PDA

Orijinalini görmek için tiklayiniz : THE ANT HILL MOB or NOOB'S..

Kojiro
03.01.06, 21:42
Arkadaşlar bir fikrim var sizede olumlu gelirse uygulayalim... bir kaç clan lideri ile konuştum bu adamlari oyundan ve forumlardan dişlayalim..
Oyunda hiç kimse party yapmasin vs vs.. Eğer sizede uyarsa herkesi uyaralim ve hiç bir şekilde exp partylerine almayalim.. Allah kısmet ederse bu hafta Clani sadece ANT HILL MOB için CSW ye gircez.. umarim benimle ayni görüşte olursunuz..

Boss
03.01.06, 21:44
ben varım...dostum her zaman hemde...

bişi daha sorucam bunlar kimle ittifakta yada kendilerimi almaya çalışıyor öle bişi varsa unutsunlar :D

gothchicka
03.01.06, 21:44
Arkadaşlar bir fikrim var sizede olumlu gelirse uygulayalim... bir kaç clan lideri ile konuştum bu adamlari oyundan ve forumlardan dişlayalim..
Oyunda hiç kimse party yapmasin vs vs.. Eğer sizede uyarsa herkesi uyaralim ve hiç bir şekilde exp partylerine almayalim.. Allah kısmet ederse bu hafta Clani sadece ANT HILL MOB için CSW ye gircez.. umarim benimle ayni görüşte olursunuz..

+1 her sözüne tek tek katılıorm savi
Csw De Tha antil nuubsun karşısındayz

quel_shin
03.01.06, 21:53
Süper olur Teşkilatlanalım

Progressive
03.01.06, 21:55
hmm fikir güzel..Peki biz insanlar olarak ne yapabilirz ?Ayrıca bu haftaki csw de dokunmayın pls xD onları çıkar uğruna kullanmayı düşünüorm...

Boss
03.01.06, 21:56
ben turkuaz clanındaykende görevimi yerine getirdim csw de bu görevimide yerine getiririm allahın izniyle tek basıma dolanırım önüme gelen her ne b...k sa clanları onları indiririm

Sharingan
03.01.06, 22:01
Bende varim!

Kojiro
03.01.06, 22:16
hmm fikir güzel..Peki biz insanlar olarak ne yapabilirz ?Ayrıca bu haftaki csw de dokunmayın pls xD onları çıkar uğruna kullanmayı düşünüorm...

Fettah ile konuştum CSW ye onlari Eternty ve 8gays i tokmaklamaya geliyoruz.. W0lf ile de konusmam gerekiyor bu adamlari exp partyilerine almasinlar..birde forumda herzaman flame yaparsak umarim düşünceleri değişir.. Hayatimda bu kadar şerefsiz insanlarin bir clana toplandiği görmedim..

yaba
03.01.06, 22:22
Tek Kelime İle organize Olmuş Bir gurup Çalışması HARİKA

quel_shin
03.01.06, 22:27
csw de humanların ne yapması gerek söleyin
Royalty clanı olarak uyguluyalım

Boss
03.01.06, 22:28
Ya ben tek basıma bi clanın yaptığını yaparım yeterki positive clanı gel yardım et desin bana forum olarak yardım bile ederiz sorun değil bunlar...holydreams çağırsın aynen sonuna kadar gelirim...

Kojiro
03.01.06, 22:36
Abi cumartesi Gecesi saat 03:00 Delos ta olalim Sadce AHM ( Ant hill mob ) clanini patates etsek yeterli.. Umarim positive alir kaleyi wolf ile nasil anlaiştilar bilmiorum.. eğer alirlarsa tek isteğim olucak bayrağı ceksinler kaleye 1 hafta için..

Progressive
03.01.06, 22:47
Abi cumartesi Gecesi saat 03:00 Delos ta olalim Sadce AHM ( Ant hill mob ) clanini patates etsek yeterli.. Umarim positive alir kaleyi wolf ile nasil anlaiştilar bilmiorum.. eğer alirlarsa tek isteğim olucak bayrağı ceksinler kaleye 1 hafta için..

AHM kaleye saldıranlar arasında olacak ve 2 party gireekler.Şimdi siz onlara saldırırsanız zararınız bize olacak.Şahsen o adamların hiç birini sevmem her koşulda her yerde bana saldırıyolar.Ama Köprüyü geçene kadar ayı ya dayı demek lazım =)

quel_shin
03.01.06, 22:52
2 partimi hımmm :)
çok iyi ben benim 61 priest i full Debuff a çevirdim tank yaptım
sağlam bi assas parti ile gidersek evet anti manti kalmaz orda ama hedefin belli olması daha iyi olur

BaDbLade
03.01.06, 23:11
şş ne oluyor yaw benden habersiz :P kafam karıştı birşey anlamadım olay ne :D

quel_shin
03.01.06, 23:16
şş ne oluyor yaw benden habersiz :P kafam karıştı birşey anlamadım olay ne :D

erdal aga anti hill mon mudur nedie bi karus klanı var allaha kitaba küfür ediolar onlarca resim çekmişler o şekilde

csw de iş birliği olucak onu konuşuyoruz onlara karşı
positive ve rage of blood kanki olcaklar

_Rebelde_
03.01.06, 23:40

savi wolf seni arıyordu zaten konusmak icin. eger gelebilirsem bende gelecegim clana teklif edecem yaın gelmek isteyen gelsin diye. ama wolf in dedigi positive ahm ve rage_of_blood ortak haraket edecekler. senin clan ile bizim clanı da istiyorlar.

Kojiro
03.01.06, 23:44

savi wolf seni arıyordu zaten konusmak icin. eger gelebilirsem bende gelecegim clana teklif edecem yaın gelmek isteyen gelsin diye. ama wolf in dedigi positive ahm ve rage_of_blood ortak haraket edecekler. senin clan ile bizim clanı da istiyorlar.

Konuştum wolf ile :) bu hafta biz Positive, Rage of Blood' a yardim edicez..

_Rebelde_
03.01.06, 23:46

hayy aakee senle aynı ittifak pufff ya. gene geyik gene gırgır gene gitti csw :D

Kojiro
03.01.06, 23:57

hayy aakee senle aynı ittifak pufff ya. gene geyik gene gırgır gene gitti csw :D
yok gır gır deil yaws.. plan plan :)

JoNyBLaCks
04.01.06, 00:31
Valla AHM clanı çok eski hepiniz biliyorsunuz ve içlerinde sadece Morax'ı severim hiç Türklere karşı bir küfürü veya kötü bir hareketini görmedim. Ayrıca kendisi Türkleride seven birisi bir keresinde arkadaşım hacklenmişti doğrum tarihini bilmiyorduk Morax o zamanlar Diezde gmdi .. brethde gördüm hemen pm attım ve konuştum bilgilerimi verdim Wait dedi 5 dakika sonra doğum tarihimi pm den bana söyledi. Morax iyi birisi ama AHM deki diger şerefsizler tam bir TÜrk düşmanı.. CSW'de yardımım olacaksa clanımla beraber gelirim hertürlü yardımda bulunurum .. saygılar

BaDbLade
04.01.06, 00:37
çok iyi düşünmüşsünüz güzel bi fikir ama sanırım 3 clan toplancak ve kale positiveye verilcek anladığım kadarı ile peki ethernity (namı değer tencere) :P bu işe ne dicek ?
Birde Planınız tam olarak nedir ne yapmayı düşünüyorsunuz ?

Progressive
04.01.06, 00:45
o kadar derin anlatılmaz :D csw bu işin ucunda cok para var :D

quel_shin
04.01.06, 01:26
progresivvew burda kimse size suikast yapmaya kalkmaaz hepsi efendi mantıklı adamlar yardım edelimde kurtaralım die bakıolar
gözümüz parada olsa badblade ile düpün altını üstüne getiririz
merak etme :!:

BaDbLade
04.01.06, 02:15
ÖYLEMİ DEMEK BU İŞİN ALTINDA ÇOK PARA VAR... !!!!
Ozaman Arkadaşlar madem bu işin ucunda çok para var bırakında progressive kendi işini kendi yaptın adamları para için mi kullancaksın ?
yoksa ben yanlış mı anladım şu para mevzusunu biraz daha açarmısın !!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!:

BaDbLade
04.01.06, 02:16
bnm yada burdaki başka insanların işi gücü yokta senin kıçı kırık CSW'en için suikast mı hazırlıcak DEFOL Ya ...

Kojiro
04.01.06, 08:49
Ozaman Arkadaşlar madem bu işin ucunda çok para var bırakında progressive kendi işini kendi yaptın adamları para için mi kullancaksın ?
yoksa ben yanlış mı anladım şu para mevzusunu biraz daha açarmısın !!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!:

kardeş prog işi espiriye vurmuş suçlama boşuna.. CSW öncesi alinan kararlar forumlarda yazılmaz yazilirsa zaten alinan kararin bir anlami kalmaz anladın umarım...

diewithmykiss
04.01.06, 10:51
AHM' a karşı raraf alıcağız sanıyordum, burda ittifaktan bahsediliyor, nasıl iş?

Kojiro
04.01.06, 11:00
AHM' a karşı raraf alıcağız sanıyordum, burda ittifaktan bahsediliyor, nasıl iş?

Wolf, Taurus ve Tank ile konuştum AHM yi dışlayacağız.. Orc'lar için söylüyorum AHM'den herhangi bir clan memberi EXP veya herhangi party mize giremicekler kesinlikle.. Bilmiyorum ne kadar işe yarayacak. CSW ye girdiğimiz zaman ağlıyacak AHM..

NightWolfy
04.01.06, 11:10
inş. alır kaleyı positive :twisted:

BaDbLade
04.01.06, 12:55
bnm anlamadığım orclar nie veriyonus calenizi :) Rage_of_blood da istemiyormuydu bu claeyi :) positeveye verince bir daha almak zor olcak gibi :) adil bi savaş olsun ittifak mittifak bozar bizi :)

quel_shin
04.01.06, 13:03
öle deme çıkar varsa işin içinde her ittidak cayizdir :D

Progressive
04.01.06, 15:01

Güldüm ya :D

csw deki taktikler veya ally clanların isimleri açıklanmaz savaş başlayana kadar.He sen dersinki ben delikanlıyım kimseye komplo kurmam falan ama senden başka kaç kişi okuyor bu forum u ? Burda 1 tane adam bizim planlarımızı veya ally clanlarımızı eternity den bir kişiye söylese eternity nin yapacagı nedir biliyomusun ? Bizim ally clanlarımızı tek tek satın almak.Ben burda desemki asdf bizim ally eternity den birisi duysa bunu direk yapacagı iş biz size 20gb vericez siz gelin bize yardım edin falan filan... E ne olacak ? Biz orda hem yardımcı clan kaybedicez hemde bi düşman kazanacağız...Ben burda diyorumki AHM yi para için kullanacaz.

He savaş bittikten sonra ne olur ? AHM ile hiç bir bağım kalmaz.AHM deyip geçmeyin adamların clanı 20 kişiyse 10 kişisi debuffer e bu da büyük bi güç bizim için.Bu clanı karşımıza almak bize cok fazla zarar getirir.Olayı daha fazla büyütme...Yazdıklarımı da yanlış anlama.

serseri_cem (Banned)
04.01.06, 15:03
hadi şu işi bitirelim :twisted:

Fukara
04.01.06, 16:18
ben girersen bi tek ahmye daLarım ...

AHM iLe mücadeLe etmek istiyosak bence onLar ayarında bi clan kurmamız gerekir...

NasıL oLur MostWanted - Enjoy birLşmesi vs. ( kafadan atıyorum )

gibi 2 güçLü cLan birLeşir iLk 5e giriLir..
AHM ye AHM cLasında kafa tutuLur

quel_shin
04.01.06, 16:23
hadi şu işi bitirelim :twisted:

hö ? peki level 70 cem abi :D

Afettah
04.01.06, 18:02
ewet arkadaslar pr0gressive nin dedigi gibi csw ye giriyoruz rage of blood claniyla , zaten clan islerini su an progressive yonetiyor ben 2 hafta yokum islerim var.csw de ANT HILL MOB da 8ball ve eternity e karsi olucakmis,dolayisiyla onlara dalmaniz bizim acimizdan ii olmaz. ANT HILL MOB hic sewmem,belkide en nefret ettigim clan, adamlara gelin bize yardim edin de dememis pr0gressive kendileri geliyorsa onlara orda saldirmakta sacmalik olur
herneyse

ANT HILL MOB meselesine gelince savinin dediklerine katiliyorum,oyunun en karektersiz serefsiz adamlari nasil olmusta birlesmisler ve bi clan kurmuslar adi ANT HILL MOB. allah peygamber felan dinlemeyip kufreden adamlar , baskalarina babashoper duper deyip kendileri allttan her boku yiyen insalar.bunlara karsi alincak her turlu tepkiye destek olurum.

Boss
04.01.06, 18:21
Öylemi bir kafam karıstıki hiç bişi anlamadım :D rage_of_blood mu alıcak kaleyi positive mı yoksa ittifaklarmı biz kimle ittifakız rebelde bi anlatın kafa kalmadı :D

Kojiro
04.01.06, 22:09
Öylemi bir kafam karıstıki hiç bişi anlamadım :D rage_of_blood mu alıcak kaleyi positive mı yoksa ittifaklarmı biz kimle ittifakız rebelde bi anlatın kafa kalmadı :D

abi rage_of_blood da kazansa olur Positive de .. orda kimin kazanacaği belli olmaz cristali kıran alir ondan sonraki hafta devreder :P

Boss
04.01.06, 22:26

abi rage_of_blood da kazansa olur Positive de .. orda kimin kazanacaği belli olmaz cristali kıran alir ondan sonraki hafta devreder :P

tmam ben bizimkiler hariç tuttuğumu bipliyorum ehueuheuheuh

imported_ZeRaTuL
04.01.06, 22:30
Bende Glar a sordum..
Csw bizi ilgilendirmez dedi :)

WaSaBi
05.01.06, 01:44
Evet arkadaşlar CSW olayı ayrı mesele. Sanırım bi seferlgigne eternity e inadına ve positive clanındaki arklarımızın hatrına ant_hill_mob a katlanabiliriz. Ama bunun haricinde kesinlikle onlarla party yapmayalım.

Kojiro
06.01.06, 12:51
:lol:

xXx
06.01.06, 13:04
ismi i_FUk_ahm_camaz0tz bana 40klık adam lazım bide ally
bu resmi koyacam g3 yapıp ama ally ve 40klık 1 adam lazım bana

Kojiro
06.01.06, 13:08

küfürlü clan kurma ya clan disband olur yada muted yersin kendine zarar verirsin sadece... :wink:

SosyeTeDurumcusu
06.01.06, 13:34
Selam arkadaslar sizden bisey ogrenmek istiyorum...CSW cumartesi gecesi mi?...AHM'ye ayar oldum zaten...Kan beynime sicradi...Valla pazar gunude calisacam fakat ne olursa olsun CSW ye girecem...ama tek basina am Clanla...Bende bu operasyonda yer almak isterim...

Kojiro
06.01.06, 13:39
Selam arkadaslar sizden bisey ogrenmek istiyorum...CSW cumartesi gecesi mi?...AHM'ye ayar oldum zaten...Kan beynime sicradi...Valla pazar gunude calisacam fakat ne olursa olsun CSW ye girecem...ama tek basina am Clanla...Bende bu operasyonda yer almak isterim...

Cumartesi gecesi saat 03:00 gibi başlayacak..

xXx
06.01.06, 14:02

küfürlü clan kurma ya clan disband olur yada muted yersin kendine zarar verirsin sadece... :wink:
ya gelen vurdu giden vurdu savurdu :roll:
salla benim zaten 1 charım banlı bu banlansa nolur alayının a.q ben :P

Neyse Şimdi ahm__Noobies kuracam ally pls aga baba kk plüs:P

Fukara
06.01.06, 15:43
destekLerinisi bekLiyoruz...

SosyeTeDurumcusu
06.01.06, 17:26
destekLerinisi bekLiyoruz...

hacim...NoMeRcY Clani olarak bizede bi gorev verilirse yada sizde sole yaparsaniz iyi olur derseniz bizde variz...

Honda
06.01.06, 17:43
C.tesi gecesi bizde CSW deyiz.