PDA

Orijinalini görmek için tiklayiniz : K2 yi protesto etmeyi deneyen oldumu???(Sizce anlamsızmı)

ShaDoWKinG
17.12.05, 13:53
Bu oyun ve daha birçok oyun 2 ana tema üzerine kuruludur.
Tema 1=Satıcı= K2
Tema 2= Alıcı =Bizler
Oyunda herşey değişebilir ama bu 2 gerçek asla değişmez.Dolayısıyla bizler satın aldığımız üründen doğan memnuniyetsizliğimizi dile getirmezsek, hakkımızı aramazsak onların bizleri anlamasını beklersek çok daha fazla sorunla boğuşmak zorunda kalacağız.

Diyebilirsinizki ne verdik de ne isteyeceğiz şöyle bir düşünün etrafınızdaki dostlarınızın bu oyuna verdikleri paraları ve sizler bizler gibi daha niceleri.Her gecen gün üyelik alan kişi sayısı artmakta ve K2 her gecen gün daha çok kazanmakta ve eminimki onlarda hiçbir şekilde bu kazançtan fedakarlık etmek istemeyeceklerdir.Yeterki biz rahatsızlıklarımızı doğru bir biçimde dile getirebilelim isteklerimize cevap alabileceğimizi düşünüyorum.Sonuç itibarıyla biz olmazsak bu oyunda olmaz ve bu oyundan kazanılan parada.

Bu yazdıklarımı bireysel olarak değilde toplumsal olarak düşünün.(Toplum güdüsü ile hareket ederek ancak bunları gerçekleştirebiliriz.

TEPKİSİZ toplum her zaman için ETKİSİZ toplumdur. :idea:

JacKLiez
17.12.05, 15:00
Yani :roll: ya oyunu bırakırsın, ya k2 ye dava acarsın, yada şu an yaptıgın gibi bu konuyu foruma taşırsın. Başka varmı aklıma gelmeyen ? eğer karşındaki k2 ise tepkili toplum bile olsan yinede etkisiz kalırsın..

ShaDoWKinG
17.12.05, 15:23
Bu kadar basit değil bence sonuçta K2 bi ticarethane ve hiçbir müessese müşteri kaybetmeyi göze alamaz.Ama karşısında sağlam bir irade görmeliki imkanlarını işletsin yada zorlasın.

JacKLiez
17.12.05, 15:33
K2 değil 8)

MEDMAN
17.12.05, 16:05
Anlamsiz bu bir oyun sonuçta girmezsin olur biter eheh :)

ToRaNDo
17.12.05, 17:16
ya kimi dava edionuz allasen. :D

diyelim ki dava actık sebepsiz yere k2 ye..

adam yıgıcak avukatları

sora masrafı felan da var bu işin :):):)

yabıcagın masrafa git item al daha iyi vallai. :roll: :wink: :) :lol:

ShaDoWKinG
18.12.05, 14:06
Dava açmaktan bahsettmiyorum dostum.Protesto etmekten bahsediyorum ve bununda birçok yolu var.Yeterki biz kararlı olalım ve makul isteklerde bulunalım eminimki karşılık bulacağız.

Air_Wolf
18.12.05, 14:11
Çok saçma hiçbişey yapamayız bence..

ShaDoWKinG
18.12.05, 14:36
1 ay boyunca kimse üyelik ve cash almasın ve bunu forum sitesine bildirsin gör bakalım neler oluyor.Biraz özgüvenle herşey olur ama öncelikle birlik ve beraberlik sağlanmalı.

Air_Wolf
18.12.05, 14:41
valla iyi güzel söylüyorsunda bunu yapabileceklermi :D

ShaDoWKinG
18.12.05, 15:27
Yapacak olanlar bizleriz onların bizim için birşeyleri düzeltmesini beklemek çok mantıksız biz istediğimizi yaptırmalıyız en azından çabalamalıyız.Bir elin nesi var iki elin sesi var yüzlerce elin bir topluluğu ve toplum iradesi var.

azzrail
25.01.06, 20:53
ShaDoWKinG kin dediği son derece mantıklı mesala örnek gold piremum alıyorum neden değerli bir item istemiyelim yada her hangi birşey.madem bu oyunu oynuyoruz madem iteme ve coine ihtiyecımız var madem bu amaçsız dediğiniz oyuna para veriyoruz bir şeyler istemeye veya yaptırmaya hakkımız var.bwn böyle düşünüyorum ve ShaDoWKinG hak veriyorum beraberlikten güç doğar herkez birlik olursa eminmki daha iyi şeyler olur.''HER ANLAMDA''.... :wink:

Sir.Enis
26.01.06, 08:22
ShaDoWKinG kin dediği son derece mantıklı mesala örnek gold piremum alıyorum neden değerli bir item istemiyelim yada her hangi birşey.madem bu oyunu oynuyoruz madem iteme ve coine ihtiyecımız var madem bu amaçsız dediğiniz oyuna para veriyoruz bir şeyler istemeye veya yaptırmaya hakkımız var.bwn böyle düşünüyorum ve ShaDoWKinG hak veriyorum beraberlikten güç doğar herkez birlik olursa eminmki daha iyi şeyler olur.''HER ANLAMDA''.... :wink:
Sende hemen iteme çevirdin olayı ...

hooky
26.01.06, 14:21
Ya aslında K2 hakkında bi delil gibi bişiyimiz olsa yani bi ara K2 binasını basalım gizlice kontrol edelim bizim charları satarken video ya kaydedelim satış anını sora dava açalım :lol: Süper olur h e a