PDA

Orijinalini görmek için tiklayiniz : rogue lerin adı cıkmıs!

::rOcKy::
17.12.05, 20:48
okcu gördün mü direk macro diyen arkadaslara . priest ler hem kullanıyo hem yüzsüz :( baya küfür yedim telefonunu verdi istiyen arasın
0536 427 63 55 pls gercekten kendi verdi :twisted: yüzsüz yazıya dikkat pls
sihhiye nick priest !!!!

http://img309.imageshack.us/my.php?image=macro1cx.png

17.12.05, 21:15
yaw SS i koyamadım ayrıca bi isim daha veriyorum macro cu
youdie( saltanat clanında)
no_way_out kendisi clan baskanı olur ( priest kospcu )
warca

17.12.05, 21:16
gercekten macrocu olanların ismi cıkmazken bana macrocu dediler en cok ona üzülüyorum

TheStrom
18.12.05, 10:52
kafanı yorma hoca sen bo$ver biz neyin ne oldugunu aldıgımız guzel cevaplarla ogrendık bu gıbı herıfler yuzunden size macrocu denildi i$te, benim 13 ya$ındakı kuzen bile babasını kandırıp kosp aldırmı$, ilk defa kendi kuzenimden gordum bu kosp programını ya$ı kucuk neyın kotu neyın ıyı oldugunu kavrayamıyor, ona guzelce anlattım ınsanların bu oyunda emek vererek bı yerlere geldıgını bu oyunu oynuyosan sende onlar gibi emek vericeksin dedim yoksa seni almam czde yanıma dedim :P bıraktı o gunden beri kullanmıyor gozumun onunde sildi programı, ko yu oynayan kucuk ya$ta karde$lerimiz cogunlukta ama belli bi ya$a gelipte insanların emegiyle oynamanın kotu bi$ey oldugunu bilmeyen, hile hurda yaparak oyundan zevk alan e$$eklere bi$i diyemeyecegim :)
Sevgiler

18.12.05, 11:01
kafanı yorma hoca sen bo$ver biz neyin ne oldugunu aldıgımız guzel cevaplarla ogrendık bu gıbı herıfler yuzunden size macrocu denildi i$te, benim 13 ya$ındakı kuzen bile babasını kandırıp kosp aldırmı$, ilk defa kendi kuzenimden gordum bu kosp programını ya$ı kucuk neyın kotu neyın ıyı oldugunu kavrayamıyor, ona guzelce anlattım ınsanların bu oyunda emek vererek bı yerlere geldıgını bu oyunu oynuyosan sende onlar gibi emek vericeksin dedim yoksa seni almam czde yanıma dedim :P bıraktı o gunden beri kullanmıyor gozumun onunde sildi programı, ko yu oynayan kucuk ya$ta karde$lerimiz cogunlukta ama belli bi ya$a gelipte insanların emegiyle oynamanın kotu bi$ey oldugunu bilmeyen, hile hurda yaparak oyundan zevk alan e$$eklere bi$i diyemeyecegim :)
Sevgiler
cok saol .. bi aralar bende alacaktım 1-2 arkadasımdan görmüştüm . allah razı olmadı . alamadım ve su an heleki alamamısım dedim cunku cok küfür yiyecektim .. ( alamamamın nedeni sayfada ki yeri yanlış doldurmam :) )

Air_Wolf
18.12.05, 12:38
sflkasömdşlöasidgö

TheStrom
18.12.05, 13:23
zuhahaha hiç gülcegim yoktu :D

Air_Wolf
18.12.05, 13:25
neye la

TheStrom
18.12.05, 13:27
kosp u alcagı yerı yanlı$ doldurmu$ya la ona dıom zuuzuzuzuz

Air_Wolf
18.12.05, 13:35
:D

ShaDoWKinG
18.12.05, 13:45
Sanırım bu rogue deildi okçu düşmanlığı. Nedeni de basit bence, pk da ks
asasian dahil mage i warrior u okçuyu sevmez, nasıl sevsin sen uğraş adama yetiş damage yi vur bidaha vur tam yatırdım diye düşün 5 kilometreden bi okçunun fırlattığı ziyan ok son vuruş olsun nerde bunun adaleti nerde bu devlet.........

18.12.05, 14:24
cz nin en sevmedigim yanı son vurus meselesi yaw adamın canını azalt son darbe bi nova :( gitti np

Air_Wolf
18.12.05, 14:27
benimde deli oldugum kısmı adamlar kapışıyorum yanda bazıları geliyor onlar dalınca da kapıştıgım adam kesiyor deli oluyorum

TheStrom
18.12.05, 14:58
archer adamın dibine giripte skill atcak değilya aynı şekilde mage lerde öyle 1v1 kalmadıgı surece ne mage nede okcu tank olmaz hiç bi $ekilde diyorum ben
Aklıma gelmişken burdan diezin en kral archer'i Wyntr'ye sevgilerimi yolluyorum