PDA

Orijinalini görmek için tiklayiniz : OYUN ARTIK NE KADAR SÜRÜKLEYİCİ

Master0fAngels
02.01.06, 21:29
Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum.Bir coğumuz bu oyunda en başta çok zewk alıoduk artık o tat alabiliryormuyuz.İşte anket katılırsanız sevinirim......

Boss
02.01.06, 21:31
para olduğu sürece tat veriyor parasız çekilmiyor :D

Master0fAngels
02.01.06, 21:32
WALLa seninde charın gitse elinden :(

Wasabi HELp MEEEEEE

Boss
02.01.06, 21:34
WALLa seninde charın gitse elinden :(

Wasabi HELp MEEEEEE

dostum o konuda haklısın gerçekten çok üzüldüm :(

quel_shin
02.01.06, 21:41
geçmiş olsun dileklerim i sunarken sen inle aynı maduriyeti yaşadığımı belirtmek isterim ama olan oldu salla :)

oyun hala zevkli eko abi ile apo abi ile :)
pk yapmak gibi bişe yok

SALATZO
03.01.06, 05:52
para olduğu sürece tat veriyor parasız çekilmiyor :D
DOĞRU SÖZE NE HACET :)

TheStrom
03.01.06, 08:08
baydı ya taa eskiden ko zamanında ne kadar güzeldi. kıyaslıyorumda o zamanla bu zamanı bayaa bi fark var :roll:

diewithmykiss
03.01.06, 08:27
ozamanlar lvl kasılıyordu geyik yapması kolaydı oyun gır gır geçiyordu,
şimdi nerdeee iki kelime yasssan yanında orc bitio.

zaten ben çözdüm bu orclar atletikler sporu çok seviyorlar,mantar gillerdenler sporlu ürüyolar :))

bir saat dolanıyorum kimse yok tam geyiğe oturuom cn sıkıntısına haydaa oda ne bütün ob üstüme gelio sanki. yahu ne ara buluştunuz, ne ara beni gördünüz? hiçmi acımaz adam onca kişi bi adama vururmu hiç? düşünmezler mi yazık onunda vanıvar bırakalıom diye? :)))

eheh walla ben zevk alıyorum kim ne derse desin....

Btr
03.01.06, 08:51
ksciler hackerler duperler 50 np için olmadık işler çevirenler sanal delikanlılar birisinin kestiği bossu kesmek için yanına dm çekenler kospcular macrocular vs vs vs vs vs bunları yapan şahsiyetler oldugu sürece oyundan zevk tat filan alamıyız

LORD_OF_healers
03.01.06, 12:04
ya ben oyunu da seviom oyun oynarken de zevk alıom .

asla da bıkmam .......

sonuçta bi oyun ne beklersinki oyundan ?
sana para kazandırmasını mı ?

ya bu Ko yo oynarken oyun oludugu nu bilerek oynarsanız , oyundan tat da alırsınız ,oyundan bıkmazsınız da ....

quel_shin
03.01.06, 12:07
ya ben oyunu da seviom oyun oynarken de zevk alıom .

asla da bıkmam .......

sonuçta bi oyun ne beklersinki oyundan ?
sana para kazandırmasını mı ?

ya bu Ko yo oynarken oyun oludugu nu bilerek oynarsanız , oyundan tat da alırsınız ,oyundan bıkmazsınız da ....

aynen katılıyorum :)
önemli olan ks ciler düperler değil yada boss keserken adilik yapanlar değil onlar oyunun tuzu biberi
önemli olan doru insanlarla bişeyler yapabilmek :)

diewithmykiss
03.01.06, 12:26
iyi güzel diyonuz oyunu oyun olarak görmeliyizde zaten görmeyenlar çekilmez yapıyorbu oyunu.

yok hile ile fazladan xp kasacak np kasacak, dupe yapıcak satacak v.s., v.s..

bunlar ne peki ya gelde tav olma!

sen didin lvl kas adam kospla ohh 1 haftada 62 ve oyun kurucularıda buna engel olmasın.

yada sen item düşürecem diye gece gündüz boss peşinde dolan biton boss kes hiç item düşüreme adam kasalarca itep dupelesin GB dupelesin işmi bu?

yok hade onu da geçtim sen biton para ver pus'a scrool sat item al dupe idi diyip silsinler!!!

gelde oyna şimdi :))

allahtan pk var bi iki orc kesiozda kendimize gelioz :P

Hilmi_Power
03.01.06, 14:08
Oyundan zevk almıyorum artık, arkadaşlıklar dostluklar olmasa vallaha girmem oyuna... bıktırdılar çünkü gerek ks ciler gerek trol çekenler gerekse küfürlerden bıktım artık...

BaDbLade
03.01.06, 14:55
valla hackerler çoğaldı bu ara başka charla kasıyorum şimdi ama oda zor geliyor charımı kaybettikten sonra ne yapayım die boş boş geziniyorum ortalıkta :( :cry: :cry:

Fukara
03.01.06, 15:43
hiç zevk ALmıyorum

ne pk kesiyo , ne xp ...

meLee xp yapması zevkLi oLuyodu ama Fukara yı 63 yapcam

xpye verdim kendimi

BeD_of_RaZoRs
04.01.06, 14:22
Yedikuleli 'ninde söylediği gibi para we item olunca oyun zevkli oluor.. bide pk da gününde isen bu oyundan güzeli yok. :lol:

serseri_cem (Banned)
04.01.06, 14:27
Oyundan zevk almıyorum artık, arkadaşlıklar dostluklar olmasa vallaha girmem oyuna... bıktırdılar çünkü gerek ks ciler gerek trol çekenler gerekse küfürlerden bıktım artık...

valla doğru sölüyosun hilmi abi ama bakıorum artık oyundaki şerefsizlikler yüzünden dostlarımında charları çalınmaya başladı yakında bırakıcam bu oyunu lord of the ring se geçiçem inşallha o da knight gibi olmas :(

WoLfRaM
06.01.06, 06:49
ksciler hackerler duperler 50 np için olmadık işler çevirenler sanal delikanlılar birisinin kestiği bossu kesmek için yanına dm çekenler kospcular macrocular vs vs vs vs vs bunları yapan şahsiyetler oldugu sürece oyundan zevk tat filan alamıyız

aynen ya bunları yapanlar oldukca ve bunun bır oyun oldugunun farkına varamayacak kadar kafasız olanlar oldukca bu oyun cekılmez arkadaslar.

NightWolfy
06.01.06, 07:06
ßen eskiden aoe harpydekı kscileri bile özledim :(

quel_shin
06.01.06, 07:08
bende aynen ya :(
benim human char varken
makros die bi abim vardı onlarla beraber human eslant harpy spotta kasardık günlerce :)
o zaman tormentors 2 kurmuştuk ally vermişlerdi ilk pelerinim idi nası seviniodum ama :(
özledim o günleri

NightWolfy
06.01.06, 07:12
Evet ya çok deli exp kasardık harpyde bende çok özledim o günleri :(