PDA

Orijinalini görmek için tiklayiniz : Hid4LGO pk movie vol 1 in edana

4ngelovv
03.04.07, 19:10
http://youtube.com/watch?v=L0cYcUT0eqE

İyi Eğlenceler!

4ngelovv
03.04.07, 19:31
ee yorum yokmu :)

Her türlü eleştiriye açığız :D

touchngo
03.04.07, 19:40
L0cYcUT0eqE
guzel vıdeo itemler guzel sanırım tek minor yaptıgına gore :mrgreen:

FuRKi
04.04.07, 20:10
nice video grattzzzzzzz :mrgreen:

Zombi31
05.04.07, 11:47
Bir şey ilgimi çekti.Skill bar da minor gözükmüyor fakat sürekli minor basıosun,hadi diyelim minoru sağ tuş yaptın comboyu nasıl yapıosun.Valla ya inannolmaz parmakların var combo yapmamk için yada 2 kişi oynamışsınız.

ØCrayz_boy542Ø
05.04.07, 13:24
cok guzel bastan sona kadar ızledım parlakların robot gıbıdır heralde hıc yorulmadınmı sen

Xxkill4yoUxX
05.04.07, 17:53
spr video müzik de güzel bu arada :mrgreen:

Ranger_Rogue
05.04.07, 18:22
harika olmus sağol kankam :mrgreen:

4ngelovv
06.04.07, 17:31
ne demek :-o :evil:

LetMeCutYourAss
06.04.07, 18:35
Bir şey ilgimi çekti.Skill bar da minor gözükmüyor fakat sürekli minor basıosun,hadi diyelim minoru sağ tuş yaptın comboyu nasıl yapıosun.Valla ya inannolmaz parmakların var combo yapmamk için yada 2 kişi oynamışsınız.
sen dıyosunkı sag tusta mınor varken skıll nasıl vuruyosun.sag tusta mınor varken sag elınle mausta sag tus yapar sol elıylede skıllerı vurur bunu dusunmek bu kadar zormu .mıllete nasıl camur atarım dıye dıye dusuncegıne suna azcık kafa yorsan nasıl oldugunu anlarsın tebrıkler arkadasım guzel oyunculuk elıne saglık en onemlısı emege saygı

^WratcH^
06.04.07, 19:03
videonun sonuna iyi bak zaten yazıyo orda 2 player oynadıgı :-)

Zombi31
06.04.07, 20:06
sen dıyosunkı sag tusta mınor varken skıll nasıl vuruyosun.sag tusta mınor varken sag elınle mausta sag tus yapar sol elıylede skıllerı vurur bunu dusunmek bu kadar zormu .mıllete nasıl camur atarım dıye dıye dusuncegıne suna azcık kafa yorsan nasıl oldugunu anlarsın tebrıkler arkadasım guzel oyunculuk elıne saglık en onemlısı emege saygı

Sen yazdığım seyleri bi iyi oku :knuppel2: cin cins yorum yapma.Ben bir cok rogue vidyosu izledim hiç birinde böle skill dizilişi böle combo görmedım .Adamın skıll barında minor yok minor combo yapıyor.Bende dedim zaten ya 2 kişi oynuyor yada eli baya büyük herseye yetişiyo (z r sayfa deyiştirme pot cart curt ... vs) Tek elle nasıl yapıyorsa :idiot2:

:-P

4ngelovv
07.04.07, 09:03

saol arkadaşım bişeyler yapmaya çalıştık

4ngelovv
08.04.07, 13:28

bir bölümünde 2 kişi oynandı ama dikkat ettiysen tek oynanıp minör combo yapılan yerlerde az diil

^WratcH^
08.04.07, 21:59
bir bölümünde 2 kişi oynandı ama dikkat ettiysen tek oynanıp minör combo yapılan yerlerde az diil
doğrudur :evil:

Zombi31
08.04.07, 23:04

Keşke bu söylediğini vidyonun başındada söleseydinde bazı cok bilmişler Milleti çamurcu diye laf atıp cıkmasınlar.dedidiğin doru bazı bölümlerde kendin oynamışsın , oda belli zaten minoru koymuşsun skill bara a :roll: