PDA

Orijinalini görmek için tiklayiniz : IIJaWaSII Pk Movie 1

IIJaWaSII
15.09.08, 17:38
http://www.izlesene.com/video/sinema-iijawasii/524743

Görüntü kalitesi çok iyi olmayabilir.Hoş görmeniz dileği ile iyi seyirler !

JuveneS
15.09.08, 17:42
ellerine saglık gusel movie

H0llyBuff3R
15.09.08, 17:49
Sparta.... Gusel Olmus bnm videoyuda yaparmıssın :D

diamonte
15.09.08, 17:50
güzel olmus abi. Ama su müzikler tekrar tekrar basa almasan güzel olurdu. Son bişi video cekion madem clanca da ceksene :D

MixDown
15.09.08, 17:51
Ozgur abi harika olmus basarilarinin devami. :)

Casto
15.09.08, 17:53
felaket olmuş özgür durmak yok yola devam !!!

gamover
15.09.08, 17:54
cok güzel olmus tebrikler

NeriSsa
15.09.08, 17:56
güzeL oLmuş eLine saĞlık güzel charın var...

FeNeRBaRC4
15.09.08, 18:00
kendimi bi an sinemada zannetmiştim :D neyse şaka bi yana güzel video yapmışsın abi başarılar...

BY14
15.09.08, 18:04
Güzel olmus....

...SeRGeN...
15.09.08, 18:07
Güzel olmuş tebrikler...

DragonLanceR
15.09.08, 18:29
IIJaWaSII moviemi Spartan moviemi anlamadım :D Eline sağlık ibo // Özgür abi öğrenmişsin bakıyom asası döktürmüşsün ;)

T.Pain Rick Ross
15.09.08, 18:33
Yapanın ellerine saglık guzel yapmıs fakat dahada guzel olabılırdı :)

RenevaL
15.09.08, 18:37
müzik yerine film fragmanından alıntılar yapman hoş olmuş eline sağlık izlerken keyif aldım.

PIeatu
15.09.08, 18:44
GüzeL oLmuş...
ilk basta Tam KnightOnline'den GoruntuLer giriyor ya
Orda DarkMare'ye o kadar adam daLsaydi kesin DM öLürdü :p

BaşariLar IIJaWaSII

dinendaLs
15.09.08, 18:49
Senden beKLemezdim bu kadar iyisiNi =) hem mınor Hem pot yakı$ır .....

IamAerosoL
15.09.08, 18:52
qercekten cok quzeL ßır movıe ve pLayerLık serqLemıssın...!!!;)

Kaennas
15.09.08, 18:55
Eline Saglik leoginas :D:D 300 Spartali efecktleri güzellik katmiş tebrikler

Cevri II
15.09.08, 18:56
Güzel Movie..Tebrikler...Başarıların ın Devamını Dilerim Kardeşim...

LegenDAmator
15.09.08, 19:05
Adreamde en sevdiğim 3 asasdan birinin içinde yer alıyorsun bu kadar sağlam olacagını zannetmezdım guzel movie olmuş yapanın ellerine saglık keyifle izledım :)

IIJaWaSII
15.09.08, 19:12
Tşk ederim yorumlarınız için elimizden geleni yaptık..

Leoginas kimdir Kaennas onu anlayamadım?

Epicurus
15.09.08, 19:12
Combo'ndan , editlemeye kadar çok hoş olmuş. Ardreamda bulunduğum - ilk hazırlık zamanları - zamanlarda böyle bir video yapmayı düşünüyordum ama kısmet değilmiş :)

Eline koluna sağlık. Başarılarının devamını dilerim hocam.

Epi.

Casto
15.09.08, 19:13
Eline Saglik leoginas :D:D 300 Spartali efecktleri güzellik katmiş tebrikler

sen ucmussun herhalde leoginas deil karıstırdın Jawas yazıyo baslıkta:)

Red Vette
15.09.08, 19:15
dies ardream sana cerez kalıyor diyecem de en saglam ardream charları da diesde:)
güsel movie olmus eline saglık.
Film yerine video ya biraz daha agırlık versen daha hos olurdu...

LordMikaro
15.09.08, 19:23
Fef Fena Olmuş Harbiden

I3reatHTaKinG
15.09.08, 20:37
Movieyi izlerken bir an 0000000 'ın videosunu izliyor gibi geldi.
Tamam görsellik olark çok güzel ama dies ardream in ne kadar adaletsiz olduğunu gösteriyor bu video.
Spike thrusta adam yerde.

Ama emeğe saygı diyorum.daha güzellerini çekmen dileğiyle.

PaNicAttaCkMaGe
15.09.08, 20:41
Güzel Movie...:)
Tebrikler...:)
Devam...:)

IIJaWaSII
15.09.08, 20:43
Tmm görsellik olark çok güzel ama dies ardream in ne kadar adaletsiz olduğunu gösteriyor bu video.

Ardreamde bi asasın ap 1900 + olunca thurst bile fazla gelebilir.O nedenle adaletsiz olan ardream değil benim :)

PaNicAttaCkMaGe
15.09.08, 20:43
Tmm görsellik olark çok güzel ama dies ardream in ne kadar adaletsiz olduğunu gösteriyor bu video.

Öle Diyorsunda Bilader Herkesin İmkanı Farklı Önemli Olan Zevk Değilmi Gerisi Yalan...:):):)

IxDreamOfWinDxI
15.09.08, 20:58
Gerçektende Harika oLmuş Özgür Aby. Nice MovieLere..

I3reatHTaKinG
15.09.08, 21:07
Öle Diyorsunda Bilader Herkesin İmkanı Farklı Önemli Olan Zevk Değilmi Gerisi Yalan...:):):)
ßen zaten arkadaşa neden böylesin demiyorum.
Diyorumki ardream ne kadar adaletsizleşmiş.
1900+ ap demişsinde 1900+ ap si olan tek adam değilsin o kadar söyleyim sana .

Ama yinede imkan farkı işte zevk alıyosun senin için gerisi yalan dır zaten.

jjjRoGuEjjj
15.09.08, 21:12
Gayet güzel olmuş Özgür,sendende böyle başarılı movie beklerdim zaten.
AP uçmuş orasına şüphe yok böyle adammı kesilir len,2 skil felç ediyon adamları :D

Başarılarının devamını diliyorum.

jjjRoGuEjjj
15.09.08, 21:30
ßen zaten arkadaşa neden böylesin demiyorum.
Diyorumki ardream ne kadar adaletsizleşmiş.
1900+ ap demişsinde 1900+ ap si olan tek adam değilsin o kadar söyleyim sana .

Ama yinede imkan farkı işte zevk alıyosun senin için gerisi yalan dır zaten.

Bencede herkezin bir amacı olmalı mesela Özgür adamı bildim bileli pazar yapıyor.
Özgür'ün 1900 ap yi yakalamış olması tamamen kendi emeği sonucudur,fazlasıyla ha ediyor o AP yi ve o itemleri.

Adaletsizlik konusuna gelelim,kimi insanalr YTL si vardır item alır öyle oynar,kimileri pazar yapar gb kasar item yapar,her 2 şekildede adaletsizlik diye birşey yok bence.
YTL item alan millet gibi paarsını başka şeylere harcamayıp oyun için harcamıştır vede çok NORMAL bir davranıştır.
PAZAR yaparak item yapan ise zamanını harcamış emek evrmiş item yapmıştır buda çok NORMAL bir davranıştır.

İTEMİ OLMAYAN oyuna YTL harcamamış veya PAZAR yapıp gb kasmamış kişiler ise kendi problemleridir.
ADALET kolayca veya biraz uğraş ile sağlanaiblir.
1) O çok deeğrli YTL lerinize kıyacaksınız ve item alcaksınız
2)zaman + emek harcayıp PAZARCILIK yani TİCARET yapacaksınız
Bu 2 şekilden hangisi size uyar ise deneyin ve adaleti yakalayın,
Ama derseniz ki ben YTL vermem kardeşim,PAZAR dada zaman harcamam o zaman bu neyin adaletidir,bunları yapmayan kişi asla ve asla kalkıpta adaletsizlikten bahsetmesin,adaleti yaratmak bizlerin elinde.

ŞAHSEN BEN 1,5 yıldır KO oynuyorum,18 ayımın en az yarısı hatta 10 aya yakın bölümü maradonda geçti,ama ben sadece apzarda değil alt yapı ile yani YTL harcayarak hemde yüklü miktarda +0 unıqler +8 shard dual gibi itemler aldım,
Ama bunun ile asla yetinmedim,9-10 aylık maradon ticaret yaparak kendimi çok çok geliştiridim göründüğü gibi herşey istemek ile oluyor,yani kimse kalkıp Özgür'e veya benim gibi ytl+ticaret yapan kişilere oyun adaletsizdir sizde item var gibi şeyler demesinler.

SÖZÜM sana değil alıntı yaptığım arkadaşım biliyorum sende pazarcılık yapan ticaret yapan bir arkadaşımızsın sadece ADALET konusundaki düşüncende dolayı yorumunda alıntı yaptım ve bende ADALET konusundaki düşüncelerimi paylaştım.

HERKEZE İYİ OYUNLAR.

I3reatHTaKinG
15.09.08, 21:38
Bencede herkezin bir amacı olmalı mesela Özgür adamı bildim bileli pazar yapıyor.
Özgür'ün 1900 ap yi yakalamış olması tamamen kendi emeği sonucudur,fazlasıyla ha ediyor o AP yi ve o itemleri.

Adaletsizlik konusuna gelelim,kimi insanalr YTL si vardır item alır öyle oynar,kimileri pazar yapar gb kasar item yapar,her 2 şekildede adaletsizlik diye birşey yok bence.
YTL item alan millet gibi paarsını başka şeylere harcamayıp oyun için harcamıştır vede çok NORMAL bir davranıştır.
PAZAR yaparak item yapan ise zamanını harcamış emek evrmiş item yapmıştır buda çok NORMAL bir davranıştır.

İTEMİ OLMAYAN oyuna YTL harcamamış veya PAZAR yapıp gb kasmamış kişiler ise kendi problemleridir.
ADALET kolayca veya biraz uğraş ile sağlanaiblir.
1) O çok deeğrli YTL lerinize kıyacaksınız ve item alcaksınız
2)zaman + emek harcayıp PAZARCILIK yani TİCARET yapacaksınız
Bu 2 şekilden hangisi size uyar ise deneyin ve adaleti yakalayın,
Ama derseniz ki ben YTL vermem kardeşim,PAZAR dada zaman harcamam o zaman bu neyin adaletidir,bunları yapmayan kişi asla ve asla kalkıpta adaletsizlikten bahsetmesin,adaleti yaratmak bizlerin elinde.

ŞAHSEN BEN 1,5 yıldır KO oynuyorum,16 ayımın en az yarısı hatta 10 aya yakın bölümü maradonda geçti,ama ben sadece apzarda değil alt yapı ile yani YTL harcayarak hemde yüklü miktarda +0 unıqler +8 shard dual gibi itemler aldım,
Ama bunun ile asla yetinmedim,9-10 aylık maradon ticaret yaparak kendimi çok çok geliştiridim göründüğü gibi herşey istemek ile oluyor,yani kimse kalkıp Özgür'e veya benim gibi ytl+ticaret yapan kişilere oyun adaletsizdir sizde item var gibi şeyler demesinler.

SÖZÜM sana değil alıntı yaptığım arkadaşım biliyorum sende pazarcılık yapan ticaret yapan bir arkadaşımızsın sadece ADALET konusundaki düşüncende dolayı yorumunda alıntı yaptım ve bende ADALET konusundaki düşüncelerimi paylaştım.

HERKEZE İYİ OYUNLAR.
Çok güzel yorum yapmışsın güzel kardeşim.
Bak şimdi +1900 ap için gereken itemler en az neler?
+9 dual shard +3 takı set +9 giysiler, yanlışmyım?
+9 shard ytl fiyatı?
+9 giysi set ytl fiyatı?
+3 takı set ytl fiyatı?
Hea maradonda yapmak; ben maradonu aşağıdan yukarıya yalamış yutmuş biriyim ve sende öylesin ,cz bir yan çar olmadan ne kadar maradon yaparak bunları kasarsın onlarıda cvp lamanı istiyorum.

Sparkling
15.09.08, 21:43
+9 shard ytl fiyatı?
+9 giysi set ytl fiyatı?
+3 takı set ytl fiyatı?
Hea maradonda yapmak; ben maradonu aşağıdan yukarıya yalamış yutmuş biriyim ve sende öylesin ,cz bir yan çar olmadan ne kadar maradon yaparak bunları kasarsın onlarıda cvp lamanı istiyorum.
Güzel kardeşim bak topic amacından uzaklaşıyor lütfen..

Özgür abinin cafesine 1 kere gittim bende kendi gözümle gördüm adam sürekli pazar yapıyor,alıyor satıyor yani zamanının cogunu pazarda geçiriyor.İster inanırsın ister inanmazsın orası sana kalmış lütfen topic amacından başka yönlere kaymasın.

Kaennas
15.09.08, 21:49
sen ucmussun herhalde leoginas deil karıstırdın Jawas yazıyo baslıkta:)

Herhalde Sen Ucmussun 300 Spartali filminden alinti yaptiği için onun içinde olan karakterin adi da Leoginas NO PİLOT Ucmayalim :)

IIJaWaSII
15.09.08, 21:52
Sen beni tanıman ben seni tanımam o nedenle yaptığın yorum saçma ben bi bu kadar itemimide ytl olarak satmış adamımdır.Benim charım JaWaS ile bitmiyor jawas gibi iteme sahip olan warriorumda var beni tanıyan bilir ki hepside maradonda yapılmış itemlerdir.Demekki maradonu yalamışsın ama yutamamışsın.4 yılımı verdim maradona.

Dahada polemik yaratmayalımda Videonun tadı kaçmasın..

I3reatHTaKinG
15.09.08, 21:54
Neyse ben yanlış anlaşıldım...

jjjRoGuEjjj
15.09.08, 21:55
+9 shard ytl fiyatı?
+9 giysi set ytl fiyatı?
+3 takı set ytl fiyatı?

Sana hemen 2 kişi örnek vereyim.

1) PKsını izlediğimiz ÖZGÜR javas arkadaşımız adamın hayatı pazar.çıkıp buraya birde kendi anlatsa çok memnun olurum adamın maradon hikayesi bile dinlemeye değer bence.
2)Vaycanisinaaa İBO arkadaşımız inanılma zuzun süreler pazar yapmış ve senin yukarıda ayzdığın itemerlide elidne bulundurmuş bir arkadaşımızdır,belki son halinde 3 ortakdılar ama ben inanıyorum ki sadece kendisine ait itemler ve kendi çabaları bu dediğin itemleri almaalrına yetiyor.

Son bir şey daha ÖZGÜR olsun İBO olsun ve bunlar gibi full ticaret yapan arkadaşalrımız olsun daha eminmki özgürden biliyorum,ellerindeki item haricide bi o akdar ytllik gb veya item satmışlıkları vardır.

He şunu desen anlarım herkez buna örnek olamaz bunu herkez yapamaz desen evet anlarım nasıl pk yapmak vs yapmak bir sanat diyorsak aynen maradonda ticaret yapmakda öyle bir sanattır,
Bu ticaret sanatını en iyi şekilde yapan kişilerin eline 10 gb verelim ve adama uzun bir zaman tanıyalım 2 AY sonra gidelin bu kişiye ve bakalım neler yapmış emin olki ticaret sanatını iyi bilen ve bunu en iyi şekilde yapan bir kişi 2 AY gibi bir sürede ona verdiğimiz 10 gb yi en az 10 a katlayacaktır.
10 GB olacaktır 2 ayda 100 gb , he şu var bu işlerde şans faktörüde olacak ben bir item verip İRON SET + +8 SHERİON aldığımı bilirim.
aynı itemi elinde bekeltip en iyi teklif ile CS+4 + en az 40 -50 gblik yanında item alanıda bilirim,
Yani ticareti bilmek çok önemlidir,ticaretin bir kuralıda SABIR'DIR
Bend ebu fazla yok iyi teklif görünce iyi bir itemi hemen veriyorum,ama öyle arkadaşalrımız varki bir itemi gerekrise 2 ay satmıyor ama sonunda 2 KAT daha fazla iteme satıyor,
Bu kadar uzun uzun ayzdım inşallah açıklamam yeterli olmuştur.

TEK BİRŞEY BİLİRİM ODA İŞİ BİLEN ADAMIN ELİNE VER 10 GB SERMAYE 2 AY GİBİ BİR SÜREDE VER 60 GÜN SONUNDA YANINA GİT SOR NASIL GİDİYOR NE OLDU 10 GB NELER YAPTIN İTEM + ELİDNEKİ GBLERİ SOR

CEVAP:Şansıda yerinde olmuş ise sana diyecektir ki bir char dizdim full item + elimdede şu kadar gb var.

Ben daah bişey demiyorum,bildiğim ticaret konusu ile ilgili tüm herşeyi anlatmaya çalıştım.

I3reatHTaKinG
15.09.08, 22:02
Sana hemen 2 kişi örnek vereyim.

1) PKsını izlediğimiz ÖZGÜR javas arkadaşımız adamın hayatı pazar.çıkıp buraya birde kendi anlatsa çok memnun olurum adamın maradon hikayesi bile dinlemeye değer bence.
2)Vaycanisinaaa İBO arkadaşımız inanılma zuzun süreler pazar yapmış ve senin yukarıda ayzdığın itemerlide elidne bulundurmuş bir arkadaşımızdır,belki son halinde 3 ortakdılar ama ben inanıyorum ki sadece kendisine ait itemler ve kendi çabaları bu dediğin itemleri almaalrına yetiyor.

Son bir şey daha ÖZGÜR olsun İBO olsun ve bunlar gibi full ticaret yapan arkadaşalrımız olsun daha eminmki özgürden biliyorum,ellerindeki item haricide bi o akdar ytllik gb veya item satmışlıkları vardır.

He şunu desen anlarım herkez buna örnek olamaz bunu herkez yapamaz desen evet anlarım nasıl pk yapmak vs yapmak bir sanat diyorsak aynen maradonda ticaret yapmakda öyle bir sanattır,
Bu ticaret sanatını en iyi şekilde yapan kişilerin eline 10 gb verelim ve adama uzun bir zaman tanıyalım 2 AY sonra gidelin bu kişiye ve bakalım neler yapmış emin olki ticaret sanatını iyi bilen ve bunu en iyi şekilde yapan bir kişi 2 AY gibi bir sürede ona verdiğimiz 10 gb yi en az 10 a katlayacaktır.
10 GB olacaktır 2 ayda 100 gb , he şu var bu işlerde şans faktörüde olacak ben bir item verip İRON SET + +8 SHERİON aldığımı bilirim.
aynı itemi elinde bekeltip en iyi teklif ile CS+4 + en az 40 -50 gblik yanında item alanıda bilirim,
Yani ticareti bilmek çok önemlidir,ticaretin bir kuralıda SABIR'DIR
Bend ebu fazla yok iyi teklif görünce iyi bir itemi hemen veriyorum,ama öyle arkadaşalrımız varki bir itemi gerekrise 2 ay satmıyor ama sonunda 2 KAT daha fazla iteme satıyor,
Bu kadar uzun uzun ayzdım inşallah açıklamam yeterli olmuştur.

TEK BİRŞEY BİLİRİM ODA İŞİ BİLEN ADAMIN ELİNE VER 10 GB SERMAYE 2 AY GİBİ BİR SÜREDE VER 60 GÜN SONUNDA YANINA GİT SOR NASIL GİDİYOR NE OLDU 10 GB NELER YAPTIN İTEM + ELİDNEKİ GBLERİ SOR

CEVAP:Şansıda yerinde olmuş ise sana diyecektir ki bir char dizdim full item + elimdede şu kadar gb var.

Ben daah bişey demiyorum,bildiğim ticaret konusu ile ilgili tüm herşeyi anlatmaya çalıştım.
İşte anlaşıldığım insan.
Özür dilerim yazımda d.n olarak senin gibi yazmadım ben maradon yaparak demek istediğim yakın zmanı kast ettim.
4 yıl maradonda bulunmakla bu itemler tabiki yapılır.Ayrıca burda bir meydan okuma yok ben bildim demek yok sadece bu zmanda bu gibi çarların nasıl düzülebiliceğini belirttim.
Vaycansına'yı İbo yu Hüseyinide çok iyi bilen biriyim ticaret de usta kişilerdendirler.

Sonuç olarak yalamışın ama yutmamışın kelimesini kızgınlık yada o anki ruh halinle söylemiş kabul ediyorum.

ßeni bilen zaten böyle ucuz dalaşmalara girmiycek bi kişi olduğumu bilirler.
Konu amacından sapmasına sebep olduğum için ayrıca özür dilerim.

Movie nin devamının gelmesi dileğiyle.

IIJaWaSII
15.09.08, 22:19
tesekkurler..

GiveMeToMe
15.09.08, 22:21
Öncelikle selamlar.!
Ardreamde gördüğüm kadarı ile. En iyi Asasinlerin. icindesin. :)
ve. videon gayet hoş olmuşş.
tek kusur buldm söylemeden edemiyeceğim : muzik tekrar ede ede başim biraz ağridi.
Emeğini sağlık.! :P

ReTurNoFLeqeND
15.09.08, 22:23
GüzeL Movie Eline Saglık.

FrostTouch
15.09.08, 22:59
süper özgür abi ellerine sağlk :)

ShyneS
15.09.08, 23:10
video süper itemler süper ama en önemlisi player süper ya
hoşuma gitti ya başta tedirgin oldum acaba yanlış videoya mı girdim diye :D

JuveneS
15.09.08, 23:14
topıc amacından farklı yerlere gıdıo arkadaslar PK movie 1 yapmıs arkadas Polemık Movie 1 deıl.

Levis
16.09.08, 01:17
videon güzel olmus elıne koluna saglık fakat müzik olayı pek hosuma gitmedi güzel

playersın nerde neyı yapacagını iyi biliyorsun başarılarının devamını dilerim nice movielere

birde o glacierlerde kitlenme olayın var iron belti eger ske belt yaparsan yararını

goruceksın bende asasımda iron belt takıyordum fakat ske yi takınca o yavaşlamlar azaldı

iyi oyunlar...

tu1su1ba1sa
16.09.08, 01:44
s.a guzel movıe olmus ellerıne saglık char saglam player saglam baska nedenirki işş daha guzellerınıde gorururuz :D

EmreUral
16.09.08, 06:23
Güzel video Olmuş kardeşim ama keşke pk movie değilde trailer yapsaymıssın trailerdan sonra pk movie i cekerken insanın aklnına ne çakkalıklar geliyor :) ve video daha bi güzel oluyor :)

LiveForSpeed
16.09.08, 08:38
Güzel video olmuş. Eline sağlık.

DragonLanceR
16.09.08, 13:24
Güzel video Olmuş kardeşim ama keşke pk movie değilde trailer yapsaymıssın trailerdan sonra pk movie i cekerken insanın aklnına ne çakkalıklar geliyor :) ve video daha bi güzel oluyor :)

Testere Emre ciddiye alıcam seni sağol yorumun icin

RiddickMaRiAcHLee
16.09.08, 13:53
İzlerken Gerçekten Büyük Keyif Aldım Ellerine Sağlık Dostum Bol Şans:)

OkeyLetsG0
16.09.08, 14:30
Özgür Abi Ellerine Sağlık Çok Güzel Olmuş.

OkeyLetsG0/SirOLG/---CAN---

xvolkanx
16.09.08, 16:14
Güzel Bir Video olmuş eline sağlık

xvolkanx
16.09.08, 16:16
videon güzel olmus elıne koluna saglık fakat müzik olayı pek hosuma gitmedi güzel

playersın nerde neyı yapacagını iyi biliyorsun başarılarının devamını dilerim nice movielere

birde o glacierlerde kitlenme olayın var iron belti eger ske belt yaparsan yararını

goruceksın bende asasımda iron belt takıyordum fakat ske yi takınca o yavaşlamlar azaldı

iyi oyunlar...
takılıyorum şahsen ice kitlenme olayında videoda ben ice liyorum ve her skilim ile yavaşladıgını gördüm bencede iron belt i ske belt yaparsan iyi olur:;)

EmreUral
16.09.08, 16:26
takılıyorum şahsen ice kitlenme olayında videoda ben ice liyorum ve her skilim ile yavaşladıgını gördüm bencede iron belt i ske belt yaparsan iyi olur:;)

fazla takılma volkan yoksa düsersin xD

siegehell
16.09.08, 19:25
pleyerlik super guzel bi video eline saglık.

MixDown
16.09.08, 19:30
Onbesbin küsür kisi mi topice bakmis? Yoksa bende mi anormallik var?? Ardream videosu icin muthis bi rakam bence.

BamBiNo07
16.09.08, 19:48
10 numara . . .

GaLLanT
16.09.08, 20:10
cok gsl video
ba$arılarının dewamını
dilerim (:

HellDaY
16.09.08, 20:12
AH AH Eski Günler Geldi aKLıMA...
GüseL Movie Olmuş TEBRKLER!!!

IIJaWaSII
16.09.08, 21:30
Bu kadar ilgi beklemiyordum tşk ederim yotumlarınız için.

ShowMusTGo0n
16.09.08, 21:42
guzel olmus ozgur abı..! :D 300 le can evımden vurdun valla :D:D basarılar..!

hhaassoo
16.09.08, 21:54
good =))))

IIJaWaSII
16.09.08, 22:39
good =))))

Ustamız kim :)

XAPSTER
16.09.08, 22:57
ellerine sağlıkk

fearofangel
17.09.08, 00:07
ellerine saglık özgür güzel olmus vol.ların artar insallah :D

ReTurNoFLeqeND
17.09.08, 01:12
Eline Saglık güsel olmuş.

beydullah
17.09.08, 02:00
hLL oLsun emege sayg1... guzeL oLmus eLine sagLik

DragonLanceR
20.09.08, 14:45
Aman Allahım 18bin :D bune böyle bende isterim ^^

KL4yMeKs
20.09.08, 16:47
güzeL olmus eline saglık

cRaftSt0orm
21.09.08, 02:11
bende aynı sekil bi videoyu yüzüklerin efendisi ile birlestirip sizlere sunmayı planlıyordum ama hersey planlamakla ve istemekle olmuyo icraat gerekior =)))

cok güzel olmus video ellerine saglık kaldıki oyunculugunuda önceden biliyorum ona diyecek hicbir söz yok süper!!..

arkadasların aksine ben bu tarz müzikleri cok severim tekrar tekrar calması ayrı bi hosuma gitti^^

basarılar..

breath cane inan burdaki bi cok saglam ardream char sahipleri pazar yaparken tanısmıstır =)) cookk geceler sabahladık charlarımızı bu hale getirmek icin.. I Love Ticaret Aga =))) videoda Kral Leoginas'ın Söyledigi Gibi ; Give Them Nothing.. But, Take Them Everything yani diyorki hicbisi verme ama herseyi al :P Sloganımız ve Ticaret Anlayısımız bu :P

lOnxDl
21.09.08, 11:05
Kral Leoginas'ın Söyledigi Gibi ; Give Them Nothing.. But, Take Them Everything yani diyorki hicbisi verme ama herseyi al :P

Ahaha Harika :D

DORETGAN
21.09.08, 13:37
Ellerine sağlık playerlığını beğendm. Video alıntıları renk katmış Başarılar Kardeşim...

cRaftSt0orm
22.09.08, 00:53
Ahaha Harika :D

kanka yazarken aklıma sey geldi
yani diyorki 1 müslümanın 3 tas balı varsa yesin cırcır olsun ...... bagırsagında pir damla pok kalmasın..
D.N = Ofli Hoca =)))

CmhR`
22.09.08, 08:51
bende aynı sekil bi videoyu yüzüklerin efendisi ile birlestirip sizlere sunmayı planlıyordum ama hersey planlamakla ve istemekle olmuyo icraat gerekior =)))

cok güzel olmus video ellerine saglık kaldıki oyunculugunuda önceden biliyorum ona diyecek hicbir söz yok süper!!..

arkadasların aksine ben bu tarz müzikleri cok severim tekrar tekrar calması ayrı bi hosuma gitti^^

basarılar..

breath cane inan burdaki bi cok saglam ardream char sahipleri pazar yaparken tanısmıstır =)) cookk geceler sabahladık charlarımızı bu hale getirmek icin.. I Love Ticaret Aga =))) videoda Kral Leoginas'ın Söyledigi Gibi ; Give Them Nothing.. But, Take Them Everything yani diyorki hicbisi verme ama herseyi al :P Sloganımız ve Ticaret Anlayısımız bu :P

düsügündügün seyde yardımcı olabilirim benimde hoşuma gider :)

EmreURAL & AncienMonde

Sserseri
22.09.08, 10:32
ellerine saglık güzel olmus abim devamini bekleriz..

lOnxDl
22.09.08, 11:30
yani diyorki 1 müslümanın 3 tas balı varsa yesin cırcır olsun ...... bagırsagında pir damla pok kalmasın..
D.N = Ofli Hoca =)))

Bunu Biliyodum :D

MinoSeTTe
22.09.08, 21:15
Aga sen ebenezer miisin :) Cok Güzel Movie Cok Güzel Charackter... :)

cRaftSt0orm
23.09.08, 00:44
düsügündügün seyde yardımcı olabilirim benimde hoşuma gider :)

EmreURAL & AncienMonde

eywallah emre saolasın ama maalesef elimde ne fraps var nede işlerden dolayı zamanım var insallah daha sonra..

kurgu falan kafamda geziniyor hep ama napalım insallah ilerde =)

IIJaWaSII
27.09.08, 23:52
D.N = Ofli Hoca =)))
Tolga topigimi cırcır etme :D

DreamTheaTeR
28.09.08, 14:26
Guzelmıs . Itemler iyi olunca :) Gerisi gelıyo yeteneklı olmaya gerek yok ;)

MysteryGirL
28.09.08, 14:31
Ne yaptın sen böle yha knight videsou beklerken film fragmanı izledim resmen xD

Ellerine sağlık Güseldi yinede

ozan1990
28.09.08, 15:31
Eline sağlık süper olmus..başarılar

TrMeKaN
06.10.08, 23:30
Tebrikler Güzel movie :)

IBUROCKI
20.10.08, 00:15
up up up özgur sen busun :)

IBUROCKI
19.02.10, 22:46
özgür özgür özgür xD

Dragonlancer
19.02.10, 23:10
özgür özgür özgür xD

Özgür Abi Artık Ankarada ;)

lRunThisTown
20.02.10, 00:39
Çok güzel movie ve playerlık tebrik ederim

Dragonlancer
20.02.10, 00:52
Bu Videoyu Hazırlayalı Yıllar oldu ki Bu Video 'u Hazırlayan Arkadaş Yıllar Sonra Çok Büyük Bir kötülük yaptı :( ÖzGür Abiye..

IamRECRUIT
20.02.10, 01:22
guzel olmuş ozgur abi

ALLigatoR
20.02.10, 01:56
Sell +9 shell setWarrior

Stanger
20.02.10, 08:33
Sell +9 shell setWarrior

??????? kaçtane içtin