PDA

Orijinalini görmek için tiklayiniz : tryagainlater clanı dısbaned

ImHatun
04.12.07, 09:51
herkese tskr ler adımı kullanarak bı yere varmak steyen elınde kanıt yokken topıclerde karalayan topıclere ayak uyduran dusmanlarıma ve benı seven dostlarıma tskr ederım bişe demıcem sadece ben kımsenın carını hacklemedım ve soymadım sadece bunu bılın yeter..
inanmak ıstemeyen ınanmaz sorun degıl.. yalnızlık paylasılamaz
bu oyunda sayıts ailesı den 3-4 ıstısna harıc [ OnxD ,j1hntki .. ] serefsiz adi ve fırsatcı gormedım ben ardream carlarla kurdum bu clanı sızın gibi +70 +75 carların np lerını calarak degıl .. tskr ler

EmreUral
04.12.07, 11:13
herkese tskr ler adımı kullanarak bı yere varmak steyen elınde kanıt yokken topıclerde karalayan topıclere ayak uyduran dusmanlarıma ve benı seven dostlarıma tskr ederım bişe demıcem sadece ben kımsenın carını hacklemedım ve soymadım sadece bunu bılın yeter..
bu oyunda sayıts ailesı den 3-4 ıstısna harıc [ OnxD ,j1hntki .. ] serefsiz adi ve fırsatcı gormedım ben ardream carlarla kurdum bu clanı sızın gibi +70 +75 carların np lerını calarak degıl .. tskr ler

bana kanıt göster bana kanıt göster forum pikası seni

biz sna diomuyuz clndan adamn zelnka adlı bp yı hacklıyım senin clna alıo ne için np sı için alıo tabi

ama kanıtımız olmadıgı için susuoruz

ama ceneye glince bos cene icraat yok +70 adamın np werdigini kanıt göster bna bos konusma evlat

adama diosun seni hackledigime kanıt göster sende buna kanıt göster velet deli etme adamı

GangStAnTiZeR0
04.12.07, 11:19
way anasını hem charı soyuo hem biz suclu oluoruz öglemi?? numaradan clan patlatmaLar falan o itemlerle ncs paranı alırsın inş

ZeLiŞ
04.12.07, 11:47
aaaaaa ZeLLinKa yı ImHatun mu hacklemiş elinizde kanıt varmı buna inanmak çok güç çünkü;)

EraBrown
04.12.07, 11:57
hizli kosan atin boku seyrek dusermis
bu tur olaylara cok rastladik forumda
item toplayip aksamina hacklendim diyenler
item clan kurup droplari dagitmak icin alinca disbandlayanlar dies artik alisti bunlara artik hangi birine inanalim.?

DeePhReSiF
04.12.07, 14:14
ımhatunun nu kadar olayı yaptığı sölenio o da yapmadığını savunuyo (eğer yapmadıysa tabii) dimdik durması gereken yerde clanı patlatıp oyunu bırakma kararı alıo ilginç yapmadıysa bile insanın aklında soru işaretleri bırakıo ^^

IIAciVarmiAciII
04.12.07, 15:10

sövülecek Welet sın ama degmez...

xxMiKeDrAkxx
04.12.07, 15:48
Bu Heck oLaYı Ve CLaN DisBaND eTMe BooSLaRa DisBaND oLaYı Hiç YaBaNCı geLMiyoR..!

BöLe yAPan cLan LiDeRLeRi CoOoOoOoOoK...!

( SöZüm MeCLisTeN DıŞaRı ) OnLaR KeNDiLeRiNi BiLiYoLAR......!

westor
04.12.07, 16:00
bune ya her clan baskanına ne olduysa kıskancınızdanmı artık nedense o beni hackledi diorsnz sadece ImHatun deil psikohuman icinde bole dediniz.kıskanıormsnz bilemiorm. nerden biliorsnz onun hacklediginii bir somut kanıt warmı? belki cafede biyerde hacklendin herseye on yargılı oluorsnz anlamıorm sizi

ImHatun
04.12.07, 16:05
sevinme velet [ acıvarmıacı ]
oyunu bırakmıyorum sızın gibilere ınat gorurusnuz siq @
q

burax
04.12.07, 17:31
gitti benim emeklerim . Banane MİLLET'in clanından ! :S

TazzzY
04.12.07, 17:34
Bişi diyecem dost Sence 1 2 haftadır Clan hakkında iyi şeyler söyleyen Ve senin arkadaşın antizero adlı mage tam yazamadım bir anda charım hackli diye bir yalan uydurcanı sanmıyorum sende clanı patlatıyosun ama Bütün Deliller senin üzerine kalıyor Yane bu işte bir iş var!!!

ImHatun
04.12.07, 18:15
bi yere kactıım yok clanıda yenıden kurdum! aLeme iNat!
burak merak etme o cocugu bulup ıtemlerını alcam..

canberk benden bişe bekleme!!..

lyuskel
04.12.07, 18:41
bırakkk bu işlerii!!!!reklam kokan hareketler bunlar!!Oyunu bırakıodun!! bırakıorum diyince masum olduğunumu düşünecez sandın!!Baktın numaran tutmadı OYUNA GERİ DÖNDÜM!!NİE DÖNDÜN BAŞKALARINIDA MI HACKLEMEK İÇİN!!Gidenler başımızın gözümüzün sadakası olsun!!Ama sana çok büyük beddua ettik...Aile kavramını biliosan eğer.. iNş o itemler ailenden çıkar...

GangStAnTiZeR0
04.12.07, 18:49
cıkacaktır zaten merak etme onurcum ama bu haysiyetsiz şerefsiz emek düşmanı ömer midir nedir onla 2 si beraber çalışıo ben biliorum herkesin şifreyi istiorlardı emre olmayabilir bi arkadaşı da olabilir ama Imhatun tarafından hacklendim ve ben senin chardaydım dc oldum emre sora baktım şifre deişti pikan ne kadarda cok şey bilio öğle güvendigine göre katlanacaksın bunlara

lTempsesteRl
04.12.07, 18:49
Nasıl hack lemiş Fake lemi Key loger lamı ? nerden biliyosunuz onun hack ledigini

lyuskel
04.12.07, 18:56
bilioruz çarda o vardı...Bi köşeye geçti itemleri çıkartı sonrası malum...Kendi çarının şifreside 10 saniye sonra değişti...bi pika bu kadarını yapamaz emin ol!!!

JustNaiR
04.12.07, 18:58
AntiZero sana iftira atarak ne kazanabilir ki ha bide bazıları nasıl hacklemiş diyorlar adam ona id password vermıs o hacklemıcekde yoldan geçen adammı hacklıcek ? klasik suçlu tavırları ben yapmadım charda pika vardii vs...

lyuskel
04.12.07, 19:00
Bi kere hadi PİKAAA vardı diyelim...Yaw bu pika senin adına konuşuo bi köşeye geçio itemleri çıkarıo....Daha sonra senin çarın şifresi değişio...Bu nasıl bi pikadır!!Madem o yaptı senin çarının şifresi şuan sende ve hep sendeydi!!sana o nasıl verdi şifreni.!!!Yani Klasik PİKA numaralarını bırak!!!

ManicDepresif
04.12.07, 19:08
bu adam hastanedeydim saat 4 e kadar. pika calmıs itemleri dior ..
sonra charının şifresini 10 dk sonra deiştiriyormuş
oyunu bıraktım diyor sonra clan kurdum size inat diyor
ımhatun ben soymadım diyor ama herkez soydugunu idda ediyor
daga dün antizero ımhatun u savunuyordu şimdi ımhatun mu onu soymuş galba tek soyulan da o degil ?
ben bişi anlamadım biri açıklarsa :S

GangStAnTiZeR0
04.12.07, 19:09
senin ben varya senden bişi beklemiom zaten adres ver ben sana belirtcem ne bekledigimi merak etme sen

JustNaiR
04.12.07, 19:12
hmm demekki arkadaşın hayali bi pikası var bırak pika numarası tutmaz yavrum başka bişe türetmen lazım

GangStAnTiZeR0
04.12.07, 19:15
parazite hacklendi benden başka aralcomeback hacklendi daha neler neler seni şerefsizin önde gideni geride durmayanı

MrRleKoN
04.12.07, 19:17
Bu adamı bulana 9345934958345834757 GB puhah :)

GangStAnTiZeR0
bana diorki msn den buragın(parazite) nin itemleri vercem seninkini garibanın birine vercem dior allah carpsın varya karşımda olsan seni bir ewire cevire döverdim ama adres vermionki??

JustNaiR
charına giren adamdan sen sorumlusun koçum madem pikan çalmış o itemleri ERKEK adamsan DELİKANLIYSAN ve VİCDANIN varsa o itemleri o arkadaşa geri verebilirsin bunu yaparak bizi şaşırtabilirsin ama yapmayacağım diyorsan bu forumda laf ebeliği yapma asalak herif...

MrRleKoN
04.12.07, 19:20
Imhatun'un Adresini Bulana 9657567569798534 GB asdasdf :)

lyuskel
04.12.07, 19:42
Imhatun'un Adresini Bulana 9657567569798534 GB asdasdf :)

kOçum milletin canı yanmış burda tutup makara yapıosun..bak işine gücüne...o da yoksa gir knıghtta pk yap...Burda millet e cem yılmaz lık yapma..

ManicDepresif
04.12.07, 20:14
adam ne 3 lü cevirmiş be clanı soymus
siz de neden şifrenizi real dan bilmediniz adama veriyosanız :/

GangStAnTiZeR0
04.12.07, 20:15
guchywoody hacklenmiştir tryagainlater clanından az önce girdi ve hacklendigini söyledi emre ne iş?

westor
04.12.07, 20:26
bunudu emre yaptı deme saten bitek emre war o clanda.. la havle vela kuvvet kardesm km soyulursa emreden biliorsnz ilginc.nie juez falan hacklenmior clandan nie siz.. sizde war birseyler
biri clandan msne dosya atmstr sizde enayi gibi almısınızdır.sonra clan baskanıya emre kesin emre soymustur diyip basınızdan salıorsnz

lyuskel
04.12.07, 20:38
bunudu emre yaptı deme saten bitek emre war o clanda.. la havle vela kuvvet kardesm km soyulursa emreden biliorsnz ilginc.nie juez falan hacklenmior clandan nie siz.. sizde war birseyler
biri clandan msne dosya atmstr sizde enayi gibi almısınızdır.sonra clan baskanıya emre kesin emre soymustur diyip basınızdan salıorsnz

Ya sen az sus!!!çok masumda neden bütün milletin şifrelerini istemiş oyun oynamak için...Senin ondan bi çıakrın vardır ki böle konuşuosun..Ve kesin vardır buna eminim...Öle herşeye sazan gibi atlayıp insanın canını sıkma daha fazla bak işine...

ImHatun
04.12.07, 20:58
bılıp bılmeden konusmayın ben herkese guvendım clanda onlarda bana goochyvoochy carlarada karsılıklı gırdık pk yaptık onun ıtemlerı kıtlıydı nasıl hacklenmısyalan soyluor !!
ılk önce mrreturnkıng ı nasıl soydgundan haber versın la nasıl clanmıs Rosalındaya döndü.. yalan rüzgarı fsadfSAdfsad:D:D:D

EraBrown
04.12.07, 21:04
geveze Id ni nicin degistirme gereginde bulundun sorabilirmiym ?

ImHatun
04.12.07, 21:10
geveze Id ni nicin degistirme gereginde bulundun sorabilirmiym ?
eger rahatsz olduysan gerı getıreyım :=) önemli degl

GangStAnTiZeR0
04.12.07, 21:32
emre azıcık erkeksen ve gururluysan ve yaLANCI DEİLSEN dedigin gibi sen soymadın pikan soydu ise o itemleri getir görelim drüstlügünü gelmicegini biliorum ama şaşırt beni bişi yap?

Tr4cKy
04.12.07, 21:55
cevap verilmeye değer kişiler vardır , adam yerine konulacak kişiler vardır , ve malesef diğerleri de vardır.

GangStAnTiZeR0
04.12.07, 22:17
ve işte kanıtlar elime geçti 4montecarlo oldugunu iddia eden ömer ortagı konuştu ve msn kayıtları elimde editleyip birazdan koyacagım emre 5 gb al ncs 2 tane plüs

onlyreturnme
04.12.07, 22:42
bi insanı karalamak bu kadar kolaysa yandık o zaman kim bilir bunları söyleyenler neler yaptılar arkandayım emrecim xD

AlayınaGiderük ! =))

ImHatun
04.12.07, 23:14
ve işte kanıtlar elime geçti 4montecarlo oldugunu iddia eden ömer ortagı konuştu ve msn kayıtları elimde editleyip birazdan koyacagım emre 5 gb al ncs 2 tane plüs
sen harbı malsın :D yha ömere sor bakım nasıl bı muhabbette konstu öle:D:D la komedi oldunuz a. varsın ben scammer olayım :D:D lol

Oui
04.12.07, 23:21
tuhaf.
çekirdek alıym da geliym ben bi
kuru kuru gitmior

MeHSeRi
04.12.07, 23:51
oyunun tadını bırakmıonuz...

TazzzY
05.12.07, 00:03
Hızlı Koşan atın B.k Seyret düşermiş ImHatun'da öle oldu xD baksana hızlı başladı Hızlı hızlı şerefini kaybetti herhal Ateş olmayan Yerden duman Çıkmaz Ama nediyim herkes kendine yapar xD DAha dün kanki olan adamlar bugun birbirini hackliyor Bu oyunda karkeş kardeşi hackliyor doğaldır Babana bile güvenmicen xD

ZeLiŞ
05.12.07, 00:24
cıkacaktır zaten merak etme onurcum ama bu haysiyetsiz şerefsiz emek düşmanı ömer midir nedir onla 2 si beraber çalışıo ben biliorum herkesin şifreyi istiorlardı emre olmayabilir bi arkadaşı da olabilir ama Imhatun tarafından hacklendim ve ben senin chardaydım dc oldum emre sora baktım şifre deişti pikan ne kadarda cok şey bilio öğle güvendigine göre katlanacaksın bunlara

ulan ben kiminle çalışıyomuşum salak salak konuşmayın ben clandan kimin charının şifresini istemişim ya sabır yaa:mad:

ZeLiŞ
05.12.07, 00:25

ben ne zaman dedim 4montecarlo benim charım die uydurmayn biyerinizden yeter be:mad:

ImHatun
05.12.07, 07:44
Hızlı Koşan atın B.k Seyret düşermiş ImHatun'da öle oldu xD baksana hızlı başladı Hızlı hızlı şerefini kaybetti herhal Ateş olmayan Yerden duman Çıkmaz Ama nediyim herkes kendine yapar xD DAha dün kanki olan adamlar bugun birbirini hackliyor Bu oyunda karkeş kardeşi hackliyor doğaldır Babana bile güvenmicen xD

elınızde kanıt yokken nasıl suclayabılıyorsunuz ?
kendını benım yerıme koysana ?
bırakmadım ardreamı herkese ıspatlıcam benım almadıgmı korkma ..
benım kımseyı hacklemedım

R3dLiN3
05.12.07, 08:39

konuyla alakası olmayan kişilere topu atıp konuyu başka yerlere saptırıosun :) amac ne ? yoksa senmi yapdın yapdın demiorum bu dünyada hic bir insanın günahını alamam ama konuyu sapdırmak yerine forum'a somut deliler koyup yapmadını kanıtlaya bilirsin ama SayItsPossible böle yapdı onxd böle yapdı CharioSaGUARD adam hackledi (bu imkansız zaten emre krdşm öle bişi yapmaz) diyerek bişi yapamasın zaten camur atıgın kişiler diezde tanınmış adam olarak yer nam yapmış kişiler sen ne kadar camur atarsan at onlara bişi olmaz ancak kendin düşersin tavsiyem konuyu sapdırma yapmadıysan delil koy ;)

Saygılar B3t1rS0fG0d...

TazzzY
05.12.07, 10:17
elınızde kanıt yokken nasıl suclayabılıyorsunuz ?
kendını benım yerıme koysana ?
bırakmadım ardreamı herkese ıspatlıcam benım almadıgmı korkma ..
benım kımseyı hacklemedım

Bırak bu ayakları dostum bölesini çoook gördük! Almadım diyipte itemleri alanları baksana kanıt istiyosun belli sen yapmışsın kanıt kanıt böle diyen bir insan suçlu olma ihtimali yüksektir!

R3dLiN3
05.12.07, 10:25
Bırak bu ayakları dostum bölesini çoook gördük! Almadım diyipte itemleri alanları baksana kanıt istiyosun belli sen yapmışsın kanıt kanıt böle diyen bir insan suçlu olma ihtimali yüksektir!

40 yıllık polis gibi konuşdun zuha:P ama haklısın suclu olan kişi ancak panik yapar suclu degilse nie telaşlansın ilginc bi durum diez server'i dallasa döndü zaten :D yakında 1 2 veled 'de cıkar ortaya tmm olur :D

TazzzY
05.12.07, 10:27
40 yıllık polis gibi konuşdun zuha:P ama haklısın suclu olan kişi ancak panik yapar suclu degilse nie telaşlansın ilginc bi durum diez server'i dallasa döndü zaten :D yakında 1 2 veled 'de cıkar ortaya tmm olur :D

ee napalım kardeş bu kadar şerefsiz varken Bunları bilmemiz normal kaç Tane gördüm bunlardan Bilsen Ama Artık anlıyoruz Polis olmaya gerek yok azcık akıllı olursak görebiliriz herşeyi daha iyi xD

lyuskel
05.12.07, 11:46
:)Ewet arkadaşlar..Canberk okulda olduğu için resmi foruma ben koyuyorum sanırım Emre ve ömerin ne m.l olduğu anlaşılır...

http://img139.imageshack.us/my.php?image=gtvren4pn8.png

Bakalım şimdi nasıl bir yalan bulacaksınız...

lyuskel
05.12.07, 15:46
Emre ve yandaşlarıı ses verin dilinizi mi yuttunuzz...

4MonteCarLo
05.12.07, 15:58
4MonteCarLo benim charım (Omer'm)! benim bu konuyla ne alakam var onu anlamadım emre soymuş vea soymamış beni ilgilendirmez ben orc olanı 1 vea 2 ay oluyor emre yi yeni tanıdım clanındaydım ve bazı sebeblerden dolayı çıktım ister emre bütün clanı hacklesin ister hacklemesin umrumda diil beni artık alakadar etmez ortada benim hacklediğim bir char yok! işimde olmaz!

lyuskel
05.12.07, 16:11
4MonteCarLo benim charım (Omer'm)! benim bu konuyla ne alakam var onu anlamadım emre soymuş vea soymamış beni ilgilendirmez ben orc olanı 1 vea 2 ay oluyor emre yi yeni tanıdım clanındaydım ve bazı sebeblerden dolayı çıktım ister emre bütün clanı hacklesin ister hacklemesin umrumda diil beni artık alakadar etmez ortada benim hacklediğim bir char yok! işimde olmaz!

aaaa!! Ne oldu yoksa hacklediği itemleri aranızda paylaşamadınız mı??Ya da sana da mı kazık attı!İşin yokmuş..2 nizin yaptığı kabak gibi ortada daha ben yapmadım nasıl diebiliosun...Sana ben diceğimi biliorumda neyse...Bu saatten sonra kendini böle yalanlarla ak layamazsın!!!Hacker ImHatun,4monteCarlo

4MonteCarLo
05.12.07, 16:13
istediğini söyle yapmadıgım bir şeyi boşuna galiye almam çünkü yapmadım!

lyuskel
05.12.07, 16:17
istediğini söyle yapmadıgım bir şeyi boşuna galiye almam çünkü yapmadım!

Eminim yapmamışsındır!!!

http://img139.imageshack.us/my.php?image=gtvren4pn8.png

PLumber
05.12.07, 16:19
yuhh omer gibi birinde hacker yaptınız ya bişi diemem Imhatun soymuştur omere atmaya çalışıyordur omer yapmaz !

4MonteCarLo
05.12.07, 16:21
sana şunu söyliyim 2 aydır tanıdım bir insan ImHatun şüpelenmeyi denemedim hiç ondan clanında kurulduktan 4 5 gün sonra cıkmıştım şifre flaan olayı yoktu ama kuzenim o clandaydı şifre istemiştir bilemiycem emreyi ne yüz yüze ne tel vs. tanımışlıgım var oyundan kanka hesabı adam satmayı sewmem ! kolay kolay satmam ! msn de emre bunlarıdamı sen soydun diyince Ben hacker oluyorsam artık ben oynamıyım bu oyunu bırakma zamanı gelmiştir ! sizin aklınız buna eriyorsa bişi deimem kardeşim :S yuh emre bunlarıdamı soydun :S ben hacker oluyorum emreyle :S ayıp dicek bişi bırakmadın :S

ORoD
05.12.07, 16:29
Bu konu yeri değil varsa kanıtlarınızla yeni bir topic açar kanıtlarınızı sunar kimi suçluyorsanız suçlarsınız konu kapanmıştır.