PDA

Orijinalini görmek için tiklayiniz : Speed hack!!!! Humman_ReMembEr,blmm

SpeeD
12.06.06, 21:18
http://img399.imageshack.us/img399/4000/speeedhackhumanremember7gc.png (http://imageshack.us)
kusura bakmayın fraps için pc im yavas cok zor cekior :( o yuzden sadece bu ss ile kanıtlaya bilirm size !!!
( bu konuda ne yapabilirim??????????: :roll: )

Cressida
12.06.06, 22:02
böyle pisliklere karşı hiçbirşey yapamassın :(

adamlar oyunu öğrenmeden once hileyi öğreniyorlar

Malivgant
12.06.06, 22:45
adam doru demiş para konuşuyo bu işlerde :mrgreen:

SpeeD
12.06.06, 22:46
bu priest once bana malice atıp sonra kosarak beni yaklaıor :evil: sonrası malum

Thug__Life
12.06.06, 23:44
heryere pislik , hile bulaştı valla diicek fasla bişi yok...Bundan kötüsü olmaz demesin kimse yarın bugünü arar hale gelecez...

TheVoice
12.06.06, 23:47
Paranın canı çıksın adam ne güzelde sölüyor bn buraya ayda şu kadar veriyorum diye helal olsun adama ne diyelim ve k2.. ye helal olsun para için hileye göz yumuorlar . Diyecek bişi bulamıyorum bölelerini gm ye sölesen adam pm ye cvp vermekten aciz.. :S :cry: :x Zaten oyun hergeçen gün daha da s....... artık bunlar normal gelmeye başladı bana :cry:

ExCuSeMe
13.06.06, 00:01
/off

Essthessya
13.06.06, 09:23
abicim salın böyle noobları gitsin yapacak bişey yok oyunda zaten tek gm var o da ayda bir 15 20 dk takılıo koxpçuları banlıo çıkıo gidio. czde arrow shower kullanmışlar speed hack kullanmışlar kimsenin umrunda değil o yüzden speed hack gördümü town at karşısına çıkma derim..

icemanizm_tr
13.06.06, 10:23
Yaw az sabredin zaten bütün normal oynayanların charını hackliyolar bizde yakın zamanda hackleniriz. Kosperler buggerler hackerler birlikte güzel güzel oynarlar itemlerini programlarınıda artık nerelerine ne yaparlar bilinmez

SpeeD
13.06.06, 11:11
Yaw az sabredin zaten bütün normal oynayanların charını hackliyolar bizde yakın zamanda hackleniriz. Kosperler buggerler hackerler birlikte güzel güzel oynarlar itemlerini programlarınıda artık nerelerine ne yaparlar bilinmez

hahahhahah :lol:

umutaskin
13.06.06, 11:34

zuhahahahahahauahauuaha süperrrrrrrrrrrrrrrrrr

buberon
13.06.06, 11:37
hayırsız erkin lem uğrasılırmı onlarla stres yapmısındır sen simdi :lol: :lol: :lol:

TheVoice
13.06.06, 11:39

:-o :cry: 8-) :oops: :lol: :-D :mrgreen:

DewiL_Dragon
13.06.06, 13:44
bu priest once bana malice atıp sonra kosarak beni yaklaıor :evil: sonrası malum

ziktir et janım senin kaybettiğin sadece oyunda bir 50 np. Peki ya o şerefsizliği yapanların kaybettikleri ......

ReMeMbEr
13.06.06, 19:07
Bu olay Başkasına Değil Sadece Bu kişiye Anlayacağınız Tamamen DUYGUSAL :-D :-D

SpeeD
13.06.06, 19:28
sonucta şerefisizin birisin ve buraya gelip cevap yazabilecek kadar da yuzsun bir mahluk sun!!! :mrgreen:

ReMeMbEr
13.06.06, 19:39
1.Herkesin Kim Ne Olduğunu Biliyor Merak Etme..
2.Czdeki Tüm asasların dediği kaçmadan oyun oynasın..
3. Orcken Yaptığın Şerefsizlikleri Söylemiyorum Klandaykene...
4. kişisel Meselelerini Buraya Herkese yapıyor olarak Yansıtma...
5.Sana Ben Ve benim Gibi Bize yaşattıklarından dolayı Uyuz Oldum Ve seni sadece Seni Bu oyunda S..k..m.k için Elimden Geleni Yapacağım..(hack dahil)
6.. Ezikliğini Heryerde Belli Etme canım..

:Broken$hard:
13.06.06, 19:40
böyle pisliklere karşı hiçbirşey yapamassın :(

adamlar oyunu öğrenmeden once hileyi öğreniyorlar

aynen oyle

!!

:Broken$hard:
13.06.06, 19:41
sadece ogrenmek ile kalmıyorlar uyguluyorlarda puahahah sacma 0Ldu ! :roll:

WhyHighOneWhy
13.06.06, 19:51
Senin ne mal olduğunu bilen biliyor kendini kanıtlama bize PLZ.Seni bu iddaanda sallamıyorum bile...

ExCuSeMe
13.06.06, 19:57
Cheaters / Hileciler
Kanıtlanmadıkça Herkes Masumdur ! :x :x :x

WhyHighOneWhy
13.06.06, 19:59
Senin ne mal olduğunu bilen biliyor kendini kanıtlama bize PLZ.Seni bu iddaanda sallamıyorum bile...(For Nikre)

SpeeD
13.06.06, 20:05
Senin ne mal olduğunu bilen biliyor kendini kanıtlama bize PLZ.Seni bu iddaanda sallamıyorum bile...(For Nikre)

kendine actın yeni account larla bana laf kirli yapma

Cheaters / Hileciler
Kanıtlanmadıkça Herkes Masumdur ! :x :x :x

pm lerde spedd hack kulandını kabul edior

SpeeD
13.06.06, 20:15
1.Herkesin Kim Ne Olduğunu Biliyor Merak Etme.. ( evet haklısın)
2.Czdeki Tüm asasların dediği kaçmadan oyun oynasın..( 1 tek asa girerse kacmıorum zaten )
3. Orcken Yaptığın Şerefsizlikleri Söylemiyorum Klandaykene... ( ne yaptım??)
4. kişisel Meselelerini Buraya Herkese yapıyor olarak Yansıtma...(cz de kulanıorsun bunu kişisellikle alakası yok)
5.Sana Ben Ve benim Gibi Bize yaşattıklarından dolayı Uyuz Oldum Ve seni sadece Seni Bu oyundaS..k..m.k için Elimden Geleni Yapacağım..(hack dahil)( kim bilir kac kişiyi hacledin )
6.. Ezikliğini Heryerde Belli Etme canım..(lol)

SpeeD
13.06.06, 20:30
Benim knight hayatım prefesional olarak :Elegance: basladı 61 lvl da o noktadan sonra benim hakımda bir sey sölenrise ok

WhyHighOneWhy
13.06.06, 20:31
açtıysam açtım sanane yani sonucta biliyoz ne mal oldunu yeni actın vs vs diyerek geçiştiremicen...

TheVoice
13.06.06, 20:41
açtıysam açtım sanane yani sonucta biliyoz ne mal oldunu yeni actın vs vs diyerek geçiştiremicen...

Odun her zaman Odun dur başka bişi diyemiyorum :-D

SpeeD
13.06.06, 20:43

Odun her zaman Odun dur başka bişi diyemiyorum :-D

ahahahah ty aşkım :oops:

WhyHighOneWhy
13.06.06, 20:53
''ahahahah ty aşkım'' yalaşın daha...

ReMeMbEr
13.06.06, 21:00
Benim knight hayatım prefesional olarak :Elegance: basladı 61 lvl da o noktadan sonra benim hakımda bir sey sölenrise ok

Ya çocuk Sen harbi harbi malsın kendini küçük düşürme..Kullanıcı Açmışımda mesaj yazmışım Salak Beynin çalışmıyosa İp lere bak Kullanıcı Bilgilerine..İnsan Cahil Olmaktan ALLAH herkesi Korusun..

WhyHighOneWhy
13.06.06, 21:02
amin yaraabbbim sen akıl verirken başına şemsiye açan bu nikre arkadasımıza akıl ihsan eyle...

HeArTs
13.06.06, 21:03
Mual bide anlatıyo :D övünüyo ne kdar güzel bişi yapmışsın aferin :D

ExCuSeMe
13.06.06, 21:09
/off

ZzZZzZZZzZZZZzzzZZzzzZZzzZzz

SpeeD
13.06.06, 21:15
butun samimi arkadaaslarım la bu sekilde konusurum(Dewil_Dragon,Kezzy,L ord_angelus,blue_wear,the_voic e)

PICKWICK
13.06.06, 21:28
amin yaraabbbim sen akıl verirken başına şemsiye açan bu nikre arkadasımıza akıl ihsan eyle...

kocum pm de hersey bellı oluyo daha neden bu sacmalıgı uzatıyosun bellı ne b.k isledıgın

ReMeMbEr
13.06.06, 21:48
inkar etmiyorum yaptım bu adamı S..k.mek içinde herşeyi yapacam diyorum ...ahah profosyonelmiş amcam Lan okadar oyunu ciddiye almışssınki Bebesin sen daha büyümemişssin..
AYRICA PARANTEZ AÇMAK istiyorum BANA hacckı diyen adam elegance klanında uruk toronlarda KOXP la kasan işi ..Yalansa K.o nun özel forumlarına baksın SS lere ..Ben Yine cesurum yaptım diyorum..Priest charıyla YALAN DESENE LAN ERKİN HORDRİ MEYDAN

SpeeD
13.06.06, 22:05
professionalce dememin altın binlerce sebep yatıor bu 1
ben sadece izmir/kusadaınsa tatil yapıp bu oyun ile eğlenmeye calışsan biriyim baska işim gucum yok speed hack gibi bri seref sizli kulanrak beni surekli kesmnle ilgili bir konu actım mesaj kirlili yapma ay rıca tekrar söluorum sen hala konusabilicek kadar yuzsuz sen zaten senin ne oldun belli
AYRICA: sanırım sen koxp derken ::shagax:: dan bahsediorsun biz asla shagrax ın koxp yapmadını yalanlamadık ama o char benim deildi semih die cok samimi bir arakdasımdı ben o carla pk yaptım DM de masiiver lık yaptım şif bilordum onun dısında ne yaptı bilmiorum semihe konu buraya actında sordum yaptın mı yaptım erkin dedi tamam dedim!! bir dahda acmadım konuyu

ReMeMbEr
13.06.06, 22:10
Profosyonelce Dediğin Klanda Dewil de Ban yedi Elenganceden :-D :-D DAHA FAZLA KONUŞMA DAHA REZİL OLUYOSUN
PİSLİKLERİNİ SAYMAYAYIM

unl
13.06.06, 23:33
. . . . . . . .

DewiL_Dragon
14.06.06, 00:16
professionalce dememin altın binlerce sebep yatıor bu 1
ben sadece izmir/kusadaınsa tatil yapıp bu oyun ile eğlenmeye calışsan biriyim baska işim gucum yok speed hack gibi bri seref sizli kulanrak beni surekli kesmnle ilgili bir konu actım mesaj kirlili yapma ay rıca tekrar söluorum sen hala konusabilicek kadar yuzsuz sen zaten senin ne oldun belli
AYRICA: sanırım sen koxp derken ::shagax:: dan bahsediorsun biz asla shagrax ın koxp yapmadını yalanlamadık ama o char benim deildi semih die cok samimi bir arakdasımdı ben o carla pk yaptım DM de masiiver lık yaptım şif bilordum onun dısında ne yaptı bilmiorum semihe konu buraya actında sordum yaptın mı yaptım erkin dedi tamam dedim!! bir dahda acmadım konuyu

Sanırım bana Söz hakkı doğdu. Shaxrax erkinin charı deildi 1 , 2.si ise o sırada kosp yapan jonathandı :shaxrax: partideydi kosp kullanan 30 gun aynı partide olan 7 gun ban.

Profosyonelce Dediğin Klanda Dewil de Ban yedi Elenganceden :-D :-D DAHA FAZLA KONUŞMA DAHA REZİL OLUYOSUN
PİSLİKLERİNİ SAYMAYAYIM

Rezil olunacak bir konu göremedim senden başka ben kimsenin emeğini (np yada xp) çalmadım kosp ya da bu gibi hile kullanarak kospu aldım demekki bir hataymış aldığımın 2.gununde banlandım (30gün) bunu da çoğu insan bilior, bilmeyenlere de ben söyledim zaten. Hatalardan ders aldıkça öğreniriz o bandan sonrada bir daha bulaşmadım 30 gun charından uzak kalmak epey bir caydırıcı. zeytinyağ gibi üste çıkarak ya da bazı kardeşlerimiz gibi hile yapıpta nerede bohk atsam diye şaşırarak birşey kazanamazsın. Burda konu benim banım deil ki olmasa da gene yukarda açıklamasını yaptım , senin kullandığın speed hack. Tamam kullandım haklısın hataydı meraktan birkez denedim özür dilerim dersin efendiliğin anlaşılır. bu tarz davranışlarla millete bohk atarak biyere gelemssin canım.

Suan lvl65 sem bu ne kospla kasıldı ne de edit char yapıldı. Aposda ve trolde haftalarım Harpy spotumuzdada aylarım geçti.
Birasda professyonellik konusuna gelelim ben erkinle apos partisinde tanıştım. Bir süre sonra aramıza katıldı lvlini de hakkıyla kastı oyun oynamasına gelirsek charın hakkını vererek oynuyor Her iddasına da girerim seni 1vs1 de yerden yere vurur.
sizden ricam lütfen öz eleştirinizi yaptıktan sonra insanları yargılamaya başlayın.

Essthessya
14.06.06, 12:03
Bu arada ben bu human_rememberın czde koxpta arrow showerını da gördüm madem konusu açıldı soylenmemiş bişey kalmasın. sanırım arkadaşımda ssi de vardı isterseniz bulabilirim umarım silmemiştir.

Essthessya
14.06.06, 12:08
pardon ozur dilerim isim karıştırmışım love_agent mış arrow shower yapan tekrar ozur dilerim

ExCuSeMe
14.06.06, 18:22
ReMeMbEr la baş edememiyeceğiniz anladınız banladınız ne diyim çifte standart...

WhyHighOneWhy
14.06.06, 18:29
kocum pm de hersey bellı oluyo daha neden bu sacmalıgı uzatıyosun bellı ne b.k isledıgın

O kişi ben deilim dikkatli bak.

ReMeMbEr1
14.06.06, 18:46
ReMeMbEr
Banlandiniz
Banned
Civciv

lol forum admini çifte standtard uygulama..bir wemsater olduğum için bni banlasan da tekrar dalarım..

demişki Dewil nikre seni yer :-D gelsin yesinde görelim..Ayrıca çoluk çocukla kaybettiğim zaman yazık..Erkin Ah bi siwil hayatta karşıma çkmaya bi cesater etsen ne güzel olur.. :-D

ReMeMbEr1
14.06.06, 18:51
ama işte naparsıon çoluk çocuk sikmiyortuz warsa abilerin veya baban gesin :-D

ExCuSeMe
14.06.06, 18:51
ReMeMbEr
Banlandiniz
Banned
Civciv

lol forum admini çifte standtard uygulama..bir wemsater olduğum için bni banlasan da tekrar dalarım..

demişki Dewil nikre seni yer :-D gelsin yesinde görelim..Ayrıca çoluk çocukla kaybettiğim zaman yazık..Erkin Ah bi siwil hayatta karşıma çkmaya bi cesater etsen ne güzel olur.. :-D
muhahah adam webmaster çıktı hayret banlanmıyorda :D:D herkeside hackler sataşmayın derim :D

ReMeMbEr1
14.06.06, 18:54
Walla Forum ADMİNİ BENIMI AÇ YOKSA SUNUCUNDAN HOST ALIRIM İÇİNE DALAR SİTENİN AMINA KORUM BUNUDA BİL :-D :-D

ExCuSeMe
14.06.06, 18:55
Walla Forum ADMİNİ BENIMI AÇ YOKSA SUNUCUNDAN HOST ALIRIM İÇİNE DALAR SİTENİN ***** KORUM BUNUDA BİL :-D :-D
lol