PDA

Orijinalini görmek için tiklayiniz : DeviLArcherS ht sundries kill

MrsJuanDeFucaGuard
16.08.08, 13:32
http://www.loadtr.com/b-270008-DeviLArcherS.jpg
(http://www.loadtr.com/270008-DeviLArcherS.htm)

CL0S3D
16.08.08, 13:42
ßunu Ne Zmn Kestiq :D:eek::eek:

MinoSeTTe
16.08.08, 13:45
Tebrikler..Cok iyi kesmenizde ne işe yaradı daha dorusu yeni Sundries kaç sniye sora dogdu :)

PIeatu
16.08.08, 13:51
Sundries Team Sizi : p
Kesin Kesin, HumanLar Sundries'siz kaLsin assdfg

CL0S3D
16.08.08, 13:54
:DSundries Team Sizi : p
Kesin Kesin, HumanLar Sundries'siz kaLsin

Hehehe :D Yaqında inş. İnn İneceZzZ İnnSizde Kalırlar :D:):)

Sez0
16.08.08, 13:56
actıqınıs 1 topıc yetmıyomu :S herkestıqınızde topıc acarsanız ayvayı yedı cafegeveze.

memodost
16.08.08, 14:07
.....................!

http://img120.imageshack.us/img120/732/27bf0625e3d64ae668509cekg0.gif (http://imageshack.us)

AnSwErS
16.08.08, 14:28
actıqınıs 1 topıc yetmıyomu :S herkestıqınızde topıc acarsanız ayvayı yedı cafegeveze.
Cok haklısın... yandık artık bunlar her sundrıes kestıgınde 1 topıc acar..

lyzozom
16.08.08, 15:18
bu kacıncı topic ^^ ...

CL0S3D
16.08.08, 15:19
bu kacıncı topic ^^ ...

2.xDsalih abixD

MrsJuanDeFucaGuard
16.08.08, 15:22
10k sonra 2. kes kestık :D

isperih
16.08.08, 21:19
asddsafsd gzl gzl kesin baklaım xD

PIeatu
16.08.08, 21:23
2.xDsalih abixD

Bittim BU yoruma üheüheü:)

FaLse^
16.08.08, 21:33
Cok haklısın... yandık artık bunlar her sundrıes kestıgınde 1 topıc acar..

sizin gibi
şakayaptık kill evil wizard
..... worm
..... bulcan
..... dts (slot kapattı)

AnSwErS
17.08.08, 11:26
sizin gibi
..... worm
..... bulcan
..... dts (slot kapattı)
Sen war ya delıkanlı degılsın... ısın gucun bırılerıne laf atmak bız yaptıgımız 1 seyı 1 kere koyarız her yaptıgımızda koymayız...

xxMiKeDrAkxx
17.08.08, 12:45
Vay ße SunDREs KesmişLeR xD

aDReamDa aDam Kessenin oNu ßiLe KoyaRSınız Yakında.

CL0S3D
17.08.08, 13:02
Sen war ya delıkanlı degılsın... ısın gucun bırılerıne laf atmak bız yaptıgımız 1 seyı 1 kere koyarız her yaptıgımızda koymayız...

Yuru ße Koçum Kim Tutar seni...xDxD

CL0S3D
17.08.08, 13:04
Vay ße SunDREs KesmişLeR xD

aDReamDa aDam Kessenin oNu ßiLe KoyaRSınız Yakında.

Ama Seni Kestiqimiz kdr SunDREs Kesmediq .salih abixDxD

xxMiKeDrAkxx
17.08.08, 13:30
ßeni KesTiGniz KaDaR ?

ßeni NasıL KesTin İnanki Çok MeRak eDiyoRum ?

1 SeNeDiR oYun oYNamıyoRum NasıL oLuyoRDa KesiLiyoRum ? :D

MrsJuanDeFucaGuard
17.08.08, 14:20
beyler pekala ben baska bı topık oldugunu bılmıyodumm bu kadar tepki cekcenı bılseydımm koymazzdımm iyi yorumlar ıcın tesekkurlerr kotu yorumlar ıcınde dusuncelerını bıldırdıkelrı ıcın tesekkur edyıyorum ancakk bırbırıne laff sokmak icin yorum yazan arkadaslarıda kınıyorumm bırbırınıze laf sokuncaa omrunuzmu uzuyoo charınızmı degerlenıyo sadece adınızz cocuga cıkar bole devam ederse, cunku bu hareketler cocukca hareketler burda insan gibi anılarımızı paylasmaya calısıyoruzz ancak bunun bıle tadını kacırıyorsunuzz lütfen dikkatli olalımm rahatsızlık verdıysem affola butun knight alemine basarılarrr!!!!!!

DarkHoly
17.08.08, 15:37
sizin gibi
..... worm
..... bulcan
..... dts (slot kapattı)

die yazmışsın bu senin insanlık seviyeni gösterir . herkes kimin ne oldugunu bilio . niteliksiz oldugunu herkese ıspatlamaya çalışıosan saygım var :P

lMaximusSl
17.08.08, 15:38
sizin gibi
..... worm
..... bulcan
..... dts (slot kapattı)

Sen sağa sola laf atmaktan başka bişey bilmezmisin kardeşim.Yani şakayaptık clanındaki memberlarla olsun clanla olsun neden uğraşır durursun anlamıyorum yaranmı var gocunuyorsun yoksa kendi çapında bişeylermi yapmaya uğraşıyorsun???Biz orda ewil kestik geldik eğlencesine buraya koyduk kimseyede senin gibi laf atmadık kardeşim!!!

BlackPriestTR
17.08.08, 15:39

Sana katılıyorum bilader...her kesıldıgı zaman konursa...gunde 20 kere cook rahat kesılır sundıres...kesenlerın elıne saglık...fakat bos bı konu...andreamcıların herzaman yapmıs oldugu bırsey....

AnSwErS
17.08.08, 15:39
sizin gibi
..... worm
..... bulcan
..... dts (slot kapattı)
Ayrıca kemık atanda olmadı Çööööööööö hoşttt Yol al bak dalgana dalgan buyusun...

IxDreamOfWinDxI
17.08.08, 15:45
sizin gibi
..... worm
..... bulcan
..... dts (slot kapattı)

Ya Her Konuya ßi PoLemik Yaratıyosun. Senin Yerin ßurası DeğiL. Savaş Ay'la A TAKIMINA GİT...

TheLastCigareTTe
17.08.08, 15:47
Ayrıca kemık atanda olmadı Çööööööööö hoşttt Yol al bak dalgana dalgan buyusun...
Yakışmıor Sana Bu..Bu adam için ellerine yazıq :P Adam saten polemikçi uğraşma boşver.. ;)

BlackPriestTR
17.08.08, 15:48
sizin gibi
..... worm
..... bulcan
..... dts (slot kapattı)

Sayın arkadasım bak andreamda sundıres kesıldıgı cok goruldu cokda basıt bırsey..ama 4 andream magenın ewıl wızard dondogunu ben daha gormedım...bence sen mart ayından bu yana ılıskıye gırmemıssın surtunecek yer arıyorsun....

MrsJuanDeFucaGuard
17.08.08, 15:52
Sana katılıyorum bilader...her kesıldıgı zaman konursa...gunde 20 kere cook rahat kesılır sundıres...kesenlerın elıne saglık...fakat bos bı konu...andreamcıların herzaman yapmıs oldugu bırsey....

kardesim ben 2. sayfanın sonunda gereklı acıklamayı yaptımm lütfen yorum yaparken dıkkatlı davranalım ve gereklı kelımelerı kullanalım kapatılmıs olan konuyu tekrar acmaya gerek yokk .........

TheLastCigareTTe
17.08.08, 15:55
sizin gibi
..... worm
..... bulcan
..... dts (slot kapattı)

edit by yusuf

lArdal
17.08.08, 16:47
+++++++++++++++++++++

FaLse^
17.08.08, 16:49
bilseydım yazmazdım tüm clan yazı yazmşsnız anca forum köşelerinde zaten oyuna gelince millet in arkasından pk atın hadi kolay gelsn buraya yazcaklarınızı oyunda gösterseydiniz keşke ne sinir bu acizler =) np transferle her iş yürümüyormş bak neyse diger türleriniz gelmedn bu kadar yeter size =))

ha yazı yazcaksanız özelden yada oyun fark etmez kendinize bi sözcü secin böle şekerini kuma düşürmüş veletler gibi aglamanın manası da yok =)

AnSwErS
17.08.08, 17:07
bilseydım yazmazdım tüm clan yazı yazmşsnız anca forum köşelerinde zaten oyuna gelince millet in arkasından pk atın hadi kolay gelsn buraya yazcaklarınızı oyunda gösterseydiniz keşke ne sinir bu acizler =) np transferle her iş yürümüyormş bak neyse diger türleriniz gelmedn bu kadar yeter size =))

ha yazı yazcaksanız özelden yada oyun fark etmez kendinize bi sözcü secin böle şekerini kuma düşürmüş veletler gibi aglamanın manası da yok =)
Oyundada gerenkenlerı yaparıs forumdada sen ayık ol yeter CHİLDREN... cekemeyen sensın kı bız sana kemık atmadan Havlıyorsun.. kımse senın ıcın hıcbırsey dememıs we atlıorsun anlamıorum her soylenenı ustune alınıyorsan _!_ baska bıse demıorum bak dalgana dalgan buyusun CHILDREN....

FaLse^
17.08.08, 17:13
Oyundada gerenkenlerı yaparıs forumdada sen ayık ol yeter CHİLDREN... cekemeyen sensın kı bız sana kemık atmadan Havlıyorsun.. kımse senın ıcın hıcbırsey dememıs we atlıorsun anlamıorum her soylenenı ustune alınıyorsan _!_ baska bıse demıorum bak dalgana dalgan buyusun CHILDREN....

bak bu seferde pamukhelvan düşmüş kuma =) koca karılar gibi senle yarışılmaz ama o dalga boyutunu cok yakından tanıdıkların iyi biliyore =)

kardesim ben 2. sayfanın sonunda gereklı acıklamayı yaptımm lütfen yorum yaparken dıkkatlı davranalım ve gereklı kelımelerı kullanalım kapatılmıs olan konuyu tekrar acmaya gerek yokk .........

adam yazmş insanca varsa sorunun kabilen adına aranızdaki en baskın tür gelsn özelden konusalm dertlerinizi söleyn kşakayaptık clanı..

arkadaşın ricasından dolayı daha yazmıyacam ha dersen egom daha tadmin degil parmak seçiver =))) oynamadıgım bir oyun içinde sizin türünüze inmiyecem bunuda belirtiyim.. kolay gele

ODeSa
17.08.08, 17:25
bak bu seferde pamukhelvan düşmüş kuma =) koca karılar gibi senle yarışılmaz ama o dalga boyutunu cok yakından tanıdıkların iyi biliyore =)

adam yazmş insanca varsa sorunun kabilen adına aranızdaki en baskın tür gelsn özelden konusalm dertlerinizi söleyn kşakayaptık clanı..

arkadaşın ricasından dolayı daha yazmıyacam ha dersen egom daha tadmin degil parmak seçiver =))) oynamadıgım bir oyun içinde sizin türünüze inmiyecem bunuda belirtiyim.. kolay gele

oynamadıgın bi oyun için oynayan birilerine yaranmak için buralarda havlama modasına girme bence.. Bu zamana kadar susmayı tercih ettim, ama zıvanadan çıkardınız işi.. Seni buraya yollayan kimse o gelsin.. ayrıca oynamadıgın bi oyunda sadece forum koşelerinde gorduklerinle parazit clan yorumu yapman senin birilerinin tetikçisi, birilerinin havlayını oldugun belli oluyor.. sana bi genel hayattan bilgi vereyim, gorduklerine inan.. sana; "git yakala coni, tut koçum" tabirini uygun gorenler emin ol seni bizden daha az sevenlerdir.. :D Yani biz hiç sevmiyoruz, o zaman duşun degerini.

Ha bak bi hatırlatma daha, oynamadıgın bi oyun için buralarda oyun hakkında yorumda bulunman kimin forum pikası oldugunu gosterir..

lMaximusSl
17.08.08, 17:25
o parmaklar senin egonu tatmin etmiyoki gelmiş burda yalvarıyosun daha fazla parmak diye bizden afgurup duruyosun olm seni burda si... takan yok şimdi o dediğin kumun içine şeker değil senin kıçın kaçmış çıkarmaya çalış burada konuşacana...

AnSwErS
17.08.08, 17:27
bence sen mart ayından bu yana ılıskıye gırmemıssın surtunecek yer arıyorsun....
Bak arkadasım nasılda gusel konusmus senın ıcın ..!! Ama arkadasımın 1 yanlısını soylıyım.. senın daha ılıskıye gırecek yasta olmadıgın her yorumundan bellı sen parmak olayını cok ıyı bıldıgın ıcın anca parmaklarınla oynarsın ılıskı senın gıbı cocuklar ıcın bır Hayaldır..;) Parmaklarım az gelıo dıyosan kolunla dewam et....:D

EraBrown
17.08.08, 17:49
Bu konuyu kimseye ceza vermeden kapatiyorum, ancak bundan sonra ardream bolumunde huzursuzluk cikarani suresiz olarak uzaklastiririm, Ip sini tespit eder butun accountlarini silerim butun davetiye zincirini banlarim. 1 milyon kere soylendi size burasi polemik yapmak icin degil hos olaylari, resimleri , videolari sohbetleri paylasmak icin..

Yaptiklarim yapmicaklarimin teminatidir.

saygilarimla..

EraBrown.