PDA

Orijinalini görmek için tiklayiniz : Şevket Kayakuşu (borç)

Lordzeuzs
25.01.10, 01:10
şevket kayakuşu adlı (sizin tanıyacağınız şekli ile (cimybolex))vatandasın bir takas sonucunda 10 gb borçlu kalmıştır bana..kendisi 3-5 gün içinde öderim demişti fakat aradan 3-5 ay geçmesine rağmen hala ödememiştir.[hanımı rahatsız diye duymuştum aradım geçmiş olsun dedim daha sonra ulaşamadım ..oyunu bıraktığı için nereden alıyım felan gibisinden laflar ediyor diye duydumve rahatsız oldum..benden aldığı itemi satıyor ve 10 gb yi ödemiyor .+9 item satıyor fakat 10 gb ödemiyor .tanıyan arkadasları ona bu notu iletsin bir zahmet ben EyEMouRNiNG (Nadir KURT).]okuyan ve ileten arkadaslara ty .. ve benden size bir tavsiye tüm alışverişlerinizi peşin yapın benim gibi uğraşmayın.

CimyBoLeX
27.01.10, 20:25
evet sana borcum var inkar etmiyorum ama ben suanda oyunda yokum oyuna döndugumde kesinlikle iyade edilir bu oyunda ve diez aleminde beni tanıyanlar iyi tanır sımdıye kadar kim ile alıs veris yaptım ise kimseye yanlıs yapmadım vede yapmam bu konuyu buraya tasıman anlamsız ben bu oyuna döndugumde kesinlikle verilir verilmez diye bi konu bizde yasanmaz cok kişide tanır vede kefil olur 10 gb icin adımı kimsenın bazında kirletemem bunuda kafana iyi sok bu isim kolayına yapılmamıstır...
CimyBoIeX

Womenizer
27.01.10, 20:51
evet sana borcum var inkar etmiyorum ama ben suanda oyunda yokum oyuna döndugumde kesinlikle iyade edilir bu oyunda ve diez aleminde beni tanıyanlar iyi tanır sımdıye kadar kim ile alıs veris yaptım ise kimseye yanlıs yapmadım vede yapmam bu konuyu buraya tasıman anlamsız ben bu oyuna döndugumde kesinlikle verilir verilmez diye bi konu bizde yasanmaz cok kişide tanır vede kefil olur 10 gb icin adımı kimsenın bazında kirletemem bunuda kafana iyi sok bu isim kolayına yapılmamıstır...
CimyBoIeX
kardesim bu adam dolandırıcı dikkat edin nadir kurt eskişehirde oturuyor bundan bn bir çhar alacaktım adam ben iron neck teslim ettim dedi yan geldi bırakın bu adamı size konu baslınıda verim hatta

http://www.gevezeonline.net/nadir-kurt-aquila-t90624.html?t=90624

buda linki buyurun bakın bırakın bu adi herif le iş yapmayı

Womenizer
27.01.10, 21:21
özür dilerim çhar alacakdım şimdi okuyun ca çıktı epey bi zaman olduğu için k.b

CimyBoLeX
28.01.10, 09:34
evet arkadasım saol ama benim borcum var ben inkaar etmiyorum ama bu aralar oyunla bir ilgim yada alakam yok bu sekilde bi karalamalar asla unutulmaz ama herkesin ne oldugu böyle bi konu acıldıgında ortaya cıkıyo ben aldıgım item yada gb kimsenin adını kulanmıyorum kefil istendiginde oyun icersinde kim olursa olsun kefil göstere bilirim (NETSALİH) isimli arkadasa gelincede hic bizaman adını kulanmadım kulanmamda ben isimi kendim halederim halledemezsemki sayet ozaman baska bisekilde halledilir oyun icersinden cevrem kalbalık oldugundan dolayı kim ne yazarsa yazsın aklıma bıle getirmem....
bu konu hakında baska bi yazı yazmayacagım... isi olan varsa herkeste cep telefonu numaram mevcuttur... 0544 251 57 58 bu numaram devamlı acıktır....
CimyBoIeX isimi kolayına yapılmamıstır Focus_Delonge sevket

NightWolfy
28.01.10, 09:41
ve benden size bir tavsiye tüm alışverişlerinizi peşin yapın benim gibi uğraşmayın.

++++++++ bunu anlamış olman güzel:)

ExCeLaNSs
28.01.10, 15:27
Kimseye Zorla Bişi Satmıyor Şevket Saten İstemiyosanız Almassınız Yaptıgınız

Ayıp Adam Borcum War Verecem Oyunla İlgilenemiyorum Diyor Hala Boş Boş

Konusuyosunuz Ayıp Birşey. . .

CimyBoLeX
28.01.10, 15:58
Kimseye Zorla Bişi Satmıyor Şevket Saten İstemiyosanız Almassınız Yaptıgınız

Ayıp Adam Borcum War Verecem Oyunla İlgilenemiyorum Diyor Hala Boş Boş

Konusuyosunuz Ayıp Birşey. . .

cok özur dilerim arkadasım bu konuda haklısın

EndLosFreunde
28.01.10, 16:22
CimyBolex o alıntı yaptıgın yorumu bir daha oku derim ben
alıntı yaptığın üye senin hakkında iyi şeyler söylemiş
yanlış anladın sanıyorum

CimyBoLeX
28.01.10, 19:42
CimyBolex o alıntı yaptıgın yorumu bir daha oku derim ben
alıntı yaptığın üye senin hakkında iyi şeyler söylemiş
yanlış anladın sanıyorum
saol kardesım uyarın icin

MeteHans
02.02.10, 23:27
benim toplam 48 gb gitti verdiğim arkadaslar oyunu bıraktı,sonradan ben oyunu bıraktım nerden verim davasi yapti.Peki sen tl ile itemleri satarken satiyorsun,satarken verebilirsin ama ismini vermek istemediğim 2 taninmis 2 arkadas aynısını banada yapti,ismini verip küçülmek istemem büyüklük bende kalsin ama kimsenin hakkini dalevere ile yiyen insanlardan gün gelir fazlasıyla cıkar.(konuya yorum yapmadim sadece başima geldiği için paylastim.)