Orijinalini görmek için tiklayiniz : Neden Ardream ???
Evet arkadaşlar son gunlerde iron set cs vsvs gibi item bulan adamlar ardream a gelior bunun nedeni çok merak edioum 70+ char duruken neden ardream...
Benım dusuncem bunları +70 de itemleride iyi olsa eziorlar cunku player lik 0 onlarda gogo ardream neden olsa adamlar 59 lvl bole dusunen kısıler yusunden ardream ın tadı kaçmaya basladıı :knuppel2:
Evet arkadaşlar son gunlerde iron set cs vsvs gibi item bulan adamlar ardream a gelior bunun nedeni çok merak edioum 70+ char duruken neden ardream...
Benım dusuncem bunları +70 de itemleride iyi olsa eziorlar cunku player lik 0 onlarda gogo ardream neden olsa adamlar 59 lvl bole dusunen kısıler yusunden ardream ın tadı kaçmaya basladıı :knuppel2:
bence çok dogru söylüyosun adam 70+ fll item diziyo ama playerlık adamı gelen eziyo giden eziyo yok tabi kosuyo adreama orda o itemlerle bişeyler yapmaya çalıyo :-D
onur_bow
Su anda ardream da Bi ardream charı için Abartılı itemler bulunun adam çok +3 vsvs Haksızlık olarak dusunuorum :lol:
ICatchMeIfYouCanI
06.09.07, 13:45
aga party pls item pls para pls
sen hakilsin tornado :-D :-D :-D :-D
Ooooo..! O kadar çok neden var ki..
Adama lvl kasmak zor geliyor.. Oyunun asıl amacı zaten Pk.. Gir direk ardreama..
Sonra bizim milletimiz tatmin olmuyor.. Olamıyor.. Cz den sıkıldıkları için felan değil.. Ardreamda ki noobies leri ezmek, ezerek eğlenmek için gelenler var..
70+ charı bırakıp gelenlerin bir nedeni daha; karşılarına çıkan adamın 10k hpsi var..Spike ile vurduğu damage 800, gel öldür öldüre bilirsen..
Vs..vs..vs... Daha da varsa ekleyin.....
LegenDAmator
06.09.07, 21:02
Re re re rara ra Adream adream cok yaşa :lol: :lol: Forewer adream ::=)
haha aynen katılıyorum .. Ama şu da var , o embesiller ardreame gelsede yine bi halt yiyemiyorlar :-) Çünkü o eziklik sadece kendilerine değil ruhlarına kadar işlemiş , yazık valla .. Adamlar realde başaramadıklarını bu oyunda başarabileceklerini sanıyorlar. Ve bunun için de yemedikleri şey (..) kalmıyor .. Zevk almak için oynayan var, birde diğer türlüsü var .. Buda benim düşüncem , nasıl bir düşünce çıktıysa :-)
KaJm3rSaGoPa2
06.09.07, 22:17
ardream ın tadı kacmayamı basLadı eskıden cokmu tadı vardı aLın sıze eskıden ardream ın tadı
ardream poke yuvası +70 tutunamayan adam yuvası ben ıse hıc +60 char ım oLmamıstı oLmasıda gerekmıyodu yapabıLdıgım kadar ıtem yaptım abartı ıtemLerım yoktu aLdıgım kadar zewk aLdım
biz np kasarken bu gunLerıde gorduk :| :(
http://img125.imageshack.us/img125/4958/alnsteszeesv0.jpg
http://img125.imageshack.us/img125/6449/koxpos1.jpg
xXxCharismaxXx
06.09.07, 23:24
+1 bu kadar
IbetaTestedYourGf
07.09.07, 01:29
Insanlarin ne yapacagina sizmi karisiyorsunuz ;ki adam artik oyunda herseyi yapmistir herseyden zevkini almistir
son denemedigi bir ardream kalmistir , orada oynamaya karar verir.Burada genelde onlara yazanlar itemi olamayanlar bu kisiler tarafindan ezilen kisiler.
Sizin o kadar item yapmanizi engelleyen birseymi vardi ?Siz 70+ char kasip item yapamadinizmi demekki bu adamlar sizden daha akilliymis item yapmislar lwl kasmislar sonrada sıkıldıklari icin ardreami denemek istemisler.
Kımsede buna karisamaz..
Oyununuzu oynayin kimseye karismayin laf etmeyin eglenmeye bakin.
High Vision
07.09.07, 01:45
Insanlarin ne yapacagina sizmi karisiyorsunuz ;ki adam artik oyunda herseyi yapmistir herseyden zevkini almistir
son denemedigi bir ardream kalmistir , orada oynamaya karar verir.Burada genelde onlara yazanlar itemi olamayanlar bu kisiler tarafindan ezilen kisiler.
Sizin o kadar item yapmamanizi engelleyen birseymi vardi ?Siz 70+ char kasip item yapamadinizmi demekki bu adamlar sizden daha akilliymis item yapmislar lwl kasmislar sonrada sıkıldıklari icin ardreami denemek istemisler.
Kımsede buna karisamaz..
Kesinlikle Katılıyrm kimsenin zevkine karısamayız
TheParadise
07.09.07, 09:50
+60 +70 in zewkleri ayrıdır
ardreamın zewki ayrıdır
Lutfen +70 +59 +60 karıştırmayın
Herkes istedğini yapmakta özgurdur
Sizin o kadar item yapmanizi engelleyen birseymi vardi ?Siz 70+ char kasip item yapamadinizmi demekki bu adamlar sizden daha akilliymis item yapmislar lwl kasmislar sonrada sıkıldıklari icin ardreami denemek istemisler.
Kımsede buna karisamaz..
Söylediklerinde doğruluk payı var ama kimseye buraya gelipde yok o sizden daha akıllıymış yok bu sizden daha akıllıymış şeklinde yorumlar yapamazsın.
arkasdlar ronark da itemin olsa da level lazim... 80 level skilleri cok guclu gercekten ve o level lazim oluyo bi adamin saglam olmasi icin.. ama adan o kadar itemi varken level kasmak istemio ve anream de oynuyo sonucta 2 3 gunde bi char 59 level olabilio...
IbetaTestedYourGf
07.09.07, 10:25
Söylediklerinde doğruluk payı var ama kimseye buraya gelipde yok o sizden daha akıllıymış yok bu sizden daha akıllıymış şeklinde yorumlar yapamazsın.
Zaten ben kimse kimseden akilli demedim okudugunu anlamakta zorluk cekiyorsun galiba.
Benim sadece sordugum bir soru var sizden dahami akillilardi diye o itemim yok veya
yan chara item koymus bu tip sacma konulardan bahsedenlere soru soruyorum.
Okumadan cevap vermeyiniz.
Zaten ben kimse kimseden akilli demedim okudugunu anlamakta zorluk cekiyorsun galiba.
Benim sadece sordugum bir soru var sizden dahami akillilardi diye o itemim yok veya
yan chara item koymus bu tip sacma konulardan bahsedenlere soru soruyorum.
Okumadan cevap vermeyiniz.
sen yazdığın şeyi anlamıyosun galiba yazdığın şey şu : Siz 70+ char kasip item yapamadinizmi demekki bu adamlar sizden daha akilliymis item yapmislar lwl kasmislar sonrada sıkıldıklari icin ardreami denemek istemisler.
cRaftSt0orm
07.09.07, 10:34
Ooooo..! O kadar çok neden var ki..
Adama lvl kasmak zor geliyor.. Oyunun asıl amacı zaten Pk.. Gir direk ardreama..
Sonra bizim milletimiz tatmin olmuyor.. Olamıyor.. Cz den sıkıldıkları için felan değil.. Ardreamda ki noobies leri ezmek, ezerek eğlenmek için gelenler var..
70+ charı bırakıp gelenlerin bir nedeni daha; karşılarına çıkan adamın 10k hpsi var..Spike ile vurduğu damage 800, gel öldür öldüre bilirsen..
Vs..vs..vs... Daha da varsa ekleyin.....
aynen dedigin gibi özellikle kırmızı icerisine aldıgım bölüm baskada yorum yok..
xXxCharismaxXx
07.09.07, 10:55
Arkadaşlarım için.
sende haklısın cane.sizin clan komple +70 olacak düzeyde zaten.ardreamın zevki farklı anlıyorum ama bu kadarda yapmayın.pauldronsuz falan gezin bari :2funny: :2funny: :2funny: :smitten: :smitten:
Kımsede buna karisamaz..
Biraz ağır ol lütfen .. Insanların ne yapacağına karışmıyoruz tabi ki de .. Ama burda bir topic açılmış ve fikrimizi beyan ediyoruz anlıyor musun ? Laf etmeyin işinize bakın diyorsun ama burda olan bir topice herkesin yorum yapabilme şansı var bunu da unutma .. Ben yorumumu yaptım arkadaşlarda kendine ait yorumlarını yaptılar. Sende yorumunu yaptın ama biraz daha dikkatli olman gerekir .. Öyle herkes kendi işine baksın ,kimseye karışmasın felan diyemezsin ( onlar sizden daha akıllıymıs gibi tabir de de bulunmamalıydın ) .. Yani biraz daha dikkatli olmalısın birşey yazarken ... Hadi kolay gelsin...
IIAciVarmiAciII
07.09.07, 13:35
öncelikle benim +60 carım olmadı hiç ardreamda 1 yıldır oynuorum..
ardream herkese acık 1 yer isteyen gelir isteyen gelmez olsa zaten k2 bunu belirtirdi..
Ndn adream dersiniz malum universite okuoruz ve çalsoruz exp kasmak kasmak ıcın yeterli zamnım yok olsa zaten 1 dk ardreamda durmam xD :coolsmiley:
öncelikle benim +60 carım olmadı hiç ardreamda 1 yıldır oynuorum..
ardream herkese acık 1 yer isteyen gelir isteyen gelmez olsa zaten k2 bunu belirtirdi..
Ndn adream dersiniz malum universite okuoruz ve çalsoruz exp kasmak kasmak ıcın yeterli zamnım yok olsa zaten 1 dk ardreamda durmam xD :coolsmiley:
ben sana kasayım canım xD makul bi ücret alırım o kadar , hiç dert etme :-D ( işin şakası tabi ben senden hiç para alır mıyım :roll: :-D )
IIAciVarmiAciII
07.09.07, 18:21
ben sana kasayım canım xD makul bi ücret alırım o kadar , hiç dert etme :-D ( işin şakası tabi ben senden hiç para alır mıyım :roll: :-D )
tskr jane xD :lol:
ya zaten hep öle düşündügümüz için coluk cocuk doldu bn lisedeyim derslerden zaman yoqqi exp kasak ondan adreamdaydım :wink:
keşke ardreamı yeni açıldığı zamanlara +7 shardı olanın hatta +8 md si olanın terör estirdiği anlara dönsek.ws lere de saygı vardı o zamanlar ama koxp diye lanet bişi daha vardı :cry:
ytl ci ve yan çarlar geldi mertlik bozuldu :-)
elainternetcafe
18.11.07, 12:54
Valla barış sen ve bi kaç arkadaşım olmasanız bu oyunun a.q cam ben :)))))))))))) hıc oynıyasım kalmadı zevk alamıyorum andreamda 1 vs 1 yok dedıgın gıbı 70+ da cz de paspas olanlar andreama atmıs kendını onuda gectım artık farkındamısınız bılmem ama boss lardan drop alamıyoruz :S
EET DOGRU SÖYLÜYORSUN 70+ CHARNI BOZYUYOR ADREAM İÇİN SAÇMALIK :p
ßunun o kadar çok nedeni varki hangi birini söylemek gerek? ama en büyük pay havva olsun ünlü oluyum vs vs.... Ama Herkesin dilinde şu var nerde eski dıes nerde eski playerler ßen artık dıeste oynamıyorum ama şunuda söylemeden geçemicem dıes gibiside yok her ne olursa olsun:D
OneStepToDeath
18.11.07, 13:03
72 full item magemi bozdum kolluk yanan bi klandan çıkardım saçmalık ama keyif işte :D hayatımı ew de fc geçirecegime aldım bi 8 raptor günde 2 3 saat 1800 ap li bi wariorla deli gibi np kasmayı sundires kesmeyi tercih ediyorum forever ardream :D
Andream TADI kacali 1 sene oldu nerdeyse CZ 70+ Charlari ile yer edinemiyenler andream gelio sonra neymis ben playerim Hehe :) Bunlardan cok var ornek vermiyorum onlar kendini bilio :D
Ardream doldu tasti herkes ardreamda isin enteresan tarafi cok player war ama priest cok az herkes sc takilmak zoruda kalio :D
VayCanisinaaa
18.11.07, 13:20
70 + chari birakip qelmelerının sebebleri şudur benm düşüncem tabiy :P
şimdi 70 bir char cz de iş yapmaz bunu herkez bilior yaparda kendı cabinda yapar... itemleri saglam olsada cunku alayi 80 10 lvl fark var playerligi da olsun playerligida bir yere kdr tabiplayerlik ne kdr önemliyse lvlve itemde o kdr önemlidir... adam işyapmiordur ronkda ardaem da dd 25 li bile olsa 2 saat de kovaliorlar 2 saat de öluor normal 1 pot basa sadece 1 e asilsa qene 2 satt de ölmez adam bole zevk alir.. bu yüzden qeliorlar ardeam a
ßenım düşüncem tabi:P
DeePhReSiF
18.11.07, 13:47
kasmak zor geliyor olabilir
playerlik yoktur cs den haz alamaz gelir ardreama üstün itemleriyle belki adam keser ama kesilmez ve bu öldürülememezlik durumundan zevk alır
ardreamdakilerin neredeyse hepsinin coluk cocuk olduğunu düşünen bir zihniyet kendini onlardan üstün görür ve egosunu tatmin eder.
vs. vs. vs. uzar gider...
Konuyu baştan sona okudum herkes farklı telden çalıyor (Bence).Neden ardream?sorusuna şöyle bir cevap veriyim : Diesde 73 asasım vardı +7 quest dagger lı +7 dw li .Baktım o son dupe olaylarında herkesde cz de +8 shell set ler falan filan var ...İyice tadım kaçtı niye ? Ben dupe yapamıyorum item yapamıyorum yapanlara göre biraz ezik kalıyorum diye . Neyse ... Sattım o charımı bir fiyata o ara Ronark server'ı yeni açılmış 1 ay olmamıştı geçtim Ronark'a.62 65 pot paramız yok derken Bi baktım 70 olmuşum.Diesdeki asasdan gelen parayla Buna biraz YTL!!! ile gb alıp item yaptım filan .4anyonestopus'da(bilen bilir) sabit işaretli gayet Hoş dişi bir mage oldu sonunda :D Ama baktım sonraları cz de kesmeye adam yok Hiç bir server Dies gibi deil ki dolu olsun ilk açıldığı bir süre herkes oynuyor filan falan sonra kala kala 3-5 clan kalıyor belli başlı anlıyacağınız sonraları pek zevk almadan oynamaya başlayınca fazla online olmadık.Önceden kestiklerimiz 75 olup gelip bizi kesince oda biraz ister istemez koyuyordu adama :D Dies'de de hazır arkadaşlarımda vardı gerek ardream gerek cz de .Sonunda o mageyide satıp geldim dies ardreame.Exp kasmakta bayıyor bi yerden sonra arkadaşlar kasan bilir onuda.He noldu Haydan gelen parayla item yaptık chara.Kimseye de dert olmasın bu herkes ne kadar ne yaparsa o kadar başarılıdır.(Kimi merch yapar item dizer kimi ytl bayılır.) Madem Ytl ile itemciler çok ardreamde çekin restinizi bırakın oyunu ? Zor geliyorsa bırakamıyorsanızda bırakın oluruna kim ne isterse yapsın.Soruda güzelmiş baya eskiye döndürdü hani :D
Kımsede buna karisamaz..
+1111111111111
lvl kasmak zor geliyor insanlara başka sebebi yoktur bence.
KingWasseL
28.11.07, 19:38
lvl kasmayı sevmem + arkadaş ortamı daha samimi
değiL +2 +3 üniq set, +9 full shard chitin vs. olsa benı ilgilendirmiyo :D. herşey item değil.
ReturnOfZzZzz
28.11.07, 21:35
benım dusuncem bırı yazmıs unutum kımın yazdıgını xD DEmıs 70 yapıp +2 +3 takıalr yapmıs sızene gıbı b ır sey yazmıs Abı arkadaslarım 75 oldular belkı her hafta sonu drop yapıolar ama en fazla unıq lerı +1 kı o dedıqlerınde 1. adamlar 1 .5 yılda ne sans warmıs 30 tane rol dusurmus xD
jjjRoGuEjjj
28.11.07, 21:47
Bu güne kadar hiç 60 lvl char kasmadım max 59 lvl.Şimdiki charım jjjRoGuEjjj 59 human rogue.Bundan önce 2 char ile daha oynadım biri 59 lvl orc rogue shadowmask - diğeri 58 lvl org priest char shadowmask1.Yani bunları şunun için belirttim cz yi bırakıp ardreama gelenlerden değilim.Şunana kadar 3 charım oldu hepside ardream chardır.İlk charımı çok seviyordum bırakmak istemedim o ara gizli sorusunu unutmuş olduğum için böyle 2. bir rogue char açma gereksinimi duydum.İlk charımı hiç bırakmayacakmış gibi açmıştım 2de yan charı bile vardı. dediğim gibi 58 priest bide henüz kasmadığım 31 lvl mage.Neyse olan oldu ve jjjRoGuEjjj isimli charı açtım ve ardreamda takılıyorum.Ben cz hiç yapmadım ve rogue oynadığım için hiç 60 kasmayıda düşünemdim.ardreamda oynamaktan çok memnunum herkezin benle eşit lvlde olduğunu bilmek güzel bir duygu.İtem muhabbeti falan yapıyorsunuz aranızda madem bu oyunu oynuyorsunu bu oyunda itemle oynanıyor sizde alın item daha ne diyeyim sizlere.Benimde kendime göre nacizane itemlerim var ve bana yetiyor şimdilik ama tabi iyileştirmeyi bende herkez gibi isityorum.Bu oyunda eyvallah playerlik çok ömenlidir ama şunuda untmayalım ki item yeri gelir herşeyin önüne geçer ben böyle düşünüyorum.Ve bu bence şunu gösteriyor ki playerliğimiz geliştirdiğimiz gibi bi yandanda itemlerimizi geliştirmeliyiz durduğumuz yerde saymak bize birşey kazandırmaz.Hep bir adım ileri atmak gerekiyor bence.Neyse çok uzun yazdım biraz gevezeyimdir :DDD . son lafım şudur ;
I LOVE ARDREAM
şahsen zamanımın dar olması
iş güç vs.
exp in bi zamandan sonra sıkması
ardream de günde 1 2 saat stres atıp sosyal hayata geri dönme çabası
vb.
bu yüzden ardream.
ha bi de yine kötü adam olcaz ama.
hiç +70 olamamış kişiler atıp tutuyo cok tuhafıma gidio ^^
ben ardream charımla da CZ de de pk yapiorm yeri geldimi ^^
ama bence ardream daha zevkli
+70 ler ardream e geçemez die kanun mu war onu anlamiorm
bilip bilmeden atıp tutmayın bence.
tutup da günde 12 saat ewe hapsolup ot gibi lwl mi kasmak baydı artık
Call Of Duty die bi güzellik war ^^
Sosyal hayat war ^^
bence zaman ı kısıtlı olduklarından ardream i tercih ediolar.
evet katılıyorum dostum herkez yan char olmaya basladı :S ..
lTempsesteRl
28.11.07, 22:45
1.5 sene once 74 lvl carım şifresiyle brb hack lendinden beri adream da takılıyorum. ilk carım hacklendinden beri lvl kasmak sıkıcı gelmeye basladı o yuzden adream takılıyorum 1,5 senedir.
GUzel bi topic :)
Valla ben oldum olası düşük lvl le oynuyorum. 70 e kasarken mage ile oynuodum 64 lvl anca yapabildim. tam oyunu bırakıcam derken ardream acıldı. acıldığından beridirde ardreamdayım. bana cok 60+ olalım teklifi geldi. ama ardream hem zevkli hemde action dolu. +2 +3 item dediklerinizde belli baslı adamlar. toplasanız 20 yi geçmez. Bu kadar büyütmeyin.
Valla aslında gelmeleri iyi oldu... o itemlere bakıpta bişileri başarmak o itemleri full olan adamlara göre baska bi zevk verio. ayrıca ardream carı olupta 60+ 70+ adamlar arasında (boss kesme, warder keeper kesme) başarılara imza atmak daha da bi gurur verio.
Herkes normal olsa inanın zevki kalmaz oyunun...
Bu arada senin itemin var konusuon die düşünüosanız da itemlerimi bilseniz inanın hayret edersiniz :D.. ^^
@jjjRoGuEjjj
item-player'lık hakkında seninle aynı görüşteyim.
Andr0 Xenonjr
29.11.07, 01:48
bende hic 59 u geçmedim 59 da 4 ayda bi oluyom ztn paso ex :D
lwl kasmak bence saçma 1 yıl lwl kasıcan sonra pk yapıcan ne gerek var kas 59 a yap pk nı :D
artık adream falan yok çok kalabalık olmus cz de bişey yapamıyacagını anlayanlar 70+ charlarından itemlerini geçirmişler bugun bi girim dedim acayip kalabalktı
önce cok saglam bir konu bole ksiler cok playerlik yok biraz oynla ilgileri olsalar +70 charlrnı bırakmazlar
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.