Orijinalini görmek için tiklayiniz : LeGrunt Bu Sana Yakışmadı !!!!!!!!!!!!!!
Master0fAngels
30.05.06, 22:30
Bugun bizim clan hq daldıktan 1 dakka sonra o da daldı..sonra kutuyu alamayınca önce küfre başlamış..sonrada ss lerdeki priestla gelerek lureleri uyuttu..defalarca rica ettiler anlamadı..ee herkesinde bir sabrı var..küfür kaçınılmaz oluyor bir noktadan sonra ... :x comeclose abimizde yaptıklarından dolayı ssleri almışdır.Yorum sizin arkadaşlar
Buyrun ss'ler
http://img243.imageshack.us/img243/8642/adsz7mz.jpg (http://imageshack.us)
http://img307.imageshack.us/img307/7837/adsz15xu.jpg (http://imageshack.us)
http://img243.imageshack.us/img243/2001/adsz21if.jpg (http://imageshack.us)
http://img243.imageshack.us/img243/7927/adsz31lr.jpg (http://imageshack.us)
http://img307.imageshack.us/img307/1441/adsz47kr.jpg (http://imageshack.us)
yaw bu ilk deil ki..her bossda her işine gelmeyen yerde adam yapacak birşey buluyor..sonrada karekter gösterisi yapıyor..söylencek çok şey yok aslında bu adam hakkında.resimlerde gösteriyo sölenecek 2 kelimeyide..aferim sana legrunt sana yakışanları yap hep böyle
Thunder__black
30.05.06, 22:48
ve partyde kendi clanından gilles de vardı buna ragmen hala spotta cektıgımız cw leri uyutuyor. gilles e descantes onlıne mı diye sordum. ve butun serverları gezip descantesi aradım ss leri koymadan onunla konusmak icin. nedir bu insanın yapmak istedigi sonuc itibari ile bu bir oyun zevk alacaksın. boyle seyler yaparak insanları neden bunaltıyorsun. ego tatminimi bir ezikligin varda kendini bu yollamı tatmin ediyorsun. lutfen arkadasım boyle seyler yapma saygı duyulan bir clandasın clanının saygınlıgını tası ve agır baslı ol senden rica ediyorum.
waLLa ben SS lere baktım we o arada gilles2 yi gördüm aynı clanda olan bir arkadasına bunu yapıyorsa bir adam sahzen ben o adamı affedersiniz ama tınlamam bile amacı neydi onuda anlamadım yani :S bu arada o clanın iste bu hareketler ile saygısınıda böyle adamlar düsürüyor senin charın olmus 70 yada 80 yada 60 hepsi bos önemli olan oyundaki saygınlıgın we sevginligin olması lazım yazık yaa harbi ben apoya üzüldüm yani adam ugrasıyor ediyor clanı ıle bir kac ise yaramaz cıkıp herseyi berbat ediyor
Geveze Market
31.05.06, 01:56
alla alla çok ilginç , cemıl bole bıse yapıcak bırısı degıl :S umarım yıne emanet char olayıdır. pc basında onun olup bole seyler yapması bencede cok ters bı durum :S
Master0fAngels
31.05.06, 09:03
alla alla çok ilginç , cemıl bole bıse yapıcak bırısı degıl :S umarım yıne emanet char olayıdır. pc basında onun olup bole seyler yapması bencede cok ters bı durum :S
eyüp walla 8-) bende şaşırdım işte ss lere bakınca ama yapmış :cry: emanet olsa 2 charıda nasıl sokacak oyuna :roll:
ya artık insanlar öle olmuşlarki bi konuyu unutmak yerine hala üzerine gidiyolar.adama tek kelime laf etmedim ama herkesin bi sabrı var.adama sorduğumda bana abyssdeki olaydan bahsediyo.(isiliondan)derdin kimle diyorum thunder_black ı diyo.kardeş o zmn git derdin kimleyse onla hallet.orda ki o kadar insana ayıp.hadi bizi geçtim senin senin clanından adam war.nese uzatmaya gerek yok fazla.herkes işine baksın.ama dileğim aczik insan olup alttan alalım.haksızda olsakta...
Ben anlamıyorum sizleri neden hep olayları kendi lehinize lansedersiniz bilemiyorum.
Neden bu konu başlığında şunlar yazmıyor?
Harpy spot 2 de exp kasıyorduk Harpy Queen spawn oldu.
Clandaki tank gelene kadar ComeClose bossu oyalamak için tank oldu.
Clandaki tanktan önce LeGrunt geldi ve LeGrunt geldiğinde ComeClose HQ'e dalmıyor yanında bekliyor vede normal chatten " uyutun " yazıyordu.
LeGrunt'un hemen ardından clandaki tankta geldi ve LeGrunt bizim ayar yapmamzı beklemeden priesti gelmeden dalmaya başladı o dalınca bizim tankta daldı.
Daha sonra LeGrunt attack yapmayı bırakıp boss un yanında oturdu. ( Ve dedim ki kesemiyorsun bile hadi bakalım ne yapacaksın.Sizde bana yaw sanane kardeşim sen dalma bırak dediniz. )
Bunun üstüne spottaki bir mage HQ'e saldırdı ve tank bozuldu.Clanımızdaki tank HQ'i kovalarken healsiz kaldı ve öldü.
O öldükten sonra LeGrunt daldı.LeGrunt daldığı için ComeClose da daldı.
Bunun üstüne boss kesildikten sonra Normal chatten konuyla alakası olmayan laflar yazdık.(Yalakasın KS cisin bilmem necisin vs vs dedik )
LeGruntta bu laflar yüzünden spotumuza bir debuffer ile geldi ve bize 1.5 saat exp kastırmadı.
Bunlar neden yazmıyor burada?
O gün spottada söyledim burda yine söyleyeyim ve öğrenin.Hiç bir zaman için hiç bir boss görenin değil kesenindir.CZ'da bir boss gördüğünüzde yarım olsun tam olsun dibinde olsun alayınız attack yapıyorsunuz.Ya da teke tek çarpışan iki kişi görüyor umursamadan dalıyorsunuz.Adam size nie vuruyosun dursana dediği zaman cvp olarak " Burda 1vs1 mi yapılır amk " diyorsunuz.Yahu birazda kendi - lerinizden bahsedin sonra size saygısızlık yapıldığından bahsetmeye hakkınız olsun.
Son olarak şunu söylicem post atan arkadaşlardan 1 tanesi o gün o spot dağıldığında bana haklısın demişti.
Ben burdan şunu anlıyorum Thunder_Black ya da diğer arkadaşları, insanı bazen dinlemek lazım dinlemeden yorum yapınca böyle yamuk yumuk sonuçlar çıkması normaldir.Konuyu açan insan bile ben bile böyle bişeyin olucağını düşünmezdim ama olmuş demiş.EE birileri olduğunu gösterir ve asıl sebebini söylemezse seni beyaz bilenler siyah görür bu çok normal.
Thunder__black
03.06.06, 14:23
Legrunt sen bu oyunla hayatını butunlestirmis gereksiz bir insansın. sen oyununa devam et en birinci sıralarda en iyi itemleri yap ve yukselebilmek icin her yolu dene insanlara saygısızlıklar yap. benligin bu oyunla butunlesmis senin. hakkında olumlu soz soyleyen bir tane player gormedim. (yok pardon yalnısım oldu iyi konusanlar var issiloonda yalakalık yaptıgın humanlar.)
Çıkar şu taktığın at gözlüğünü thunder_black.Yeryüzünde at gibi sadece önünü görerek yürüme biraz sağını solunu görmeye çalış.Eğer bunu başarırsan beni değil seni sevenleri mutlu edersin.Senin buraya yazıp çizdiklerin benim umrumda değil olmıcakta boşuna kendini parçalama.Kim nasıl bilmek istiyorsa öyle bilsin.
Sadece buraya şunu yaz.Ben kime yalakalık yapıyorum bunu ispat edermisin.Yalakalık yaptığımı söylediğin insanlardan bir pot almışmıyım bunu ispat et allahInı seversen:) Eğerki sen isiloonda birilerine yardım ettiğim zaman onların bana item verdiğini ispat edersen ben bu oyunu bırakıcam.Ispat edemezsen sen bırak pls.Benle başladın başkalarıyla devam ediceksindir bu çamur atma olaylarına.Bnim hakkımda 10 konu daha aç hiç birisine yanıt vermicem çünkü cidden gerek yok.Birileri birilerinin hakkında konu açar iyi ya da kötü hakkında konu açılanda oraya bir açıklama yapar ve ben açıklamamı yaptım ama sen konu ile ilgili tek laf etmemişsin bile neden acaba?İşine mi gelmedi yoksa bilmiyorum ki...
Ben anlamıyorum sizleri neden hep olayları kendi lehinize lansedersiniz bilemiyorum.
Neden bu konu başlığında şunlar yazmıyor?
Harpy spot 2 de exp kasıyorduk Harpy Queen spawn oldu.
Clandaki tank gelene kadar ComeClose bossu oyalamak için tank oldu.
Clandaki tanktan önce LeGrunt geldi ve LeGrunt geldiğinde ComeClose HQ'e dalmıyor yanında bekliyor vede normal chatten " uyutun " yazıyordu.
LeGrunt'un hemen ardından clandaki tankta geldi ve LeGrunt bizim ayar yapmamzı beklemeden priesti gelmeden dalmaya başladı o dalınca bizim tankta daldı.
Daha sonra LeGrunt attack yapmayı bırakıp boss un yanında oturdu. ( Ve dedim ki kesemiyorsun bile hadi bakalım ne yapacaksın.Sizde bana yaw sanane kardeşim sen dalma bırak dediniz. )
Bunun üstüne spottaki bir mage HQ'e saldırdı ve tank bozuldu.Clanımızdaki tank HQ'i kovalarken healsiz kaldı ve öldü.
O öldükten sonra LeGrunt daldı.LeGrunt daldığı için ComeClose da daldı.
Bunun üstüne boss kesildikten sonra Normal chatten konuyla alakası olmayan laflar yazdık.(Yalakasın KS cisin bilmem necisin vs vs dedik )
LeGruntta bu laflar yüzünden spotumuza bir debuffer ile geldi ve bize 1.5 saat exp kastırmadı.
Bunlar neden yazmıyor burada?
O gün spottada söyledim burda yine söyleyeyim ve öğrenin.Hiç bir zaman için hiç bir boss görenin değil kesenindir.CZ'da bir boss gördüğünüzde yarım olsun tam olsun dibinde olsun alayınız attack yapıyorsunuz.Ya da teke tek çarpışan iki kişi görüyor umursamadan dalıyorsunuz.Adam size nie vuruyosun dursana dediği zaman cvp olarak " Burda 1vs1 mi yapılır amk " diyorsunuz.Yahu birazda kendi - lerinizden bahsedin sonra size saygısızlık yapıldığından bahsetmeye hakkınız olsun.
Son olarak şunu söylicem post atan arkadaşlardan 1 tanesi o gün o spot dağıldığında bana haklısın demişti.
Ben burdan şunu anlıyorum Thunder_Black ya da diğer arkadaşları, insanı bazen dinlemek lazım dinlemeden yorum yapınca böyle yamuk yumuk sonuçlar çıkması normaldir.Konuyu açan insan bile ben bile böyle bişeyin olucağını düşünmezdim ama olmuş demiş.EE birileri olduğunu gösterir ve asıl sebebini söylemezse seni beyaz bilenler siyah görür bu çok normal.
Yaw sen ne kadar enteresan bi adamsın.1-oyalamak için dalmışım h.q ya:)))))..bu ne ilk kestiim h.q nede son..2-evet normal chatten uyut yazdım çünkü o esnadan tek preist vardı ve malice atması için uyut dedim town çekip tp scrolla geri geleceğime uyutmasını tercih ettim..3-bizim tank gelene kadar zaten hayvanın canı yarıya dooru geliyordu..yarı deil bak dikkatini çekerim yarıya doğru diyorum çünkü sen şimdi yazdıklarımı pinçik pinçik edip kelimelerle oynarsın..4-zaten bossu görenindir boss demedik.ama sen dalınmış bossa daldın.zaten olayın püff noktası burda..5-burdaki mevzu zaten hq deil..hq dan sonra yaptıkların.6-legrunt daldıtan sonra dalmışız öyle mi:))))))))))))))..yaw hakkaten sadece gülüyorum sana..orda herkes neyin ne olduğunu gördü..keşke boss esnasında saniye saniye ss alsaydım..anlaşılan seni boss civarlarında gördüümüzda bundan sonra öyle yapmak lazım..7-o zaman senin daldığın bosslara sen bizden önce dalmış olsan bile bizim de dalma hakkımız mı var?..8-bizim tank yatınca hq öldükten sonra 4 taşa kaldıran senin rezerin deil miydi?9-hq ölmeden bizim tank ölmüştü..sonra ben tekrar daldım..droplar neye göre açılıyo biliyor musun..eğer ben zaten ilk daldıığımda hayvanın canını yeterince götürmeseydim ( oyalamak için dedin ya ) o zaman bizim tank öldüğünde zaten kutusana açılırdı..şimdi diceksin hq ya % vurdum sana açıldı...%15 le mi kutu bana açıldı ? oyalamış mıyım sadece hq yu hakkaten? 10-bundan 10 kadar önce aynı şeyi d2 dts hq da yapmadın mı?....
aslında şahsen tanımasamda ismen çok duydum seni ve olumsuz birşeyler de duymamıştım..ama son zamanlarda o kadar abuk şeyler yaptın ki sen umursamasanda hakkındaki düşüncelerim olduğu gibi deişti..konu başlığını da ben attırdım..sana yakışmadı başlığı ordan geliyor.savunulcak elle tutlcak en ufak bir noktan yokken üşenmemiş yazmışsın gene..bence ufak bir özür çok daha erdemli olurdu..
HQ konusuda bir sey demiorum ama onlar orda exp kasarken senin ks yapman yada harpy leri uyutman cok yalnış :x
aßi ßu kdr da oLmaz ya tmm Insan 1 hata yapar sonra özür diler konu ßıter. Ama LeGrunt Once Hq ye daLıor Sonra ßıze sLotta exp kastırmıor Sonrada Gelıp ßurda Herkesten özür dileyecegine ßide ßizi sucLuor :| ßide Thunder__Black laf soyLuor Sen ßı kere oNun tırnagı oLamazsın. ne oLursa oLSun ßu ßır oyun!!! ßır Oyun Icın InsanLarın Kalßını Kırdıqına Degmez!
doktor_kanemici
05.06.06, 19:10
yaw boylelerini taksim meydaninda sallandircan (yada lufer meydani da olabilir :P) bak bidaha ne ks nede kufur kaliyo :lol:
asterix_68
09.06.06, 11:44
Yalan Rüzgarını Geçti topic kim doğru kim yalan sölüyo anlamadımki
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.