![]() |
|
|||||||
| Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Knight Online | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Make Love
Administrator
Tavsiye Gücü: 2128 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geveze Online Eros Empire
Server Login IP : login.gevezeonline.net ![]() Ardream ( 30-59 + Skill kontrol ) Colony Zone Maksimum Level 74 Sorunsuz Skilller Level 70 - 74 olmak 3-4 Haftanizi alicak sekilde ayarlanmiştir. Claniniza Sadece National Point bagislayarak Grade Atlayabilirsiniz. National Point ile item alabilmek. Gelismis Veritabani sayesinde oyunda hata olmadan oynayabilirsiniz. Uzun Pelerin Rebirth itemler Krowaz Zone Bi-frost ise Ronark Monument'i kiran irk girer, Maksimum Item Upgrade +9 Maksimum Uniqe Upgrade +1 ve +1 e basarken %80 Oranla basicaksiniz %20 yanma riski vardir. Gelistirilmis Ultima Room ve Felankor Lair Profesyonel Oyun Yönetici Kadrosu Otomatik Master Diye birşey yoktur, Kendiniz gereken objeleri toplayip masterinizi yapabilirsiniz. Geliştirilmiş Oyun Kurulumu Castle Siege War'da National Point gider Stat Bug Yoktur, Relog atmanizada gerek yoktur Sadece oto üyelik ile GevezeOnline 'a üye olabilirsiniz. Haftanin 7 günü Ticket Sistemi 12:00 - 21:00 (Bu saatler arasi ticketlar kontrol edilmektedir) Baslangicta 3 Gun Premium ve 10.000.000 Noah Hediye Eslant Görevi: -Self Of Name +0 Alabilmek için [Quest] Apostle , Troll, Stone Golem , Uruk Hai öldürüp içindeki Questleri alip +0 Self OF Name Sahibi olabilirsiniz ... Rebirth item Görevleri: Client.rar 'i indirdikten sonra sag tiklayip buraya cikart (EXTRACH HERE) yapip launcher ile oyuna girmeniz gerekmektedir. Rebirth +9 itemleri 175k Np Karsiliginda alabilirsiniz. Level 70 Quest +9 itemleri 150 k Np Karsiliginda alabilirsiniz. - Lvl Farkı- Takı Farkı- Silah Farkı- Armor Farkı- Playerlık Farkı - Clanca faaliyetler- Eventler- Bitmek bilmeyen BOWL Savaşı !- Ronark Monumenti Koruma !- En güçlü olma İsteği ( Item Farkı )- Item,Lvl,Np Kasma,Görevleri bitirme ve Boss Kovalama Zevki.. Level sınırı 74 Ronark Monument [ Sadece Bizde ] CZdeki Bossların Re-Spawn süresi %50 Düşürüldü Bowl Dönmenin Tadına varacaksınız Bi-frost Monumenti kesip BF'ye girebilirsiniz.Bi-Frost'tan Düşürdüğünüz Gemleri , Chaotic Generatorden Kırdırabilirsiniz ! ITEM_EXCHANGE Tablosu özenle Ayarlanmıştır ! Fragmentlerden Bifrost itemler düşmektedir..! 1'den 80'e Kadar Tum Skiller özenle ayarlanmiştir, Sorunsuzdur. Stat bug Yoktur ve Restatta Relog Gerektirmez.. Oyun ici Ncs Aktiftir UpGrade Oranları: +1>>> %100 +2>>> %100 +3>>> %90 +4>>> %80 +5>>> %65 +6>>> %55 +7>>> %50 +8>>> %20 +9>>> %0 / Trina ile %10 Artar +10>>> %0 Takı Upgrade Oranları: +1>>> %80 +2>>> %0 +3>>> %0 +4>>> %0 +5>>> %0 Client Links Client (Setup) indirmek icin Tiklayiniz.. Rapidshare.com adresinden cekmek isteyenler için Setup Linkleri 4 Parts ; Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 * Clienti Cekmekte zorluk cekenler Flash FXP (Ftp yoneticisi) yardimi ile kolayca indirebilir. Flash FXP ucretsiz bir programdir, tipki Flash Get gibidir, Buradan Indirebilirsiniz. |
|
Her kadın hayatının bir bölümünü budist olarak yaşar, Çünkü mutlaka bir ÖKÜZE tapmışlığı vardır... Konu Eros tarafindan (29.10.09 Saat 14:09 ) degistirilmistir. |
|
|
|
(0)
|
|
|
#2 |
|
El Comandante
Bu Forum Benim ;)
Tavsiye Gücü: 104 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: Geveze Online Eros Empire
Hayırlı Uğurlu Olsun.
|
|
|
(0)
|
|
|
#3 |
|
Bu Forum Benim ;)
Tavsiye Gücü: 42 ![]() |
hayırlısı
|
|
|
(0)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
FaRkeDeRmi ?
Bu Forum Benim ;)
Tavsiye Gücü: 24 ![]() ![]() |
HayırLı OLsun ... CLient İndirme Link Werebılırmısınız ?
|
|
|
(0)
|
|
|
#5 |
|
The Joker
Bu Forum Benim ;)
Tavsiye Gücü: 70 ![]() |
hayırlısı olsun
|
|
|
(0)
|
|
|
#6 |
|
NewKinG-
Bu Forum Benim ;)
Tavsiye Gücü: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı Olsun ... Guzel olucagını Umuyorum
|
|
|
(0)
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
Tavsiye Gücü: 12 ![]() |
Selamlar,
Client bu gece hazir olucaktir , Yarın aksam 21:00 gibi EROS Beta olarak baslicaktir.. Bu BETA Süresince Maksimium level 80 ve baslangiç itemleriniz vs.. olucaktir. Bu yazdiklarim sadece BETA için geçerlidir, BETA Süreci bittiginde Maksimum level 74 olarak baslicak baslangiç itemide BETA ile aynı olmayacaktir.. |
|
|
(0)
|
|
|
#8 |
|
Stronghammer
Bu Forum Benim ;)
|
Hayırlı Olsun , Özellikler Cok Güzel
Ellerinize Saglık
|
|
|
(0)
|
|
|
#9 |
|
TURKIYEM
Bu Forum Benim ;)
Tavsiye Gücü: 0 ![]() |
Yaklaşık 2 yıldır knighttan uzak duruyorum(gmlerin eşitsizliği yüzünden). Yapmış olduğunuz tanıtımı beğendim. Yalan yok
Clientide sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım seçimimde yanılmıyorumdur. Umarım gmleriniz eşit davranırlar, tanıdıklarına inceden sakal atmazlar(item,para,np vs. ). Haksızlık olmadan bileğimizin hakkıyla oynayalım.
|
|
|
(0)
|
|
|
|
|
|
#10 |
|