Orijinalini görmek için tiklayiniz : Yorumsuz..
Aksam Cz de pk yaparken karşılastıgım olay..Yorm sizlerin..1 oyun için bu kadar küfür edilir mi?
http://img104.imageshack.us/img104/5026/kfrxv7.jpg
kafkaskartali
08.05.07, 22:24
küfürleri editlesen daha iyi olurdu kardeş
Allah ıslah etsin başka hiç bir şey demiyorum
sadece susma hakkını kullan böyle kişilere karşı
MegaShaman
08.05.07, 23:04
ewt küfürleri editle yoksa forum'dan uzaklaştırma alırsın.
bugün buna benzer birşey benimde başıma geldi.
biriyle vs yaptık 3 defa kestim. koxp cu dedi warrior char'a nasıl öyle bir kanıya vardı onuda anlamış değilim birde letter'dan küfür ediyor ecnebi.
Aksam Cz de pk yaparken karşılastıgım olay..Yorm sizlerin..1 oyun için bu kadar küfür edilir mi?
http://img104.imageshack.us/img104/5026/kfrxv7.jpg
:coolsmiley: Sütten Çıkmış Ak KaşıksIN Ya sen zamanında Senin Yaptığını Başkaları sana yapıor ETme Bulma DÜnyası NE ekersen Onu Bİçersin My_rogue :2funny:
evet küfür eden char ne kadar hatali ise sende yaptiklarini cekiosun canim kardesim yada abicim mi deseydim ilkay sa o oynayan canini ben okurumda sen bu zmana kadar ettiklerin icin insanlardan bir özürün yok mu abicim?
lllSavilll
08.05.07, 23:58
her küfür den buraya SS koyarsa ooooooo işimiz var... ne yani küfür etti diye o adamı asıp keselim mi... saçmalık!
her küfür den buraya SS koyarsa ooooooo işimiz var... ne yani küfür etti diye o adamı asıp keselim mi... saçmalık!
+1 :|
bakın söylemek istedegim sadece my__rogue ye edilen küfürler daha gelecek merak etmeyin benmi küfür ediyormuşum yoksa banamı ediyorlarmış
Ahahah Senin baban küfür ediyordu dimi ne babalar var :2funny:
Cheat veya hile görebilen var mı topic de ?
hayyyyıırrrrr öööreeettmeeeniiimmm :lol:
2'side aynı şey değiL mi? :-)
2'side aynı şey değiL mi? :-)
aynı sey arkadas da konusmayı topic baslık ına uykun olsun dıye yazmıstır :mrgreen:
Ben daha küçüğüm aga =P
Ana başlığı da Clit'e bir pm le eleştirirsin artık afdfsdsf
sımdı tas kıme bana mı shamelessgxu ya mı ( mubarek te ne nick var yaz yaz bıtmıor ) :2funny:
Yaf yok taş maş takılıoz biz salla sana deil xD
Ben daha küçüğüm aga =P
Ana başlığı da Clit'e bir pm le eleştirirsin artık afdfsdsf
Konuyu dağıtma nan ... ! xD
o kufurleri eden benim ve arkasındayım.... ne yaptında kufur ettim neden yazmıyosun anca kufur yok bu yok su.
orda ben arkadasla vs yaparken bu ve 1 tane daha mage geldi daldılar....o kadar dedik durun diye duran yok hala dalıyolar.....
sizin gibiler yuzunden oyunun zevki bile kalmadı.....
sen bu gidisle daha cok kufur yersin...
vBulletin v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.