PDA

Orijinalini görmek için tiklayiniz : Para kasma Yöntemi Lazım Olucakdır Eminimki

KarizMatik123
16.02.10, 12:27
Evet arkadaşlar umarım yardımcı olabilirim http://img.frmtr.com/images/smilies/smile.gif
1)UPGRADE
Evet arkadaşlar elimizde sınırlı paramızın olduğunu düşünerek anlatmaya çalışacağım.
öncelikle luferson/el moraddan(burada maradondan genellikle daha ucuza bulabilirsiniz) +5 chitin(rogue olması pazarda bekleme sürenizi en aza indirir) alacağız ve bu chitinleri +6ya geçirip pazarda anvilin önünde satacağız http://img.frmtr.com/images/smilies/smile.gif

HESAPLAMA:
-5 tane +5CHİTİN:2-3mx5=10/15m
-buss 2.5m(hatta daha ucuza bile bulabilirsiniz):5x2.5=12.5m

Evet arkadaşlar bu chitinlerden eğer çok şanssız değilseniz 3ü +6olacaktır.

+6chitin:10m-15mx3=30/45m

çok şanssız olsanız bile 2 tane chitin kesin geçer diye düşünüyorum http://img.frmtr.com/images/smilies/smile.gif

SONUÇ:
1)Bu olayda zararlı Çıkma oranınız %10-15
2)Verdiğiniz para kadar alma ihtimaliniz %20-25
3)Karli çıkma ihtimaliniz ise %60-70

Bu yöntemi kesinlikle denemelisiniz.

2)AL-SAT[TİCARET]

Evet geldik en önemli yönteme evet arkadaşlar bu yöntem sizleri çok zengin edebilir tabiki bazı incelikleri bilmeniz gerekirhttp://img.frmtr.com/images/smilies/smile.gifişte o inceliklerhttp://img.frmtr.com/images/smilies/smile.gif

1)Kesinlikle ve kesinlikle serverdeki hemen hemen bütün itemlerin piyasasını bilmeniz çok önemli
mesela +7ib maximum 210 minimum 190 ederhttp://img.frmtr.com/images/smilies/smile.gifgibi.

2)Pazar dolaşmanız gereklidir.Sürekli pazarları dolaşıp Gördüğünüz Ucuz itemleri çekmelisiniz.

3)Ticaretlerinizde Elinizden Geldiğince Takas yöntemine gidin;fakat takas yaparken elinizden çıkaramadığınız itemleri önerin

4)Aldığınız itemler piyasada çok bulunan itemlerse unutmayınki edeceğiniz kar az olur fakat elinizden cabuk çıkar.eğer vaktim var derseniz piyasada az bulunan itemlerden alıp pahalıya satabilirsiniz daha fazla kar etmiş olursunuz ancak pazarda bekleme süreniz artar.

5)folk/luferson/elmorad geçişlerini iyi takip etmeniz gerekir .çünkü bu bölgelerde ucuza +8 yakmalıklar/+5chitinler piyasanın oldukca altına satılır.
mesela folktan +8yakmalığı 1m e alıp anvilin önünde 2m/1.5mden satabilirsiniz.Aynı şekilde +5chitinleri 2-3mden alıp 5-6mden anvilin önünde Satabilirsiniz.

6)Kırmızı/Yeşil/Mavi Kutu &Gem&fragment ticareti.Arkadaşlar ft&chaos çıkışlarını takip ederseniz ucuza kutu alabilirsiniz.Juraid Mountain leri takip ederekte çıkışlarda ucuza gem alabilirsiniz.Sonra bunları gün içinde aldığınız fiyattan daha yükseğe satabilirsiniz.

SONUÇ:
Ticarette bu kurallara uyan biri hiç bir zaman zarar etmez Kar ettiğini zaten söylemeye gerek yok http://img.frmtr.com/images/smilies/smile.gif

3)GEM&KUTU&FRAGMENT

Evet arkadaşlar herkesin bildiği gibi bu yöntem için belli bir sermayeye gerek yoktur güzel ve masrafsız para kasabilirsiniz =)

1)Borderler=Evet arkadaşlar kazanırsanız kırmızı kutu alabilirsiniz.

2)Ft'ler=Evet arkadaşlar ftlere girip yine kutu kazanabilirsiniz.

3)Juraid Mountain(70Ftsi)=evet arkadaşlar Eslantta olan bu ft oldukça karlı bir iş +70 olan arkadaşlar kesinlikle kaçırmasınlar derim.

4)Chaos=İşte geldik benim en sevdiğim noktaya=)Para için olmasada Zevk için girin arkadaşlar.Sıralamaya göre mavi,yeşil ve Kırmızı Kutu alabilirsiniz http://img.frmtr.com/images/smilies/smile.gif

5)Bifrost=Çok kazançlı bir iş arkadaşlar.fakat biraz sağlam olmanız ve iyi bir party gerekli =)

SONUÇ:
-Direk Kar Hiç Masraf Etmeden Bunları Toplayabilirsiniz Arkadaşlar http://img.frmtr.com/images/smilies/smile.gif
4)MONSTER STONE
Çıkarabiliyorum diyorsanız göreve girip uniqe takı düşürebilirsiniz.
Söylenenlere göre en çok uruk hai^den çıkıyormuş.

SONUÇ:
-Monster Taşı Düşürebilenlerin Denemesinde Fayda Var Zararı Olmaz Büyük Faydaları Dokunabilir =)Old RoL,Roc,Ske Gibi

5)Pot Yapma,AbbysDen Buss Alma Gibi Yöntemler BENCE amelelikten başka birşey degil o yüzden anlatmaya gerek duymuyorum

=)Benden Bu Kadar Arkadaşlar Herkese Başarılar http://img.frmtr.com/images/smilies/smile.gif

Not(Fiyatlar Kronoz Serveri için geçerlidir) Hiç birşey Bana ait Değildir Alıntıdır Lazım olucak Birşey.

CrudeStone
28.02.10, 21:00
guzel paylasım bilmeyenler için yararlı olucaktır. Rekabet artarsada pazar işleri yavaslıya bilir :)

Pesimistt5
28.02.10, 21:03
Renkli Yazılı Konu açmaktan Ban Yemiştim Siyah - Beyaz Çevirsen Senin için Hayırlı Olur..

barca
28.02.10, 21:47
tebessüm ederek okudum.bunların hepsini belli zamanlarda denedim.kesinlikle faydalı bir paylaşım.(5.şıkkıda amelelik yazılan o da kesin para) hepside faydalı bilgiler ..

Piyanist
28.02.10, 21:54
Evet Arkadaşlar. Bunları Yapıp Hatrı sayılır Para kazandıktan Sonra: Ya Hep Ya Hiç Teması.

+8 Shart,Raptor,İron i,Sherion,Dv, Gibi İtemlerden En Az 3 Hiç olmadı 1 Tanesini +9'a Denioruz.

Geçerse İyi Geçmezse Daha İyi Süper Oyunu Bırakioruz :D

Not: Denemesi Bedava.

Sky
28.02.10, 21:55
Şu kutu , gem ve taş içinde çok çok iyi para var.. Bizzat denedim , uyguladım.

5m'e kırmızı kutu , 10m'e yeşil kutu pazarı kuruyordum. [Buy Merchant.]

Kutuların alayını kırdırıyordum , içinden mutlaka Shard , Iron bow , Hell Breaker vs düşüyordu , güzel kâr oluyordu :)

Aynı zamanda item işindede iyi para var.. Carnac'da 30-35m'e +1 Shard , Iron Bow , Raptorları toplayıp , +3'e basıp 55-60m'den sattığımı bilirim :)

Bifrost taşlarıda öyle.. 3-4m eksiğe buy merch. açın , koyun 3-5m fazlaya çat çat çat satılıyor :)

3 günde 15 Gb kaldırdığımı bilirim Carnac'da :)

CrudeStone
28.02.10, 22:31
valla suan ben kronosda şahsen aynı seylerı yapıorum

80'den trina alıyorsam 100'e satıorum.

2'den kırmızı kutu alıorsam 5'e satıyorum. gayet guzel oluor ama SABIR en önemlisi.

Stanger
28.02.10, 22:37
valla suan ben kronosda şahsen aynı seylerı yapıorum

80'den trina alıyorsam 100'e satıorum.

2'den kırmızı kutu alıorsam 5'e satıyorum. gayet guzel oluor ama SABIR en önemlisi.

tABİ güzel iş velhasıl

2den kırmızı kutuyu alıp % 250 karla satıyorum demen % kaç dogru cozemedım

iyi aksmlar herkeze

CrudeStone
28.02.10, 22:41
tABİ güzel iş velhasıl

2den kırmızı kutuyu alıp % 250 karla satıyorum demen % kaç dogru cozemedım

iyi aksmlar herkeze

şöyle diyim sana bgn mesela bdw cıkısı 2mden 30 tane kırmızı kutu aldım

akşam 4.999'a sattım oyle diyim işte :)

Stanger
28.02.10, 22:44
şöyle diyim sana bgn mesela bdw cıkısı 2mden 30 tane kırmızı kutu aldım

akşam 4.999'a sattım oyle diyim işte :)

güzel ilerde k2 yi alırsın

CrudeStone
28.02.10, 22:48
güzel ilerde k2 yi alırsın

valla bişey diyemicem sımdı inanmıyor olabılırsın ama eger zamanın olursa oyundada gosterebılırım ılla benı yalancı konumuna sokmak ıstıorsan bişey dıyemıcem ztn kutu'u alıcak adam 1-2m seyını yapmıor bilmıorum hic boyle bişeyle ugrasdınmı.

Stanger
28.02.10, 22:51
=) =) kendımı sana tanıtamıcam kusura bakma eskilerden kalmayız biz köyden yarın geldik

sana yalancı dıyen olmadı 1
bişeyi ispatla demedım buuuu 2

anlıyan anladı polemk yaratma aksam aksam ki ben su forumda kımseyle böyle bır tartısma ıcıne gırmıs kısı degılım hadi selametle kardesım sen al 2 ye sat 5e

CrudeStone
28.02.10, 22:53
=) =) kendımı sana tanıtamıcam kusura bakma eskilerden kalmayız biz köyden yarın geldik

sana yalancı dıyen olmadı 1
bişeyi ispatla demedım buuuu 2

anlıyan anladı polemk yaratma aksam aksam ki ben su forumda kımseyle böyle bır tartısma ıcıne gırmıs kısı degılım hadi selametle kardesım sen al 2 ye sat 5e

valla kendin yapıorsun ama bilmıorum blki bnm o gunku sansıma her neyse uzatıcak degılım zaten iyi geceler sanada.

barca
28.02.10, 23:27
arz talep olayı bu yeri gelir 2 ye alırsın elinde patlar yeri gelir 2 ye alırsın 10 a satarsın.oyunda eski olmak herşeyi bilmek degil. birşeyi biz beceremiyorsak kimse beceremiyicek diye birşey yok.

RaduerieL
28.02.10, 23:30
:D güzel yöntemler aklı olan her yerde para kasar:D

CrudeStone
01.03.10, 05:20
arz talep olayı bu yeri gelir 2 ye alırsın elinde patlar yeri gelir 2 ye alırsın 10 a satarsın.oyunda eski olmak herşeyi bilmek degil. birşeyi biz beceremiyorsak kimse beceremiyicek diye birşey yok.

aynn :)

iDontKillm3
04.05.10, 19:44
Ben şahsen hiç gemdir kutudur bifrost ft gibi olaylara girmedim.Sadece item ticareti ile çok kazandım ve halada devam ediyorum.

Birde bi önerim var ; Mesela paranız az ise +7 iron bow +7 chitin filan alıp satarsınız ( Koxperler coğunlukta olduğu için en çok giden itemler hep rogue)
10-15 gb yaptıktan sonra büyük oynamanızı tavsiye ederim.Çok iyi item satanlardan bazılarına acil para lazımdır hemen ucuza verebilir(hemen kabul etmeyin pazarlık yapabildiğiniz kadar yapın). Benim en son yaptığım 2x+8 Shard satıyordum ve birisiyle konuşmaya başladım bana Windforce verceğini soyledi üstüne bişey vermem şartıyla bende yok filan dedim ve biraz konuşma ile verdi.Shardlar 10 gb ederken birde o kadar beklememe rağmen satamıyordum alıpta bende tam bilmiyordum 999m ye kattım sonra 10 kişi bakmaya çalışıyordu bozdum bunda bi terslik var diye sonra alta bi kaçkere yazdım birisi koy 10 gb den çekicem diye bende beklettim biraz daha yazdım ve gelen 2.pm 21 gb ye verdim yani 5 dk da 11 gb ama dediğim gibi şans.(bahsedilen dies server)

IDiana
04.05.10, 19:59
En basıtı 1hf alırsın sabah aksam cardınalde koxpla ıstedıgın ıtemı cekersın kendıne hemde rahat pazar kovalamayada gerek yok :D

R00DRuNNeR
04.05.10, 20:05
Al ver ekonomiye can ver D:

iLLaqeL.Şair
04.05.10, 20:36
100 m den 80 90 gb yapmıstık hatrlıorm :D ticaret & upgrade

JessiBlue
04.05.10, 22:10
kafayı kullanan iyi GB kasar ama hack yeme riski o bütün ticareti mahvediyor oyundan soğuyorsun.

EsEs26
04.05.10, 22:18
arkadaşım bence ticaret vs cocuk işi. birazcık risk almaya ... . nüz varsa upgrade yapıcaksın nasılmı ?

Kendı sansını yaratmaya calış ufaktan itemin nasıl geçtiğini hangi sartlarda daha sanlı oldugunu dandık itemlerle bi gözetle.

4 5 yıllık upgrade maceramdan sonra 6. yılımda 1 haftada 1 +9 raptor 2 +9md 1 +9 ii 1 +8 dragon shell 1 +8 gab adament 6 +7 gab ( adament blessing karısık ) 1 +8 fs 1 +10 wood :D yakmaya basdıydım . item basarken korkmayın eger yok yanıcak itemsiz kalıcam gibisinden düşünüyorsanı hiç anville dost olmayın. ama elinizi korkak alıştırmayın yanarsa yanar taktiği şansınız varsa zengin olursunuz boşuna çürütmeyin şu oyunda para yapcam diye kendinizi. upgrade hakkında soru içinde özel msj atabilirsiniz.......

TheShining
04.05.10, 22:19
bir aralar azmı para kasıyorduk bea :D:D

KarizMatik123
26.06.10, 17:42
Ben şahsen hiç gemdir kutudur bifrost ft gibi olaylara girmedim.Sadece item ticareti ile çok kazandım ve halada devam ediyorum.

Birde bi önerim var ; Mesela paranız az ise +7 iron bow +7 chitin filan alıp satarsınız ( Koxperler coğunlukta olduğu için en çok giden itemler hep rogue)
10-15 gb yaptıktan sonra büyük oynamanızı tavsiye ederim.Çok iyi item satanlardan bazılarına acil para lazımdır hemen ucuza verebilir(hemen kabul etmeyin pazarlık yapabildiğiniz kadar yapın). Benim en son yaptığım 2x+8 Shard satıyordum ve birisiyle konuşmaya başladım bana Windforce verceğini soyledi üstüne bişey vermem şartıyla bende yok filan dedim ve biraz konuşma ile verdi.Shardlar 10 gb ederken birde o kadar beklememe rağmen satamıyordum alıpta bende tam bilmiyordum 999m ye kattım sonra 10 kişi bakmaya çalışıyordu bozdum bunda bi terslik var diye sonra alta bi kaçkere yazdım birisi koy 10 gb den çekicem diye bende beklettim biraz daha yazdım ve gelen 2.pm 21 gb ye verdim yani 5 dk da 11 gb ama dediğim gibi şans.(bahsedilen dies server)

Şans Kısmet :) Güzel kaar Etmıssın