PDA

Orijinalini görmek için tiklayiniz : Kumburgaz da oturan arkadaşlar bakabilirlermi

Sleven
03.07.08, 18:50
Kumburgazda olan arkadaşlar sizden de yardım rica ediyorum. ehaskoylu@superonline.com msn adresini kullanan emir hasköylü 01.07.2008 günü charımı çalmıştır. kendisi ile yaklaşık 1 yıldır tanışıyoruz. bana abi diyen benimde sevidiğim birisiydi. şifremi verdim ve gerisi malum. 1992 doğumlu bu elemanı bulmama yardımcı olursanız sevinirim. kumburgaz da adres veya sürekli takıldığı bi yer bilgisi veya ev telefonu kendi gsm telefonu ne varsa işime yarar. şimdiden teşekkürler yardımcı olan ve olmaya çalışan arkadaşlara.

TUFAN54
03.07.08, 18:51
inş bulursun...

http://img164.imageshack.us/img164/2409/tufannnnnnvl3.jpg (http://imageshack.us)

CmhR`
03.07.08, 19:28
gecmıS oLSun. :(

CmhR`

FrankCadillack
03.07.08, 19:59
ev adresini öğren yeter tanıdık çok var orda

lm0uz
03.07.08, 20:06
emre deil emir olması lazım.

lGrimmjowl
03.07.08, 20:13
Geçmiş olsun. Tekrar

I3reatHTaKinG
03.07.08, 20:25
Şimdi gördüm şok oldum
Eğer emre değil emir ise benim msn den arklık ettiğim kişi
dediğin gibide kumburgazda oturuyor ama sana direk onun msn ini vermem senin bi işine yaramaz seninle özelden konuşalım bi.

AAHHMMEETT53
03.07.08, 20:31
gecmiş olsun

Penguen
03.07.08, 21:08
92 dogumlu demek 16-17 yaslarında demek oyunda hackerim diye gecinen o kadar pika var hepside bu yaslarda sanırım bu konuda bir garip internette yakalanmıyacagız zaten deyip boyle işlere kalkışıyorlar sonra bulununca da bir guzel dayak yiyorlar:)

lm0uz
03.07.08, 21:23
Tm BuLduktan sonra İster asın ister dövün ama topiğe yararı dokunacaklar konusursa daha ii olr.. Simdi eğer hasköylü ise soyadı emir yüzde yüz 1 sene önce fln vent. konusuoduk bayada makara fln öle bisi yapıcak cocuk deıldı..
emir hasköylü 92-91 dogumlu olması lazım önceki msni ehasköylü@superonline.net yada com. yüzde yüz emınım... eger can yada mertle baglantıya geçebılırsem bulabiliriz die düsünüorm..

PuPaBeStLee
03.07.08, 21:30
Geçmiş oLsun doStumda adam deil cocuk 1992'li veledin teki;) inş.. buLursun^^

Sleven
03.07.08, 21:47
arkadaşlar olay %100 emir hasköylü. düzeltme için teşekkürler isim emre değil emir. lüleburgaz lı ve kumburgazda oturuyor. kumburgazdan 1 arkadaş bulabilirsem tam adresi netleştireceğiz birlikte. herkese teşekkürler ilgi için.

bu arada benim tanıdığım emir de yapmazdı o yüzden şifremi verdim. :S yani ummadık taş baş yardı.

son kez eğer okuyorsa emir e söyleyecek bir söz var. adam gibi charı bana geri verir sadece adının hırsıza çıkması ile kalır veya çok kötü dayak yer hırsız şerefsiz damgasından ayrı . dövdükten sonra oturduğu semte rezil ederim. herkes tanır emir kimmiş diye.

Sleven
03.07.08, 21:47
Şimdi gördüm şok oldum
Eğer emre değil emir ise benim msn den arklık ettiğim kişi
dediğin gibide kumburgazda oturuyor ama sana direk onun msn ini vermem senin bi işine yaramaz seninle özelden konuşalım bi.

4 tane adresi var bende msn. beni blockladı. yinede sağol düşündüğün için. özelden görüşelim yine tabiki.

Sleven
04.07.08, 10:07
kumburgaz da yokmu kimse veya burası nereye yakın bilen birisi söyleyebilirmi

Boss
04.07.08, 10:13
İsteğiniz üzerine topic ismi değiştirildi ...

Sleven
04.07.08, 10:42
İsteğiniz üzerine topic ismi değiştirildi ...

teşekkür ederim

Sleven
04.07.08, 10:44
Tm BuLduktan sonra İster asın ister dövün ama topiğe yararı dokunacaklar konusursa daha ii olr.. Simdi eğer hasköylü ise soyadı emir yüzde yüz 1 sene önce fln vent. konusuoduk bayada makara fln öle bisi yapıcak cocuk deıldı..
emir hasköylü 92-91 dogumlu olması lazım önceki msni ehasköylü@superonline.net yada com. yüzde yüz emınım... eger can yada mertle baglantıya geçebılırsem bulabiliriz die düsünüorm..

bir gelişme olursa haber bekliyorum.

Sleven
04.07.08, 17:40
konu güncel halen yeni bir bilgiye ulaşamadım.

Sleven
06.07.08, 15:36
yokmu arkadaşlar kumburgazda kimse

lercSt0orml
06.07.08, 15:51
Selimpaşa ve celaliye arasında kunburgaz yer alır. Kumburgaza gitmen için;yenibosnadan Silivri otobüslerine binmen gerekir.ortalama 40 45 dk da orada olucaksındır.fazla kentlesmemis biyer, bulman kolay olucaktır

High Vision
06.07.08, 16:49
Selimpaşa ve celaliye arasında kunburgaz yer alır. Kumburgaza gitmen için;yenibosnadan Silivri otobüslerine binmen gerekir.ortalama 40 45 dk da orada olucaksındır.fazla kentlesmemis biyer, bulman kolay olucaktır

istanbul rehberi erci :O kumburgaz der üsküdar dan çıkarır adamı hahahahah

ViolenceFetish
06.07.08, 17:06
arkadaşlar olay %100 emir hasköylü. düzeltme için teşekkürler isim emre değil emir. lüleburgaz lı ve kumburgazda oturuyor. kumburgazdan 1 arkadaş bulabilirsem tam adresi netleştireceğiz birlikte. herkese teşekkürler ilgi için.

bu arada benim tanıdığım emir de yapmazdı o yüzden şifremi verdim. :S yani ummadık taş baş yardı.

son kez eğer okuyorsa emir e söyleyecek bir söz var. adam gibi charı bana geri verir sadece adının hırsıza çıkması ile kalır veya çok kötü dayak yer hırsız şerefsiz damgasından ayrı . dövdükten sonra oturduğu semte rezil ederim. herkes tanır emir kimmiş diye.

2 seneye yakındır tanısırız bıze qeLır gıder umranıyeye taa oraLardan.Sana soyLıcegım emır oLdugundan emın oLma cunku MSN adresLerınden 1 2 tanesı hack yemıstı hatta yardımda ıstedı benden nasıL kurtuLabıLırım dıye ama biLemem yardımcı oLmaya caLısıcam..

Sleven
06.07.08, 18:28
2 seneye yakındır tanısırız bıze qeLır gıder umranıyeye taa oraLardan.Sana soyLıcegım emır oLdugundan emın oLma cunku MSN adresLerınden 1 2 tanesı hack yemıstı hatta yardımda ıstedı benden nasıL kurtuLabıLırım dıye ama biLemem yardımcı oLmaya caLısıcam..

emir olduğuna eminim. kardeş bu konuda kafanda soru işareti olmasın. daha önce ona sattığım charla bütün gizli sorular tutuyor ve benim gizli sorularımı bilen kimse yok. ve charı hacklediği gün sohbet ettik msn de yine. daha önce konustuğumuz konularla ilgili şeyler konustu. yani eminim emir bunu yapan.

Sleven
06.07.08, 18:31

teşekkürler tarif için.

lm0uz
06.07.08, 18:43
Emir suan %100 okuodur emr baq ben oğuz eğer sonucunun kötü olmasını ıstemıosan ulas sleven'e ver charı kurtul ama yok sopa yıcem dıosan kumburgazda biri cıkar daha kötu olr bence bykorkusuz'dan fln yardım ıste^^SupermanxD Tekrar Geçmiş oLsun..Can ve mert le konustum 5 6 aydır konusmuyoruz dedi:S

MeL_LoW
06.07.08, 20:55
ins bulunur adam gibi dövün bir daha pc karsısına gecemesin

lArdal
06.07.08, 21:23
qeçmiŞ 0LsuN....

BrindaR
06.07.08, 21:50
Geçmiş Olsun Kardeş

Sleven
06.07.08, 22:06
Emir suan %100 okuodur emr baq ben oğuz eğer sonucunun kötü olmasını ıstemıosan ulas sleven'e ver charı kurtul ama yok sopa yıcem dıosan kumburgazda biri cıkar daha kötu olr bence bykorkusuz'dan fln yardım ıste^^SupermanxD Tekrar Geçmiş oLsun..Can ve mert le konustum 5 6 aydır konusmuyoruz dedi:S

adam web sitesi açmış diye oraya üye olup pm attım rezil etmiyeyim diye hemen arkadaşlarına. kaçacam sanıyor ama yanıldığını anlaması çok yakında. ^^ güzel haberleri verecem burdan.

Sleven
07.07.08, 08:20
char geri alınmıştır. hatasını anladı emir ve geri teslim etti charı. yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

lm0uz
07.07.08, 23:38
gerçekten cok sevindim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana^^

lUlquiorral
08.07.08, 08:26
gözün aydın kardeş.hayırLı oLsun...

Sleven
08.07.08, 14:06
saolun burda konuya yorum yapmanız bile yardımdır.

Kaennas
08.07.08, 15:49
Cok Sevindim Kaennas i bende Ondan Almiştim Arada Pass istiyordu veresim geliyordu ama vermiyordum içimde her zamna bişi vardi H.olsun Tekrar