PDA

Orijinalini görmek için tiklayiniz : Seçilmişler - MAĞARAYA TEKRAR GİDİŞ ( Bölüm 7 )

_cotton_
08.05.08, 20:24
Nehiryeli artık gitdikce ün yapmaya başlamıştı hal ve hareketleri deişmiş saga sola sürekli bagırıp cagırıyordu dostlarını kırıyor büyüklerine saygısızlık yapıyor kücüklerinede sevgi göstermiyordu arkadaşı 411 onun bu hallerine cok üzülüyordu birgün onunla konuşmak için yanına gitti

nehiryeli onu saatlerce bekletdi cok uzun zamna sonrada yanına cagırdı 2 eski dost karşılaştıklarında 411 sarılmak icin uzandgında o sıcaklıgı göremedi nehiryelinde ne istiyorsun dedi nehiryeli yoksa siyah taşlarınımı kaybetdin silahmı lazım hayırdır dedi 411 buna cok kızdı sadece onu ziyarete gelmiş ve davranışlarının ne kadar ters oldugunu söylemek için gelmişti öylede oldu
ona artık deiştin nedir bu tavrın biz senin dostunuz dedi.

nehir hiddetle cvpladı bana yalan söyleme sende digerleri gibi sadece silah için burdasın beni sevdigin falan yalan sen beni kıskandıgın için bunları söylüyorsun farkında deilmisin herkes beni nasılda seviyor bu düşüncelerinin yanlış oldugunu böyle giderse etrafında onu seven kimse kalmıyacagını söyledi.

411 ve hızla ordan uzaklaştı

cok bozulmuştu arkadaşının bu sözlerine arkadaşının düzelmesi için dua etdi tanrılara sonra tanrılara adak adadı eger o düzelmezse ben onu düzeltecegim

nehiryeli her gece kabuslarında iblisi görüyordu iblis sürekli onu cagırıyordu yanına sabah sıcrayarak kalktıgında bugün gitmesi gerektigini anladı magaraya hemen üzerini giyindi ve magaranın yolunu tuttu yol bu kadar uzun gelmemişti hiç ona eskiden ezikken geldigi bu kalede şimdi kendi bayragı sallanıyordu artık istedigi her şey neredeyse olmuştu bir kac capulcu kaldılar diye düşündü savaşı bitirmesine az kalmıştı tüm humanları son bir saldırıyla katletmelimiydi acaba ama böyle bir saldırıda kendileride
cok zayiyat alırlardı bu kaledeki kuş sesleri eskiden ne kadarda güzel gelirdi şimdi duymadı bile hızla magaraya girdi ejderha onu görünce bir kükredi saldıracak gibiydi ama kükremesini bir başka ses basturdı ''sakin ol o gelen bizim dostumuz !'

biraz konuştular iblis ondan kutsal sudan bir tas su istiyordu azalan siyah taşlarını cogaltacaktı senin kabilenin elemenlarına siyah taş yetişmiyor dedi

nehiryeli olacaklardan habersiz gölün yolunu tuttu...