Orijinalini görmek için tiklayiniz : S> gold bar 70 ytl
Not : item, char veya gold bar satışı ; ilk önce para sonra item, char veya gold bar... Sadece BANKA veya PTT havalesi ile satış yapılmaktadır.. Eğer güven sorunu yaşıyorsanız lütfen benden item, gb veya char satın almaya çalışmayın..
msn : saviola011@hotmail.com
Türkiye'de asgari ücrete zam felanmi geldi ?
70 YTL ya klavye'de yanlış tuşu basıldı yada ellerin ne yazdığını bilmiyor.
70 YTL = Asgari ücret alan bir evin aylık mutfak masrafı.
Ya sizin yaşadığınız memlekette çorba 100ytl felan yada uzayda yaşıyorsunuz ?
Fazla geliyorsa almazsın.. Asgari ücretle çalişan biri zaten gidipte goldbar almaz ve bu oyun bu kadar basit geliyorsa oynamayin..
saol bu arada up için.
adam savi bişey diyemesin Up hayırlı işler
Türkiye'de asgari ücrete zam felanmi geldi ?
70 YTL ya klavye'de yanlış tuşu basıldı yada ellerin ne yazdığını bilmiyor.
70 YTL = Asgari ücret alan bir evin aylık mutfak masrafı.
Ya sizin yaşadığınız memlekette çorba 100ytl felan yada uzayda yaşıyorsunuz ?
adam 80 lwle 2,000,00 ytl verior sen asfari ücret diorsun :) asgari ücreti katıorsan pre alma :))
@ImCuRsED
Bir senedir online oyun oynayan birisi değilim ben yorumumu yaptım, sanırım sen baba para yiyorsun bu kadar rahat asgari ücret hakkında konuşabiliyorsun. Yorumumu yaparken Türkiye genelini örnek verdim ayrıca Türkiye'de bir çok ailenin durumu orta sınıf veya altı olduğunu düşünür isek böyle bir parayla ne yapilabileceğini söyledim.
@Melonak
Neden diyemiyeyim ? Bir sebebmi var ? Yoksa uzaydan mi geldi ?
@JustSavi
Oyun için basit diyemem adamlar yapmış ellerine emeğine sağlık güzelde tutmuş ama bana kalırsa oyuncuların bir çoğu basit...
@ImCuRsED
Bir senedir online oyun oynayan birisi değilim ben yorumumu yaptım, sanırım sen baba para yiyorsun bu kadar rahat asgari ücret hakkında konuşabiliyorsun. Yorumumu yaparken Türkiye genelini örnek verdim ayrıca Türkiye'de bir çok ailenin durumu orta sınıf veya altı olduğunu düşünür isek böyle bir parayla ne yapilabileceğini söyledim.
@Melonak
Neden diyemiyeyim ? Bir sebebmi var ? Yoksa uzaydan mi geldi ?
@JustSavi
Oyun için basit diyemem adamlar yapmış ellerine emeğine sağlık güzelde tutmuş ama bana kalırsa oyuncuların bir çoğu basit...
boşuna konuşmana gerek yok kişisel hak ve özgürlükler var isteyen istediğini yazar söler isteyen oynar istemeyen oynamaz bizde bu dünyada yaşıyoruz en az senin kadar uzaylıyız zamanında birisi çıkarmış reel para ile item satmayı o günden beri böle ilk açılan serverlar daima pahalı olur zamanla burasıda düşer bu adam kendi yapmıyoki gb yi oda al satcı o yüzden sana çok geldiyse sen bulaşma kardeşim dies e bak birde neler var 8 10 bin ytl ye full charlar var :)) dimi burak
@ Odessey
JustSavi'nin aracı olduğunu biliyorum, ama ilk satan kişi için benim sözüm ve ona gelene kadar bu fiyatı alması...
Demişsin ki kişisel hak ve özgürlük var isteyen istediğini yazar,
Demişsin ki çok geldiyse sen bulaşma,
Bende istediğimi, düşündüklerimi yazdım.
+ Uzaylı olduğumu hiç düşünmüyorum, uzaylımısınız diye sordum yada oradamı yaşıyorsunuz diye. Lütfen iyi okuyalım..
[QUOTE=FueLjR;412360]@ImCuRsED
[QUOTE]
ßaba parası yedimi kim söledi :) Allah aşkına bilip bilmeden konusmayın sınıf altı olan insan online oyuna o kadar tutulmaz eğeri aklı varsada pc alıp internet bağlatmaz ;) biraz kafayı calıstırsan ne demek istedimi anlarsın adam pc alacana birikim yapar ... oyunu oynayıp bide pre alıorsa o kişi sınıf altı deildir bunuda bil yani ... çün ki artık serverlara adam akıllı presiz girilmior en az nerden bakarsan 1 saat uğrastıkdan sonra girer ...
Sen benim ne demek istediğimi hiç anlıyamamışsın.
Sanırım dedim öylesin demedim, Öyle göründüğünü düşündüm.
1 Saat uğraşmana gerek yok her türlü yolu bulan onuda bulamıyor mu ? ( Sözüm Kötü Niyetli Kişileredir, Kimseyi Kastetmiyorum Art Niyetlilere Söylüyorum )
Bilgisayar almaz diyorsun internete girmez diyorsun, öyle birşey yok artık hemen hemen her evde bunlar mevcut iyisi yada kötüsü ama bir çok evde var. Çok uçuk gelen birşeye karşı fikrimi söyledim neredeyse taşa tutacaksınız.
Atalarımız yada söyleyen çok iyi söylemiş
Nato Kafa Nato Mermer
Fiyat uçuk geliyorsa o zaman uzak duracaksın, yada yorumlarını kendine saklayacaksın.. Burada birtek sen akıllı değilsin bu fiyatın bende biliyorum uçuk olduğunu ve uçuk olduğu içinde üzgün değilim.. Neden diye soracak olursan en azından 20 yaş altı çocuklar ile uğraşmiyorum.. Herkezin ekonomisi kendisini bağlar burada 2 kelam ettin diye fiyatları aşağı çekme gibi bir şey söz konusu değil..
" 70 YTL = Asgari ücret alan bir evin aylık mutfak masrafı. " Bu dediğin çok doğru olabilir benim yapabilceğim bir durum yok, o yüzden Seda Sayan ile görüşmen daha mantıklı senin için... Burada tantana yapiyorsun ama bunu satıcılardan çok alıcı insanlara söylemelisin, bunları bana anlatman birşey ifade etmiyor..
Benim gelirim oldukça üst düzeyde benim bu tarz problemlerim yok.
Sana fiatini aşşağıya çek gibi birşeyde söylemedim, ne yapacağın seni ilgilendirir ben düşündüklerimi söyledim.
Eğer özgürlükten bahsediyor iseniz her türlü yoruma açık olmak zorundasınız yada birşey pazarlıyorsanız bu tarz tepkilere karşı açık fikirli olmanız gerekir.
Benim yazdıklarım herkese hitaben sana deği bunu bir kaç mesaj öncesinde de vurguladım.
Kabalık yapmanın bir lüzumu yok sanırım yazdıklarınızı tekrar okuyup ölçüp, biçip ondan sonra Cevapla butununa basınız lütfen. Yanlışlıkla basmış iseniz de Düzelt Seçeneğine basıp düzeltin..
Herkezin fikir ve görüşüne açığım tabiki bu fikir ve görüş çercevesi olduğu sürece.. Ama alayci tavirlar ile sadece kendini kandırıyorsun ve bu konu tartışma amaçli açilmadi gerekli gereksiz kelimeler ilede zamanımı boşa haracamak istemiyorum.. Madem böyle bir sıkıntın var ekonomi ile bunu benim açtığım konu altında paylaşma daha farklı bölümlerde paylaşabilirsin, çünkü biz burada insanların ekonomosinden konuşmuyoruz yada insanların ekonomisi beni ilgilendirmiyor..
Ben seninle alay etmedim öyle algılamış isen bu senin problemin.
Bana yanlış gelen birşeyi belirttim yazdıklarımda sizleri rahatsız etmiş ise bu yine sizlerin problemidir.
Fikir ve görüşe açık isen pazarlamış olduğun ( sanalda olsa ) bir ürün hakkında ki yorum / yorumlara açık olmalısın. Açık olduğunu ifade edipte kızgın tavırlar takınmamalısın.
Benim problemlerim beni bağlar ve ne yazdığını tekrar oku ondan sonra laf ebeliği yap burada.. Benimle alay ettin demedim ama alaylı tavırların hoş değil.. Dediğim gibi her türlü yoruma ve fikire açığım ama haddini bildiğin sürece eğer haddini bilemiyorsan gereksiz parazit yapma.
ve dahada gereksiz yorum eleştiri vs.. şeyler yapmana gerek yok çünkü söylediklerine hiç birşey ifade edemiyorsun.. yeni bir konu açarak devam edeceğim.. Yetkili arkadaşlar bu konuyu uygun olduğu yere kaldırırlar umarım..
Tabii haklısın senin için önemli olan aldığın paradır gerisi seni ne ilgilendirir, adam paramı bulsunda ne yaparsa yapsın af edersin ama şu görünüşünün madde satan birinden farkı nedir ?
Konunuz o kadar açıldıkı yeni konu açmak en mantıklı fikir idi dimi ?
En mantıklı fikir bu, çünkü senin saçma sapan görüşlerinle daha fazla zaman kaybetmeye niyetim yok..
Zaten bende sende vicdan olduğuna sanmıyorum, umarım geceleri yatağında rahat uyuyabiliyorsundur, aslında uyuyorsundurda ne olacak ben cebime girene bakarım bir başkası ne olacaksa olsun dimi tasası sanamı kaldı...
Sen benim ne demek istediğimi hiç anlıyamamışsın.
Sanırım dedim öylesin demedim, Öyle göründüğünü düşündüm.
1 Saat uğraşmana gerek yok her türlü yolu bulan onuda bulamıyor mu ? ( Sözüm Kötü Niyetli Kişileredir, Kimseyi Kastetmiyorum Art Niyetlilere Söylüyorum )
Bilgisayar almaz diyorsun internete girmez diyorsun, öyle birşey yok artık hemen hemen her evde bunlar mevcut iyisi yada kötüsü ama bir çok evde var. Çok uçuk gelen birşeye karşı fikrimi söyledim neredeyse taşa tutacaksınız.
Atalarımız yada söyleyen çok iyi söylemiş
Nato Kafa Nato Mermer
ya kardes eğer fiyat cok geliorsa sık dişini bi 5 gün para kas halla halla sana mecbuf ver dien yok zaten bunu alanlar iş için alıorlar geleceğe yatırım yapıp ilerde kar yapmak için ve coğunluğu net cafe sahipleri ;) normal bir kullanıcı ancak pre alır bunu unutma ve aklı olan gb ye fazla para yatırmaz ki bende para olsa ytl yane su anda o gb napar eder 50 ytl indirir 3-4 tane alırım :) ilerde 4 katına cıkarırım hemde cok rahat ve meyvelerini toplarım ( Allahdan biri tutup charı soymazsa :) )
Zaten bende sende vicdan olduğuna sanmıyorum, umarım geceleri yatağında rahat uyuyabiliyorsundur, aslında uyuyorsundurda ne olacak ben cebime girene bakarım bir başkası ne olacaksa olsun dimi tasası sanamı kaldı...
Sorunlumusun ? Tabiki rahat rahat uyuyabiliyorum.. Satarken ne birisini dolandırıyoruz nede birisini soyuyoruz.. Dahada birşey yazma şu lafından sonra ne kadar boş bir beyin olduğunu anladim... kısacası BSG
bunda yanlış bir şey yok neden rahat uyuyormusun konusunu anlamadım ^^
sende para yapmak istiyorsa diğerleri gibi koxp kurcaksın yapacaksın itemini paranı
Savi uyumuyorki ne zaman görsem msn de :D
DeviLs0fgfß34
26.11.07, 20:03
tamm la no kavga:D
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.