Orijinalini görmek için tiklayiniz : LitteJoeOne Vs HeYBo
LitteJoe0ne
13.08.08, 00:28
http://www.metacafe.com/watch/1614745//">LitteJoeOne
Yakısmadı O heal Sana :)
ortalık kızısıcak gıbı ama neyse vs gusel paylasım ıcın saol..
eren kanka bitiyorum sana ama ayıp etti priest :cool:
H0llyBuff3R
13.08.08, 00:34
2.de neden bıraktıysa:S bide buz stafında bişe göremedim :D
Ortalık Nıe kızıssınkı :)
LitteJoe0ne
13.08.08, 00:35
eren kanka bitiyorum sana ama ayıp etti priest :cool:
Ws ATıyoruz Heal Geldi Heal adılar adama
lMaximusSl
13.08.08, 00:36
Güzel vs abim paylaşım için saol eline sağlık...
Gormuyormusun Adama Heal geldı :) Bırakmıyalımda Napalım 2 dk ZEvk ıcın YAptıkları SAygısızlık Hıc hos Deıl.
Ws ATıyoruz Heal Geldi Heal adılar adama
bilioz be :D bizde ordaydık çıplakdm eren orda zuhaa
LitteJoe0ne
13.08.08, 00:38
İlk Adıgımız Ws Aldım 2 ws de galiba talya sandı gösülügü cıkartıp ws adık ve gene keserken arkadan heal geldi
LitteJoe0ne
13.08.08, 00:38
Güzel vs abim paylaşım için saol eline sağlık...
Teşekkürler abi
madem video çekmeye meraklı bi clansınız dikkat edin bi gün sizi de çekmesinler size sadece ufak bi uyarı http://img185.imageshack.us/img185/8003/donqwslittlejoeonero8.jpg (http://imageshack.us)http://img185.imageshack.us/img185/8003/donqwslittlejoeonero8.09ca5205 5b.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=185&i=donqwslittlejoeonero8.jpg)
LitteJoe0ne
13.08.08, 00:43
Tabi Göremezzsin Oda Combodan Dolayı asdasdasd
LitteJoe0ne
13.08.08, 00:44
madem video çekmeye meraklı bi clansınız dikkat edin bi gün sizi de çekmesinler size sadece ufak bi uyarı http://img185.imageshack.us/img185/8003/donqwslittlejoeonero8.jpg (http://imageshack.us)http://img185.imageshack.us/img185/8003/donqwslittlejoeonero8.09ca5205 5b.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=185&i=donqwslittlejoeonero8.jpg)
Fark etmez Cagır gene aynı adamı Gelsi bidaha atalım HeyBo yuda CAgır Cagır blacpanteride cagır hepsini cagır Pedalcı Haricasdasdad:D
Bız Saygımızla Vs mızı yapmısız Yenmıssınız Eyw Tebrık Ederız.. Senın bu dedın Uyarı Fln ne ayak ANladım Saygısızlınız on plana cıkdı ıcınmı Polomık yapıyorsun ?
LitteJoe0ne
13.08.08, 00:46
İneRiz Caddeye Bağımlıyız Maddeye DelikanLı isen Gel uLan VSye xD
http://img525.imageshack.us/img525/331/donqwsdreamofwindnu4.jpg (http://imageshack.us)http://img525.imageshack.us/img525/331/donqwsdreamofwindnu4.c8f8ad4f4 c.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=525&i=donqwsdreamofwindnu4.jpg)
eren gece gece kopardın beni kanka xD
http://img525.imageshack.us/img525/331/donqwsdreamofwindnu4.jpg (http://imageshack.us)http://img525.imageshack.us/img525/331/donqwsdreamofwindnu4.c8f8ad4f4 c.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=525&i=donqwsdreamofwindnu4.jpg)
Tebrık Edıyorum ..! Lutfen polomık Yapmayın....Bızımkıler Sızde Dahılsınız :)
benim polemik falan yaratmak gibi bir amacım yok sadece sırf o vs sırasında priest heal yaptı ise heybo dayının ne suçu var hemen video çekip koymuşsunuz ayıp değil mi bu peki?????
benim polemik falan yaratmak gibi bir amacım yok sadece sırf o vs sırasında priest heal yaptı ise heybo dayının ne suçu var hemen video çekip koymuşsunuz ayıp değil mi bu peki?????
Bunun Ayıp la Ne alakası var kı ? Anlamıyorum Bakın Bu bır oyun Burda kımseyı kucuk dudusrmeye calısmıyoruz sadece Eglence YArın Sız kesersınız sız koyarsınız Bızede Tebrık Etmek Duser Lutfen Rıca Edıyorum....
Yanı onu Kesmıs Bunu Kesmıs Vs.... Oyun ıcı Bu SAdece Real e Tanısıabılırmı bu ? TAsıyacak ADam varsada ZAten Atsın kendını Bı yerden..
LitteJoe0ne
13.08.08, 00:55
http://img294.imageshack.us/img294/655/wstimekj1.jpg
+++ ömer haklı arkadaşlar..
Madem ole kardesım Sılsın ozaman butun Vs Videolarını Forumdan Koyamıyalım Bıdaha Olurmu ?
LitteJoe0ne
13.08.08, 00:57
on ların yapdıgın heal atmaları orda duruyolar ws atıyoruz neden heal atıyor peki
tigerofkaradeniz
13.08.08, 00:58
güzel video bi o kadarda güzel ss şaka yaptık clanı pkda en zevk aldığım clan no polemik .....
lMaximusSl
13.08.08, 00:59
pardon neyi haklı anlayamadımda orda arkadaş heyboyumu suçlu göstermiş bi bakarmısınız ikiniz _? sadece yapılan ayıp yazmış yani priesti suçlu göstermiş fakat zellinka ne derdi varsa direk atlamış konuya polemik yaratmaya çalışır gibi bi hâl gördüm direk kestiği ss ler falan yoksa o heal yapan priestte zellinkamı vardı :D neyse beyler size doyum olmaz ben kaçar herkese iyi geceler..... ha bu arada Iam TheDarkBlooD
LiVe0rDeaD
13.08.08, 00:59
güzel video bi o kadarda güzel ss şaka yaptık clanı pkda en zevk aldığım clan no polemik .....
++++++++++
arkadaşlar 2 tarafta cok yakınım ama ordaki heal yapan priest partydeki deildir ordan geçen healer bence ;)
Kardesım Bu Soledıklerın Gercekden Icdense Helal Olsun Sana...Eyw
LitteJoe0ne
13.08.08, 01:00
Teşekkürler yorum için Saolasın Bunda Büyütülecek Bişey yok arklar No polemik
lMaximusSl
13.08.08, 01:00
++++++++++ herkesten aynı anlayışı bekliyorum kolay gelsin...
Iam TheDarkBlooD
arkadaşlar 2 tarafta cok yakınım ama ordaki heal yapan priest partydeki deildir ordan geçen healer bence ;)
Kardesım SAcmalama olurmu ? Lutfen
LitteJoe0ne
13.08.08, 01:01
Kanka Bırak allahını seversen :D ordaki mage topladı partiyi oraya ws için ya :D
ben bu ss leri hatıra olarak saklıyodum ve bugüne kdr kimsenin ss sini koymadım ama o heal yapan kişi thebrothers clanından olduğunu sanmıyorum vs sırasında tek heal yapan kişi ben olmuşumdur bu zamana kdr o charın adı da ZeLLinKa dır ve o char artıq yok:D No haşşas No PoLemiK
lMaximusSl
13.08.08, 01:02
Senin sorunun ney anlatabilirmisin ? polemki yaşamak istemiyorum üsteliyosun :S ........
Iam TheDarkBlooD
LitteJoe0ne
Hem Ws kesdik yada Kesildik Diye Koymadın [ Ws SayGılı Olalım Diye koyduk ]
+++++++++++++++++++
jjjRoGuEjjj
Bakın beyler yapmayın böyle şeyler.
Kendi reklamı yapmak adına vs koyuyosun kesiyosun güzel kes buna diyen yok,
Fakat orda yaptıkalrına bakın demişsin,vsde heybomu diyo kalkıp bana heal yapın diye,tabiki hayır bu priestin bir hatasıdır,ama sizn kalkıp bunu kullanarak clanın adını kötülemey hakkınız yok,
Ve kalkıp kullandığınız cümleler ve uslubunuz çok kaba,
Gelin vsye ulen gibi lafalr söylüyosunuz,alın arkadaşımız size 2 ss koymuş bunun üzerine susun lütfen,
Ve pedal gibi kelimelrde yazıyor orda,lütfen kalkıp bu tüe lekelemeelr yapmayın,
İnanın bizde sizn clan ile ilgili vslerde binelrce olaya tanık olduk,tam birinizi ekserken tplemelirniz,vsye gelip karışmalar,bunalr gibi şeyler hep oldu
Ve kendimden örenek verem arenada ben scsiz sizn clanın bazı üyleri scli kestiğim olmuştur,bazılarınız canı azalınca çekilmiştir,ama biz kalkıp
şakayaptık clanının nemberlerini kesiyoruz ne büyük şey deyip buarya ss koymuyoruz,koymayızda,
Demek ki siz bizim clan nemberlerini üsütn görüyosunuz ve birisini kestiğind eböyle movie koymak hoşunuza gidiyor,
LÜTFEN ARKADAŞALR BÖYLE EŞYLER HOŞ DEĞİLDİR.ZELİNKANINDA SS2İNDE OLDUĞU GİBİ KESMEKTE VAR KESİLMEKTE,NE KADAR İYİ OLDUĞPUNU İSPAT ETMEYE ÇALIŞIRKEN,KARŞINA KYYBETTİĞİNİZ VSLER ÇIKAR BUDA HOŞUNUZA GİTMEZ.
TEKRAR LÜTFEN DİYORUM BU TARZ POLEMİK YARATACAK KONULARDAN UZAK DURALIM,OLAYI CLAN KAVGASINA DÖNÜŞTÜRMEYELİM.
LitteJoe0ne
13.08.08, 01:05
Fakat orda yaptıkalrına bakın demişsin,vsde heybomu diyo kalkıp bana heal yapın diye,tabiki hayır bu priestin bir hatasıdır,ama sizn kalkıp bunu kullanarak clanın adını kötülemey hakkınız yok,
Gelin vsye ulen gibi lafalr söylüyosunuz,alın arkadaşımız size 2 ss koymuş bunun üzerine susun lütfen,
Ve pedal gibi kelimelrde yazıyor orda,lütfen kalkıp bu tüe lekelemeelr yapmayın,
İnanın bizde sizn clan ile ilgili vslerde binelrce olaya tanık olduk,tam birinizi ekserken tplemelirniz,vsye gelip karışmalar,bunalr gibi şeyler hep oldu
Ve kendimden örenek verem arenada ben scsiz sizn clanın bazı üyleri scli kestiğim olmuştur,bazılarınız canı azalınca çekilmiştir,ama biz kalkıp
şakayaptık clanının nemberlerini kesiyoruz ne büyük şey deyip buarya ss koymuyoruz,koymayızda,
Demek ki siz bizim clan nemberlerini üsütn görüyosunuz ve birisini kestiğind eböyle movie koymak hoşunuza gidiyor,
LÜTFEN ARKADAŞALR BÖYLE EŞYLER HOŞ DEĞİLDİR.ZELİNKANINDA SS2İNDE OLDUĞU GİBİ KESMEKTE VAR KESİLMEKTE,NE KADAR İYİ OLDUĞPUNU İSPAT ETMEYE ÇALIŞIRKEN,KARŞINA KYYBETTİĞİNİZ VSLER ÇIKAR BUDA HOŞUNUZA GİTMEZ.
TEKRAR LÜTFEN DİYORUM BU TARZ POLEMİK YARATACAK KONULARDAN UZAK DURALIM,OLAYI CLAN KAVGASINA DÖNÜŞTÜRMEYELİM.
SerDar Kardeşim Dogrudur Ama Prest yapdıgı yanlış deyilmi akrdeşim bu oyun
Kardesım SAcmalama olurmu ? Lutfen
akşam akşam polemik yapma istersen ;)
lMaximusSl
13.08.08, 01:06
ben bu ss leri hatıra olarak saklıyodum ve bugüne kdr kimsenin ss sini koymadım ama o heal yapan kişi thebrothers clanından olduğunu sanmıyorum vs sırasında tek heal yapan kişi ben olmuşumdur bu zamana kdr o charın adı da ZeLLinKa dır ve o char artıq yok:D No haşşas No PoLemiK
no polemik buna katılıyorum fakat ss leri koyman polemik başlangıcı olur bunuda biliyosun değilmi ? öldürmek veya ölmek yenmek veya yenilmek bu sadece oyun arkadaş bu videoyu koymuş çünkü orda bi priest yalış yapmış bunu göstermek istemiş fakat sen hemen karşı saldırıya geçerek elindeki ss leri koyuyosun....
Iam TheDarkBlooD
DN: ben yatıyorum uykum var :D bu kadar yeter herkese iyi geceler....
peki arkkdasim oyle diyosunuz hatirlarsaniz asas94 (baris)`la odesas s yaparken birden mageler alan ne varsa atip herkesi kesip npleri alip en sonundada saka yaptik diye soyleyen arkdaslarimiz bu soylentiniz yanlistir lutfen boyle seyler yapmayin bakin beni taniyaniniz bilirsiniz bizim clan ks yapmayacak kadar biolmem heal yapmayacak kadar olgun bir clandir yani eger heal yaptiysa arkdasimiz bildigi bisey vardir lutfen cok fazla ustelemeyin yakinda bende saka yapacam adim theforzazz bende ozledim pkyi millet benim magemi kese kese bir hos etti ozellikle sakayaptik klanindan ama neyse yakinda ardreamda wariorumla karsilasirsaniz gorusuruz ...
HAklı Oldugun Kadar Haksız Kelımelerınde Var Bızım Zaten HeYBo Ya LAfımız Yokkı..Ama Eren Sende Soledıklerınde Bıraz Haksızsın polemık Yaratıcak Kelımeler Kullanmıssın :(
bu arada barisi hic sevmem baris kacacak delik ara zuhhahha
no polemik buna katılıyorum fakat ss leri koyman polemik başlangıcı olur bunuda biliyosun değilmi ? öldürmek veya ölmek yenmek veya yenilmek bu sadece oyun arkadaş bu videoyu koymuş çünkü orda bi priest yalış yapmış bunu göstermek istemiş fakat sen hemen karşı saldırıya geçerek elindeki ss leri koyuyosun....
Iam TheDarkBlooD
DN: ben yatıyorum uykum var :D bu kadar yeter herkese iyi geceler....
o video yu çeken arkadaş adım gibi biliyorum ileride bunları toplayıp güsel bi video haline getirmeye çalışacaktı ama vs sırasında heal gelince eline süper bi koz geçti ve bunu koydu ayrıca dersenizki böle bişi yok hee o zaman video yu koyarken dip not olarak şunu yazabilirdiniz. heybo ya vs için teşkkürler priesti kınıyoruz :D
LiVe0rDeaD
13.08.08, 01:10
Eger Bizim Clandan Bi Priest Yapmıssa Evet Yanlıs Ama Hic Sanmıyorum.Çünkü Clanımızdakilerin Hepsi O Evreleri Aşmış Playerlar..Sanıyorum Bunu Yapan Ordaki Başka Bi Priest..
o video yu çeken arkadaş adım gibi biliyorum ileride bunları toplayıp güsel bi video haline getirmeye çalışacaktı ama vs sırasında heal gelince eline süper bi koz geçti ve bunu koydu ayrıca dersenizki böle bişi yok hee o zaman video yu koyarken dip not olarak şunu yazabilirdiniz. heybo ya vs için teşkkürler priesti kınıyoruz :D
bızım elımıze koz fln gecmedı..ama dıp not Dedıgın yere katılıyorum dusunemedık okadarını
Eger Bizim Clandan Bi Priest Yapmıssa Evet Yanlıs Ama Hic Sanmıyorum.Çünkü Clanımızdakilerin Hepsi O Evreleri Aşmış Playerlar..Sanıyorum Bunu Yapan Ordaki Başka Bi Priest..
Kardes bızım Prıestler Yapcak Deıl ya :) Ve orda Baska Kımse yokdu..
Bence Bu olay Fazla Uzadı En ısı Vıdeo u kaldırmak.
LitteJoe0ne
13.08.08, 01:12
bu arada barisi hic sevmem baris kacacak delik ara zuhhahha
Aynen :D:D:D Ama m Pk Yaparken Karşımıza Cıkdıgınızda Seviniyoruz En Zevk Aldıgım Clan Sizziniz sizle bizim karşılaşmamız gercekden cekiçi oluyor:D sizin clanı seviyorum iyi clan konuşmalarımızda içli dişlı muabbetlerimiz war tekrar yanlış anlaşımlasın diye ark biz amacımız burda Heal atan prest Anlatmak isdediyim olay ws Lere SayGııı Plsss yoksa tger Clanını Cook Seviyorum kendi clanım gibi Tekrar Yanlış anlaşılmasın Pls
önemli değil bebişim her insan hata yapar hatasız kul olmaz ayrıca kullandığın bi kelime beni derinden yaraladı :S pedal falan muhabbeti geçti sanki taş atıldı gibi hissettim eğer skıll duzeneği hakkında ise bu yoruumun istanbulda oturuyosum bi çay içmeye beklerim ;)
LiVe0rDeaD
13.08.08, 01:14
Kardes bızım Prıestler Yapcak Deıl ya :) Ve orda Baska Kımse yokdu..
Bence Bu olay Fazla Uzadı En ısı Vıdeo u kaldırmak.
Ben Orda Deildim Vs Sırasında Sadece Düşüncemi Söledim..Bencede Kaldırın Videoyu Olsun Bitsin :D
LitteJoe0ne
13.08.08, 01:15
önemli değil bebişim her insan hata yapar hatasız kul olmaz ayrıca kullandığın bi kelime beni derinden yaraladı :S pedal falan muhabbeti geçti sanki taş atıldı gibi hissettim eğer skıll duzeneği hakkında ise bu yoruumun istanbulda oturuyosum bi çay içmeye beklerim ;)
ist oturuyorum bahçeli evler bende caya beklerim:D
b.evlerin neresi komşu çıkmayalım laa :D
LitteJoe0ne
13.08.08, 01:16
b.evlerin neresi komşu çıkmayalım laa :D
:D:D:D haznedar Sen
eren skype gel konusak senle az ask yasayalim
Niyetim acizaneyi taciz etmek değiL. biLhakis umumi bir arkadaşLık tekLifidir. vereceğiniz her musbet cevap, harap ve betbah oLan su zavaLLı kaLbimin dermanı oLacaktır xD
Hata Bılhakıs Benımdır Ozur dılerım HErkesden :) Nalet Ossun O Vıdeo U cekdım GEceye :)
LiVe0rDeaD
13.08.08, 01:18
Niyetim acizaneyi taciz etmek değiL. biLhakis umumi bir arkadaşLık tekLifidir. vereceğiniz her musbet cevap, harap ve betbah oLan su zavaLLı kaLbimin dermanı oLacaktır xD
Hata Bılhakıs Benımdır Ozur dılerım HErkesden :) Nalet Ossun O Vıdeo U cekdım GEceye :)
HaHaHa Yıkıldım Şuan :D
LitteJoe0ne
13.08.08, 01:18
eren skype gel konusak senle az ask yasayalim
Kanka Valla Cok kasıyo Pc ya yüklüyüm gene ama cok kasıyor :d
kardes sen varya olayin kivilcimini olusturan adamsin zaten xD
LitteJoe0ne
13.08.08, 01:19
Benim Haberin yokk :D:D:D:D:D: Hepsini o yapmışş Ben masumum :D:D:D:D:D:D:D:D:D:
Ben ? :) :)
kanka valla ben bu cg sevdim cok guzel biseymis yaw bu benim magenin clanini yazmak istrerdim ama yazamiyom belki ban yerim sizi seviyom ...
skypeye gelmek isteyen gelebilir
Clan Ismı Neymıs Kı Ya :)
oyuna girince bakarsin erene sor o bilir neyse boyle yaz yaz olmuyo gelin
bakala adamin asabini bozma bak komplexliyim agresifim bak raptoru vurdummu stafini dusururum diyorum gelin skype adamlar uyumuyo sizi bekliyo
ffffffrrrrrrreeeeeekkkkkaaaann nnn diye birisi var burda kullaklik tittriyo bagira bagira kulakligin hoporlerini patlatti size selam soluyo ahuhahaha
LitteJoe0ne
13.08.08, 01:30
bakala adamin asabini bozma bak komplexliyim agresifim bak raptoru vurdummu stafini dusururum diyorum gelin skype adamlar uyumuyo sizi bekliyo
Kanka Benim Msn Bilen warsa Sizden Acıyım
biri ögretsin indirmeyi :D
VS'den çok, oyundaki akıcılık dikkatimi çekti. :D
Kaç FPS'de oynuyorsun sen arkadaş ?
LitteJoe0ne
13.08.08, 01:33
Cekan ark pc si iyi de Benimkini Hiç Sorma:D
kanka geldımde sızı nasıl bulcam :D
Walla Hıc bakmadım Bakmamada gerek Yok :) Akıo Resmen :)
BENDE ORDAYDIM YETERİNCE SAYGI GÖSTERMEDİLER KARDEŞİM SANA :) AMA CANIN SAOLSUN ... SENİ TANIYAN TANIR :p
TheBlessedPiLoT
13.08.08, 01:48
yahu eren skype açtım bişeyler sorcaktım birden kayboldun .. :D gelde ayarlayalım .. :)
İmpressiveKnife
13.08.08, 09:19
Güzel video.Tebrikler.
ExTremeSurF
13.08.08, 09:55
güzel video NAYS xD
Eren O adam Heal Basınca Siz De Cullansaydınız adama :D
DeePhReSiF
13.08.08, 11:26
güzel bi vs olmuş paylaşm için teşk.ler
priest bakmıi ipin ucu kaçıor heal ile destekleyivermiş :D
FeNeRBaRC4
13.08.08, 11:31
Yorumların Hepsini okumadım ama Serdar Abinin Bu konuşmalarına Hayranım :D AYrıca Güzel Vs..!
movie acmıo....... pc ya ayar oldum :(
edit by orod - küfür kısaltması
LitteJoe0ne
13.08.08, 12:25
:D:D:D Acar Acar dene Yorum Lar için Ty
daha 1 hafta oldu andreama çıkalı her 1 haftalık adam çıkıyor buraya onu kestim bunu kestim bunlara gerek yok.
daha 1 hafta oldu andreama çıkalı her 1 haftalık adam çıkıyor buraya onu kestim bunu kestim bunlara gerek yok.
1 hafta oldugundan emınmısın?
Ayrıca onemlı olan kesmesı degıl orda yapılan heal...! herkes gormek ıstedıgını goruyo bız napalım..;)
Ayrıca onemlı olan kesmesı degıl orda yapılan heal...! herkes gormek ıstedıgını goruyo bız napalım..;)
sen onun avukatımısın acaba daha geçen hafta gördüm bu adamı ?
sen onun avukatımısın acaba daha geçen hafta gördüm bu adamı ?
Avukatı degılım ama ıyı bı arkadasım..... sen gormemıssın o zaman 1 hafta yazmadan once bırılerıne danıssaydın...
amacım polemik deil.ama burda herkesin birilerini kesip koyması böle sanki şohret olmak istiyormuş gibi geliyor bana
amacım polemik deil.ama burda herkesin birilerini kesip koyması böle sanki şohret olmak istiyormuş gibi geliyor bana
boyle dıosun ama orda gosterılmek ıstenen kesmek degıl... orda yapılan heal...
OoOKiNgSOoO
13.08.08, 13:14
sadasd:D:D
LitteJoe0ne
13.08.08, 13:19
Fark Yapmaz Hatırlarsan Sen Asasınw ardı arenada onlada ws atmışdık bizim amacımız ws olayı deyil heal olayı iyice oku konuyu
OoOKiNgSOoO
13.08.08, 13:31
asas IamPaul dil di ONun Arkadasının Aynı playerlar Dil. die biliom !
LitteJoe0ne
13.08.08, 13:35
Fark Etmez :d
IxDreamOfWinDxI
13.08.08, 13:41
Eren Tebrik Ederim Canım. Kesen Kesmeyen Herkese ŞaKaYaPTiK cLanı oLarak Sayqımız War. ßide ZeLiNKa ßenim Charı Kesmiş Ss ini Koymuş. O gün Charda ßen Yoktum. PoLemik Derseniz KraLını Yaparım. İyi GünLer
LitteJoe0ne
13.08.08, 13:42
Eren Tebrik Ederim Canım. Kesen Kesmeyen Herkese ŞaKaYaPTiK cLanı oLarak Sayqımız War. ßide ZeLiNKa ßenim Charı Kesmiş Ss ini Koymuş. O gün Charda ßen Yoktum. PoLemik Derseniz KraLını Yaparım. İyi GünLer
Takma Kafana Geçir Başına :D:D:D:D sıkma canını lo
sadasd:D:D
seninde ne mal oldugunu bılıoz
LitteJoe0ne
13.08.08, 13:49
seninde ne mal oldugunu bılıoz
Banamı Dedin Mal Diye Yaw Rum Beni Tanıyan Tanıyor Sen ArKanı rahat Tut
üstüne alınıyorsan alınırsın orda kime alıntı yaptığımı görmüş olman lazım bide konuşmanı değiştirirsen ii olur yoksa ...
Banamı Dedin Mal Diye Yaw Rum Beni Tanıyan Tanıyor Sen ArKanı rahat Tut
Her zamankı gıbı bu konuda pelt:D alakası olmayan seylerden konusuosunuz hala
aynen öle arkadaş konuşmasını düzeltmedende bu konuyu bırakmıcam
OoOKiNgSOoO - 3 gün banned - bir daha anlamsız mesajlar yazmayın.
ImPauL - 7 gün banned önce kendi konuşmanızı düzeltip sonra başkasınınkine laf edin.
LitteJoe0ne - 7 gün banned - hakaret
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.