PDA

Orijinalini görmek için tiklayiniz : world of warcraft lich king video :)

Legi
09.11.08, 19:16
http://www.worldofwarcraft.com/wrath/intro.xml

80 patch video su iyi seyirler :) idda ediyorum daha iyi bir oyun video su yok :) kalbi olan arkadaslara hiç tavsiye etmiyorum :)

MinoSeTTe
21.11.08, 22:32
i love this game süper :)

Mcryan
07.12.08, 10:55
Perceft ;)

PuPaBeStLee
07.12.08, 10:56
muhteşem :D

FrighteNV2
07.12.08, 11:33
Perceft ;)
hahaha
bencede perceft xD
perfect :P

BoUnDLeSs
07.12.08, 23:40
tek kelime ''dehset'' bir video gercekten zaten suan 24 saat ıcınde en fazla satan oyun unvanını alması cok doğal ve o oyun cd si yanılmıyorsam turk lırası 80 85 ytl olması lazımdı on paketlerını saymıyorum :)

uran_serdar
07.12.08, 23:52
10 numara yaw bunların uzun metraj 3D filmeri de olsa orjinal almayan serdarın taaaaa

BoUnDLeSs
07.12.08, 23:55
10 numara yaw bunların uzun metraj 3D filmeri de olsa orjinal almayan serdarın taaaaa

filmi 2009 da cıkacak sanırım izlerken yanında gercekten ko yanında tetris gibi kalıyor burda bir arkadasın yorumu vardı forumda ordan caldım :) suan dünyanın 1 numaralı online oyunu ve süper ötesi grafikler :) KO tum harıtası bu oyundakı bir kıtanın 10 da 1 bile etmıyor :)

BoUnDLeSs
08.12.08, 11:17
birde arkadaslar sunu hatırlatayım film deki grafikler ve zırhların hepsi oyundada var ve filmdeki basroldeki arthas (lich king) oyle felankor gibi 2 dk da gidelim keselim gibi olmuyor onu kesene kadar 10 larca boss keseceksınız 40 kişilik belki daha fazla grupla ve bılmıyorum ama daha suana kadar arthas ı kesen bir topluluk duymadım ve free deyıl bu oyun 14 milyon kişi oynuyor ve hersene 1 milyona yakın kişinin bu oyuna eklendiği biliniyor :):) :) benim bu oyunda en sevdiğim sey ise GM ler sadece ellerinde tabela oyun hakkında bilgi werıyorlar ve hack olayı 0 oynayanlar bilir zaten :)

Legi
12.12.08, 10:46
birde arkadaslar sunu hatırlatayım film deki grafikler ve zırhların hepsi oyundada var ve filmdeki basroldeki arthas (lich king) oyle felankor gibi 2 dk da gidelim keselim gibi olmuyor onu kesene kadar 10 larca boss keseceksınız 40 kişilik belki daha fazla grupla ve bılmıyorum ama daha suana kadar arthas ı kesen bir topluluk duymadım ve free deyıl bu oyun 14 milyon kişi oynuyor ve hersene 1 milyona yakın kişinin bu oyuna eklendiği biliniyor :):) :) benim bu oyunda en sevdiğim sey ise GM ler sadece ellerinde tabela oyun hakkında bilgi werıyorlar ve hack olayı 0 oynayanlar bilir zaten :)

anlatmaya deymez zaten bunun video sunu izleyen adam direk bağlanır... grafikler 10 numara video da izlediğiniz gibi arkadaslar bu oyun herkese acık deyıl sadece uyelık alanlar oynaya bılır ve suan 14.5 milyon kişi oynuyor knightonline daki gibi kactane uyelık alınmıssa onun sayısı werılmıyor bu oyuna aylığını her ay bu kadar insan ödeme yapıyor bu nun nedeni oyunun kalitesi buyukluğu oyun insanları kaybetmekten cok kendine cekıyor eee bununda bir maliyeti var on paketlerı alıyorsunuz sonra en son cıkan 80 paketini alıyorsunuz zaten cocuklar isteselerde kolay kolay girip oynayamazlar bu oyunu her yıl 2 milyon kişi bu oyuna eklenıyor zaten 24 saate en cok oyunu satma rekoru wow da :) 2009 - 2010 arası filmi cıkınca en buyuk patlama ozaman olacak sımdıden gec kalmayın derim video ya gelınce dediğim gibi daha iyisisini blızzard yapana kadar en iyisi bu :)

Legi
21.12.08, 18:06
- -

Legi
22.12.08, 15:57
bu up KO da hack yiyen arkadaslar için gelsın... ne hack olayı var nede ilgisiz oyun tonetıcılerı buda dunyanın en iyi online oyunu olduğunu gosteriyor... grafikleri saymıyorum bile :)

soulpower
29.12.08, 15:07
güzel video yaptılar hakikaten bayıldım ama benim beklediim sey filmi umarım filmini en kısa surede cıkartırlar

Tina
29.12.08, 15:21
eskidi artık bu video daha iyisini izleyen varsa solesın girelim izleyelim bu arada forumda wow oynayan arkadasları tanımak ve serverlarını oğrenmek isterım :) soulpower (http://www.gevezeonline.net/member.php?u=11649) ve Legi (http://www.gevezeonline.net/member.php?u=11338) biliyorum

SaveMeAgain
29.12.08, 16:12
video açılmıyor ya play tuşunu basıyorum fakat beyaz ekren çıkıyor.
keşke izleyip bağımlısı olsam :) kurtulurdum şu oyundan belki xD

Chianti
31.12.08, 01:53
www.wow-europe.com adresinden seyredebilirsiniz.

Legi
01.01.09, 16:29
video açılmıyor ya play tuşunu basıyorum fakat beyaz ekren çıkıyor.
keşke izleyip bağımlısı olsam :) kurtulurdum şu oyundan belki xD

internetin yavasdır az beklersen acılır :)

Oui
01.01.09, 16:33
yaşasın dota

Legi
01.01.09, 16:35
yaşasın dota

dota bunun tetris oyunu kngiht online gibi :) tamam karakterler baslangıc belki azda olsa ordan ama iste ^^ blızzard astı kendini :D

Oui
01.01.09, 16:43
dota bunun tetris oyunu kngiht online gibi :) tamam karakterler baslangıc belki azda olsa ordan ama iste ^^ blızzard astı kendini :D

başlamak zor geliyor ya

Tina
02.01.09, 13:48
başlamak zor geliyor ya

neden baslamak zor gelsinki K2 oyunları gibi deyil eyer sağlam ingilizcen varsa hemen basla zaten esitsizlik yook oyunda :) daha once olmadı daha sonrada ollmuyacak :)