PDA

Orijinalini görmek için tiklayiniz : Bu kadarda olmaz kser ?tr_erzincan ve bozkurr kser >>>Edit Srares

NameIsAdA
23.04.07, 14:02
Ya ben artık bu oyuna dıcek soz bulamıorum arkadaslar ne rahat exp kasıozr ne pk yapabılıorz nede ıtem pk de kosp ıtemde dupe expdede ks war ne bıcım oyun ya yeter artık son karsılasdımız vakaa kendını adam sanan bırkac kısının yuzunden morallerimiz yine bozuldu peki ben size bişsey sorcam siz benım yerımde olsanız ne yapardınız :idiot2:
benim yerımde olmanızı cıdden ıstemem... ya mchfz(yasın) bısey yapın artık kardes bu kufurlerı bu ks leri yapan clanın adına laf getıren bu klavye delikanlısı ınsanlarla aranızı koparın.Bana bu tr erzincan dan 2.ks bi ayrı 3 olayıda anlatıyım kardes sahıtlerı war nasrullahda sahıt tr_erzıncan nerdeyse 15 20 kere dc oldu cogu seferınde slot bana kaldı dc den gelıor party i remake yapdıor banada kaldı party bendede remake ısdedı gel dedım gelmedı partydekileri cıkardı kendisi kurdu ve bana bundan sonra benden party isteme dedi.Hadi diyelim ben 1.cisinde hatalıyım 2.cisinde hatalıyım ama kardesım bı ınsan bırseyı 50 kere soluyorsa ve bunun kanıtları varsa o konu uzerıne konusmak daha ne kadar dogru olur sizce :idiot2:

http://img223.imageshack.us/img223/8871/bozkurys1.jpg

http://img223.imageshack.us/img223/1001/erzncannnrc1.jpg

http://img294.imageshack.us/img294/5366/kufrrrtc2.jpg[/IMG]

http://img144.imageshack.us/img144/8049/kufurbazrz8.jpg

http://img99.imageshack.us/img99/954/kserpk8.jpg[/IMG]

Mod : Clan İSimlerini KUllanmayınız.. Gerekenleri clan başkanlarına iletin ,k2ye iletin ama 1-2 kişiyi koca topluluklara mal etmeyin.. Direkt olarak clan başkanları alakadar olmadıkça isimleri kullanmayınız !!

NameIsAdA
23.04.07, 14:08
Yukardaki ss ler A tr_erzincanın ve FastKıll den adamların baska bı ks olayını anlatmaktadır
size bahsettım dc olayıda ayrı bı olaydır...

_exult_
23.04.07, 14:10
salla ada herzaman yaptıkları iş onların
boşverr.. oyun duzelsın adım atabılıyolarmı slota görürler

Zeytin
23.04.07, 14:24
exp ıcın deger mı bunlara anlamıyorum :crazy2: ada sen taqma canem bunLarı oyunuda bıraqma :knuppel2:

NameIsAdA
23.04.07, 14:34
Benim bildigim birsey war reelde kötü characterliler characterlerine göre ortam bulur iyiler kötülerle ortam kurmaz
bunların ortamındakı(clanındaki)herkez kötü deil belki ama bunlar yüzünden onlarında adı cıkıyor _M_C_H_F_Z_
yasin kardes senle Ramd die bi warıor cardan arkdık ama cok zman gecdı aradan Lutfen ama lutfen su clanını temızle su karaktersız ınsanlardan belkı senın yuzune guluyorlar ama baq baqalım exp kasma oyuna gırme 2 gun durmazlar clanında benım burda konusmam topıc acmam tamamen senın kımın ne oldugunu gormenı ıstedıgım ıcın kardes..
En onemlısı bole ınsanlar yuzunden clanına laf getırtme sen olgun bı ınsansın bole coluk cocukla ısın olmamsı lazım...

SeSSiZÖFKE
23.04.07, 14:37
lol nameisada :-D helal olsun walla :lol:

i love fastkill ama clanın adını kullanmasaydın keşke

olayı anlatiim başka da bişey yazmicam buraya..

ben ve bi kaç arkadaş kasıoduk orda sonra dc olduq bi baktık aaaaa nameisada prty kurmuş..bizde slotu geri almaya çalıştık sadece bu kadar..ayrıca exult ta nameisada nın arkadaşıdır..bu topic ortaklaşa açılmış bi topictir..

exp ıcın deger mı bunlara anlamıyorum :crazy2: ada sen taqma canem bunLarı oyunuda bıraqma :knuppel2:
arkadaşım sende konu hakkında bilgin olmadan konuşma lütfen :mrgreen:
madem ks i biz yapıoruz neden prtin full deil neden clandan adam çaırıosun ?

nameisada = :uglystupid2:

IIsoBeeII
23.04.07, 14:48
up
up
up
up
up

offf offf mahir abi gor bunları IIsoBeeII and PeDDeR :mrgreen: :2funny:

SeSSiZÖFKE
23.04.07, 14:51
çok güsel bi topic hll olsun...bu arada clana falan seslenerek ayak yapma...ayrıca mc hakkında bişey bilmiosun..yasin kim?mc ile yasin die birimi oynuo?ben 60 lwl den beri fastkill ailesi içindeyim...çok konuşuosun clanı da karıştırma orda biz küfür mü edioz?yoq küfürbazlar falan yazmışsın...

çok konuşuosun çok..

güsel bi topic..tbrkler nameisada ve exult ^^

dier clan üyelerinizide beqleriz bu topic e :smitten:

SeSSiZÖFKE
23.04.07, 15:03
Benim bildigim birsey war reelde kötü characterliler characterlerine göre ortam bulur iyiler kötülerle ortam kurmaz
bunların ortamındakı(clanındaki)herkez kötü deil belki ama bunlar yüzünden onlarında adı cıkıyor _M_C_H_F_Z_
yasin kardes senle Ramd die bi warıor cardan arkdık ama cok zman gecdı aradan Lutfen ama lutfen su clanını temızle su karaktersız ınsanlardan belkı senın yuzune guluyorlar ama baq baqalım exp kasma oyuna gırme 2 gun durmazlar clanında benım burda konusmam topıc acmam tamamen senın kımın ne oldugunu gormenı ıstedıgım ıcın kardes..
En onemlısı bole ınsanlar yuzunden clanına laf getırtme sen olgun bı ınsansın bole coluk cocukla ısın olmamsı lazım...
bnm kim olduumu herkes gayet ii bilio mrak etme..BoZkUuR unda aynı şekilde sen kafanı yorma böyle şeyler için..sadece topic ine yazacak daa etkileyice yalandan dolandan şeyler düşün..herşeyi kendi lehine çewirmişsin helal olsun...

Benim hakkımda bişey bilmiosun...yoq kim kimin ne olduunu görsün die açtım bu topic falan da konuşma...

D.N:İnsanlar neyi nasıl görmek istiyorsa öyle görür^^

NameIsAdA
23.04.07, 15:10
ya bak erzincanlı sen olgun bırısı olsan cocuk olmasan anlasmadan yana varırdın dc oldukdan sonra ben oraya party kkurdum dondum slotu sen geldın dc olanların hepsı bendeydı olanların hepsını aldım sen geldın cıkın party den dıe yırtındındın herkez dıor bana pm den cık dıe zorladı kusura baqma dıor cıkıor sopnra benım partym madem fl deıldı neden hıc kutu alamıordunuz onemlı olan party nın fl olması deıl ustelık o arada vs vs dıe yırtınan kufurbaz arkadasınız bızım clandan Skyb0rd ıle vs yapdı sonunda 5 0 pm attı tbrıkler dedı slota da gelmedı ustelık vs de yenılen slotu bırakcakdı ne oldu yıne ks devam ustelık madem bıze kufurbaz demeyın dıorsun kufurbazlarla nıe party yapıorsun
adam ana avrat gıdıyor sende ona kardes dıorsun senın kardeslerın bole mı ? vs yazıklar olsunkı mfhfz 60 lwl den berı senı o clanda nasıl tutuyor sen bırak 70 lwl ı 170 lwl olsan adam olmazsın cocuk olrak kalırsın
Ve en onemlısı exulta sakın laf atacak olma exult dedın senın baban yasında adam ve benım cok sevdıgım bır abım
klavye delıkanlını bırak ve unutma bu bır oyun kımın ne oldugu butun dıez cok ıı bılıor .... :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2:

SeSSiZÖFKE
23.04.07, 15:27
ya bak erzincanlı sen olgun bırısı olsan cocuk olmasan anlasmadan yana varırdın dc oldukdan sonra ben oraya party kkurdum dondum slotu sen geldın dc olanların hepsı bendeydı olanların hepsını aldım sen geldın cıkın party den dıe yırtındındın herkez dıor bana pm den cık dıe zorladı kusura baqma dıor cıkıor sopnra benım partym madem fl deıldı neden hıc kutu alamıordunuz onemlı olan party nın fl olması deıl ustelık o arada vs vs dıe yırtınan kufurbaz arkadasınız bızım clandan Skyb0rd ıle vs yapdı sonunda 5 0 pm attı tbrıkler dedı slota da gelmedı ustelık vs de yenılen slotu bırakcakdı ne oldu yıne ks devam ustelık madem bıze kufurbaz demeyın dıorsun kufurbazlarla nıe party yapıorsun
adam ana avrat gıdıyor sende ona kardes dıorsun senın kardeslerın bole mı ? vs yazıklar olsunkı mfhfz 60 lwl den berı senı o clanda nasıl tutuyor sen bırak 70 lwl ı 170 lwl olsan adam olmazsın cocuk olrak kalırsın
Ve en onemlısı exulta sakın laf atacak olma exult dedın senın baban yasında adam ve benım cok sevdıgım bır abım
klavye delıkanlını bırak ve unutma bu bır oyun kımın ne oldugu butun dıez cok ıı bılıor .... :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2:
yaw arkadaşım ben sana hani demiştim ya ne ben senden ne de sen benden prty isteme die bidaa..hatırlıosun demi onu...peki bunu neden sölediimi de açıklamıştım onu hatırlıo musun? ben hatırlatiim sennle hiç bi şekilde polemiğe girmemek için sölemiştim...çünkü çocuk olduunu anlamıştım...

exult sende çocukla çocuk olma ^^yaşına göre dawran...
salla ada herzaman yaptıkları iş onların
boşverr.. oyun duzelsın adım atabılıyolarmı slota görürler
bunu yazan exult şimdi demi...yaşından başından utan o zaman

:knuppel2: bu noluo nameisada bana diosun ki klavye delikanlıı falan yapma ben burda ahkam mı kesiom da sen böle diosun bana...o sslerde bnm bi küfürümü gösterir misin...madem ben küfür ettim?hatta göstermene de grek yoq orda olanlardan biri gelip şu topic e en büyük yeminini ettikten sonra desin ki erzincan küfür etti ve biz o spota erzincan dan önce geldik desin o şahsın alnını karışlarım...ama biri gelipte bütün doruları sölesin o adamında alnından öperim

NameIsAdA
23.04.07, 15:35
peki ben sana olayının tamamını anlatıorum şimdi baq dinle
sen slotda dc oldun dıyeleım hadı dıyelım dogrudur towndan nıe gelııorsun hadı dıyelım oda oluır report yapmıssındır
senın party nın alayı benım partyımde kasıor
senıde alcam gelsen cocuk gıbı herkezı pparty ne cekıorsun bu arada hakkın war sana kufur ettın demıorum ama kufur edenlerle arklık yapıorsun dıorum
ben buraya butun dogruları yazdım sende sunu kabul et kardesım kser sın
baq kardesm sana hala kardesım dıorum ben sana daha oneckı paramun slot 1 deyken bundan yaklasık bır hafta once yıne buna benzer bı konuda 50 kere remake yapdırmısdın o zmanda demısdımkı sana senın haksız oldugunun halde kardes salla bu bı oyun belkı sende kotu bırı deılsın ama yanlıs yapıorsun dedım gel yıne arkadas olalım ıttfak yapalım hep beraber kasalım bu bı oyun demısdım bunlarıda ınakar edenın ben alanını karıslarım kabul edersende alnından operım ben cocuk deılım belkı sende deılsın ama cocukca hareketlerıne dıkkat et adam akıllı konuscaksan msn de devam edelım?

sSERCİOo
23.04.07, 15:43
pufffffffffffffffff yeter ama artık adam gıbı exp kasamıcaz mı allah askına ya bı kere rahat durun ya :knuppel2: yetr artık

SeSSiZÖFKE
23.04.07, 15:49
eet dedin..peki ben sana cvp werdim mi ?
peki neden wermedim sordun mu hiç kendine bu soruyu veya bana sordun mu neden cvp wermiosun die?
çünkü ben son sözümü sölemiştim sana..(ne sen bana prty at nede ben sana hatta clandaki arklarına da söle atmasınlar bana prty dedim)msn de konuşacak bişey olduunu sanmıorum..çünki bnm en son istediim şey bu bölümde adımın geçmesidir..ve beni bırak clanımın adının geçmesi ççççooooooooooooooook yanlış bana göre...bu clan senn clanından çok çok saygın bi clan çünki...senden ricam topic adını değişmen...moderatörlere de bildirdim gerçi...

ayrıca küfür edenlerle arklık yaptıımı nerden çıkarıosun..o şahıs sadece bnm prtimde idi..benm prtyi tekrar kurmamı onlar söledi...ks falanda yapmadım ben orda ilk yanıtımda kısa ve net bi şekilde açıkladım saten sadece spotumuzu geri almaya çalıştık biz orda... :mrgreen:kser die hitap edemezsin sen bana... :x

bnm ve clanımın adını bu topicte kullandın ya benden hiçbişey isteme artıq sen...(msn istemeni kastettim)
oyunda da herhangi bi muhabbetimiz olmaz inş..

Sağlıcakla Kalın

SeSSiZÖFKE
23.04.07, 15:52
pufffffffffffffffff yeter ama artık adam gıbı exp kasamıcaz mı allah askına ya bı kere rahat durun ya :knuppel2: yetr artık
ne atlıosun sen arkadaşım ya konu hakkında bi bilgin olmadığı halde?ordamıydın olay anında veya oyundamıydın^^ha yoq "ben her topic e cvp yazıorum çünki burası özgür bi topic ve post kasmama lasım diosan lafım yoq ^^

anlamadıım şey "" :knuppel2: "" bu ne demek oluo şimdi..o elindeki sopaya dikkat arka bahçene kaçmasın ^^

SeSSiZÖFKE
23.04.07, 15:58
Ya ben artık bu oyuna dıcek soz bulamıorum arkadaslar ne rahat exp kasıozr ne pk yapabılıorz nede ıtem pk de kosp ıtemde dupe expdede ks war ne bıcım oyun ya yeter artık son karsılasdımız vakaa kendını adam sanan bırkac kısının yuzunden morallerimiz yine bozuldu peki ben size bişsey sorcam siz benım yerımde olsanız ne yapardınız :idiot2:
benim yerımde olmanızı cıdden ıstemem... ya mchfz(yasın) bısey yapın artık kardes bu kufurlerı bu ks leri yapan clanın adına laf getıren bu klavye delikanlısı ınsanlarla aranızı koparın.Bana bu tr erzincan dan 2.ks bi ayrı 3 olayıda anlatıyım kardes sahıtlerı war nasrullahda sahıt tr_erzıncan nerdeyse 15 20 kere dc oldu cogu seferınde slot bana kaldı dc den gelıor party i remake yapdıor banada kaldı party bendede remake ısdedı gel dedım gelmedı partydekileri cıkardı kendisi kurdu ve bana bundan sonra benden party isteme dedi.Hadi diyelim ben 1.cisinde hatalıyım 2.cisinde hatalıyım ama kardesım bı ınsan bırseyı 50 kere soluyorsa ve bunun kanıtları varsa o konu uzerıne konusmak daha ne kadar dogru olur sizce :idiot2:

http://img223.imageshack.us/img223/8871/bozkurys1.jpg

http://img223.imageshack.us/img223/1001/erzncannnrc1.jpg

http://img294.imageshack.us/img294/5366/kufrrrtc2.jpg[/IMG]

http://img144.imageshack.us/img144/8049/kufurbazrz8.jpg

http://img99.imageshack.us/img99/954/kserpk8.jpg[/IMG]
ha bide burda demişsin ki remake yapalım dedi bende tmm dedim ve banada bidaa benden prty isteme falan dedi demişsin adamları prtysine falan çaırdı demişsin...sanki ben orda prtyi aldıktan sonra seni prty e almamışımda şölede bölede gibi olmuş burası...konuyu her okuduumda başka bi iftiranı yakalıorum yaw...ayıp ayıp yazıklar olsun sana...

NameIsAdA
23.04.07, 16:02
erzincan baq yapdıkların boyunu asdı asıorda sonucda bı oyun ve buyuk sonuclar dogurmadan ortamı yumsatalım
sımdı yapmak ısdedın sey ney? soledıgın sey dogru mu? elındekı sopaya dıkkat et arka bahcene kacmasın dıorsun
ya sen ettın lafın anlamını bılmıorsun yada bılerek herkezın gozunun onunde kufur edıorsun ya kardes ıyıce suyu cıkdı bu ısın ekle msn toplu oturum accaz kım haklı kım haqsz beraber karar vercez
ada_7958@hotmail.com
ekle de artık bu olaya son verelım :mrgreen:

SeSSiZÖFKE
23.04.07, 16:06
Yukardaki ss ler A tr_erzincanın ve FastKıll den adamların baska bı ks olayını anlatmaktadır
size bahsettım dc olayıda ayrı bı olaydır...
baq ya bir tane daha bu ne demek şimdi ya...walla sinir katsayılarımı gittikçe yükseltiosun nameisada..ne demek başka bi ks olayını anlatmaktadır...daa önce ks falan mı oldu aramızda?çok hayalperest gördüm seni yaw^^bu ss ler bugün olan olaylar deilmi...ve bu sslerde sadece ks olduu görünüo ama kimin yaptığı belli deil...eğer bu topic i ben açsaydım buraya ben deil sen açıklama yapmak zorunda olacaktın...ve şu anda sölediğin yalanlarla kendini haklı çıkarmaya çalışacaktın..

gerçekten çok çok çok ayıp ediosun...gerçekleri başından sonuna kadar bilen biri olsa senin yüzüne bakmaz ya..
ayıp ya ayıp sadece bunu diebilirim sana

SeSSiZÖFKE
23.04.07, 16:11
erzincan baq yapdıkların boyunu asdı asıorda sonucda bı oyun ve buyuk sonuclar dogurmadan ortamı yumsatalım
sımdı yapmak ısdedın sey ney? soledıgın sey dogru mu? elındekı sopaya dıkkat et arka bahcene kacmasın dıorsun
ya sen ettın lafın anlamını bılmıorsun yada bılerek herkezın gozunun onunde kufur edıorsun ya kardes ıyıce suyu cıkdı bu ısın ekle msn toplu oturum accaz kım haklı kım haqsz beraber karar vercez
ada_7958@hotmail.com
ekle de artık bu olaya son verelım :mrgreen:
aaaaa nameisada helal olsun açığımı yakaladın hmen :mrgreen:nasılda dikkatini çekti o küfür öle benim sana bi lafım war mı orada sana nie gocundun anlamadım :S

msn ekle falan demişsin toplu pturum yaptıımızda nolacak...sen haksızsın bu konuda beni bundan vazgeçirmeye mi çalışacaksın...tolu otrumda konuştuktan sonra nolacak gelip ben buraya arkadaşlar kusura baqmayın spotu geri almak için yaptıklarımdan dolayı özür diliyorum mu dicem :-D

olympos
23.04.07, 16:13
Ezik 67 lwl adam Sırf kendıı ismını duyurmak için bizi kullanarak topic açmıs :2funny: :knuppel2: ßu işe mchfz yi ve clanı karıştırmaya gerek yok!ßöle şeyler yaparak sadece kendını rezil edersn bence bellı kı yaşında kücük senın :-o ßu arada ks yapan biz değiz sensn!!! N00ß :idiot2:

SeSSiZÖFKE
23.04.07, 16:15
Ezik 67 lwl adam Sırf kendıı ismını duyurmak için bizi kullanarak topic açmıs :2funny: :knuppel2: ßu işe mchfz yi ve clanı karıştırmaya gerek yok!ßöle şeyler yaparak sadece kendını rezil edersn bence bellı kı yaşında kücük senın :-o ßu arada ks yapan biz değiz sensn!!! N00ß :idiot2:
emre eğil boyum kısa alnından öpecem seni :mrgreen:

TheParadise
23.04.07, 16:19
Tr erzincan Ne kadar Güzel Laf Cambazlıgı yapıorsun olayları carpıtma clanına lafımız yoq proveke ediyorsun işte..

O senin spotun deil herkesin kapan kapana anlıyacağın senın dedıgın gıbı dusunursek ozman belirli kişiler exp kasar adam 1 yıl spottan cıkmaz ????

:tickedoff:

Ayrıca biz ismimizi duyurmak isteseydik bu forumda, bu şekilde olmazdı ..

SeSSiZÖFKE
23.04.07, 16:29
Tr erzincan Ne kadar Güzel Laf Cambazlıgı yapıorsun olayları carpıtma clanına lafımız yoq proveke ediyorsun işte..

O senin spotun deil herkesin kapan kapana anlıyacağın senın dedıgın gıbı dusunursek ozman belirli kişiler exp kasar adam 1 yıl spottan cıkmaz ????

:tickedoff:

Ayrıca biz ismimizi duyurmak isteseydik bu forumda, bu şekilde olmazdı ..
lol sen nerden çıktın:S...clanımıza lafınız yoq mu?Allah allah ya ben nerden çıkardım o zaman böyle bişeyi?acaba topic isminden dolayı böle bişey sölemiş olabilirmiyim?

eet bnm spotum deil ama dc olduktan sonra gelip prty kurmak dorumu sence ?( eğer doğru diosan sana verecek hiçbir cvbım yoq bnm.oyunda başarılı olmanı dilerim sadece)

_exult_
23.04.07, 16:48
bu arada ben mahir 4trapper.. yasınıı bıl derken ben cocuk degılım kardes sen ısınee bak gelıptee spotaa ks yapmaya kımsenın hakkı yok.... demısınızyaa 67 lwl ısmınıı duyurmaya çalışıyo dıeee adaya.. bu laflara gerek yokkk..buarada kımsenın mcfzye laf ettıgı yokk onun nekadar efendı oldugunuu bızler bılıyoruzz.. clanındakı bı kaç dengsız ınsana laflar.. konuyyuu kapatınn ısnızee bakınnnn... okee kolay gelsınn herkeseee..

SeSSiZÖFKE
23.04.07, 17:07
bu arada ben mahir 4trapper.. yasınıı bıl derken ben cocuk degılım kardes sen ısınee bak gelıptee spotaa ks yapmaya kımsenın hakkı yok.... demısınızyaa 67 lwl ısmınıı duyurmaya çalışıyo dıeee adaya.. bu laflara gerek yokkk..buarada kımsenın mcfzye laf ettıgı yokk onun nekadar efendı oldugunuu bızler bılıyoruzz.. clanındakı bı kaç dengsız ınsana laflar.. konuyyuu kapatınn ısnızee bakınnnn... okee kolay gelsınn herkeseee..
kim olduun beni ilgilendirmez.... ben size sadece şu topic in adını deişin diorum başka bişey demiorum...

iftira atıosunuz...Allahınızdan bulun...adam bide msnden topic coşmuş dio saçmalıa baq...

_exult_
23.04.07, 17:15
kardess kapatt Allahınızdan bulun dıosunnn... yasına göree davranınn ayıpp..adam spotuu tapulamsı.. neymıste reset gelemden önce yanı 2 saat önce bız vardık spottaa dıoo böle bışey yok .. eger gm ile konusupta tapuladıysann söle gm ye etrafını çevırsın bızde gırmeyelım.. tamam paşam sız haklısınızz bız hakısızzz..

SeSSiZÖFKE
23.04.07, 17:19
beyler bu son yazım buraya

bu arkadaş bizim adımızı wersin umrumda deil..clanın adını werio mc nin adını werio..

biz ks yapmadık..kimseye küfür etmedik..eğer clanın adı geçmesidi bu topic i okumazdım bile...çünkü topic sahibi nameisada...ben daa öncede sölediim gibi onunla bütün irtibatı mı kopardım
son olarakta resetten önce biz wardık...gerisi size kalmış...
yiyin birbirinizi :lol: :lol: :lol: :2funny: :2funny: :2funny: :buck2: :buck2: :buck2:

Sağlıcakla Kalın

_M_C_H_F_Z_
23.04.07, 17:32
cümleten s.a diyerek gırmek ve nacizane hemen konunun kapanmasını ıstıyorum.arkadaslar oyun nereden nereye geldı.samımı soyluyorum suan bıze bırlıktelık ve fazlasıyla sabır gerekmektedır.konu o kadar basıt,kucuk ve komıkkı bılmıyorum ben kendı clanımdakılere ve sızlere yakıstıramadım.clanımdakılerı ıyı tanıyorum sızlerın konusmalarınızdan ve az cok oyundakı dıyaloglarımızdan ıyı ınsanlarsınız.rıca edıyorum soyle bır ortamda bırbırımıze destek olalım ve konuyu kapatalım.herkese düzeylı davranıslarından oturu tesekkur ederım.iyi formlar...

olympos
23.04.07, 17:53
Onun bizde hatrı çok tur ve bizim clanımızın ne konumda olduun çok ii bilior... bazı kişilern yazdığı topicden dolayı biz özür dileriz...

NameIsAdA
23.04.07, 19:11
Ve aleykumselam hafız kardes hele sukur akıllı bırı cıkdı kardes ben senın bu tr_erzıncan_tr ye abartısz 20 kere ıttıfak
teklıf ettım ortam ıyıce bozulcak gel su konuyu halledelım dedım arkadas klavye delıkanlılıgından ne anlıor anlamıor,
kardes burda senın clanından adamların ayıbı war bu da demek oluyorkı clanına aldıgın adamlara dıkkat etmıyorsun sen akıllı olgun bırısın
onlara bunun bır oyun oldugunu ve kardeslık arkadaslık cercervesınde tat almk ıcın oynamamız gerekdıgını ks nın nasıl kotu bı olay olduguunu
Ve en onemlısı slotun onların tapulu malı olmadıgını sole ltfen...
bu arada yukarda msnm yazılı kardes ya oyundan ya msn den senle konusmam lazım munasıp gorursen.. :mrgreen: :mrgreen:

ottoman_girl
23.04.07, 20:40
Ve aleykumselam hafız kardes hele sukur akıllı bırı cıkdı kardes ben senın bu tr_erzıncan_tr ye abartısz 20 kere ıttıfak
teklıf ettım ortam ıyıce bozulcak gel su konuyu halledelım dedım arkadas klavye delıkanlılıgından ne anlıor anlamıor,
kardes burda senın clanından adamların ayıbı war bu da demek oluyorkı clanına aldıgın adamlara dıkkat etmıyorsun sen akıllı olgun bırısın
onlara bunun bır oyun oldugunu ve kardeslık arkadaslık cercervesınde tat almk ıcın oynamamız gerekdıgını ks nın nasıl kotu bı olay olduguunu
Ve en onemlısı slotun onların tapulu malı olmadıgını sole ltfen...
bu arada yukarda msnm yazılı kardes ya oyundan ya msn den senle konusmam lazım munasıp gorursen.. :mrgreen: :mrgreen:
tr_erzincan_tr diil arkadaşım TRErzincanTR... hem aldıgın adamlara dıkkat et diyosunda bizim mchfzla 2 gunluk muhabbetimiz yok bil bunu yani thehfzde de beraberdik burdada beraberiz.. biz sen ve senin gibi insanların dusundugu gıbı bırılerı olsaydık saten sertac abi sallardı bızı bu gune kdar.... merak etme o bilir napacagını senin uyarmana gerek yok dikkat et filan diye..

NameIsAdA
23.04.07, 21:12
her neysen benım umrumda deıl bı kere tr_erzıncan yada trerzıncan sen onu karısdırma ve konuyu degıstırmeye calısma nese artık haksız oldugun halde benım topıcımı haklıymıs gıbı sadece laf ebelıgı yapıorsun ben aklı basında bırı ıle konusmak ıstıorum mchfz oyundan denk gelırsem onla konuscam sen hakszsın bunu kabul et ve daha fazla topıcımı kırletme cocuk!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

SeSSiZÖFKE
24.04.07, 10:00
uyarımı dikkate aldıın için tşkkr ederim srares :mrgreen:

_M_C_H_F_Z_
24.04.07, 14:48
yaw arkadaslar konunun kapanması ıcın elımden gelenı yaptım sadece uzatmayın dıye rıca ettım.ayrıca ben kımımkı estafurullah ne haddıme her zaman heryerde sevıyelı duzgun konusmalara varım.cogu zaman bız olamıyoruz charın basında bılgılerınıze sunarım.sabır hepımız bırbırmıze lazımız oyunda bu kadar hılecı ve duzenbaz varken.tekrar anlayısınızdan oturu tesekkur ederım.ıyı formlar...

NameIsAdA
24.04.07, 17:18
bu oyunda olan hileci düzenbaz dediklerin senın clanıda mc adam topıce gelmıs laf kalabalıgı yapıor adam benı nerde gorse ks yapacamı tutyor ne 2 kere karsılıkdık sana 2 sinide anlatrım
1.aynı party de paramunda kasıorz TrErzincanTr sürekli dc olup duruyor ve party cogu seferınde bana kalıyor her geldıgınde party ı ıstıor her seferdınde duruyoruz bunun yuuznden 2 kısı yattı sonra yıne dc oldu yıne bana kaldı party bu sefer ıstedı remake gel party kurulu dedım her zmankı gıbı yıne remake ıstedı yok deyınce party dekı herkezı cıkardı banada bı daha benden party ısteme dedi..
2.serverlarada lag oldu dc yedık serverlar tam 1.3 saat sonra geldı ben gıtmısım slot 2 ye party kurmusum dc olanların hepsını almısım adam bı geldı towndan boz party i dedi party dekı herkez bana pm attı dedı kusura baqma ben cıkıorum adam cagırıyor...
sonra ben cıkanların yerıne doldurdum ve slotumu vermemeye calısdım sımdı ks ben mı oldum o mu?

Ve sana sunu soluyorum bu kadar mantıklı olgun bırısının ortamında bole cocukların ne ısı olur anlamıorum sen bana dekı haksız sensın baska dıyecek bıseyım yok o zman mc bu bır oyun ve amaclarına gore oynanmalı bunun gıbıler yuzunden oyundan tat alınmaz hale geldı FastKıll bolelerini barındırmaya devam edecekmı :idiot2:

TheParadise
24.04.07, 18:42
yahu bırak ada ya elbet bağaracaklar yarın öbür gün

'' kardeş sıraya alırmısın, yer warmı, kac kısı sırada war, sıram gelmedimi?.....'' 8-)

bizim amacımız clanlara laf atmak değil yapılan ayıbı(ks) yi ortaya koymaktı

Biz Devam ederiz gene..

NameIsAdA
24.04.07, 18:56
efe kardes yazmayım yazmayım dıorum duramıyorum ya benım anlamadım tek bırsey war _M_C_H_F_Z_ nasıl bunun gıbı cocukları clanına alabılır ya butn dıez bu soruyu soruyor oyuna gırıyorum kardes ıı yapmıssın dıorlar bana pm den
Trerzıncantr bunu hak eddı dıor pekı bu da mı yalan bu da mı bı komplo bu son yazısım olur ıns zaten oyunu adam akllı oynayamıorz gırınce de o kadar lagın arasında bıde bole pmlerle ugrasıorz arkadaslar erzıcanın ayıbı burda oyundan sormayın pls herkeze ıı oyunlar ıı forumlar
ve mahır abınınde dedıgı gıbı su oyunun duzelmesını beklıorz o zman o slotlar kımın herkez anlaycak.. o slotlara ks kurmak nedır anlatycaklar.

GeCe_BEkCiSi
25.04.07, 15:09
walla billa haklısın :mrgreen: :angel: :crazy2: :2funny:

NameIsAdA
28.04.07, 17:43
ee bu ne demek oluyor Fastkıll clanından kser Bozkurr denen warıor pm den ana bacı sovuyor.. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
sonrada cafegevezeye vercem bu kufurlerını deyınce vermezsen o.ç sn dıor abı ne ıs ya ne bıcım laf bunlarrrrr!!!
:knuppel2: :knuppel2: :knuppel2:

RaMSeSa
29.04.07, 21:07
tr erzincanı eskıden tanıyorum ks yapan bır kısıdır kesınde ks yapmıstır ama bozkurt senden beklemıyodum kardes yanlıs yapmısınız :S

NameIsAdA
02.05.07, 14:48
Ewy.. Ramsesa kardes
ben olayı son kez anlatıorum arkadaslar...
bız dc olduk serverlar kapandı dcler 2 saat sonra acıldı bız dırek slotumuza gıttık ben party kurdum sonra expe basladık slotda guzelce expımızı kasarken baqdım TrErzıncanTr geldi ve herkez sıra sıra party den cıkıp kusura baqma
herıf cık dıor dedı...
ben bunun uzerıne party dekı bosalan yerı doldurdum expe devam ettım baqdım erzıncan clandan bozkur cagırdı ve party sındekıler benım dondugum slota bırden ks ye gırdıler sonra ana bacı lafları benı sınırmden klaveyeye mause ye
zarar verdım.. ama bana deseler guzelce ben herkezle dost canlısı bı insanım herkezle cok cabuk anlasrım

Zaten bu oyunun amacı ne kı ya yeter artık benı bu muhabbetler boguyor klavye delıkanlıları yuzunden reeldede canımız sıkılıyor olmaz bole ıs ya..

son olarak topıcdekı trerzıncantr nın konusmaları tamemn laf ebelıgıdır.Ve oyunu amacından saptırmakdır. :tickedoff:

NameIsAdA
10.05.07, 16:47
Bana dedıgı olaya bakar msın 60 lwl den berı fastkıldeymıs herıf 70 olunca topıc acıor clan pls dıor bıde yalan atıor
eger buna ıtıraz edcek olursa buraya ss yıgacam :lol: :lol: :lol:
Bu arada adam kser oldugunu kabl ettı oyunda ve ozr dıledı

ottoman_girl
12.05.07, 20:28
Bana dedıgı olaya bakar msın 60 lwl den berı fastkıldeymıs herıf 70 olunca topıc acıor clan pls dıor bıde yalan atıor
eger buna ıtıraz edcek olursa buraya ss yıgacam :lol: :lol: :lol:
Bu arada adam kser oldugunu kabl ettı oyunda ve ozr dıledı

daha neyin peşindesin sen 1 hafta olmuş konu kapanalı hem merak etme char blocklandı senin gibi it köpekler bayram etsin.. peşindeyim ayrıca bu blockun acılcak inş.. sen şimdi kosp kurmasaydın blocklanmazdıda dersin emin ol biz kurmadık o kospu hem şu özür olayı ne zamn oldu bi sölesene bizde bilelim...

D.N BEN APO bu arada bu yazı için arkadaşlarıma bişiy yazma şahsıma konus benim

ottoman_girl
12.05.07, 20:48
tr erzincanı eskıden tanıyorum ks yapan bır kısıdır kesınde ks yapmıstır ama bozkurt senden beklemıyodum kardes yanlıs yapmısınız :S

paşam öle diyosunda senin bahsettigin olay oldugunda bozkurrta bizimle beraberdi sence bu soledıklerınde bi celişki yok mu ?

tekrar polemik cıkartmak için yazmadım bunu seninle derdim kapandı dedigin gibi eskidendi o
hem biz ks yapmıyoduk orda

DeePhReSiF
13.05.07, 13:04
birinin büyüklük göstermesi gerekiyo