Orijinalini görmek için tiklayiniz : :::Tourado0:::
NeWoRNeakS
20.04.06, 16:02
Bnde bug dan soyuldum.Charıma başka biri girmiş ve ner varsa almı$. :cry:
Nasıl giriyolar ya halen şaşırdım :roll:
sanada geçmiş olsun kardeşim
imported_ZeRaTuL
20.04.06, 19:41
Geçmiş olsun...
geçmiş olsun ama cok topic oldu tek konuda toplasak su topicleri :?
NeWoRNeakS
21.04.06, 09:07
Çok saol un ^^ :(
diewithmykiss
21.04.06, 09:17
senin içinde çok üzüldüm :(
bu adminler umarım bir rollback atalar :? fakat GM ile görüşmeme bakılır ise pekte bi rollback olacakmış gibi deil durum, olan yine bize oldu.bunca zaman kuralları asmadan otun oyna etiklere saygı göster ve sonucu bu olsun.oyunun adaleti ve saflıgımı irdelemekten kafama agrılar giriyor.
ama sonuc aynı serefsizin biri bir oyun yapıyor serefsizlere yönettiriyor ve baska bi şerefsiz yılların emeğini bir anda hiç ediyor.bakın 2-3 kelimeyle yazılabiliyor ama yazıldıgı kadar kolay yasanılamıyor :(
Çok kötü bir durum arkadaşım büyük geçmiş olsun.Aynı şeyi defalarca yaşadım ne hissettiğini gerçekten anlıyorum.Ama anlamadığım şey şu.Be adam yanlışlıkla accounta girdin neden çalıyosun.İlla şerefsizlik yapmak mı zorundasın insanların emeklerini hiçe sayarak kendine menfaat sağlamaya çalışıyosun?Yaptıkları hırsızlık.Müslümanlıkta da büyük günah , ceza kanununda da büyük suç.Ama hani sanal ya , günah olmucak...Sonra gidecek bir de cuma namazı kılacak.Sonra dönecek çaldığı itemleri ytl ile satıp parayı çatır çatır yiyecek.Bu düpedüz hırsızlıktır.Böyle çakallar çok türedi serverda.2 yıl öncesine kadar 3-5 i geçmezdi.Şimdi 3-5 i geçmeyen şey adam gibi adamların sayısı.
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.