Orijinalini görmek için tiklayiniz : MinoSeTTe's Resist Power.. ;)
http://img399.imageshack.us/my.php?image=myresistskh6.jpg
http://img399.imageshack.us/img399/1869/myresistskh6.jpg
http://www.metacafe.com/watch/1709042//
Dı$arıdan Her Hangi Bir Resist vs.. alınmamı$tır..
Polemik Yapıcak arkada$lar konudan uzaklak$ırlarsa ise sevinirim..
Dn: 2 linkin amacı ilk fotoyu Safari Yada diğer Kullanıcalar görememektedir..:)
oLdukca İyi ResistLer BaşarıLar DiLerim.
Merak Ettim Guard TowerLar Kac Vuruyor ?
McDarkDeviL
11.09.08, 16:13
Mage'Ler Yatırmaz KoLay koLay Seni
oLdukca İyi ResistLer BaşarıLar DiLerim.
Merak Ettim Guard TowerLar Kac Vuruyor ?
Öncelikle Saol Talia 200 Flame ile 18x gördm ancak + fr alınca 18x nin altına dü$medi.. :/
SalviraStyl
11.09.08, 16:16
Owww Uras Naptin Sen :P
Öncelikle Saol Talia 200 Flame ile 18x gördm ancak + fr alınca 18x nin altına dü$medi.. :/
uras 180 sınır zaten
bizim priestte 509 fr oluyordu talia ile birlikte ve 160 200 arası değisiyordu :)
uras 180 sınır zaten
bizim priestte 509 fr oluyordu talia ile birlikte ve 160 200 arası değisiyordu :)
hmm.oda iyiymi$ ozamn bazı itemler bo$una.. ;) Sanırım 500 den sora fr nin etkisi yok yada Guard Towerlar 180 den az vuramıyor sanırsam..Yorum için saol emre..;)
Ressist power`ini yiyim . Ordaki itemlerin %80`ini takmiyon zaten pk da =/
Anlayacagin bunu herkes yapabilir kanimca . Pk`da ki statlarini koyarsan daha bi memnun olurum ben $ahsen ..
Anlayacagin bunu herkes yapabilir kanimca . Pk`da ki statlarini koyarsan daha bi memnun olurum ben $ahsen ..
Ula HamC ne JacKaL adamsın sen yaff seviyorum seni.. %80 ini takmiyon deil takıon dicektin glba.. ;)
RiddickMaRiAcHLee
11.09.08, 16:37
Resistler AndreaM'a Göre 0ldukça İyi...Char'da Fena Sayılmaz:p
Başarılar Dilerim...
Ula HamC ne JacKaL adamsın sen yaff seviyorum seni.. %80 ini takmiyon deil takıon dicektin glba.. ;)
Matematigim iyi degildir Ama cogunu takmiyorsundur ordakilerin .
O anlamda soyledim . Yoksa oturup onu hesaplamadim canim asdfzxfasd ..
uras bizene senın resistinden ezıqsın bılıyoruz zaten kanıtlamana gerek yoq :D
Resistler AndreaM'a Göre 0ldukça İyi...Char'da Fena Sayılmaz:p
Başarılar Dilerim...
Benim kadar Ressist`e kimse onem veremez . Fakat bu adam pk`da Goblin helmet-pauldron-pad - lycoan pendant - fire belt vs. gibi $eyler takarsa gosterir bi attacker ona ressist`i ..
Onemli olan def ile ressist`i ayni oranda tutmak ..
DeePhReSiF
11.09.08, 16:46
Benim kadar Ressist`e kimse onem veremez . Fakat bu adam pk`da Goblin helmet-pauldron-pad - lycoan pendant - fire belt vs. gibi $eyler takarsa gosterir bi attacker ona ressist`i ..
Onemli olan def ile ressist`i ayni ordanda tutmak ..
+1 :D
ama resistler güzel player güzel payşalım için teşekkürler :)
Onemli olan def ile ressist`i ayni ordanda tutmak ..
Senin için yani benim için Onemli olan def ile ressist`i ayni ordanda tutmak Yazsan daha iyi olurdu HamC ... ;)
Defansa önem verdiğim zaman DS yi takıyorum...
Senin için yani benim için Onemli olan def ile ressist`i ayni ordanda tutmak Yazsan daha iyi olurdu HamC ... ;)
Defansa önem verdiğim zaman DS yi takıyorum...
yazmicam anlayan anladi asdfx
yazmicam anlayan anladi asdfx
oky :ANY3331233WORD: :ANY3331233WORD:
RiddickMaRiAcHLee
11.09.08, 16:56
Onemli olan def ile ressist`i ayni oranda tutmak ..
Bende Priestim:DBanamı Söylüyorsun:D
ComeAtYourOwnRisk
11.09.08, 17:03
Cakalll Uras Humanken Nerdeydin Bu Resistlerle Hee xD Az mı Expye Yatırdın Bizi xD Nese Güzel Resistler.
Bende Priestim:DBanamı Söylüyorsun:D
anlamadın güzelim orda görüon zaten kitli olanlar olmuyanlar die pauldron pad bide helmet fr gr lr verio hatırladıgım kadarıyla ss zaten lycaon pendant fazladan takılmş gene bi normal olarak hammer pk ya cıksan bu şekilde sadece mage kesemez ;) bi belt bronze sanırsam veriyor koruma cıksan pk ya human sayısına göre ayakta kalırsn 600 küsür defans + korumasız bi char ha kulelerin çalıştıgı bi yere girersen işe yarar tabi bundan sonra gören direk sana dalar artık bilirler ne takıp takmadıgnı;)
kolay gele yeni nesil KO cular :rolleyes:
///smhhh
anlamadın güzelim orda görüon zaten kitli olanlar olmuyanlar die pauldron pad bide helmet fr gr lr verio hatırladıgım kadarıyla ss zaten lycaon pendant fazladan takılmş gene bi normal olarak hammer pk ya cıksan bu şekilde sadece mage kesemez ;) bi belt bronze sanırsam veriyor koruma cıksan pk ya human sayısına göre ayakta kalırsn 600 küsür defans + korumasız bi char ha kulelerin çalıştıgı bi yere girersen işe yarar tabi bundan sonra gören direk sana dalar artık bilirler ne takıp takmadıgnı;)
///smhhh
Saol Yorum için semhh ..
RiddickMaRiAcHLee
11.09.08, 17:20
///smhhh
Yff Yalnışlıkla HamC'den Alıntı Yaptık UzattığınıZ:)Bizde Priest Oynuyoruz Kör Değiliz Açık-Kitli İtemi Bizde Görüyoruz:DAyrıca Yeni Nesil Ko'cular Diyorsunda Kaç yıldır Oynadığını Mrk Ettim Açıkçası:rolleyes:
Yff Yalnışlıkla HamC'den Alıntı Yaptık UzattığınıZ:)Bizde Priest Oynuyoruz Kör Değiliz Açık-Kitli İtemi Bizde Görüyoruz:DAyrıca Yeni Nesil Ko'cular Diyorsunda Kaç yıldır Oynadığını Mrk Ettim Açıkçası:rolleyes:
bşver tanımıomuşsn işte ögrenirsn ordan brdan.
//smhh
jjjRoGuEjjj
11.09.08, 17:42
Aynen arkadaşa katılıyorum.O ssdeki itemelr ile pkda gezilmez.
1)kafada dd yok özel başlık takılmış res veren
2)eldeki kalkan ss +sını bilemicem 7 olailir andir kullanılır pkda.
3)belt FIRE BELT yine pkda takılma zfazla
4)kolye lyconn pendant olabilir yine pk da fazla kullanlmaz.
5)göğülük zannesersem goblin yine pk için vasat DN:goblin olacaksa fp si var o takılsa daha iyi olur.
6)pad yine goblin galiba ve yine g2 paper ve yeine fpsi var bunun kullanıalbilir.
++++++++++++
SS elde diğer elde lycoon hammer.belt fıre belt,kolye lycoon pendant,kafalık özel bi res kafalık,pauldron goblin,pad goblin İLE benim düşüncem her PRİEST bu resleri yapabilir.
AMA o itemler ile sürekli kimse gezemez gezemezzzzzzz.
0 DD ---düşük defans---düşük healt bu şekild epkda sürekli gezen char sürekli yatar.yerine göre BAZILARI ABZI İTEMLER tank açamlı kule+mage duvarına akrşı kullanılabilir.
HAMC arkadaşımızın dediği gibi bunlar pklık item değil yer eyr kullanılan itemeler olabilir.
GÖRSELLİK açısından tüm res veren itemerlin bir arada toplanıp böyle bir görüntü vermesi çok hoş,
10 NUMARA GÖRSELLİK VAR.
Bizler ile paylaştığın için teşekkür ederiz bu güzel ss'i.
D.N = İsterim ki pkda normal zamanda normal itemelrin ile bir ss çeksen gereçk def-healt-mana-res gibi özelliklere bakabilsek.
Benimde yan cahrım 57 lvl debufer arada giriyorum 1-2 zevk için o yüzden meraklıyımdır priest itemleri-def-healt-mana-res gibi özelliklere.
Başarılarının devamını diliyorum,
Bir ss de pk itemelri ile çekersen ve bizle paylaşır isen sevinirim,priestlerimi tanımak adına tabiki başak bir nedeni yok.
HERKEZE İYİ OYUNLAR DİLERİM.
Aynen arkadaşa katılıyorum.O ssdeki itemelr ile pkda gezilmez.
1)kafada dd yok özel başlık takılmış res veren
2)eldeki kalkan ss +sını bilemicem 7 olailir andir kullanılır pkda.
3)belt FIRE BELT yine pkda takılma zfazla
4)kolye lyconn pendant olabilir yine pk da fazla kullanlmaz.
5)göğülük zannesersem goblin yine pk için vasat DN:goblin olacaksa fp si var o takılsa daha iyi olur.
6)pad yine goblin galiba ve yine g2 paper ve yeine fpsi var bunun kullanıalbilir.
++++++++++++
SS elde diğer elde lycoon hammer.belt fıre belt,kolye lycoon pendant,kafalık özel bi res kafalık,pauldron goblin,pad goblin İLE benim düşüncem her PRİEST bu resleri yapabilir.
AMA o itemler ile sürekli kimse gezemez gezemezzzzzzz.
0 DD ---düşük defans---düşük healt bu şekild epkda sürekli gezen char sürekli yatar.yerine göre BAZILARI ABZI İTEMLER tank açamlı kule+mage duvarına akrşı kullanılabilir.
HAMC arkadaşımızın dediği gibi bunlar pklık item değil yer eyr kullanılan itemeler olabilir.
GÖRSELLİK açısından tüm res veren itemerlin bir arada toplanıp böyle bir görüntü vermesi çok hoş,
10 NUMARA GÖRSELLİK VAR.
Bizler ile paylaştığın için teşekkür ederiz bu güzel ss'i.
D.N = İsterim ki pkda normal zamanda normal itemelrin ile bir ss çeksen gereçk def-healt-mana-res gibi özelliklere bakabilsek.
Benimde yan cahrım 57 lvl debufer arada giriyorum 1-2 zevk için o yüzden meraklıyımdır priest itemleri-def-healt-mana-res gibi özelliklere.
Başarılarının devamını diliyorum,
Bir ss de pk itemelri ile çekersen ve bizle paylaşır isen sevinirim,priestlerimi tanımak adına tabiki başak bir nedeni yok.
HERKEZE İYİ OYUNLAR DİLERİM.
Yorum için saol ancak temenniniz bende pkda mage ve tank olmak için bu itemleri kullanıyorm gördünüz gibi tüm anti def kalkanlarım ve Ds mevcut..Sadece Max Resistleri göstermek istedim yoksa bende pkda bu şekilde takılmam genellikle ama takıldığım zamanlarda var..
LegenDAmator
11.09.08, 17:52
alırsın +7 ss +7 lycaon hammer gözün kapalı alsana resist başka hiçbirseye gerek yok hp def resist fazlası bu ıtemlerde mevcuttur( dsyi tercihimdır :)
OldGeneratioN
11.09.08, 18:06
Dur acele yok cevap geliyo.Oyuna girip bir resim çekeyimde görürsün sen rezist :)
Dur acele yok cevap geliyo.Oyuna girip bir resim çekeyimde görürsün sen reziLst :)
10 Karakter :D
DonCoRLeoNe
11.09.08, 18:16
La ne adamlarsınız yha :)
Turgay.
OldGeneratioN
11.09.08, 18:16
http://img111.imageshack.us/img111/9713/asdasduc9.jpg
Evlat show yapma baba yorgun :p
Urascım sakın yanlış anlama eğleniyoruz :)
Arkadaşlar sizde artistlik felan algılamayın maksat muhabbet.Herkese iyi eğlenceler..
http://img111.imageshack.us/img111/9713/asdasduc9.jpg
Evlat show yapma baba yorgun :p
Urascım sakın yanlış anlama eğleniyoruz :)
Arkadaşlar sizde artistlik felan algılamayın maksat muhabbet.Herkese iyi eğlenceler..
@IHoNDa2007IOrhanım Güzel Foto ama Fr Almı$sın hehe :) Gratz Tanker.. ;)
Ba$ka nedenlerden ötürü Topici Kapattıyorum ve artık yeter seviyesine geldim..Polemik Polemik gerçekten video Ss fln koymicam asla..Her şeyden bir polemik yeter artık..
OldGeneratioN
11.09.08, 18:21
yaw uras ne takıyon milleti sen.Bak eğlenmene.Her olaydan kaçarak kurtulmak ne kadar mantıklı.Bırak yazar yazar susarlar..
Bu arada ben eziğim fr ile oluyo ancak o kadar :p
yaw uras ne takıyon milleti sen.Bak eğlenmene.Her olaydan kaçarak kurtulmak ne kadar mantıklı.Bırak yazar yazar susarlar..
Bu arada ben eziğim fr ile oluyo ancak o kadar :p
Sen ezik mi ?? Yuuuhh :) ozaman bizde NewBie oluruz...
guzeL ResisLer uras...
PolemiklerLe fazla ugrasmana gerenk yok Az kaldı bnde acıcam bi topic def ve res olarak sana yakınız az bıraz defde 1300 lerde olucak in$....
jjjRoGuEjjj
11.09.08, 19:19
Ba$ka nedenlerden ötürü Topici Kapattıyorum ve artık yeter seviyesine geldim..Polemik Polemik gerçekten video Ss fln koymicam asla..Her şeyden bir polemik yeter artık..[/quote]
Üzüldüm şimdi inşallah bizim yaptığımız yorumalara kırılmamışsındır,ve amacımız asla polemik değildir,sadece gördüğümüz üzerine yorum yapıyoruz.
D.N : Kendim için için konuşuyorum kimseyi terslemek değildir amacım veya bir açığı varmışta onu kurcalıyromuş değilim,ve eminmki herkez iyi niyetli yorum yapmaya çalışıyor be dahil kimseyi sanmıyorum ki amacı kötü niyet olsun.
Biz kişiliği düzgün sevilen sayılan,pkalrda bereaber olduğumuz veya rakibimiz olan saygıdeeğr kişilere dil uzatacak değiliz,sadece yorumdur bu,
Bu son mesajı yazmamdaki amaç polemik istemiyorum demen hiç bir ss koymucam artık demendir,bence yapma lütfen yorumlara açık ol seviyeli bir şekilde ver cevabını sana göre yanlış oalan yoruma buda polemik değil bence fikir ayrılıkları olur vede herekzin fikri kendine olacağı için orta yol bulunmaya çalışılamalıdr.
Bende buaray bir knuya yorum yapınc aveya pk movie koyunca baanda bir ton kötü yorum geldi keşke art niyetli olamsa dedilklerim bile oldu,senin bu yorumalrın hiçbirşey iyi niyetli bence,
ya biz ne yapalım resmen bir video koyduk kötü niyetli kişiler çıktı aşağıladıalr neelr neelr dediler ama biz kendimizi biliyoruz,düzeyli şekilde forum kuralları dahilinde cevabımızı evrdik.
Oyun içi inan o bana art niyet besleyenelre hiçde düzeyli olamayn cevapalrda verdim hak ettiler ama onlara cevabım oyun içi pmden oldu burda forumu kirletmedim.
Benim son diyeceğim şudur,inan art niyet bende veya ben yorumalrı okudum hiç bir kötü yorum yok,
İNŞALLAH beni veya diğer yorum yazan arkadaşları yanlış anlamazsın.
Yılma ve yola devam gerek ss gerek video koy, yine yorum yaparız belki ama gördüklerimizi yazarız o kadar.
BAŞARIALRININ DEVAMINI DİLİYORUM TEKRARDAN.
Ba$ka nedenlerden ötürü Topici Kapattıyorum ve artık yeter seviyesine geldim..Polemik Polemik gerçekten video Ss fln koymicam asla..Her şeyden bir polemik yeter artık..
Üzüldüm şimdi inşallah bizim yaptığımız yorumalara kırılmamışsındır,ve amacımız asla polemik değildir,sadece gördüğümüz üzerine yorum yapıyoruz.
D.N : Kendim için için konuşuyorum kimseyi terslemek değildir amacım veya bir açığı varmışta onu kurcalıyromuş değilim,ve eminmki herkez iyi niyetli yorum yapmaya çalışıyor be dahil kimseyi sanmıyorum ki amacı kötü niyet olsun.
Biz kişiliği düzgün sevilen sayılan,pkalrda bereaber olduğumuz veya rakibimiz olan saygıdeeğr kişilere dil uzatacak değiliz,sadece yorumdur bu,
Bu son mesajı yazmamdaki amaç polemik istemiyorum demen hiç bir ss koymucam artık demendir,bence yapma lütfen yorumlara açık ol seviyeli bir şekilde ver cevabını sana göre yanlış oalan yoruma buda polemik değil bence fikir ayrılıkları olur vede herekzin fikri kendine olacağı için orta yol bulunmaya çalışılamalıdr.
Bende buaray bir knuya yorum yapınc aveya pk movie koyunca baanda bir ton kötü yorum geldi keşke art niyetli olamsa dedilklerim bile oldu,senin bu yorumalrın hiçbirşey iyi niyetli bence,
ya biz ne yapalım resmen bir video koyduk kötü niyetli kişiler çıktı aşağıladıalr neelr neelr dediler ama biz kendimizi biliyoruz,düzeyli şekilde forum kuralları dahilinde cevabımızı evrdik.
Oyun içi inan o bana art niyet besleyenelre hiçde düzeyli olamayn cevapalrda verdim hak ettiler ama onlara cevabım oyun içi pmden oldu burda forumu kirletmedim.
Benim son diyeceğim şudur,inan art niyet bende veya ben yorumalrı okudum hiç bir kötü yorum yok,
İNŞALLAH beni veya diğer yorum yazan arkadaşları yanlış anlamazsın.
Yılma ve yola devam gerek ss gerek video koy, yine yorum yaparız belki ama gördüklerimizi yazarız o kadar.
BAŞARIALRININ DEVAMINI DİLİYORUM TEKRARDAN.[/QUOTE]
Sana demedim karde$im..Diğer Arkada$lar dediklerinedir sözüm yorumun için saol...
LegenDAmator
11.09.08, 20:02
anıl bak akıllı ol bak siteyi koyarım bburaya :D
Ardream FuLL Mage Kayniyor Goblin Taktin Sanirim GüzeL Resistlerin Var Nice Pk Lara U.r.a.s cim :O
...SeRGeN...
11.09.08, 20:07
Ardreamda beyendiğim priestlerdensin minosette.pk da taktığın itemler olmasada bu itemler sende mevcut o yüzden aksi yorum yapmıcam güzel resistler.başarılar dilerim.
güzeL resistlerin var başarılar...
Güzel Resist uras xD Basarilar..
FenaSt0orm
11.09.08, 20:26
Başarılar Uras Guzeldın Guzelsın Guzellıge devam kardesım :)
uras is noob ; noob is uras
ßeßişiM banada goblin lerde ss yi ver bende aynısını yapayım :D ayrıca senden o kdr SS yi istedim vermedin onu ayrıca konuşcaz....
resist itemleri takınca güzel ama önemli olan öle kalabalık arasına girmek :D:D:D
Bu arada diğer pc den internete bağlanamadığımdan oyuna giremiyorum yokluğumda şımarmayın ayrıca oyuna ilk girdiğim anda human olarak karşınıza gelicem Ayık oLun , BayıK oLmayın
ayrıca oyuna ilk girdiğim anda human olarak karşınıza gelicem Ayık oLun , BayıK oLmayın
heh Orc.Larda Bi Priest Daha qitti
Kanka helal olsun valla.Charı emeklerinle nerden nereye getirdin.Zamanında bu chara ne umutlarla baslamıstık..Ama kendini bilmez serefsizler yuzunden milyarlık itemlerimiz gitti.Helal olsun diyorumki buna ragmen oyundan sıkılmayarak ardreamda ismini duyurdun.Eski ile simdiki Uras arasında cok fark war.Hakkaten böle guzel videolarını Ss lerini gordukce duygulanıorm.Sana tekrar tekrar Tesekkur ediyorum.
Erman ...
COMMENDER...
Nerissa
Saol ciger ardreamde zatn bu resistler kime kar$ıdır biliyorsun ... ;)
Clos3D
Saol Karde$im..
FenaSt0rm/€TO
o senin güzelliğin Güzel karde$im ama seni online göremiyoruz.. :/
ZeLLinKa
Ulan ömer varya sana dicek sözüm yok...ama seviyorum lan seni.. human ol daha iyi orc olarak başladım ardream hh oldun ben hh oldum orc oldun ben tekrar orc oldm hh oldun tebrikler cicm benden de bişiler kaptın zamanında.. orası ayrı..Zaten ardreamda 8 vs 8 yapabildimiz clanlar mage den oluştuğundan..diğer anti defleri 8 ws xx de takıyorm... ;)
EffecTive
Eyw.. erman gerçekten ilk ba$larda süper ba$lamışttık ama o serefsizler yüsünden cidden bayağı bir kayıp yaşadık ama yinede ben devam ettim kanka..Teşekkür ederim yorum için...
C0MMENDER
MinoSeTT
..kilenMasumKöylü ( hacker lar ncs ile..:s)
MinoSeTTe...
UraS...
IIAciVarmiAciII
11.09.08, 21:08
ezik e bak:D xD
ezik e bak:D xD
Gördük akşam çıplak olan tankı :) euheheu..
güzel rezist, zaten bugunlerde herkes bi flame, bi glaicer reziste abanmış orclarda.. zamanında 450-500 damage vurdugum adamlara şimdi 350 yi zor vuruyorum.. humanlarda sadece mage clan olarak biz yokuz, arada dd talia felan takın.. olmuyor.. :)
güzel rezist, zaten bugunlerde herkes bi flame, bi glaicer reziste abanmış orclarda.. zamanında 450-500 damage vurdugum adamlara şimdi 350 yi zor vuruyorum.. humanlarda sadece mage clan olarak biz yokuz, arada dd talia felan takın.. olmuyor.. :)
350 mi :( 348 vurdun bugn hehe.. saol yorumun için karde$im ardreamda iyi rakiplerdensiniz sizide kutluyorum bu arada.. ama cok mage siniz arada asas ta alında zorlayın biras beni :)
zaten human townda gezmenızden belliydi böle bişey oldugu :=) başarıların devamını dılerım...
Seni kastetmedim zaten.. :D ayrıca şuanki rezistlerle yine iyi yemişsin.. :D vs yaptıgım zamanlarda bakıyorum damagelere, pk sırasında damageleri takip etmek biraz zor, yaş itibariyle.. :)
Seni kastetmedim zaten.. :D ayrıca şuanki rezistlerle yine iyi yemişsin.. :D vs yaptıgım zamanlarda bakıyorum damagelere, pk sırasında damageleri takip etmek biraz zor, yaş itibariyle.. :)
Way anasini daha ne diyim ben tühh ayıp ayıp..=) Mage isen zordur damage takibi..zehir ws.. ws.. ama cok tp oluyorsunuz ba$ka yerlere onu yapmasanız birde fln.. :) Neyse saol..
IamAerosoL
11.09.08, 22:20
ßırak ßu ısLerı qıt Lwl Kas nuub:)
Saka ßır yana quzeL resıst ßır ara ıtem hakkında konusaLım;)
tu1su1ba1sa
11.09.08, 22:25
hey massalh valla tebrık ederım herkeze lazım boyle resıstans en cokta bana fr 0 :DD
sabaha kdr ıcerıdesın ozmn ...
ßırak ßu ısLerı qıt Lwl Kas nuub:)
Saka ßır yana quzeL resıst ßır ara ıtem hakkında konusaLım;)
Saol janım..LwL kasmak benim için imkansız HH iken arklar bilir..58 lwl dan 55 e düşmüştüm 1 ay sora %30 kastım 56 %20 oldum artık hiç LvL kasmıyorum yaklasık 3-4 aydır charım 57 olmadı.. =)..
cRaftSt0orm
12.09.08, 02:24
ögrencim benim afferin =))
resistin her zaman cok önemli oldugunu söylemistim ve bakıyorumda artık herkes bu teorimi destekliyor =) inanın bana mageler priestler icin roguelerdende warriorlardanda tehlikeli..
bide işlerden ötürü zamanım olsada girebilsem oyuna su güzelliklere katılabilsem hos olcak ama ekmek önce gelir ^^
good game niggas =)
ICatchMeIfYouCanI
12.09.08, 09:29
uras <3 ----->> anladın sen onu :P
resistin her zaman cok önemli oldugunu söylemistim ve bakıyorumda artık herkes bu teorimi destekliyor =) inanın bana mageler priestler icin roguelerdende warriorlardanda tehlikeli..
bide işlerden ötürü zamanım olsada girebilsem oyuna su güzelliklere katılabilsem hos olcak ama ekmek önce gelir ^^
good game niggas =)
tolga
sen oyuna dön bende char alıp dönecem
senle pk yapmam lazım :))
good game niggas =)
saol örtmenim :) .Teorilerimiz iyi bence.. ama yinede anti def needed
beendim :D
ben pek bişei beğenmem hadi gene eisin :D
başarılar dicem ama sende bişey başarcak hal kaldımı acep :D
şaka bi yana güzel pk 'lar dilerim
Egemen //
beendim :D
ben pek bişei beğenmem hadi gene eisin :D
başarılar dicem ama sende bişey başarcak hal kaldımı acep :D
şaka bi yana güzel pk 'lar dilerim
Egemen //
sAoLaSın pSikOpAt eGe.. ;)
tmm la uras gümdemde çok fazla oturdun sen :D ah ulan ahhh şu internet bi gelse de geçsem gene pc başınada show yapsam ardreamda :D şimdilik laptop dan takılıyorum öle zaten hh olarak geri döneceğim için izlerin gene korkulu rüyası olucam :D bu arada ardream da havalar nasıl özledim bea:D
Kafam karıştı yorum yapamıyorum. :)
Güzel resim, hadi rasgele.
tmm la uras gümdemde çok fazla oturdun sen :D ah ulan ahhh şu internet bi gelse de geçsem gene pc başınada show yapsam ardreamda :D şimdilik laptop dan takılıyorum öle zaten hh olarak geri döneceğim için izlerin gene korkulu rüyası olucam :D bu arada ardream da havalar nasıl özledim bea:D
Bak Bahanelere bak ezükkk.. :) Öptüm ömerim..
@AvP
Bende sana bulamadım..
Cakalll Uras Humanken Nerdeydin Bu Resistlerle Hee xD Az mı Expye Yatırdın Bizi xD Nese Güzel Resistler.
Simdi Gördüm Yorumunu Knka expe yatırmak mı asla.. olm zatn ben expe yata yata 55 LvL oldm.. ;) Saol yorum için cihatım..
ComeAtYourOwnRisk
13.09.08, 11:50
Simdi Gördüm Yorumunu Knka expe yatırmak mı asla.. olm zatn ben expe yata yata 55 LvL oldm.. ;) Saol yorum için cihatım..
57'den 54'e Düştüm. xD Canın Saqolsun Uras'mMm;)
llKoLeRall
13.09.08, 23:18
yav birak bu işleri uras :) ugrastin seylere bak :D daha degisik fanteziler beklıorum senden bu kesmedi :P nese guzel reslar supersın fln filan iste :D
yav birak bu işleri uras :) ugrastin seylere bak :D daha degisik fanteziler beklıorum senden bu kesmedi :P nese guzel reslar supersın fln filan iste :D
Saolsın karde$im.. Artık Taksim fln iyice oldun Istanbul cocuğu seni :)asdad
TebriKLer Basarılı Bir ResisT
Resist guzel oLabüLü emme
pLeyarLik oLmadikdan sonra ister 500 olsun ister 600 olsun :p
basariLar Uras'cım
Resist guzel oLabüLü emme
pLeyarLik oLmadikdan sonra ister 500 olsun ister 600 olsun :p
basariLar Uras'cım
Player lık yok bende aqa asdad xD
Ba$arılar Sanada Muhammet'im.. ComeBack yapmanada sefindim.. ;)
I3reatHTaKinG
15.09.08, 21:52
Uras oyun içinde tanıdığım şmdiye kadar yanlışını görmediğim 10 numara kişilikli bir adamdır.
Başarılarının devamını dilerim eski clan leader'in olarak :)
Uras oyun içinde tanıdığım şmdiye kadar yanlışını görmediğim 10 numara kişilikli bir adamdır.
Başarılarının devamını dilerim eski clan leader'in olarak :)
hehe Saol Turgaycı'mm :) Bir Kandırıpta gelsen su ardream'a
JrWendeTTa akar :p
I3reatHTaKinG
15.09.08, 21:56
Yok jane o defteri sizlerle kapadım ben :)
O zmandan karım sizin gibi kardşler kazandım artık cz çar düşünüyorum ve pek yakın zamanda oyunda aktif'im
Player lık yok bende aqa asdad xD
Ba$arılar Sanada Muhammet'im.. ComeBack yapmanada sefindim.. ;)
Ardream sarmadi beni kanka :)
eslantta warrior kasiyoz pff :p
go 80 yolu bitirdim sayıLır xD
Ardream sarmadi beni kanka :)
eslantta warrior kasiyoz pff :p
go 80 yolu bitirdim sayıLır xD
Kasma ya kasmaya deymez.. Gel Takıl Ardream..
Kasma ya kasmaya deymez.. Gel Takıl Ardream..
kanka zevk alamiyorum ki
ardream çok dengesiz
HumanLar sagLam ama az / OrcLar ezik ama FazLa
en azından eslantta vakit geciyo valla
herkse tavsiye ederim :)
o.O uras güzel Resistler =)
o.O uras güzel Resistler =)
saol bebito'Mm aman girip charı yatırmada kulelerde LvL 55 zatn :/... asdasd xD
Zaten priestlerde 55 resist var hepsinde hiçbişey giymesen de oluyor, Diğer resistler için de resist verem itemler giymişsin onlarda pl yaptığını sanmıyorum lupus takmışsın silk coata benzeyenler de goblin sanırım ss zaten baya bi veriyo resist normal resistlerin kaç pk yaparken onu da koyaydın:) Amacım polemik değil yanlış anlaşılmasın...
Yakışır KArdeşime Süper
Helal Ossun:D
Zaten priestlerde 55 resist var hepsinde hiçbişey giymesen de oluyor, Diğer resistler için de resist verem itemler giymişsin onlarda pl yaptığını sanmıyorum lupus takmışsın silk coata benzeyenler de goblin sanırım ss zaten baya bi veriyo resist normal resistlerin kaç pk yaparken onu da koyaydın:) Amacım polemik değil yanlış anlaşılmasın...
Onlarda Fazla sen merak etme ...
@HellDay
sende saol cnm :) oyunda yoksun pek :/ ?
@HellDay
sende saol cnm :) oyunda yoksun pek :/ ?[/quote]
zzz:S HellDaY ismii Altında Oynayan Bn Deilim çokttaaaan Sattık :D yazın başında :D nese CLanına we Sana BaşarıLaR...
@HellDay
sende saol cnm :) oyunda yoksun pek :/ ?
zzz:S HellDaY ismii Altında Oynayan Bn Deilim çokttaaaan Sattık :D yazın başında :D nese CLanına we Sana BaşarıLaR...[/QUOTE]
Saol $imdi hatırladım So Sorry ;) :(
id pasw weren yok ki girelim
minosette imba player desinler ^^
id pasw weren yok ki girelim
minosette imba player desinler ^^
Sefa Pleatu emrimde :D
ama itemLer konusunda biraz ezikim
dizersen beraber oynarız kanka :D
Sefa Pleatu emrimde :D
ama itemLer konusunda biraz ezikim
dizersen beraber oynarız kanka :D
Hiştt leny Sefa benim pokemdir asdad hehe :) askum sfæ
mugi kanka PIeatu hakkında konusalım itemler ezik dion ya dd40 8 fp set dd25 quest set yeter gerisni birak bağa ^^
galante dersen cok pis expe yatarım kanka poken olmaya hazırım
zatn uras'tan hayır yok xD
DeViLDusTED
18.09.08, 16:19
güzel rezitans ama emre ile demişiniz kuleler 180 sınır 150 nin altına düşmüyor die bence düşüyor :p(ya da bende var anormallik)
güzel rezitans ama emre ile demişiniz kuleler 180 sınır 150 nin altına düşmüyor die bence düşüyor :p(ya da bende var anormallik)
sende vardır yavuzum :) :p
HidroStatic
19.09.08, 20:08
Topic Yine Tavan Yaptı Uras xD
Ben Cihat xD
Topic Yine Tavan Yaptı Uras xD
Ben Cihat xD
:) Cihat Ba$ka Accountlardan Cevap Yazma yoksa UUr abin kızar asadasdsa xD
SalviraStyl
21.09.08, 21:22
http://img381.imageshack.us/my.php?image=pleaturesisthg9.j pg
Pleatu Resist^^
Séviorm seny güzeLim :)
mugi kanka PIeatu hakkında konusalım itemler ezik dion ya dd40 8 fp set dd25 quest set yeter gerisni birak bağa ^^
galante dersen cok pis expe yatarım kanka poken olmaya hazırım
zatn uras'tan hayır yok xD
Kanka Char Köpeğin oLsun (:
Msn'ye gel Veriyim şifre'yi ^^
@MinoSeTTe
Bas Git Layn, Sefa bundan Sonra Benim Pokem :D
@SalviraStyl
Teşekkür Ediyorum Erdem'cim
Ben Seni Hiç Sevmiyorum :D
güzel iyi hosta bu adami bildim bileli 56 :D bi 59 goremedik :D
güzel iyi hosta bu adami bildim bileli 56 :D bi 59 goremedik :D
56 Ahh Keşke Suan 55 im :( Ne yazıkki :) dier movielerde hep 56 dım
D.N = Charım en fazla 58 olmu$tur..59 Hiç olamamı$tır.. :)
http://img381.imageshack.us/my.php?image=pleaturesisthg9.j pg
Pleatu Resist^^
Séviorm seny güzeLim :)
Aga onda Goblin SeT var bende 3 parça fln....
Erdem seni sevmiyorum...
Seni Seviyorum... <3 Muhammet/ MugiiStly (Güncel Takılıyorum PIeatu demedm farkındaysan:)
SalviraStyl
22.09.08, 21:15
Urascm Sen sevmesende Olur seven COk :P:P
Aga onda Goblin SeT var bende 3 parça fln....
Erdem seni sevmiyorum...
Seni Seviyorum... <3 Muhammet/ MugiiStly (Güncel Takılıyorum PIeatu demedm farkındaysan:)
Dönküşöt Bebişim :)
Ty For MinoSeTTe=NoobPriest^^
Dönküşöt Bebişim :)
Ty For MinoSeTTe=NoobPriest^^
Bir Uğra$masan benle :)
@SalviraStly
Belli :)
Bir Uğra$masan benle :)
Tamam Baba :)
Söz uğraşmayacam ,bügün nöbet var vakit nasıL geçiçek bügünde senLe uğraşıyım söz bi daha uğraşmayacam valla :)
öptüm seni şap şup:)
ThisONLiNE
23.09.08, 17:34
Güzel Resistler ama Antilerde Olsa daha iyi sanki =)
Güzel Resistler ama Antilerde Olsa daha iyi sanki =)
Onlarda mevcut Kalkanlar fln filan var baya anti deff ;) Yorum için saolasın :)..Birde Chitin yapsam defte iyi olur ama :) bakıcaz
ThisONLiNE
23.09.08, 22:54
Antileri Takınca ölmüyorum diorsan alayına gider ben sadece fikrimi söyledim =)
Onlarda mevcut Kalkanlar fln filan var baya anti deff ;) Yorum için saolasın :)..Birde Chitin yapsam defte iyi olur ama :) bakıcaz
Sen o antiLeri tak resistler 99 da tıkanır :D
:lol: :D
Sen o antiLeri tak resistler 99 da tıkanır :D
:lol: :D
Ulan daha 3 post önce uğra$mıcam diyorsun :) 99 damı ben sen miyim olum :)
Ulan daha 3 post önce uğra$mıcam diyorsun :) 99 damı ben sen miyim olum :)
Tamam kanka çıkar bütün gobLinLeri ve SS 'yi sadece lycaon hammer 'in kalsın
Koy şuraya öyLe bir ss beni utandır ben 99 Da iddaaLıyım :)
butun nooblar toplanmş geyik yapıo :)))
http://img146.imageshack.us/img146/8237/faceinventoryqd8.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=faceinventoryqd8. jpg)http://img146.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
http://img383.imageshack.us/img383/9719/facestrtanklk7.th.jpg (http://img383.imageshack.us/my.php?image=facestrtanklk7.jp g)http://img383.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
http://img129.imageshack.us/img129/5844/faceftw0ode3.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=faceftw0ode3.jpg) http://img129.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
3. resmde elde sh , lycaon inventoryde bu ne bole rezalet ressistance demeyin ^^
ah ah nostalji <3
sizi seviom agalar xD xD xD
postu 2 kez gondermıs xD rezil olmayalm :P
(http://img129.imageshack.us/my.php?image=faceftw0ode3.jpg)
butun nooblar toplanmş geyik yapıo :)))
http://img146.imageshack.us/img146/8237/faceinventoryqd8.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=faceinventoryqd8. jpg)http://img146.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
http://img383.imageshack.us/img383/9719/facestrtanklk7.th.jpg (http://img383.imageshack.us/my.php?image=facestrtanklk7.jp g)http://img383.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
http://img129.imageshack.us/img129/5844/faceftw0ode3.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=faceftw0ode3.jpg) http://img129.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
3. resmde elde sh , lycaon inventoryde bu ne bole rezalet ressistance demeyin ^^
ah ah nostalji <3
sizi seviom agalar xD xD xD
Agam benim cnm benim :) Sfæ kral :) ezik Face Noob Lolitass Poke Radyasy10 :) Dota oynayan n00ppp :)
Server Player'ını Kaybetmiş haberimiz yok:D
SaygıyLa anıyoruz Sefa'yı
Sfæ MuhameT Go Another topic a nokta küü :)
Ben SS ' ye yorum yapıyorum
şahane resist kanka devam'ını dilerim :D
D:N. Topigi Saptirma Sefa ayıp ediyon Uras'a
ben ss ' ye yorum yapıyorum
şahane resist kanka devam'ını dilerim :d
d:n. Topigi saptirma sefa ayıp ediyon uras'a
:) :anyword: :anyword:
ComeAtYourOwnRisk
25.09.08, 21:23
Uras Topic Yine Tavan Yapmıs xD Olm Tamam Bu Topic En Üstte Kalıcak Anlasıldı Ne Yazim Bilmiyorum Ki xD
Up Up Up xD xD xD
ComeAtYourOwnRisk
25.09.08, 21:27
Upsss......
IamAhLakSsiZZ
26.09.08, 08:47
fenas sayılmaz:(
konu ne kadar yeni bilmiorum ama eski bi priest olarak... bi priestin kıyafet + hamer + shieald leri şöyle olmalıdır
pauldron + pads = (goblin chitin)--- kalanlar +8-+9 chitin...
Karşıda Warior party olduğunda hammer = holy animor -shieald = Cs
karşıda Mage party olduğunda hammer = Lycaon Hammer -Sheald = SS
karşıda asasin part olduğunda hammer = istediğini tak -shieald = Dread
baktık karışık bi party olduğunda hammer= Lycaon + shieald =Dread
Baktın Noob bi party var = çek eline +8 smiteyi çök :D
konu ne kadar yeni bilmiorum ama eski bi priest olarak... bi priestin kıyafet + hamer + shieald leri şöyle olmalıdır
pauldron + pads = (goblin chitin)--- kalanlar +8-+9 chitin...
Karşıda Warior party olduğunda hammer = holy animor -shieald = Cs
karşıda Mage party olduğunda hammer = Lycaon Hammer -Sheald = SS
karşıda asasin part olduğunda hammer = istediğini tak -shieald = Dread
baktık karışık bi party olduğunda hammer= Lycaon + shieald =Dread
Baktın Noob bi party var = çek eline +8 smiteyi çök :D
:) Yorumun için saool
Pauldronlar FP +8 Suan Yetiyor bana ileride +9 yada chitin +8 yaparım xD
Warior Partyde spear 48 yada axe sword club 48 }
Asasian Partyde dd40 :ANYWORD: :ANYWORD: }
Mage Party SS +7 :ANYWORD: :ANYWORD: :ANYWORD: } :ANYWORD: Lycaon Hammer
Karı$ık Party DS +6 :ANYWORD: :ANYWORD: :ANYWORD:}
Noop Partyde Basarım kitabı alırım Sh ı dediin gibi :)
axe sword club 48 }
talibim bu kalkana :) lol 48 değil 40 olur
:) Yorumun için saool
Pauldronlar FP +8 Suan Yetiyor bana ileride +9 yada chitin +8 yaparım xD
Warior Partyde spear 48 yada axe sword club 48 }
Asasian Partyde dd40 :ANYWORD: :ANYWORD: }
Mage Party SS +7 :ANYWORD: :ANYWORD: :ANYWORD: } :ANYWORD: Lycaon Hammer
Karı$ık Party DS +6 :ANYWORD: :ANYWORD: :ANYWORD:}
Noop Partyde Basarım kitabı alırım Sh ı dediin gibi :)
Pk da ; Lycaon & Dread Shield
Assas party gelirse ; Lycaon & DD shield
Kulelere Tank olmak icin ; Lycaon & SS
Holy, Smite hammer her zaman gereksizdir Int Priestler icin ..
Scorpion Shield sadece Kulelere Tank olurken takilir, Pk`da kullanmam, Pk`da kullananin da player`ligindan $uphe duyarim ..
Scorpion Shield sadece Kulelere Tank olurken takilir, Pk`da kullanmam, Pk`da kullananin da player`ligindan $uphe duyarim ..
Mage Party gelirse kullanırım ;) :P
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.