çıkıyosunuz. bi spike açmayla çocuk olmuyor. bi adamın karşısına geçip teketekte onu öldüremiyosam eziklik duyarım. akıllı oynadığınız sürece np kasarsınız :cry: k2 ye mesaj çekelim. aptal aptal yeni server açacaklarına diyelim 3. bi ırk daha olsun. undeadlar - elfler mesela. zaten wow (warcraft) özentisi bi oyun bu. oraya ya ksciler-idiotlar geçsin ya da iyi oyun bilenler. öyle bişey yapamazlar tahminim. sıfırdan baştan yapılanma gerektirir. ancak o zaman denge olur. saat 9'dan itibaren orclar ezilmeye başlıyor. sabahın geç saatlerine kadar. gün içinde de oluyor bu. aradan kaçan üstten çıkabilen dışarda onlarda assasinler. 8-) orclarda kıl olduğum çok kişi var. yanlış anlamayın. şu aralar pek gözükmüyorlar. 4-5 assasin bir olup ks'den alıp alıp aptal aptal pm'ler atıyor (sanki okuyabiliyorum) okumak için moradona geçip duruyorum pmleri okumak için. lamerizm işte. önüne geçemezsin. vs yaptığım adama dalıp özür dileyenler, kıçımdan ayrılmayıp ben naparsam aynısını yapmaya çalışanlar. ksciler olmasa biraz daha tadı çıkar oyunun. şu an karusluk gibi bi düşüncem yok ama sıkılmaya başladım. ark. çevremin çoğu human. karus olmaya olurum. ama rogue'la oynamam. her charın az çok kaşarlığı var bende. herkes 2 parlak item yapıp "ben gralım" diye gezmeye başladı. olursa ya bp veya warrior kasarım. şu anki halimden memnunum. NT (nation transfer) içinde k2 ye para yedirmeyin derim. oyunun kalitesi zaten ortada. bug'lar fln fıstık. açıklamama gerek yok sanırım. 1. gün 46 leveldim. 2. gün tek başıma deruvish döndüm. 3. gün spot için ana avrat sövdüler. :lol: itemleri aktarın 59'a sıfırdan kasın, zor değil :roll:
Bu benim veya orcların derdi değil, Ardreamdekilerin ortak sorunu bence.. Kuki sen ii bir playersın günde atıyorum 5k np kasıyorsan eğer orc olsan eminim 3 katını kasabilirsin( orc olman beni ilgilendirmez sadece bi örnek) çünkü 10 kişinin kovalağı 1 2 orc haricinde dcz de orc göremedim seni boş boş orc ararken çok gördüm... ama orc olan iyi bi asas yukardaki posta da yazdığım gibi daha çok np kasabilir..
Bişiler daha yazıcaktım ama iş yerindeyim çalışıyorum kafam dağıldı .. :lol:
PriestSayrus
14.10.06, 13:09
bun e kardes ya tolstoyun romanları gibi
:D:D
Ardream aslında dengesiz degil human arkadaslar daha cok np pesinde gidiyorlar ve organize olarak geliyor haliyle cok fazla olarak geliyorlar ve bizlerde dışarı çıkmak icin ugrasiyoruz yada ben pek fazla ugrasmiyorum disari cıkıyorum 2 kişi alıyorsaam 1 kez yatıyorum 39np kârım oluyor..
Ben pek fazla orc arkadasi boss ararken gormedim yada bilmiyorum ama ben kendi namıma devamlı Ardream'da gezerim boss bakarım. Bir Orc mensubu olarakta cok rahat bir sekilde np kasabiliyorum genel olarak solo dolasir solo takilirim.
Kuki arkadasimizi " derdiniz büyük anlaşılan " sözcügünden dolayida kiniyorum, derdi buyuk olan kisiler zaten kendini belli eder bir vurur zora gelince town atar ilision atar 1 vs 544564564 yapar. Bir cogunuzla VS 'lerde karsilastim Suana kadarda beni kesen belli basli adam (lar) oldu onlarıda her zaman Letter yolu ile tebrik ettim.. En fazLa potum kalmadıgında merchant atmaya calistim onda da hicbir zaman town atmadim kacmadim...
Gecen human bir arkadasimizla vs yapmaya calisiyorduk ve sagolsun belli basli kisiler buna cok izin verdi vs yi bırakıp arkadaslara yonelincede kacmaya basliyorlar.. Aynı durumda o kisiler olsa aynı seyi ben yapsam Letter'dan küfürler yağar lütfen orada birşey yapılıyorsa bu bir oyun bu bir zevk ise otur ve zevkini al alamıyorsan uzaklas kendine laf ettirtme...
PriestSayrus
14.10.06, 13:38
bence humanlarda bı adama 3124341341 kısı ks yapıyor
humanların ustun durumda olmasınınsebebı ısesadece sayıca 5 kat daha fazla olmaları
hayatım da hıc ıllısyon kullanmadım town cekıp kacmadımda oynarsam adam gıbı
bu 1 vs 1 lerde mudahale edenlerıde kınıyorum gercekten
orda bı mucadele varsa edebınle ya ızle yada yoluna dvm et ks den aldıgın 25 np yedıgın kufurlere degmez
Saat 14:30 civari oyuna girdim Ardream'a biraz oyun oynayim cikayim diye amcamin birisi acmis kospu 5 Li 5 Li 10'ar 10'ar sayfa yapiyor ve cok degerli human arkadaslarimizda kisi ölmesin diye adami minnörlüyorlar bumu sizin oyun anlayisiniz ? 30 DK'da bu durum yuzunden 500np kaybettim disariya adim atamiyoruz cikan kisi Rotto denen neydüü belirsiz ( küfür etmiycem ) kisi tarafindan yerdeyiz..
Gm denen seyin ne oldugunu zaten goren yoktur. Eger bazi dengeleri korumak istiyorsaniz once aranizdaki ucubeleri yok edin oyunuda adam gibi oynayin....
PriestSayrus
14.10.06, 14:27
rotto serefsın tekıdır
koxp işte
Artık karuslar rahat ooynar...
Ben yani ImBear oyunu bıraktım... :-(
asdf :-P
sdfasdfsa 59'a kascam La :mrgreen:
IStillAlive
14.10.06, 14:56
illussion apayrı bi konu ama sanırım yeni moda oldu eskiden bu kadar fazla kullanılmazdı..
Ama bana göre rakibine ben senin spike ından o kadar korkuyorum ki nolur onu vurma da bende ölmeden seni kesmeye çabalayayım çünkü ben eziğin biriyim demenin direk karşılığıdır....Kullanan herkeze ezik demek istemiyorum ama bana illusion attıklarında pc başında gülmekten kırılıyorum.. :lol:
WTF ?!
yazmadan duramadım okuyunca.
Y a bana biri anlatsın şu 1vs1 işini ben anlamam da pek
Dalgamı geçiyorsunuz yoksa numaramı yapıyorsunuz .
Orası savaş alanı ya oyun tamam ama oyunun savaş bölgesi.
1vs1 yapacak adam kaldıracak kı..nı gidecek arenaya.
Yok teke tek kapışıyorlarmış bak sen ne kadar güzel
yani benim savaş alanımda benden izinsiz yer kapacaksınız ve burda biz teke tek yapıyoruz karışma diyeceksiniz
hahahahahahaah bu kadar gülmek yetermi komik çocuklar.
Benim olduğum yerde 1vs1 yapılmaz arena hariç oraya çıkın herkese saygım vardır
Amaaaaa cz yada ardream de 1vs1 yapıyoruz ne ks yapıyorsunuz diyen herkese söyleyecek bir sözüm mutlaka olacaktır.
Sizler keyif alın diye değil ben keyif almak için oynuyorum bu oyunu kimse kusura bakmasın yani.
hayırlı iftarlar allah kabul etsin
PriestSayrus
14.10.06, 17:25
Amaaaaa cz yada ardream de 1vs1 yapıyoruz ne ks yapıyorsunuz diyen herkese söyleyecek bir sözüm mutlaka olacaktır.
sacmaladıgının farkındasındır umarım :-D
1 vs 1 e heryerde saygı duyarım
bu arada ben arenaya zevk almak ıcın cıkarm ardreamde np kasmak ıcın sende bı terslık var galıba
gel bırısı bnele 1 vs 1 yaparken karıs bakalım sana soledıklerımı duyduktan sonra nasıl bı cvp vereceksın gercekten merak edıyorum :D :-D
masseyferguson
14.10.06, 18:07
daha bırakması gereken çok human varr ...
ArkadaşLar bakın eşitsizLik war ama oLsada ben yine adamımı keserim bu fark ettirmez çünkü biLmeyen
çok noob war... :|
PriestSayrus
14.10.06, 18:50
dengesızlık de olsa
işini bılen adam np sını kasar orc townun onunu 223425346575688 kısılık bı human ordusu cullanıyor kımın neyı kestıgı belı değil bole oyun olmaz dengesızlık burda zaten
ama ardream sadece town onunden ıbaret deil
işini bilen heryerde np sını kasar
PRİESTSAYRUS.Saçmalayanın kim olduğuna karar verirler merak etme.
Senin kafan oranın bir savaş alanı olduğunu almıyorsa kabahat ne benim nede düşmanı gördüğü her yerde kesmeyi düşününlerin değildir.
Sen beni gör ondan sonrada ks yapınca yazacaklarını yüzüme söylemeyi dene ne dersin?
Bu oyunu uzun zamandır oynayan kişilersiniz illa.
Ama bazılarınız hala nerede ne yapılır neresi ne için uygundur anlayabilmiş değilsiniz.
Hiç lunarda 1vs1 yapmayı deneyeneniz oldumu mrek etmiyor değilim :-)
Orda 1vs1 yaparken lan ne ks yapıyon burda 1vs1 yapıyoruz hay senin :lol:
Savaş alanında düşman kesilir bilmem anlıyabiliyormusun priestsayrus.
Banada ks yaptın bilmem ne diyecek adamın eğer diyeceği küfür ise yüzüme söyleyebilecek olanına adam yada herif derim(sıkarbiraz)
PriestSayrus
14.10.06, 19:43
PRİESTSAYRUS.Saçmalayanın kim olduğuna karar verirler merak etme.
Senin kafan oranın bir savaş alanı olduğunu almıyorsa kabahat ne benim nede düşmanı gördüğü her yerde kesmeyi düşününlerin değildir.
Sen beni gör ondan sonrada ks yapınca yazacaklarını yüzüme söylemeyi dene ne dersin?
Bu oyunu uzun zamandır oynayan kişilersiniz illa.
Ama bazılarınız hala nerede ne yapılır neresi ne için uygundur anlayabilmiş değilsiniz.
Hiç lunarda 1vs1 yapmayı deneyeneniz oldumu mrek etmiyor değilim :-)
Orda 1vs1 yaparken lan ne ks yapıyon burda 1vs1 yapıyoruz hay senin :lol:
Savaş alanında düşman kesilir bilmem anlıyabiliyormusun priestsayrus.
Banada ks yaptın bilmem ne diyecek adamın eğer diyeceği küfür ise yüzüme söyleyebilecek olanına adam yada herif derim(sıkarbiraz)
ya kardes herkes yanlısda senmı dogrusun anlayamadımkı .. ıyı sen ks nı yap savas alanında tamammı :D
savas alanı :D puhahahaha
ben kımseye bu oyun yuzunden kufur etmem bu arada , merak etme o kdar da ezıklık etmeyız
yazmadan duramadım okuyunca.
Y a bana biri anlatsın şu 1vs1 işini ben anlamam da pek
Dalgamı geçiyorsunuz yoksa numaramı yapıyorsunuz .
Orası savaş alanı ya oyun tamam ama oyunun savaş bölgesi.
1vs1 yapacak adam kaldıracak kı..nı gidecek arenaya.
Yok teke tek kapışıyorlarmış bak sen ne kadar güzel
yani benim savaş alanımda benden izinsiz yer kapacaksınız ve burda biz teke tek yapıyoruz karışma diyeceksiniz
hahahahahahaah bu kadar gülmek yetermi komik çocuklar.
Sizler keyif alın diye değil ben keyif almak için oynuyorum bu oyunu kimse kusura bakmasın yani.
hayırlı iftarlar allah kabul etsin
aL işte oyunu öğrende geL :-(
konu yine anamur'a sapmış :lol: 1- kuşçu aga bi bak : vese olayı her yerde mevcuttur. vese denen olay melee ler arasında olur. melee (sen, ben, şu, bu, o) vese kişiler arasında herkesin gücünü birbirine ispatlamaya çalışmasıdır. pvp oyunu bu. pvp de birbirine yiyen adamlarda boş değildir yani. oyunun bireyler arasında birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışması davasıdır. bu oyunun bu kadar tutmasını sağlayan da budur. kişinin kişiye üstünlük göstermesi. bişeylerine güvenip yerler birbirlerini. sen ks yapmışsın fln sana ks olmuş adam 2 pot içer kaçar o kadar. anladık ki ks'cilerin önde gidenisin çoğu kişi de (oyun bilen) ana avrat gider ks olayına zzzzz çeker. ks dalan adam zaten nasıl oyuncu olduğunu belli etmiştir. +5 cleaverlı görev chitinleriyle gelmiş, görev fp'leri gitmiş adama tutup orda yatmak koyar bana. arenayı herkes biliyor. tarifine gerek yoktu. adam öldürüp hem parasını hem npsini alırsın. oyun amacına varır. bana ks dalan(lar)a bende ks dalıyorum. vs yapandan duruma göre özürümü dilerim ama yapmam gerekeni de yaparım. bilmem bişeyler kaptın mı ? 2- beni nie kınıyonuz onu anlamadım ? sana dert olmamış olabilir de ordan inviz olup çıkamayanlarda var. o anki baskıyı atmak için herkes aynı yerden yükleniyor. bana göre ardreamin mapi çok basit ve dandik. sorun bu. humanlar çoğunluk %60-%70 / %40-%30 gibi bi durum. konu bu(nlar) değil 3- ezikliğinize ve şu andaki dengesizliğe metin açmışsınız. 5 kişi varsa 1i gereksiz. humanlarda inanın çok lamer var. gereksiz. çıplak gezen mi ararsın. buffsuz exp kasan mı. git d2 de kas ne kasıyosan. buffsuz gelip 30 karus görevi yapan mı ararsın. üstünde kıyafetinin 3-4 parçası olmadan gezenleri mi. neler neler. orc olsam şimdiye kafamda gözümde harf çıkmıştı. wtf lan ¿? :lol:
IStillAlive
15.10.06, 17:43
Peki demek her kez halinden memnun, sayısal dengesizlik orcların yada humanların ezikliğine geldi...
O zaman bi başka dengesizlik bahsedelim ;
Neden ardream de rogue patlaması var sizce? (Ben eski günlerdeki paper magelerimi geri istiyorum ama nova bile yok adamlarla mage açmamakta haklı gerçi 54 57 vs. skilleride güzel damage veriyo ama..)
PriestSayrus
17.10.06, 19:17
asas patlamasının tek sebebı spike bu kadar soluyorum yeterlımı ?
IStillAlive
18.10.06, 17:16
asas patlamasının tek sebebı spike bu kadar soluyorum yeterlımı ?
Bilgileri ve fikirleri paylaşmak amacıyla kurulmuş bir forumda aynı sebeblerle açılmış bir topictir bu .... fikrin varsa söle geç...
Agresif tavırlarını başka topiclerde göster ........
TeKiLLa34,Rotto,BLU3POW3R,arch ers1,albuelimdeki8,sumillo bu şerefsizler varken ne gibi bi denge olabilirki o kadar itemim bi halta yaramıyo eger bende koxp kursam emin olunki human townundan kimse çıkamaz bir an önce koxp a bi çözum bulunması gerekiyo gm ler uyuyo oyunun boku çıkdı
Arrow talia yap 50-100-50 vuruyorlar. :-( 2-3 kospcu kişi olmadıktan sonra yatma ihtimalin pek yok. bende humanlarla gurur duyuyordum. yeni dehşet adamlar türedi tahtımız sallanıyor fln diye. adamlar seri yapıyor, 3-5 kere isimleri yazdırıyor. hepsi gazoz kapağıymış meğer. orclarda TiReD (bu herif ard'de insafa geliyor pek kullanırken görmedim ama abyss de 5li 5li yardırıyor +9 +9 +9 tebrikler), WatanseveR, electro1989, 3-5 nick daha var hatırlayamadım. Herkes nickini yazsın ve böyle tipleri içimizde barındırmayalım. lütfen mümkünse partilerden de attıralım. Gm her zmn online olabilecek biri değil. zaten yetersiz de koca ××.000 kişilik server 1 tane maskot sullimo :-o Bildiğiniz kospcuları ss alıp, isimlerini buraya yansıtırsak ve customer support'a ss'leri link olarak yollarsak bilgilendirici olur ve banlanırlar inşallah. banlansın bi daha açarım mantığındalar, o kadar yüzsüzler ki vs teklif edenler bile var. yazık yazık yazıkk :roll:
anatolia090
19.10.06, 11:39
Bilgileri ve fikirleri paylaşmak amacıyla kurulmuş bir forumda aynı sebeblerle açılmış bir topictir bu .... fikrin varsa söle geç...
Agresif tavırlarını başka topiclerde göster ........
Yürü be enver abim :) Enver abime laf yok :D Kendisinin Diez tarihindeki Başarıları yeterli.. Abi ne diye bıraktın şu oyunu sen gittin anlamadıkki :( I need KINGZOE .. Sana seviyoruz enver abi..
IStillAlive
19.10.06, 12:08
Yürü be enver abim :) Enver abime laf yok :D Kendisinin Diez tarihindeki Başarıları yeterli.. Abi ne diye bıraktın şu oyunu sen gittin anlamadıkki :( I need KINGZOE .. Sana seviyoruz enver abi..
:roll: Saol Kayhancım Bende seni seviyorum ^^ ...Bazı sorunlar var onlar bi hallosun Asas açtım hopbidi hopbidi hoplatcam Ardreami :lol: :lol: :lol:
beyler arkadaş acısından hak veriyorum ardream da biraz dengesiz lik var human lar birz orclardan üstün kalıyo
IStillAlive
19.10.06, 12:51
beyler arkadaş acısından hak veriyorum ardream da biraz dengesiz lik var human lar birz orclardan üstün kalıyo
Beni yanlış anlamayın orclar sayıca az humanlar daha fazla olduğundan dolayı adam kesemiyorum hüühühühü demiyorum...
Bu hem orc hem humanların ortak sorunu diyorum orclar sayıca az olduğundan adam kesemiyorsa ,
humanlar da kesecek orc bulamıyo diyorum... :wink:
Beni yanlış anlamayın orclar sayıca az humanlar daha fazla olduğundan dolayı adam kesemiyorum hüühühühü demiyorum...
Bu hem orc hem humanların ortak sorunu diyorum orclar sayıca az olduğundan adam kesemiyorsa ,
humanlar da kesecek orc bulamıyo diyorum... :wink:
doğru
KING_VADER
19.10.06, 15:02
Kimin dengesiz, kimin dengeli oldugunu goruyoruz ...
Ya bırakın kuki yi falan orc olmasın su adamı pöh pöhlemeyin ya kendini bi sey zannediyo sonra
JoHnTki
Ya bırakın kuki yi falan orc olmasın su adamı pöh pöhlemeyin ya kendini bi sey zannediyo sonra
JoHnTki
msjları iyi okursan, bana kimsenin yalakalık yapmadığını göreceksin. sadece iyi kötü bir arkadaş çevrem var onların mesajları. onlarda kimin nasıl oynadığını bilirler. orc olupta senin gibi lamer avutacagıma human olur kendi kendimi avuturum daha iyi. her forumda msjlarıma ulasip da bana laf sokma adamı çileden çıkarma. sus ve kendine yeni bi hedef ara. zzzzz :x
arklar ben andreamcı olmaya karar werdım ve g1 clanım olcak %90 neyse beklerız o dengesızlıgı kaldırıcam h townada gıreces inş.:D :lol:
Arkadaşlar ben ardreame 20 gündür takılıyom(karus).Bu süre içerisinde humanların bizim townı bastıklarının haddi hesabı yok gerçekten(Biz hiç basmıyoz demiyom tabide nadir oluyo be :lol:).Tabi bundaki en büyük faktör humanların sayıca üstün olamalırıdır.Ama bence ardreamdeki daha büyük dengesizlik asasin sayısıdır.Bu arada kukinin orc olmasınıda isterim... Bide onlamı uğraşak human kalsında :-(
serbay uçarým sana noob noob yazýlar yazýp pstun içine etme zzzZZZzz..
(Enver Abin).
Benim adýmda Enver De
ThE_AsSsAsInN
24.10.06, 19:19
Hakikaten karus ardreaminde hell military 60+ olunca ve karustan hh ye gecisler olunca ciddi bir esitsizlik olusmustu son gorduumde (uzun zamandýr yokum)
bu her iki tarafýn da np kasmasýna engel taraflar eþitlenmeli ki iki tarafta vs kapýsabilsin base onu kapatýlýnca kimse çýkamiyor çýkan da güme gidiyor
ben artýk ardreamer olmicam ama gene de ardreamerlerin durumu için bikaç transfer olmali derim :-D
DreamTheaTeR
25.10.06, 04:30
dengesizligin sebebi bnm :D
video yaptik olesine ozenmeden bezenmeden hepsi dogal cekim alindabakinaq :D
http://rapidshare.com/files/569350/LOWEN.wmv.html
bonservisimiz justjherin elinde. Eðer iyi bi transfer ücreti verirseniz geliriz tabi... Ben gelirsem yanýmda sanýrým clanýda getiririm nede olsa severler beni... tabi yanlýs düþünüoda olabilirim..
Bu kafayla nereye giderizz belli deðil valla
valla ben hergun goruyorum towndan dýsarýý cýkarmýyozz
Kill Time çanlar orclar için çalýyor Bu bir gercektir :-(
itfaiye çagýrýn çok sýkýþýnca :-o ifadeler de güsel olmuþ :knuppel2: :2funny:
ardreamdeki dengesilik yeni boyutlara ulaþtý yen isorunuz kospcualr galiba orclar ýn çoðu sayý eksikliðini kosp ile dengelemye çalýþýoalr :lol: bu akþam kaçarken md sinden 5 li atan adamlarla uðraþmaktan full parti heallý debufflý partide bile np kasamadýk.. :tickedoff: bazý isimler veriyim KIRIKHANCERGG / __horlak__ özellikle horlak çok fena daha bissürü var ama bu iþten çok sýkýldým ben ... biri dur desin oyunun çivisi çýkacak artýk gelsin ler o allahýn ezik kospcularý 1vs1 ye ordan ne beðeniyosa kursun kopsunu ama kuyruðunu kýçýnýn arasýna sýkýþtýrmýþ kaçarken md ile ok sallamakla biþe kanýtlanmaz eziklik kanýtlanýr ancak. :knuppel2:
madam_bouvet
yaþanan kosp, macro, dupe, ks, trade hack olaylarýndan sonra acý haber;
KuKi intihar etti
:cry: artýk pvp yapmiycam belli bi süre k2network ayakta uyuyor. gündüzleri online bi Gm daha lazým. 3000-4000 kiþiye bi tane aciz sullimo bakýyor. o da sýrf millet GM desin diye. baþka bi anlamý yok. ne olduðunu bilmediðimiz bi varlýða göbek baðlamýþýz. premium al, para yatýr. paranla çektiðin rezilliðe bak. yeter artýk bea. bugün ark.ýmla trade yaptým inventory'de ne varsa silindi. ardýndan kendi kendimi öldürdüm. 3-4 kospcuyla kapýþmaktan yeter artýk dedim. oyun 10-18 yaþ arasý bebelerin eline düþmüþ. hergün isyan etmekten kanser olucam yakýnda. gözyumduðum, sesimi çýkarmadýðým þeyler baymaya baþladý artýk. herifler ard arda 7-8 adam alabiliyor :x yavaþ yavaþ modamýz geçmeye baþladý, artýk vs'ler kospçular arasýnda olacak. yakýndýr. diez bu gidiþle cyhper'ý sollayacak. 59'dan 57'ye nasýl düþtüðümü soranlar olmuþtu. kosper kardeþlerimiz sayesinde bugün yaklaþýk 6 veya 7 kere exe yattým. tebrikler, oyunu býrakma noktasýna getirdiler sonunda. Allah herkese sabýr versin :angel: :|
[img=http://img184.imageshack.us/img184/5696/intiharxr3.jpg] (http://imageshack.us)
http://img184.imageshack.us/img184/5696/intiharxr3.jpg
Surgundeki
25.10.06, 23:44
Sen biraz ara ver gercekten bilader...Umarým duzelir bu oyunda eski zevk alýnmaya baslanýr...
DreamTheaTeR
27.10.06, 20:04
yaþanan kosp, macro, dupe, ks, trade hack olaylarýndan sonra acý haber;
KuKi intihar etti
:cry: artýk pvp yapmiycam belli bi süre k2network ayakta uyuyor. gündüzleri online bi Gm daha lazým. 3000-4000 kiþiye bi tane aciz sullimo bakýyor. o da sýrf millet GM desin diye. baþka bi anlamý yok. ne olduðunu bilmediðimiz bi varlýða göbek baðlamýþýz. premium al, para yatýr. paranla çektiðin rezilliðe bak. yeter artýk bea. bugün ark.ýmla trade yaptým inventory'de ne varsa silindi. ardýndan kendi kendimi öldürdüm. 3-4 kospcuyla kapýþmaktan yeter artýk dedim. oyun 10-18 yaþ arasý bebelerin eline düþmüþ. hergün isyan etmekten kanser olucam yakýnda. gözyumduðum, sesimi çýkarmadýðým þeyler baymaya baþladý artýk. herifler ard arda 7-8 adam alabiliyor :x yavaþ yavaþ modamýz geçmeye baþladý, artýk vs'ler kospçular arasýnda olacak. yakýndýr. diez bu gidiþle cyhper'ý sollayacak. 59'dan 57'ye nasýl düþtüðümü soranlar olmuþtu. kosper kardeþlerimiz sayesinde bugün yaklaþýk 6 veya 7 kere exe yattým. tebrikler, oyunu býrakma noktasýna getirdiler sonunda. Allah herkese sabýr versin :angel: :|
[img=http://img184.imageshack.us/img184/5696/intiharxr3.jpg] (http://imageshack.us)
http://img184.imageshack.us/img184/5696/intiharxr3.jpg
bence her yazdýgýnda sonuna kdar haklýsýn oyun cocuk oyununa dondu ve nerdeyse dies cyper i yakaladý ve gececekte yakýnda diesde gm kontrolunun artmasý lazým her taraf koxp ardreame gm ugramýyor ......
IStillAlive
28.10.06, 08:55
Dün dts de priestli warrior lu mage li full ve güzel muhabbeti olan bi party kurdum kasýyoruz..+1 rebirth iron bowu kapýp spota gelen bi tip..
party attým önce girdi, bi baktým dts ye biz vuramadan yatýyo baktým 5li 5li gidiyo oklar çocuðu çýkardým partiden..sanki çýkarýldýðýnýn farkýnda deðilmiþ gibi ok atmaya devam etti..7 kiþinin elinden spotu aldý nerdeyse ...bi de piþkin piþkin ardream de koxp çalýþmýyo offff ya patch mi geldi diyo.....
Ardream de koxp ile yaptýðýn np ve anana edilen küfürler hoþuna gidiyosa Allah ýslah etsin diyorum.....
Her þey deðil arkadaþlar bu np denen þey...hakkýnýzla adam kesmenin zevki hiç biþey de yok ...
arkadaşlar hepimiz farkindayiz artik koxp cok olmaya basladi ... peki neden yeni patch gelmio ne bekliolar aq yeter herkes isyanlarda ...bu is te bi is war ama ben cozemedim... emek denen bisey kalmadi artik oyunda adam 1 ay da kastigim np yi 1 haftada kasio gel de kufur etme ... :x
JoHnTki
sansar_1994
17.02.07, 16:04
Ben humanım ama np kasabiliyorum sende human olursa nasıl np kastığımızı anlarsın :coolsmiley:
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.