PDA

Orijinalini görmek için tiklayiniz : Bir Knightcının Günlükleri [Genel]

quel_shin
26.12.05, 20:41
Amaç Belli herkes geçirdiği günle ilgili bir kaç anısını paylaşırsa ilerde okunduğunda renkli günlerimizi anımsayabileceğimiz bir topic olacaktır şimdiden katılan herkese sevgiler...

quel_shin
26.12.05, 20:42
Bugun Charımı yeniden toparlamaya başladım +6 chitin set ve +7 mirageler ile bişeyler oldu gibi sanki level kasarım artık warrrioıru alana kadar:)

Boss
26.12.05, 20:52
Ya şunu söliyim ko yu özledim valla ko gelsede arkamda yine 3 ks parti olsa diyorum bazen ;:D adamlarla uğurasmak bile bi zevkti :D breth i özledim ne bilim eskisi gibi zevk vermıyor artık...

LORD_OF_healers
26.12.05, 20:55
ya bugun saçma bişi olmadı , zaten ögrenciyim , bu hafta son haftalar , bi günde 2 yazılı oluyoz :? bugun sadece 2 saat online kalabildim ,

nese bugun savaşta bizim orclarla beraber attaga kalktık , tabi en önde bizim party ,bende bizim partinin en önündeyim , bi arkama bakam kaç kişi war die arkaya baktım , millet kaçıyo :shock:
sora önüme bi baktım , en önde glarfirst , ve arkasında en az 50 hh, tabi ben direk yattım , we son vuruşu the_sTRom yaptı , ve 5 damage verdi :)

sTRom a yatmak ne kdr zevk verici de olsa ( dier n00blara yatmaktan iidir ) 5 hp ye yatmak çok gıcıgıma gitti :oops:

TheStrom
26.12.05, 20:55
bende brethi ozledim kule 8) brethimin icine kadar girip merchantlara nova atmayı özledim :roll:

TheStrom
26.12.05, 20:56
ya bugun saçma bişi olmadı , zaten ögrenciyim , bu hafta son haftalar , bi günde 2 yazılı oluyoz :? bugun sadece 2 saat online kalabildim ,

nese bugun savaşta bizim orclarla beraber attaga kalktık , tabi en önde bizim party ,bende bizim partinin en önündeyim , bi arkama bakam kaç kişi war die arkaya baktım , millet kaçıyo :shock:
sora önüme bi baktım , en önde glarfirst , ve arkasında en az 50 hh, tabi ben direk yattım , we son vuruşu the_sTRom yaptı , ve 5 damage verdi :)

sTRom a yatmak ne kdr zevk verici de olsa ( dier n00blara yatmaktan iidir ) 5 hp ye yatmak çok gıcıgıma gitti :oops:
emaeuheauhae 5 hp ha :P ss varmı saklayayım :roll:

Chan
26.12.05, 20:57
Günlüğüm : karakter gitti her türlü secret question yanlış diyor bir türlü çıkaramıyorum karakterimi geri nasıl alacağımı :x

LORD_OF_healers
26.12.05, 20:58

emaeuheauhae 5 hp ha :P ss varmı saklayayım :roll:

ss yoq bea :(

valla ben oyunu oynamayı daha çok seviom :) fukara gibi 3 saat oynayıp 4 saat ss almıyom :P

Boss
26.12.05, 21:00
bende brethi ozledim kule 8) brethimin icine kadar girip merchantlara nova atmayı özledim :roll:

Harbiden çok özledim ya :( ben ko mu istiyom banane banane

Bu arada benimde çok 1 2 3 4 5 damageye öldüğüm oldu son vuruşları yapan lara :D deli oluyodum hatta cafemden küçücük bi çocuk vurmuştu bana 1 şeytana da denk gelmişti :D bende çocuğa 1 damage gerçek hayatta verdim :P şaka tabe çok severim müşterilerimi :p

Afettah
26.12.05, 21:02
1 haftadir TauruS la log in olmuyorum :D galiba 2-3 hafta daha log olmiyacam ozledim seni be tau ve positive ahalisi :lol:

TheStrom
26.12.05, 21:05
bizde seni ozledik tauuuuum :P uppala bugun 70 oluyor darısı ba$ına :P

Boss
26.12.05, 21:07
Tau beni kesmezsen bende seni ösledim :DDD

Afettah
26.12.05, 21:12
sevgili cafegeveze orc mage leri sizleri cok seviyorum :lol:

sizi incitmek istemiyorum ama zr ye denk gelmeyin :) nese 3 hafta yokum iste :cry:

KiNG_SeYTaN
26.12.05, 21:12
Anı olarakmı bak hemen anlatıyım sana.Şimdi ben assasienim malum oyuna daha yeni başlamışız ihtiyaçlar var eko(yedikuleli) ile berbaer lvl 41 olduk, arkadaşlarda kubi(mythic) ve onur(smoothcriminl) dedi ki; apo(KiNG_SeYTaN) lamialardan kekury dagger düşüyo para yok alamıyoruz ekoya dedim ikimiz keseriz elsanta girer girmez lamia kesicez tmm mı dedim eko yok apo ben yatmak istiemiyorum dedi ben gülüorum tabii dedim yatmassın abi ikimiz keseriz gel nese zar zor ikna ettim geldi, nese dedim sen chil koyda yavaşlasın eko chil attı arkasından flame baktım eko arkasına bakmadan kaçıyo ama ben nasıl gülüyorum anlatamam ordaki mimikler ve hareketler beni resmen bitirmişti eee sonra olan bize oldu tabii ben ekoya baktıgım esnada yerde yatıyodum :) hain eko zuhahahaha

ToRaNDo
26.12.05, 21:18
uppala eslanttan cıkmıo :D

70 e adım adım yaklastı ve olmak uzere

full harpy-raven kasıolar mageciklerle :D

Boss
26.12.05, 21:36

sizi incitmek istemiyorum ama zr ye denk gelmeyin :) nese 3 hafta yokum iste :cry:

vaybe 30 kişinin arasında hemde tam ortasında zr ye denk geliyom peh :D euheuheue

KiNG_SeYTaN
26.12.05, 21:39

vaybe 30 kişinin arasında hemde tam ortasında zr ye denk geliyom peh :D euheuheue

ehüeühüeüheühü :P

Progressive_Attack
26.12.05, 21:47
Dün MostWanred clanındaki ilk dakikalarımda kestigimiz ilk HQ gayet iyi bir drop verdi.bugün bir baktım Yedikuleli clan chat te yine parcalıyo kendini HQ çıktııı HQ çıktııı diye.e gittik eslanta eko bizi aynen Hq nın yanına tp.tam lure edicem elektrikler gitti.ama ben lure ettimmi yoksa etmedenmi elektrikler gitti tam emin degilim.hmn koştum telefona.Eko dedim benim adam ordamı._burda abi.yaşıyomu ?_yaşıyo abi.iyi ozaman hmn towna cek plz elektrikler gitti :?

kısmet degilmiş dudecan bidahakine artık :wink:

Boss
26.12.05, 21:52
Dün MostWanred clanındaki ilk dakikalarımda kestigimiz ilk HQ gayet iyi bir drop verdi.bugün bir baktım Yedikuleli clan chat te yine parcalıyo kendini HQ çıktııı HQ çıktııı diye.e gittik eslanta eko bizi aynen Hq nın yanına tp.tam lure edicem elektrikler gitti.ama ben lure ettimmi yoksa etmedenmi elektrikler gitti tam emin degilim.hmn koştum telefona.Eko dedim benim adam ordamı._burda abi.yaşıyomu ?_yaşıyo abi.iyi ozaman hmn towna cek plz elektrikler gitti :?

kısmet degilmiş dudecan bidahakine artık :wink:

senin elektirkler gidince thief_ halletti abi :D iki tane hq kılı çıktı :D ellerine ayaklarına sağlık allah basımızdan eksik etmesin :D

NightWolfy
27.12.05, 07:16
Ya şunu söliyim ko yu özledim valla ko gelsede arkamda yine 3 ks parti olsa diyorum bazen ;:D adamlarla uğurasmak bile bi zevkti :D breth i özledim ne bilim eskisi gibi zevk vermıyor artık...

Harbiden KO çok güzeldi

quel_shin
27.12.05, 12:03
sanırım clit i alamıcam :D
bende 62 bi assasian ile karuslara karışırım o zaman höyttt
bugün öle boş beş geçiyor :D
iş görüşmesine gittim adam hobilerimi sordu knight dedim biz seni sora ararız dedi :D
sttr dedim :D

Boss
27.12.05, 12:13
iş görüşmesine gittim adam hobilerimi sordu knight dedim biz seni sora ararız dedi :D

zuhahahahaha biz sizi ararız he koptum ya ahahahaha bu arada gaz alıyorum cliti aldırmayın bana :P

quel_shin
27.12.05, 12:16

zuhahahahaha biz sizi ararız he koptum ya ahahahaha bu arada gaz alıyorum cliti aldırmayın bana :P

cz deyimmm :D

BaDbLade
27.12.05, 23:01
yok olum kinght might alalalala :) adamın kafasını bulandırmayın zaten günlük hayata alıştım gibi birşey :P arada knight damarım tutuyor ama olsun bi sigara bide msnede gacılarla muhabbet geçiriyor :D

quel_shin
27.12.05, 23:49
ya bugün koşuyorum bowl da yanımda Gral Wasabi varmış fark etmedim:P baktım beraber koşuyoruz
biz çevreledik 200 human ı kuşattık ikimiz
sora bi baktım wasabi kek kullandı küçük oldu kaçtı...
lan dedim ben napıcam neyse başladım girdim 200 human a ama human town yolu bowl a akıyor sora savaşmaya başladım
novalar iniyor başıma ben diyim 20 sen de 30 nova işareti var
screamlar parazitler maliceler tournement ler felan

leny dedim vurduğum iniyor zaten sinirlendim iyice tam obl ye de giricektim arada gördüm
biri dürttü annemmiş uyan evladım dedi :D

imported_ZeRaTuL
28.12.05, 01:32
WaSaBiiiiiiiiiiiiiiiiiii yeter artık ZeRaTulL3 ü KESMEEEEE... :oops:

yaf adam 4 kere kesti .. yeter baba.. tamam büyüksün... zaten yeni 60 yaptık.. alışmaya çalışıyo arkadaş.. :oops:

bu arada dün akşam aposlarda dolanırken gördüm gene seni. amöa benim sin leydim.. sen tanıdın. ama yanıdanki WaRaNaSi pek ateşli... oturuyom kalkıyom durmuyo. :D Kesemedi gen Allahtan :D..

bi greating yapayım ss alayım dedim .. yaptırtmadı saolsun...

quel_shin
28.12.05, 01:46
Saat gecenin 2:45 i oyunu baştan 20 ciye yükledim olmuyo :(

1311 ide yükledim update completed dio ok diorum
açmıyo oyunu napcam yaa offffffffffffff

quel_shin
28.12.05, 09:00
ALLAH BENİM BELAMI VERİCEK HALA BECEREMEDİM OYUNU YÜKLEMEYİ:(

WaSaBi
28.12.05, 13:44

yaf adam 4 kere kesti .. yeter baba.. tamam büyüksün... zaten yeni 60 yaptık.. alışmaya çalışıyo arkadaş.. :oops:

bu arada dün akşam aposlarda dolanırken gördüm gene seni. amöa benim sin leydim.. sen tanıdın. ama yanıdanki WaRaNaSi pek ateşli... oturuyom kalkıyom durmuyo. :D Kesemedi gen Allahtan :D..

Yanyana bilgisayarlarda oynuyoduk varanasi ile. Ben söledim vurma die :D Zeratul3 de senin madem ona da vurmamaya çalısırım. Ama söz vermeyeyim o konularda.

quel_shin
29.12.05, 01:45
bugün mostwanted e girdim :D
manyak eğlenceli geçio oyun :)

ToRaNDo
30.12.05, 11:59

Yanyana bilgisayarlarda oynuyoduk varanasi ile. Ben söledim vurma die :D Zeratul3 de senin madem ona da vurmamaya çalısırım. Ama söz vermeyeyim o konularda.

bende varanasiyi kestim dun KS hesabı :D

geldi human surusunun icinden bana daldı :)

quel_shin
31.12.05, 00:52
:D sıkıldım benim 44 mage ile girdim cz ye gittim town kenarından fire spear atıyodum full +7 set var ama üstünde paper valla 300 300 geçiriodum:D