PDA

Orijinalini görmek için tiklayiniz : http://www.knight-empire.net/ Hakkında


BlackMoney
08.08.08, 10:30
Herkese selam arkdşlar.Bende bir çogunuz gibi KO dan iyice sogumuş bulunuyorum.Ama boş zamanlarımda yine eski günlerdeki gibi zevk alacagım bişeylerle ugraşmak istedim ve biraz araştırdım ve bu site çıktı karşıma http://www.knight-empire.net/ .Fire drakeden önceki oyunun doruk noktasını yaşadıgımızı düşündügüm packlerdeler sanırım.Bir çok eski playerinde orda oldugunu duydum.Fakat türkleri istemediklerini söyledi bir arkadaşım sizlerede sormak istedim bilinleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim...İyi forumlar herkese.

IamDehsetulVahset
08.08.08, 10:34
Yazık !!! kesin virüslü site yetr sizden çektiğimiz !!!

BlackMoney
08.08.08, 10:40
Arkadaşım virüslü degilse napcaksın ??eminsen uyar herkesi bişey yoksada topicten uzak dur !!

IamDehsetulVahset
08.08.08, 10:49
Ya Era yada Orod gelirse anlaşılır

BlackMoney
08.08.08, 10:51
O halde sus kimseyi suçlama topicten uzaklaş varsa bilgin paylaş yoksada kimseyi zan altında bırakma !

BrindaR
08.08.08, 10:54
Site Virüslü Değildir. Lütfen Bilip Bilmeden Kimseyi Suçlamayın

Auiel
08.08.08, 11:34
Senden ricam bir an once kapat konuyu bence bu serverinda icine edilmesin.Tek oynanabilicek guzel kalan bir yer orasi oraya gelipte orayida berbat etmesinler...

BlackMoney
08.08.08, 12:28
Senden ricam bir an once kapat konuyu bence bu serverinda icine edilmesin.Tek oynanabilicek guzel kalan bir yer orasi oraya gelipte orayida berbat etmesinler...

Bilgin varsa paylaşırsan sevinirim ayrıca herkesinde oraya gelebilecegini sanmıyorum özeldende paylaşsan farketmez topğictende yazarsan olur :)

IIAciVarmiAciII
08.08.08, 12:33
site viruslu degil bir cok arkadasım orada devam edıor
diesden Zike ve tayfasıda orada oynuyor...

EraBrown
08.08.08, 12:56
Site temiz arkadaslar en azindan benim kaspersky suan uyari vermedi gerci kendi bilgisyarimda degilim suan is yerindeyim aksam eve gectigimde bakarim tekrar zone alarm ile.

Private Server - Duyurular bolumune tasinmistir.

EraBrown.

SaveMeAgain
08.08.08, 12:59
sitenın vıruslu oldugunu ıdda edene bann plss xD

BlackMoney
08.08.08, 13:07
sitenın vıruslu oldugunu ıdda edene bann plss xD
Hiç bi bilgisi olmadan sadece laf üreten kişiler illa olacaktır ezberci kişiler ban olmasada olur amacım bilgi almaktı kafamda biraz bişeyler oluştu sayılır serverle ilgili:) Fakat ip felan degişip mi girebiliyor türkler servere bilen arkadaşlar varsa yardım ltfn

AvP
08.08.08, 14:15
Yav adamlar bizden kaçıyorlar, başka server açıyorlar.
Siz hala üstlerine gidiyorsunuz, bırakın rahatla oyun oynasın adamlar.
Adamlar Türkleri istese zaten USKO oynarlar. [ İyi insanlarda var tabiki, genelde hep çocuk olduğu için. ]
Orayada Türk eli değerse, oynanamaz hale gelir.

EraBrown
08.08.08, 19:31
Yav adamlar bizden kaçıyorlar, başka server açıyorlar.
Siz hala üstlerine gidiyorsunuz, bırakın rahatla oyun oynasın adamlar.
Adamlar Türkleri istese zaten USKO oynarlar. [ İyi insanlarda var tabiki, genelde hep çocuk olduğu için. ]
Orayada Türk eli değerse, oynanamaz hale gelir.

+ Tebrikler..

kesinlikle katiliyorum, tabiki bu yorum elit oyuncular icin degil ama her millettede curuk yumurta oldugunu unutmamak lazim..

Era.

Nokkead
09.08.08, 01:41
1 Ükede 1mİlyon kİŞİden 10 bİnİ sevse o bİle yeter.... Yabancilarla ugrasmayin ... Herkeze saygimiz var ve devam edİcektİr.... Tabİkİ Ülkeme camur atmaya kalkmadigi sÜrece

FaLse^
09.08.08, 13:18
Yav adamlar bizden kaçıyorlar, başka server açıyorlar.
Siz hala üstlerine gidiyorsunuz, bırakın rahatla oyun oynasın adamlar.
Adamlar Türkleri istese zaten USKO oynarlar. [ İyi insanlarda var tabiki, genelde hep çocuk olduğu için. ]
Orayada Türk eli değerse, oynanamaz hale gelir.

zaten bi ara deydirmştk serveri bakıma almşlardı sdfdsf