![]() |
|
|||||||
| Üye Ol | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Knight Online | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
LegoMyEgo/IoNia
Bu Forum Benim ;)
|
Ferrari Sesiiii
Selam arkadaşlar.videoyu facede gördüm ve sizle paylaşmak istedim.araba hayranı olanlar için güzel bi video bence
sözlerini fazla takmayın 2 genç coşuyo ![]() İyi Seyirler.... |
|
|
(0)
|
|
|
#2 |
|
Agresif
Global Moderator
Tavsiye Gücü: 183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: Ferrari Sesiiii
öldüm ya arabanın sesinden çok gençlerin konusması beni kopardı
antalyada en lüx araba 350z bide ford mustang ferrayi biz burda görsek halay çekeriz heralde
|
|
|
(0)
|
|
|
#3 | |
|
Alinti:
Harbiden Ses çok kışkırtıcı... araba zaten denilicek laf yok ^^... Hasta Kaldım^^ Hele Hele En Sonda Arkasından Gelen Arabada... Orda Olmak Sanırım Büyük Bi Zevk^^ Ty For Pylaşm |
||
(0)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
LegoMyEgo/IoNia
Bu Forum Benim ;)
|
bu arabadaki ses bizim arabada olcak arabada yatarım
|
|
|
(0)
|
|
|
#5 |
|
Durgun
Bu Forum Benim ;)
Tavsiye Gücü: 170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ahahahahaha
''Biz neyimize gidiyoruz lan'' '' BiLmiyom ki Abi '' Güzelmiş paylaşım için saoL , güldüm baya
|
|
|
(0)
|
|
|
#6 |
|
sen ne zaman gelmek istersen
Bu Forum Benim ;)
Tavsiye Gücü: 284 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mükemmel ya abi 180 oldu muhahaha.
Ses gerçekten harika abart egzos tak bi tane dinle asdasdgf.![]()
|
|
bazen, gözünü kapatıp bakarsın ah hudaya bazen, uyanmak istemezsin görmek istemezsin bazen, kader güzeldir ve sen gülersin bazen, bir el tutarsın ve sen seversin bazen, keşke olmasaydı dersin umutlarım bazen, söz verirsin kendine ve hep yalandır bazen, keşke hayal kurmasaydım dersin ve işte öyle dediğin an hayallerini kaybedersin |
|
|
|
(0)
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
LegoMyEgo/IoNia
Bu Forum Benim ;)
|
dikkat edin köprü altından geçerken gelen sesi iyi dinleyin hayran olun
|
|
|
(0)
|
|
|
#8 |
|
lMannyRamirez
Banned
Tavsiye Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
(0)
|
|
|
#9 |
|
LegoMyEgo/IoNia
Bu Forum Benim ;)
|
|
|
|
(0)
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
NeverScared
Bu Forum Benim ;)
Tavsiye Gücü: 89 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende izlemiştim facebook ta bunu güzel bir video.Konuşulanlardan çok orda gaza gelen Z4 ün ferrari ile kapışmaya çalışması.Bu sürekli yaşanır Türkiyede ancak kamera ile yakalayabileni ilk defa görüyorum.İstanbul da porche arkasından giden şahinler mi dersiniz.Sırf hareket çekmek için bir hammer jeep e soldan yaklaşıp camı açıp dışarıya eliyle hareket çekenlermi dersiniz?
|
|
|
(0)
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|