Orijinalini görmek için tiklayiniz : GM DESTEKLİ HACK
Diez de 63 lvl human warrior charım vardı bu oyunu boşuna oynuyoruz
Charlar GM desteği ile hackleniyor. Öyleki; Charım bundan 2 ay öncede Hacklendi. haclendi derken itemleri değil char komple çalındı yani invalid password diyordu bi şekilde; :PAGAN: bana yardımcı oldu charı bana geri verdi doğum tarihi değişmiş olarak. burdan hack içinde GM ninde parmağı olduğunu çıkartıyorum . Daha sonraki konuşmalarımızda char hackleme işini arkadaşlarının yaptığını ifade eti . Knightonline oyunu oynayan bu forumdaki arkadaşlardan ricam :PAGAN: nickli arkadaşa realden ulaşabileceğim bi adres bi isim yada bu konuda bana yardımcı olabilecek herhangibi biri varsa mesaj atsın sevinirim.
senin adına cok üzüldüm abi cok sağlamdın ama bu ...gmsi cok olmaya başladı bence benide 999 banladı arkın charın şifre deiştirip real para lie satmış cocuk 1 sene kastı yazıktır günahtır be]
bence yanlýþ bi anlama ortada olabilir
sonuçta adam gm manyakmýki arkaaþýnýn charýný alsýn baþkasýna para ile satsýn ???
kendisi istediði levelde char açamazmý ?
Charlarý kimi zaman GM desteði kimi zamanda destek olmaksýzýn hackledikleri bilinen bir gerçek K2 Network aslýnda 2001 yýlýndan beri online oyun hizmeti vermesine raðmen bünyesinde Bulunan Office Gmleri belki yetersiz kaldýðýndan belkide nedenini bizim anlayamadýðýmýz bir iþletme politikasýndan dolayý Farklý ülkelerden seçtikleri kiþilere de Gm yetkisi veriyorlar.
Malesef bazen bu diðer Gm ler oyun içerisinde item / lvl up / edit char yada varolan bir charý hackleyerek gerçek paraya satýyorlar yada ban açma / boss spawn gibi aklýmýza gelebilen her türlü yetkiyi alehlerinde kullanarak haksýz yerden kazanç elde ediyorlar... Özellikle arkanýzda güçlü bir clan yada oyun içerisinde tanýdýðýnýz güçlü kiþiler yoksa onlar için charýnýzý hacklemek çocuk oyuncaðý, Geçmiþ olsun...
Experienced
25.10.05, 20:19
K2Network`e aKýL sIr erMez... 8)
abi cok haklýsýn arkýn charýný gm þifre deiþtirip real para ile satmýþ bu bir gerçek
Experienced
25.10.05, 23:27
Burasý K2network USKO, söyLeneck söz hiç bir zaMan bulunamaz... :idea:
DeathKnight
26.10.05, 15:18
hojam geçmiþ olsun :( 1vs1 de seni paketlediðim günleri özleyeceðim :evil:
LOL 1VS1 PAKETLED�G�M GÜNLER HEHEHEHEH :wink: :wink: :wink:
Burasý K2network USKO, söyLeneck söz hiç bir zaMan bulunamaz... :idea:
Evet ya özelliklede delikanlý zor bulunuyor bu memlekette degilmi exper.
( herkese slm ^^ )
Benim icin bu oyun bitmiþtir. Ne olursa olsun þaþýrmam artýk ...
zaten bu oyunu artýk bi amaç uðruna oynamayýn bence just enjoy :D
RasCAl(net_cini)
16.11.05, 22:57
AYNI OLAY BENİMDE BASIMDAN GEÇTİ,HATTA SU AN OYNAGIGIM :RasCaL NİCKLİ BERAMUSTAKİ CHARIM İKİNCİSİ OLARAK ACILMIS OLANI AMA ALLAHA SÜKÜR GENE MASTER GENE LVL İİ AMA O OLAYKİ BENDE SAPLANTI OLDU HER GİRİSİMDE ESKİCHARIMIN SİFRESİNİ DENİYORUM Kİ O DİEZİ BIRAKIP BERAUSA GELDİGİMDEKİ İLK EMEGİM GERÇİ GENE VAR MA CHARIM NEDEN OLSUNKİ O KADAR EMEK GİTTİ SADECE SUNU DİOM BU OLAY TRADE HACK YEMEMDİ GM DE OLABİLİR CÜNKÜ BERAMUS ACILDIGINDAN SONRA Kİ İLKLERDENİM BEN BENİ BİLEN BİLİR SATEN NESE SADECE OLANOLMUS YAPANADA ALLAHA HAVALE EDİYOM :(
Evet rafo sana katılıyorum. Artık bu hacklenme işinden oyundan soğudum. Eğer bir oyun için adam ibdirileekse bende yanındayım. Sonuna kadar. Artık bu kişileri bulmamız lazım.
Şu an oynuyan rafo yu hacklıyen kişilermi yoksa aldımı rafo charını , ya valla boşuna oynuyoruz oyunu bi yerlere gelmek istiyosun bişiler yapıyorsun charın elden gidiyor anlamadım ne sacma bir oyun bu böle...
Türkün türke yaptığı bir meziyet .. Kimi diyor Ankaradan,şurdan,burdan hackleyip satıyorlar vb
Eğer bunlar doğruysa bu oyun değil resmen ticaret olmuş demektir :evil:
Allah'a şükür böyle birşey başıma daha hiç gelmedi fakat gelmeyeceği ne malum :?:
Diez de 63 lvl human warrior charım vardı bu oyunu boşuna oynuyoruz
Charlar GM desteği ile hackleniyor. Öyleki; Charım bundan 2 ay öncede Hacklendi. haclendi derken itemleri değil char komple çalındı yani invalid password diyordu bi şekilde; :PAGAN: bana yardımcı oldu charı bana geri verdi doğum tarihi değişmiş olarak. burdan hack içinde GM ninde parmağı olduğunu çıkartıyorum . Daha sonraki konuşmalarımızda char hackleme işini arkadaşlarının yaptığını ifade eti . Knightonline oyunu oynayan bu forumdaki arkadaşlardan ricam :PAGAN: nickli arkadaşa realden ulaşabileceğim bi adres bi isim yada bu konuda bana yardımcı olabilecek herhangibi biri varsa mesaj atsın sevinirim.
Sana %1000000000000000000000 Katılıyorum arkadaşım .. bende senin gibi kaza gurbanı oldum arkadaşlar olarak bizde Gm işinden süpheleniyoruz ama yapacak birşey yok kaç kere mail attık ulaşmaya çalıştık ama hiç bir şekilde cvp gelmedi Rafo sen daha önceden nasıl aldın charını geri kimlerle temesa geçtin bana forumdan pm atarak yardımcı olurmusun?
merhaba arkadaşlar ben charım geri aldım 1 ay oldu costumer sport sayesinde charımı geri aldım lvl kasıyorum şu an rafo ile oynayan rafo nun kendisi deathknight beni görünce kaçma artık beni 1 e 1 de alıyormuşsun palavra sıkacaksan doğru sık beni görünce kaçma ... herkeze sevgiler...................... ......
Merhaba charını geri almak istiyorsan. Daha önce preminyum üye almış olman lazım .
credi kartının son 4 numarası ve gizli sorunun cevabını yazarsan sana yardımcı oluyorlar.. sevgiler saygılar...
Birini silebilirsin istersen mesajların :)
Progressive_Attack
27.12.05, 19:26
Rafo ben mansur(blacklord) hüseyin (Teaura) gibi kardeşlerim sayesinde tanıdım seni oyunda.çok üzücü :(
Merhaba charını geri almak istiyorsan. Daha önce preminyum üye almış olman lazım .
credi kartının son 4 numarası ve gizli sorunun cevabını yazarsan sana yardımcı oluyorlar.. sevgiler saygılar...
Sevindim rafo charını almış olmana neyse bişi sorcam char banlı olduğu zaman üyelik alıpta göndersem son 4 rakamı yerlermi :D
NightWolfy
27.12.05, 20:28
ßende duymustum gm charın sıfresını dts nı degıstırıp satıormus ama ne kadar dogru bılemıcem :evil:
zamanında rafo yoktu şimdi rafo geldi biz yokuz :cry:
NightWolfy
27.12.05, 20:46
Kısmet değilmiş :P
NightWolfy
27.12.05, 20:48
zie
ne zie sı olum dogru kısmet degılmıs :lol:
tmm la dediğin gibi olsun. :)
Aslında sole bı sey var arkadaslar gm dedıgınız gıbı dırek kendıne char yapıp satabılır ama bızım bılmedıgımız karakter ınfo su var yanı ınfo ya bakıldıgında bu kısı 10 saat onlıne hmm bakacak lwl 61 60 pekı bu adam 10 saatemı kastı bu charı bu sefer gm ustunde bulunan oyun admınlerı bunu yapanı arastıracak gm lerde bunu ıstemedıgı ıcın en ıyı cozum bu yanı hacklıorlar rename(yenı ısım) vererek satıorlar..Aslında benım bı de kafama takılan bı sey su bu kosp yapan fırma sanırım knıght onlıne oyununu yapan fırmayla aynı yanı adamlar alsın bıze para gelsın bız yakaladıgımızda banlıyalım ama sonucta paramızı alalım..
Aslında sole bı sey var arkadaslar gm dedıgınız gıbı dırek kendıne char yapıp satabılır ama bızım bılmedıgımız karakter ınfo su var yanı ınfo ya bakıldıgında bu kısı 10 saat onlıne hmm bakacak lwl 61 60 pekı bu adam 10 saatemı kastı bu charı bu sefer gm ustunde bulunan oyun admınlerı bunu yapanı arastıracak gm lerde bunu ıstemedıgı ıcın en ıyı cozum bu yanı hacklıorlar rename(yenı ısım) vererek satıorlar..Aslında benım bı de kafama takılan bı sey su bu kosp yapan fırma sanırım knıght onlıne oyununu yapan fırmayla aynı yanı adamlar alsın bıze para gelsın bız yakaladıgımızda banlıyalım ama sonucta paramızı alalım..
mantıklı konuşuyorsunda kimse bişey yapamaz :D
tr_crazypark_20
31.12.05, 23:05
Herkese selamlar.evet oyun rafonun dediği gibi gm destekli hacklerle dolu.Ve işin ilginç yanı hackleyen adamları biliyorlar bazılarına sonradanyani adam hacklediği için gm lik veriyolar.Gel kardeşim daha kolay hack yap vs.vs.Ayrıca rafo realdende sölerdim sana ama arkadaşlarda bilsin. Bir ara GM nin tüm hacklenen charlar ANKARA RTK cafe tarafından hacklendi dediğini duydum.Ve ayrıca :PAGAN: da bu cafenin sahibiymiş.BU%99 doğru çünkü söyleyen kişi sağlam birisi.Neyse herkese kolay gelsin
Herkese selamlar.evet oyun rafonun dediği gibi gm destekli hacklerle dolu.Ve işin ilginç yanı hackleyen adamları biliyorlar bazılarına sonradanyani adam hacklediği için gm lik veriyolar.Gel kardeşim daha kolay hack yap vs.vs.Ayrıca rafo realdende sölerdim sana ama arkadaşlarda bilsin. Bir ara GM nin tüm hacklenen charlar ANKARA RTK cafe tarafından hacklendi dediğini duydum.Ve ayrıca :PAGAN: da bu cafenin sahibiymiş.BU%99 doğru çünkü söyleyen kişi sağlam birisi.Neyse herkese kolay gelsin
o yazıyı gm acc kullanabilen xig'te elt clanı lideri yazmıstı. baska forumlarda tartısılmıstı bu konu.
ahhhh ahhh neler oluyor hayatta gm acc si buluo millet yapanda değil yaptıranda aramak lasım suçu sen kamil gibi acc yi yap ilgilenme sen kullanmassan başkaları yerine seve seve kullanır. Bide :pagan: ın cafesi yok dün akşam yoktu en azından piyango çıkıp aldıysa bilemem bu gün auehauehauh
Hilmi_Power
02.01.06, 02:39
Adamlar nasıl yapıp ediyorsa hack olayları özellikle şu piyasanın çöküşünde çoğaldı sadece benim çevremde 8 char hack yedi ve doğum tarihleriyle birlikte değiştiriyorlar nasıl yapabiliyorlar anlam veremiyorum.
Bu arada GM scroll muhabbetinden haberiniz var mı, kulağıma gelen bi habere göre upgrade te yanma riski 0 scroll parayla satın alıyorlarmış gm den ve sanırım bunu satan gm istanbul da ikamet ediyormuş ?
Arkadaşlar bu oyuna emek veriyoruz, zaman harcıyoruz, yeri geliyor seviniyoruz yeri geliyor sinirleniyoruz, yeri geliyor duygulanıyoruz buoyun benim hayatımdaki her şey oldu 1.5 yıllık ilişkime nokta koydum oyun yüzünden, eğer char ımın çalınması yada hacklenmesi durumu olursa, düşünemiyorum bile hackleyeni bulduğum an'ı herhalde dağın birine kaldırır kafasına sıkarım bi mermi kimvurduya gider...
Kim yapıor nasıl yapıor kulaktan dolma şeyler haricinde pek bilgim yok ama oynanmayan lvl 60+ populer charları hackleyip alıorlar. O yüzden oyuna uzun zaman ara vericekseniz charınızı oynayacak güvenilir bi arkadaş bulun derim.
Hilmi_Power
02.01.06, 03:15
Ah be paşam benim bu çevremdeki arkadaşların hepsi bir fiil her gün girip en az 5 saat kasan oyunda olan adamlardı :( inan ben de bilmiyorum nasıl olduğunu ne trade yapmışlar herhangi birisiyle ne de başka bi şey üzülüyorum böyle haberleri duyunca zaten bu aralar evimdeki 2 pc de kafayı sıyırdı giremiyorum oyuna adam gibi BLOOD un kapatıldığını da az önce burdan öğrendim efkardan sigara yaktım, Gerçekten tarihte bir efsane olarak yerini aldı BLOOD...
Bu arada WaSaBi krallığın hayırlı olsun, sana bol bol sabır dilemekten başka bir şey diyemiyorum :)
char hacklenmesinde de oyundan çıkarken kullanmadığınız char warsa ezik büzük, o char a aktarın bence üstünüzdeki değerli eşyaları en azından itemleriniz güvende olur, gerçi bi külfet gibi gelir ama sanırım tek güvenlik yolumuz bu :(
fazla kurcalamayın bazen gm lerinde suçu olmuyor her şey teknik bilgiye bakıyor :wink:
Devile nin ranking forumda yazdıgına göre knightonlineworld.com un kuruldugu sistem hack olaylarına cok acıkmış. Şahsen bu çeşit teknik bilgilerden pek anlamam. Ama sadece Turkiye de 4-5 tane database e girebilen hacker varsa dedikleri dogru olsa gerek
Hilmi_Power
02.01.06, 03:28
Şahsen 9 yıllık pc kullanıcısı olarak benim bilgim var ama hiç denemedim oyunun sitesinin database ine girmeyi :wink: ayrıca inan bana o 4 5 tane dediğim hacker, en azından 1000 in üzerinde :)
ya abi o iş biraz kasıcı bir iş ama sonuçta 4-5 değil o hacker yada cracker ler :) inanılmaz sayıda çok var.
ama herkes adilik peşinde değil tabi.
Hilmi_Power
02.01.06, 04:01
Paşam ben adilik peşinde olsam, şu anda parasız dolanmazdım... Ama biz yapamıyoruz boğazımızdan haram geçmemiş, biz yadırgarız ama adamlar dupesinden tut hırsızlığına kadar yapıyorlar al işte char ları çerez gibi hack liyolar...
SYLASHER_blow (Banned)
02.01.06, 06:17
NASIL HACKLENDİĞİNİZİ BANA SORUNN :twisted:
NightWolfy
02.01.06, 06:55
nasıl hacklıyor ? :twisted:
NASIL HACKLENDİĞİNİZİ BANA SORUNN :twisted:
lan de get
JoNyBLaCks
02.01.06, 10:21
:lol:
Devile nin ranking forumda yazdıgına göre knightonlineworld.com un kuruldugu sistem hack olaylarına cok acıkmış. Şahsen bu çeşit teknik bilgilerden pek anlamam. Ama sadece Turkiye de 4-5 tane database e girebilen hacker varsa dedikleri dogru olsa gerek
Linux biliyomusun cok saglam? basic version degilde pro version kullanabiliyormusun? rahatlıkla google da bile bulabilecegin 2 program elinde varmı? 3 saat gibi bi vaktin varmı bilgisayar basında al sana database.
Bir bilgisayar programcısı arkadastan alıntıdır.
Hilmi_Power
03.01.06, 14:51
Linux biliyomusun cok saglam? basic version degilde pro version kullanabiliyormusun? rahatlıkla google da bile bulabilecegin 2 program elinde varmı? 3 saat gibi bi vaktin varmı bilgisayar basında al sana database.
Linux kullanmak zorunda değilsin, google da bulabileceğin o 2 program çok ta pro değil, daha iyi programlarım war ): 3 saat değil de, database den kodların yazılı olduğu dosyayı kırmak için 24 saat çalışabilecek fazladan bi bilgisayarım war. Fakat yukardada dediğim gibi adilik peşinde değilim, öyle olsaydım çoktan girerdim sitenin database ine...
Linux kullanmak zorunda değilsin, google da bulabileceğin o 2 program çok ta pro değil, daha iyi programlarım war ): 3 saat değil de, database den kodların yazılı olduğu dosyayı kırmak için 24 saat çalışabilecek fazladan bi bilgisayarım war. Fakat yukardada dediğim gibi adilik peşinde değilim, öyle olsaydım çoktan girerdim sitenin database ine...
Sonduz hörmet :) emeğe SAygı biz bunları barındırdıkça böyle şeyler yapmıcaz sanki yapamyız :) ama yapmıcaz
serseri_cem (Banned)
04.01.06, 15:00
artık bu işin boku çıkmaya başladı ya
UnstoppabLe
12.04.10, 16:34
++++++++++++++ saol
EndLosFreunde
12.04.10, 16:35
şaka mısın arkadaşım sen ya
4 yıllık konuyu uplamışsın bravo.
NightWolfy
12.04.10, 16:41
UnstoppabLe
3 gün.
topic closed..
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.